Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCW Chris Jericho vs Ultimo Dragon - Polski Komentarz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Gdyby nie te przekleństwa to było by całkiem fajnie na luzie spontaniczna rozmowa, ale zainspirowaliście mnie Attitude dla Fanów powraca. :D

3369234304976bdd94af0c.jpg

• Odpowiedzi 22
  • Wyświetleń 8,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Mi tam sie nawet podoba,wszystkie bledy sa juz wymienione wec nie bede ich pisal.Lepiej byloby tylko zebyście wzieli jakąś "młodszą" walkę.

[you] oceniaj moją galerię

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=25333&start

zapraszam!!

Włocłavia & ŁKS!!!

nie patrzcie na nick-stare czasy :P

13587427054c062a7d5c8ec.jpg

Opublikowano
Nie jak już to wybierajcie podobne walki to do tej. Takie walki wymiatały i mam nadzieje że wrzucicie ich troszkę więcej.

10771641474c446763479cb.jpg

Opublikowano
No z chuja spadliście?!? Powaznie, ja wasz komentarz odbieram jako luźną gadkę 2 kumpli na temat wrestlingu, w formie baaaaaaardzo luźnej. Widać fragmenty zaczerpnięte z klasyków- AAAa to było dobre, swawolny styl wypowiedzi i tyle. Choć do Eurosportu czy TV Puls was nie wezmą, nie liczcie na to :P :P

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

Opublikowano
Powiem tak: śmiałem się z Boryssa i Suprona. Dzięki wam przestałem. Po prostu nie mieliście praktycznie żadnego przygotowania przed tym, czego nie można powiedzieć o profesjonalnych komentatorach. Do tekstów z YouTube nie doszedłem, wymiękłem po tym, jak usłyszałem "on też jest dobry, w końcu ma PAS KRUZERŁEJGING", angielski się kłania :) Dowcipy z YouTube niepotrzebne, ciężko uwierzyć, że jesteście prawie dorośli...
Opublikowano

Ojejku, czepiacie się.

Gdyby nie te "full legale' i kruzerłejgingi', nie było by tak fajnie :)

Oby tak dalej panowie, i nie zmieniajcie stylu !!! :)

PS. Mój faworyt do tekstu tygodnia : "nie no, to nie jest byle jaki leszcz, który dostaje wpierdol przy pierwszej lepszej okazji" xD

Pamiętajcie, pokolenie 619, Cody Rhodes to nasz wróg !!!

10436278364e2339bfd1aa5.jpg

Opublikowano
Jak na pierwszy raz nawet nieźle.Może byście skomentowali jakąś walkę TLC?
Do adminów: już dawno jestem poza branżą, lecz proszę, byście nie usuwali konta. Czasem będę - jeżeli coś odpowiedniego się stanie - komentował pewne wydarzenia.

6043907034bbf6a575e208.gif

Opublikowano
Jak dla mnie komentarz całkiem dobry jak na początek, podoba mi się taka luznia atmosfera a nie że tylko "teraz wykonał "nazwa ciosu" " fajnie się to oglądało. Wiadomo trzeba jeszcze trochę nad tym poracować.Ale ja propsuje takie inicjatywy oby więcej takich rzeczy. Czekam na następny filmik.Pozdro.
#SmartFanZone