Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Primo theme:

This is the hidden content, please

15215924054bc5b9bcc5078.jpg

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• hardy0525

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• Grins
      Jedyna dobra informacja że Gable zostaje przydzielony do niebieskiej tygodniówki, kurde bardzo bym chciał aby mu się udało teraz po tak świetnej walce w AAA stanąć na szczycie i rzeczywiście wkroczyć do Main Eventowego obrazka w WWE, jego walka z Ludwigem jest jedną z najlepszych walk w historii całego WWE i tak została nawet niby oceniona! Jeśli ta banda debili na niego teraz nie postawi, to serio utkwią przy Cody'm i Romanie do WM 50... Gable to teraz gotowy materiał na ME, sami zobaczcie jak
    • Grins
      Kurde mija tydzień od gali a mi się dopiero teraz zachciało ją skomentować, w sumie nie będę dużo się rozpisywał bo nie wiem czy jakiś jest sens, wyniki przewidywalne dla mnie oglądanie tego typu gal to tak jakby oglądać tygodniówkę wyniki znane z góry i nic poza tym, publika ratowała to show chociaż nie podobało mi się to że tak cheerowali Romana, ja rozumiem że Romek teraz jest numerem jeden na RAW że ogólnie jest supcio itd. ale we Wrześniu wróci wszystko do normy Roman zaś stanie się part-ti
    • Bastian
      Czekam na pojedynek o miano Pana NXT pomiędzy Hillem a Tristanem. Może wyjść bezbecko, ale zdecydowanie brakuje tego typu komediowych segmentów w obecnym WWE. Poza tym? Chaos, który - wydaje mi się - po The Great American Bash - zostanie opanowany. Ciekawe, kto z nowych zaczepi się przynajmniej w mid cardzie, a kto zacznie tracić na znaczeniu. No i zastanawia mnie, dokąd zaprowadzą Tate' a Wildera te początkowe porażki w NXT.
    • Robespierre
      Rozpocznę pisanie Krwawej Majówki w przyszłym tygodniu. Pewnie tak z 3 tygodnie na to zejdą. W międzyczasie nadal przyjmuję też zarówno spóźnione jak i zupełnie nowe, niezapowiedziane eRPy. Póki gala się nie pojawi, to jestem w stanie wcisnąć każdego w kartę - niekoniecznie do walki o World Championship, ale miejsca na gali nie zabraknie.
    • Robespierre
      Przyznam się, że powrót do świata e-fedów sprawił mi wiele pisarskiej radości, więc tak się rozpędziłem pisząc obiecaną galę specjalną, że ostatecznie rozdzieliłem ją na trzy części. Nie są to żadne kobyły, a rozdział wynika jedynie z potrzeby rozbicia narracji. Moim zdaniem miało to więcej sensu w ten sposób. Pierwsza część dzieje się tuż po gali w RPA i opowiada historię ewakuacji z Afryki i prób odbudowy EWF. Druga część jest przykładem takiej próby i trochę wyjaśnia dlaczego w 2015/2016 roku
  • Dodaj nową pozycję...