Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE NXT 02/03/2010

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WWE NXT

Darren Young b. David Otunga.

Wade Barrett b. Bryan Daniel.

Justin Gabriel & Matt Hardy b. Skip Sheffield & William Regal

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Darren Young b. David Otunga

Niezła walka. Chociaż mogła by być lepsza, tempo walki czasem pozwalało zmrużyć oko. Widać, że zawodnicy zaczynają się rozkręcać. "roki" CM Punka pokazuje to co widziałem w FCW i to jest to co mi się w nim podobało. Otunga też jest dobry. Trochę nie rozumiem jego sprzeciwu wobec PRO, niedługo wszyscy będą wyzywać swoich mentorów :?

Wade Barrett b. Bryan Daniel.

Pojedynek na wyższym poziomie. Kilka fajnych akcji. Trochę słaba końcówka. Widzę tutaj malutki feud, pomiędzy nimi dwoma i dodatkiem w postacji Chrisa.

Justin Gabriel & Matt Hardy b. Skip Sheffield & William Regal

Tutaj będę odnosił się tylko i wyłącznie do gości z NXT. Na pewno cieszy to, że Justin Gabriel jest kolejnym dobrym wrestlerem w NXT. I ten jego finisher :twisted:

Zawodnik Cowboy trochę z innej półki, ale też nie zawiódł.

Do wrestlerów którzy mogą wygrać ten sezon NXT, na pewno będzie wliczony Gabriel. Jeżeli o mnie chodzi jestem całkiem za tym by ten zawodnik w przyszłości był promowanym zawodnikem, a nawet i dobrym main eventerem.

Opublikowano
Zastanawiam się, czy ten upadek Danielsona był zaplanowany... jeśli nie to dobrze wybrnęli :)... mam nadzieję, że gdy Bryan wykuruje się po złapanej kontuzji to z powrotem wróci do Main Eventów...

8407598924ba0fe619b015.jpg

Opublikowano

Main event przedziwny - tak mało czasu dali Gabrielowi? Chłop wychodził przy mega entertrance popie swojego mentora, ma co pokazać w ringu a cały mecz trzymał się kurczowo narożnika z drugiej jednak strony co bardziej cieszy Regal zdominował całą walkę i jeszcze wyzywał swojego podopiecznego od głupków.

Mam nadzieję że WWE szybko rozstanie się z panem "yep,yep,yep..."czyli okrutnym drewnem Rybackiem i skrzyżowanie umiejętności mniejszych niż te jakie ma nawet kurwa sam Khali czy Ultimate Warrior i gimmicku przygłupa da się we znaki nawet markom. .

Opublikowano

Gabriel jest świetny :shock: Pierwszy raz go widziałem i chcę więcej. Na dodatek 450 Splash, a wydawało mi się, że ten finisher jest zablokowany przez WWE, a tutaj taka niespodzianka. Ten jego strój trochę komiczny, ale przynajmniej zaczynam rozumieć, dlaczego dostał takiego partnera - Hardy Boyz reaktywacja, choć trochę w innym składzie. Ale Gabriel naprawdę mnie bardzo pozytywnie zaskoczył i być może będzie nowym Jeffem? Jeszcze za wcześnie, ale chłopak ma naprawdę duży potencjał.

Cieszy mnie również to, że wreszcie Matt wyskoczył do walki w normalnych spodniach, bez tych gumiaków. Bardzo dobrze. Liczę na to, że w przyszłym tygodniu pojawi się Gabriel, Bryan w końcu pokaże na co go stać i wygra oraz, że pojawi się Tarver. Koleś może wygląda, jakby wyszedł z więzienia, ale taki gimmick boksera-wrestlera mi się podoba.

Opublikowano
Justin Gabriel to jest Justin Angle, nieprawdaż? ;>

8407598924ba0fe619b015.jpg