Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Jeff Hardy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktoś wie co dalej z Jeffem Hardym, kiedy ma sprawe w

sądzie ?? :sad:

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Jest już oficjalnie w rosterze TNA. Ma tam podpisany kontrakt na rok. Raczej jego sprawa w sądzie pójdzie pomyślnie.

1623504524b1fd2301336b.jpg

Opublikowano
W TNA Jeff ma kontrakt na 100 walk.
Najnowsze Gale WWE :

8933737324aaf5c24b0027.gif

Opublikowano
Ale w ciągu 12 miesięcy.
Opublikowano
No nie wiem czy w 12 miechów zdąrzy te 100 walk stoczyć. myślę, że po tym okresie w TNA wróci jednak do WWE. Fani stęsknili się za nim. Też chciałbym go zobaczyć na Raw i na Main Eventach.
; ))
Opublikowano
A gdzie jest napisane, że ma w 12 miesięcy zawalczyć 100 razy? Kontrakt jest zapisany ponoć na sto występów - to nie tylko walki, ale - albo przede wszystkim - sama obecność. Przemowy, wmieszanie się do walki, jakieś segmenty. Nie widzę powodu, dla którego nie miałoby zostać to zrealizowane.
Opublikowano

Skoro sie fani za nim stęsknili to chętnie zobaczą Impact. WWE to nie wszystko kolego.

PS. Rozwalil mnie Twoj podpis nad obrazkiem

nWo 4 EVER !!

18515964524b48ad2518894.gif

Opublikowano
Tak ale pamiętaj że to amerykanie, więc nie wiadomo jak to będzie, wcale to nie jest takie oczywiste, że będą go oglądać w TNA bo dla niektórych WWE to jedyny słuszny wrestling, popatrz na ratingi.
Opublikowano
A jak tam jego sprawa? Z tego co czytałem, dzisiaj miał zostać osądzony przez 12 osobowy skład i jeśli uznają go winnym, ma mieć kolejną rozprawę z ustaleniem wyroku. Jak dla mnie w TNA Jeff jest ciekawszą postacią - nie jest superbohaterem, pomimo statusu ME na razie nie wszystko kręci się wokół niego (gdy po walce Flair sprał go krzesłem, komentatorzy praktycznie to olali, bardziej przejmując się Abyssem), ale są też cienie tego - jego pierwsza walka po powrocie wypadła trochę cienko, chyba ze względu na znaczące zwiększenie masy (roztył się jak Matt), za dużo było w niej leżenia i chopów.
Opublikowano
  • Autor

Obrona Jeffa Hardego złożyła podanie o inną datę

sprawy w sądzie. Następna data to 10 maja 2010r.

Opublikowano
Jak dla mnie Jeff był i jest świetnym zawodnikiem. Nawet jak troszeczkę mu w biodra poszło to nic nie znaczy było Swaton Bomb i tyle :P. A tak w ogóle..Abyss przechodzi Face Turn?? Jeżeli tak to fajnie bo teraz chciałbym go zobaczyć w roli tego dobrego :).
Opublikowano
Ciekawie, będzie tak do końca świata odwlekać :D BTW - z jakiej strony ten news?
Opublikowano
Ciekawie, będzie tak do końca świata odwlekać :D BTW - z jakiej strony ten news?

No właśnie o tym samym myślę..Ciągle przesuwają tą datę z sądem tak cały czas..Niech już mu wreszcie spokój dadzą :razz: .

Opublikowano
Abyss przechodzi Face Turn?? Jeżeli tak to fajnie bo teraz chciałbym go zobaczyć w roli tego dobrego :).

Abyss jest face'em już od dłuższego czasu. Jeśli się nie mylę, to odwrócony został w trakcie storyline, w którym poszukiwano jego "ojca", a okazał się nim James Mitchell. Jak wiadomo został on już dawno zwolniony.

Człowiek przede wszystkim.