Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji. Zaloguj się Rejestracja
  1. Attitude
    Attitude opublikował(a) temat w Rezultaty
    Nazwa gali:AEW Dynamite #354 Data:15.07.2026 Typ:TV-Show Lokalizacja:Boston, Massachusetts, USA Arena:MGM Music Hall At Fenway Format:Live Platforma:TBS Komentarz:Excalibur, Taz, Tony Schiavone & Don Callis Karta: Wyniki: Spoiler Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze Ring of Honor - dyskusja ogólna
  2. IIL
    IIL opublikował(a) temat w Ogłoszenia
    Od dawna nie podobało mi się to, że najważniejsze treści na forum upchane były w max dwóch działach: Dyskusje i Wydarzenia. W dyskusjach tematy zbiorcze dla tygodniówek itd zlewały się ze sobą i ciężko tam było cokolwiek znaleźć. Stali bywalcy się do tego już zapewne przyzwyczaili, ale patrząc z boku wyglądało to mało atrakcyjnie i panował tam spory nieporządek. Nowy podział: Dyskusje - miejsce na ogólne tematy. World Wrestling Entertainment - megatematy weekly shows + PLE z Wydarzeń i cały kontent o WWE. All Elite Wrestling - jak wyżej. Independent Zone - tutaj miałem sporą zagwozdkę jak to zorganizować. TNA i ROH może średnio pasują jako subfora pod "sceną niezależną", ale trzeba było je jakoś odizolować (mają dużo archiwalnej treści, więc warto było to uporządkować). Japonię chciałem wyciągnąć do osobnego, ale na razie zostaje połączona z działem. Dział Wydarzenia został usunięty. To gruba zmiana i sam od wielu lat też przywykłem do wcześniejszego stanu rzeczy, ale myślę, że warto popróbować nowych rozwiązań. Jestem otwarty na sugestie, itd. Wszystko można w każdej chwili przeorganizować.
  3. IIL
    Chciałem poruszyć temat, który od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie – wady i zalety dzisiejszego pro wrestlingu w porównaniu do tego, co było 15-25 lat temu. Wiele rzeczy poszło zdecydowanie do przodu, ale sporo też straciliśmy po drodze... Na dobry początek: Zaleta: Lepszy dostęp – nie musimy już polować na VHS-y, nagrywać z satelity czy ściągać wolnym łączem z torrentów. Streamy, Netflix, MyAEW, tony materiałów na YouTube itd sprawiają, że praktycznie wszystko jest na wyciągnięcie ręki. Wada: Mniej kayfabe – prawie wszyscy są "przyjaciółmi" za kulisami, wszystko wycieka do internetu, a wrestlerzy sami psują gimmicki na social mediach. Chyba tylko MJF trzyma fason cały czas. Zapraszam do podzielenia się swoimi przemyśleniami
  4. KyRenLo
    KyRenLo odpowiedział(a) na Majesty temat w World Wrestling Entertainment
    Prawda. Turniej w zasadzie został ośmieszony, bo wygrywający Oba i tak wolał walczyć z Lesnarem, niż skorzystać ze swojej szansy, mimo że ją wywalczył. Głupkowate. Skoro od początku rzeczywiście planowano walkę Seth vs. Roman to mogli dać wygrać Rollinsowi turniej, a Femiemu mógł wtedy w wygranej przeszkodzić Lesnar i walka Femi vs. Lesnar 3 i tak byłaby grana. Szkoda, że już po balu, bo tak naprawdę obie przedstawione przez Ciebie wersje są lepsze od tego, co ostatecznie wybrano. Zobaczymy. WWE trochę samo się teraz zakiwało w tym momencie. SummerSlam, czyli najważniejsza gala lata dla WWE. Idealny moment, żeby Femi zawalczył o złoto. Jeżeli tak bardzo chcieli utrzymać Romana przy pasie, to można było przecież to rozegrać jakoś inaczej, chociażby tak, jak zasugerowałeś wyżej. Femi to taki gotowy produkt, że naprawdę chcę wierzyć, że jedynym powodem, dla którego poświęcono właśnie teraz tę szansę i odłożono ją na bok to WrestleMania moment, gdzie dopiero tam dostaniemy stracie Roman vs. Oba z wygraną tego drugiego. Sporo jednak tego czasu zostało i jest to ryzykowny krok. Jeszcze wiele może się zmienić. Tak czy inaczej, na dziś nie podoba mi się to, co wymyśliło WWE. Czas pokaże, czy wyjdą z tej sytuacji z twarzą w najbliższych miesiącach.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

ECW-One Night Stand -Karta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na wstępie myśle ze moze to być najlepsza Gala w tym roku!!

