Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji. Zaloguj się Rejestracja
  1. KyRenLo
    KyRenLo odpowiedział(a) na IIL temat w All Elite Wrestling
    Aktualna karta: • Kenny Omega vs. Kevin Knight - AEW World Championship • Thekla vs. Willow Nightingale - AEW Women’s World Championship • Kyle Fletcher vs. Bandido - AEW International Championship • Mark Davis vs. Andrade El Idolo - AEW National Championship • Painmaker Jericho vs. Tommaso Ciampa • Cage & Cope (C) Vs. Claudio Castagnoli & PAC - AEW World Tag Team Titles Obrazkowo:
  2. CzaQ
    CzaQ odpowiedział(a) na Bonkol temat w Ogólna Dyskusja
    To zostańmy przy mojej przyszłej żonie. Navarrettkę można kojarzyć z jednym superbohaterem. Jakim?
  3. KyRenLo
    Gala Worlds Collide – Chicago – Wrzesień 26 – 2026. W ramach ciekawostki można dodać, że gala od AEW, czyli All Out będzie się odbywać w tym samym terminie i nawet w tym samym mieście. Niesamowity zbieg okoliczności. A tak serio to widzę, że WWE dalej gra w swoje gierki. Khan powinien takie zagrywki skontrować potężną kartą, na czym zyskałby każdy widz AEW.
  4. KyRenLo
    KyRenLo odpowiedział(a) na IIL temat w Ogłoszenia
    Z jednej strony to w sumie dobrze. Teraz obie najważniejsze fedki mają swoje miejsce, gdzie wizualnie jest wszystko pod ręką. Z drugiej strony jednak człowiek wiedział, że w Wydarzeniach były gale Premium/PPV. Teraz mamy mieszańca z tygodniówkami, a jednak gale Premium to te najważniejsze i jakoś powinny być wyróżnione. Zobaczymy. Zapewne kwestia ludzkiego przestawienia w głowie, która nie powinna potrwać zbyt długo i człowiek szybko się na nowo przyzwyczai. Teraz można z zakładki forum (U góry) wyrzucić dział wydarzenia i dorzucić te o AEW i WWE.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestlemania 26, MITB Match, WWE NXT, Zack Ryder, WWE HoF, W

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poniżej aktualna karta na Wrestlemanie, która jest już za 26 dni:

World Heavyweight Title Match

Edge vs. Chris Jericho

WWE Title Match

John Cena vs. Batista

Bret Hart vs. Vince McMahon

Career vs. Streak Match

Shawn Michaels vs. Undertaker

Money in the Bank

Christian vs. Kane vs. Dolph Ziggler vs. She...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-wrestlemania-26-mitb-match-wwe-nxt-zack.html

14412508044c725aa0e19e.gif

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No będzie siedziało a najbardziej interesuję mnie rewanż m pomiędzy Shawn Michaels vs. Undertaker na poprzedniej Wrestlemani walka była extra

:twisted:

Może Shawn tym razem wygra ale Undertaker nie przegrał jeszcze na żadnej Wrestlemani!!!!

16248462164b8e9ea342581.jpg

Opublikowano

Mam dwie małe sprawy i mam nadzieję, że ktoś raczy odpowiedzieć ;):

1. Czy walka Hart vs McMahon jest już w 100 procentach potwierdzona i pewna?

2. Ja czytałem, że Rosa Mendes i Tiffany i chyba ktoś jeszcze przechodzą do FCW, a nagle tutaj jakaś inna informacja - jaka w końcu jest sytuacja?

8407598924ba0fe619b015.jpg

Opublikowano

Bret Hart vs. Vince McMahon

raczej będzie ale na 100% nie wiem

Opublikowano

krycha7,

ad 1

Tak, wejdź sobie na wwe.com

Co do samej walki, nie podoba mi się ten pomysł. Pewnie walka będzie okrojona w czasie z wiadomych przyczyn: Hart jest już kruchy, McMahon choć w dobrej formie jak na ten wiek też nie jest jakiś super sprawny. Mogli to połączyć z Cena i Batistą. Może ci dwaj to niezłe drewna, ale bardziej to by było znośne niż oglądanie legendy marnującego się na ringu WM XXVI.

Opublikowano
Mam dwie małe sprawy i mam nadzieję, że ktoś raczy odpowiedzieć ;):

1. Czy walka Hart vs McMahon jest już w 100 procentach potwierdzona i pewna?

2. Ja czytałem, że Rosa Mendes i Tiffany i chyba ktoś jeszcze przechodzą do FCW, a nagle tutaj jakaś inna informacja - jaka w końcu jest sytuacja?

1. Na dzień dzisiejszy walka jest wpisana w kartę WrestleManii.

2. Rosa Mendes jest już oficjalnie w RAW (o czym można się przekonać spoglądając na roster czerwonej gali), przyszłość Tiffany na razie jest po prostu niepewna. Od siebie dodam, że mogłaby przejść do SmackDown, gdzie jest na razie tylko jedna Diva-Face - Mickie James.

Opublikowano
Dzięki wam ;) Moja pierwsza myśl o tym feudzie Hart vs McMahon łączonym z feudem Cena vs Batista to Mixed Tag Team Match na Wrestlemanii, ale teraz gdy Batista ma pas nie ma na to szans... zobaczymy co będzie...

8407598924ba0fe619b015.jpg

Opublikowano

W sumie to prawda Hart jest dziadkiem i niema już takiej formy myślę że jednak ta walka nie była by zbyt ciekawa

Według mnie Cena vs Batista może być ciekawe to będzie rewanż dla Ceny za odebrania pasa na eliminaton !!!!!!

Choć największą zagadkową walką będzie Undertaker vs HBK :twisted: TO BĘDZIE PRAWDZIWY REWANŻ DLA HBK :!: Choć gdyby hbk wygrał to undertaker miałby 1 przegraną na wrestlemani i odejście w co nie chce mi się wierzyć xd