Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

Medal Kurta

luki

Rekomendowane odpowiedzi

• Dołączył/a:  20.10.2007
  • Status:  Offline

Kurt Angle, jak wiadomo w 1996 zdobył złoty medal olimpijski. Fakt ten często był wykorzystywany w różnych storyline'ach z jego udziałem. Polegało to na to, że feudujący z Kurtem zawodnik kradł/wygrywał od niego medal. Zawsze jednak po zakończeniu feudu złoto wracało do mistrza. Pamiętam dwie takie historie z 2001 roku:

1. Chris Benoit ukradł medal Kurtowi. Potem wielokrotnie walczyli o niego. Ostatecznie Angle odzyskał złoto wygrywając walkę kończącą feud.

2. Stone Cold chcąc wkurzyć przeciwnika wyrzucił jego medal do rzeki. Gdy Angle dołączył do Alliance Austin wyłowił medal z rzeki i oddał swojemu nowemu przyjacielowi.

Moje pytanie dotyczy innych podobnych historii. Proszę o krótkie opisanie ich, określenie czasu, kiedy to sie działo oraz przytoczenie sposobów w jaki medal wrócił do mistrza. Przy okazji interesuje mnie dlaczego wielokrotnie wygląd medalu się zmieniał, a czasami Angle nosił nawet kilka.

Widziałem ostatnio bardzo fajną walkę Larry Sweeney vs Delirious vs Colt Cabana o pas ICW-ICWA Texarkana Television Championship. Pod koniec walki pas kilkukrotnie zmieniał właściciela, co nie zdarza się wśród poważnych mistrzostw. Mógłby ktoś przybliżyć historię tego tytułu?

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• luki

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie