Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Counter-Strike 1. ANTHOLOGY. Problem ze Steamem.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam taki problem: zakupiłem sobie płytkę CS1 Anthology. Są na niej CS, Condition Zero, Condition Zero Deleted Scenes.

W środku oczywiście znajduje się kod do aktywacji.

Włożyłem płytkę, rozpocząłem instalację, wszystko szło pięknie do pewnego momentu. Pomijam już fakt, że Steam updatuje się cholernie długo. Wreszcie wyskoczyło mi okienko, gdzie mogę albo Założyc Konto, albo się zalogowac na istniejące. Wybrałem pierwszą opcję. Wpisałem dane dla konta, kliknąłem ok. Znów czekanie... i konto zostało założone. Pojawiła mi się taka tabelka, wszystko spoko. No i teraz jest ten problematyczny moment. Otóż według poradników, powinien mi się już otworzyć Steam. Tymczasem nic takiego nie następuje. Co więcej, gdy kliknąłem na ikonkę CS-a, to pojawiło mi się okienko do logowania do Steama, ale gdy wpisałem nazwę i hasło do konta, Steam z powrotem zaczął się updatować. Ale co mnie najbardziej intryguje, to kiedy mam wpisać kod??? Przeciez po to on jest, żeby móc na tym Steamie grać.

Pomocy :/

! ! ! DDW ! ! !
  • Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Jak już będziesz mógł normalnie wejść na steama to po prostu wejdź w zakładkę Moje Gry i kliknij na Aktywacja produktu Steam>Klikasz dalej> Akceptujesz Regulamin i wpisujesz kod.
We want Dark Sam!

17794869784a630ab0499dd.jpg

Opublikowano
  • Autor

teraz mam taka sytuację:

mam zainstalowanego Steama i CS-a. Nieważne, czy klikam w jedno, czy drugie, zawsze wyskakuje mi łączenie. I oczywiście od razu wyskakuje brak odpowiedzi. Czyli to okienko cały czas mam na pulpicie, ale w menadżerze widać, że ten program nie reaguje. Kiedy wykasowałem jeden z plików, według poradnika z neta, to Steam znowu chce się updatować :/ A to trwa w sumie z godzinę! IO obawiam się, że jak znowu się zupdatuje, to znowu nie będę mógł się połączyć.

Szukam w googlach, ale nigdzie nie ma opisu takiego problemu.

Pomocy!!!!

! ! ! DDW ! ! !
Opublikowano

Miałem ten sam problem... płytę zakupioną w empiku sprzedałem i kupiłem cd-keya na necie. Wersje gry steam pobrałem z torrentów. Obawiam się, że nic nie poradzisz, ja też szukałem i nic mi to nie dało.

Przy okazji... jak już będziesz grał to podaj na ip jakiegoś serva, postrzelamy razem :)

Opublikowano
Ja gram na fobryce pro graczy albo cs-wodzislaw