Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Głupoty komentatorów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jeszcze jak oglądałem WWE, i oglądałem tygodniówki - to raz Supron, kłócił się z Borysem który zawodnik ma seksowniejsze majtki. Cóż wyszło wtedy że Triple H (było to lata temu:P)
  • Odpowiedzi 33
  • Wyświetleń 10,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Geeez ludzie . Macie że tak powiem wrestling pod nosem , polski komentarz , ale narzekacie. Supron i Boryss starają sie jak moga . Odnośnie tematu , Kazdemu może sie zdarzyć wpadka.Nikt nie jest doskonały . Dzięki temu ze Pan Supron wkłada w komentarz emocje , można uwierzyc że wrestling nie jest udawany.

15733752564c2c578fdaea8.jpg

Opublikowano
Ja tam osobiście bardzo lubię głos kolesia, który mówi za zawodników... A co do komentatorów Boryss jest świetny, natomiast pan Andrzej no czy ja wiem, psuje mi trochę całą rozrywkę ale czasem powie coś fajnego np. wchodzi Morrison " I pojawia się ambasador mięśni brzucha", albo wszedł Vince " Wchodzi prezes federacji Vince McMahon z ministerstwa dziwnych kroków".
Opublikowano
Geeez ludzie . Macie że tak powiem wrestling pod nosem , polski komentarz , ale narzekacie. Supron i Boryss starają sie jak moga . Odnośnie tematu , Kazdemu może sie zdarzyć wpadka.Nikt nie jest doskonały . Dzięki temu ze Pan Supron wkłada w komentarz emocje , można uwierzyc że wrestling nie jest udawany.

Podpisuje się pod tym rękami i nogami. Powinieneś jeszcze dodać że wrestling to nie nasz ojczysty sport, więc jest trudniej.