Znane są juz 5 pojedynków:Każda z tych walk mysle ze bedzie stała przynajmniej na dobrym poziomie)

Lance Storm with Dawn Marie vs Chris Jericho

Extreme luchador action:

Rey Mysterio vs Psychosis

A three way dance:

The insane luchador Super Crazy vs Tajiri with Sinister Minister vs Little Guido

Eddie Guerrero vs Chris Benoit

Tommy Dreamer and The Sandman vs Bubba & D-Von Dudley

Jakie w byście chcieli zobaczyć walki na tej gali?

I co sądzicie o obecnej karcie ?

458954520447d6ce7641a4.jpg

• Odpowiedzi 31
  • Wyświetleń 13,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Na mysl o tych 3 juz sie slinie :PPP

Sprowadzanie dowolnych rzeczy WWE i TNA na zamowienie forumowiczow !!!

REY024 Allegro, aktualna oferta:

http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=24560233

Opublikowano

tak jak wyżej :]

Mam juz wysypke :] Ale fajny moze byc tez

Tommy Dreamer and The Sandman vs Bubba & D-Von Dudley

No nic, poczekamy - zobaczymy ;)

72206429447c1f28e68cff.gif

Opublikowano

Szkoda, że z Guerrero nie powalczy z Malenko. To by było coś (o ile Dean byłby w odpowiedniej formie). Natomiast chętnie zobaczyłbym tables match Benoit vs Al Snow - to była klasyka, ciekawe jak wyszłaby ta walka kilka dobrych lat później.

Walka Dreamer & Sandman vs Dudleyz to powinien być Anywhere Fall, nie zrobią dobrego zwykłego tag team matchu, bo Sandman zawsze przeciętnie wypadał w walkach tego typu, no i z jego formą teraz dużo słabiej.

Benoit vs Guerrero będzie świetne, jeżeli dostaną 20 minut na samą walkę. Jeśli mniej, to nie będą w stanie zaprezentować pełni swoich możliwości. Liczę, że w ten pojedynek wmiesza się jakoś Dean Malenko.

Storm vs Jericho - ciekawa walka, nie widziałem ich pojedynku w ECW - o ile taki był. Zobaczymy w jakiej Lance jest formie.

Rey vs Psicosis - będzie dobre, ale na pewno nie tak dobre jak ich wcześniejsze walki. Psicosis to już nie ten sam zawodnik, zresztą Rey też. Mam nadzieję, że będzie to Mexican Death Match.

Tajiri vs Super Crazy vs Little Guido - to może być najlepsza walka na tej gali. Ich pojedynek z jednego z epizodów ECW on TNN był po prostu fenomenalny.

Ogólnie karta dobra. Gdyby jeszcze pojawił się Sabu i stoczył pojedynek z Tazem - wszystko jedno jaki, ale po prostu ich walki to była klasyka (choć jeżeli chodzi o poziom były średnie).

46204812740b7d45acaa48.gif

Opublikowano

Powiem szczerze że karta zapowiada się naprawde interesująco i może to być naprawde dobra gala.Oto jak ja to widze :

Lance Storm with Dawn Marie vs Chris Jericho - ciekawy to może być match.Obstawiam że wygra Jericho

Extreme luchador action:

Rey Mysterio vs Psychosis - nie wiem w jakiej formie jest Psychosis jednak wydaje mi sie że będzie to conajmniej dobry match.Winner - Rey Mysterio.

A three way dance:

The insane luchador Super Crazy vs Tajiri with Sinister Minister vs Little Guido - widze że wielu sie ślini na wszystkie walki praktycznie oprócz tej a ci co oglądali ECW to na pewno pamiętają walki tych wrestlerów między sobą bądź pamiętny świetny pojedynek z

Anarchy Rulz 1999.

Eddie Guerrero vs Chris Benoit - na pewno będzie to dobra walka.

Tommy Dreamer and The Sandman vs Bubba & D-Von Dudley - założe się że będzie to konkretnie hardcorowy pojedynek.Na pewno co najmniej dobra walka i dobrze by było jakby wprowadzono jakąś ciekawą stypulacje np.Tables match,bądź TLC lub Ladder.

Ogólnie rzecz biorąc narazie karta wygląda naprawde ciekawie a przecież jeszcze zostało kilku wrestlerów do obsadzenia którzy potrafią podnieść poziom gali.

Opublikowano

Extreme luchador action:

A three way dance:

The insane luchador Super Crazy vs Tajiri with Sinister Minister vs Little Guido

Narazie dla mnie te 3walki zapowiadaja sie swietnie.

Absence of War Does Not Mean Peace

3669750324873c0356f997.gif

Opublikowano
Szczerze mówiąc to nie oglądałem żadnej wczesniejsze gali ECW ale za to ogladałem ten film dokumentalny co WWE wypuściło jakieś pół roku temu i nie powiem zeby mi sie nie podobało. Napewno bedzie duża oglądalnośc a to powinno dać WWE do myślenia i powinni połączyć RAW i SD! w jedną gale (najlepiej RAW) a zrobić drugą cotygodniową gale ECW. Co wy na to ?

175399202844658d164bb2d.jpg

Opublikowano
JBL Fans - nie głupie, mi sie podoba, ale - znając Vince'a - That ain't gonna happen :(

Opublikowano

Stary nie podobalo Ci sie bo ten film byl dobry moze dla przecietnego fana WWE,a le nie dla osoby ktora nigdy nic nie widziala rodem z ECW!!

Sam film musial byc okrojony ze wzgledu na... Vinca i jego ego.

Co do karty to mam nadzieje ze bedzie to ECW show, a nie ECW/WWE show, tzn zeby wrestlerzy poczuli magie ECW a nie codziennosci WWE a bedziemy mieli gale naprawde wysokich lotów

Bryan Alvarez: 'what the hell is CRIMSON, what that has got to do with Amazing RED?'

11779036984f6668615c651.jpg

Opublikowano
i nie powiem zeby mi sie nie podobało

Wg mojej interpretacji jemu się ten film jednak podobał :)

Poza tym pomysł stworzenia jednej łączonej gali RAW i SmackDown! oraz gali ECW jest całkowicie pozbawiony sensu... nie da się ożywić trupa, zobaczymy czy ECW One Night Stand pozwoli mu chociaż zmartwychwstać na 3 godziny.

1005187806541accfacb3d6.jpg

Opublikowano
Patrząc na kartę-wygląda to znakomicie,ale jak będzie-okaże się w praniu.

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

Opublikowano
Ta. Mam nadzieje zobaczyc cos innego niz to, co serwuje WWE. Nie żeby mi sie niepodobało, ale jak się ogląda pare razy w tygodniu to idzie sie zwymiotowac :P.

Opublikowano
juz pare latek skoczylo od czasu ostatniej gali ECW dlatego ja nie licze na jakies ogromne show ale mam nadzieje ze gala bedzie trzymala poziom
"Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem."

33412018941ee9d4524a0c.jpg

Opublikowano
i nie powiem zeby mi sie nie podobało

Wg mojej interpretacji jemu się ten film jednak podobał :)

heheheh sorry my mistake

ale reszta trafienie w 10!! :D

A Funk sie chyba moze wkurzyc za to ze wykorzystuja jego osobe na plakatach promujacych ONS...

Bryan Alvarez: 'what the hell is CRIMSON, what that has got to do with Amazing RED?'

11779036984f6668615c651.jpg

Opublikowano
Walka Guerrero vs Benoit... bedzie zapewne ozdoba jak i popisy Mexykancow... Ale nie to przyciaga moja uwage... SANDMAN ! FUCK YEAH !
The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg