Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji. Zaloguj się Rejestracja
  1. vieiraa55
    vieiraa55 odpowiedział(a) na MattDevitto temat w Sondy
    Bruv, czekam na Omega vs Ospreay
  2. vieiraa55
    vieiraa55 odpowiedział(a) na IIL temat w Dyskusje
    Chyba po prostu to że my dorośliśmy i nasza świadomość jak ta branża działa i brakuje tej dziecinnej niewinności kiedy zaczęliśmy się tym interesować
  3. Attitude
    Attitude opublikował(a) temat w Rezultaty
    Nazwa gali:AEW Dynamite #354 Data:15.07.2026 Typ:TV-Show Lokalizacja:Boston, Massachusetts, USA Arena:MGM Music Hall At Fenway Format:Live Platforma:TBS Komentarz:Excalibur, Taz, Tony Schiavone & Don Callis Karta: Wyniki: Spoiler Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze Ring of Honor - dyskusja ogólna
  4. IIL
    IIL opublikował(a) temat w Ogłoszenia
    Od dawna nie podobało mi się to, że najważniejsze treści na forum upchane były w max dwóch działach: Dyskusje i Wydarzenia. W dyskusjach tematy zbiorcze dla tygodniówek itd zlewały się ze sobą i ciężko tam było cokolwiek znaleźć. Stali bywalcy się do tego już zapewne przyzwyczaili, ale patrząc z boku wyglądało to mało atrakcyjnie i panował tam spory nieporządek. Nowy podział: Dyskusje - miejsce na ogólne tematy. World Wrestling Entertainment - megatematy weekly shows + PLE z Wydarzeń i cały kontent o WWE. All Elite Wrestling - jak wyżej. Independent Zone - tutaj miałem sporą zagwozdkę jak to zorganizować. TNA i ROH może średnio pasują jako subfora pod "sceną niezależną", ale trzeba było je jakoś odizolować (mają dużo archiwalnej treści, więc warto było to uporządkować). Japonię chciałem wyciągnąć do osobnego, ale na razie zostaje połączona z działem. Dział Wydarzenia został usunięty. To gruba zmiana i sam od wielu lat też przywykłem do wcześniejszego stanu rzeczy, ale myślę, że warto popróbować nowych rozwiązań. Jestem otwarty na sugestie, itd. Wszystko można w każdej chwili przeorganizować.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Judgment Day 2005

Najlepsza walka Judgment Day 2005 to ? 28 użytkowników zagłosowało

1. 1. Najlepsza walka Judgment Day 2005 to ?

• MNM vs. Hardcore Holly & Charlie Haas
      0%
      0
    • Big Show vs. Carlito
      3%
      1
    • Paul London vs. Chavo Guerrero
      7%
      2
    • Kurt Angle vs. Booker T
      17%
      5
    • Orlando Jordan vs. Heidenreich
      0%
      0
    • Eddie Guerrero vs. Rey Mysterio
      14%
      4
    • John Cena vs. JBL
      57%
      16

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Raven - logicznym jest, że nie oczekuje aby Carlito został WWE Champem... Push w jego przypadku = max US Title, i według mnie choćby za ten gimmick na to zasługuje. Ale na nic więcej. Walk z jego udziałem, nie oglądałem zbyt dużo, ale jako postać, którą kreuje sprawdza się świetnie. Na tle innych z tego rosteru ma jeden z najlepszych gimmicków. W WWE niestety też nie do końca liczą się umiejętności, a Carlito pod innymi względami jest bardzo dobry.

46204812740b7d45acaa48.gif

• Odpowiedzi 19
  • Wyświetleń 8,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
teraz czas na mnie:) Judgment day zaskoczyl mnie pozyywnie. "Powrocilem" do wrestlingu po 4 latach nieobecnosci. Pierwsze PPV ktore luknalem to backlash. Wynudzilem sie na maxa, czego nie moge powiedziec o JD. Gala byla ciekawa, w niektorych momentach tylko nudna (cale WWE). Najlepsza walka (tu nie bede oryginalny) JBL vs Cena. Szybka, w miare hardcorowa, ale w niektoych momentach rzeczywscie przesadzili na "in minus" np z tym kineskopem...krefffka byla tesh spoko:). Najgorsza walka to Heidenreich vs jordan - co t o bylo? taki walk czasami nawet nie ma na WWE Heat. Heidenreich to jest porazka WWE...Nie zachwycam tez sie F5 Morgana na Big Show, gdyz powoli staje sie norma ze Show jest poniewierany:)Co do Carlito to ma wszystko...procz umiejetnosci wrestlerskich. Dalbym mu push max rowniez do us champ. Walka Londona z Chavo tez byla dobra jednak nie podobala mi sie az taka duza dominacja Londona. To chyba wszytsko, ale z tego co widze to cala ekipa Smacka idzie w dobrym kierunku. Zarowno Smacki jak i ppv sa coraz lepsze. To jest moje skromne zdanie:)
www.pioro1986.blog.onet.pl moj blog wchodzcie:))

1129067717453a6bc46302d.jpg

Opublikowano
Push w jego przypadku = max US Title, i według mnie choćby za ten gimmick na to zasługuje.

Zwiechu - pushowanie za gimmick??? (dawanie U.S. Title'a za jego odgrywanie???) Trochę mi to trąci klimatem rodem z Kafki, nie uważasz (i tak dają już tytuły np. wyłącznie za gabaryty, to mają teraz dawać je także wyłącznie za gimmick?)? Dla mnie duży push winien być dawany wrestlerom, którzy mają coś więcej do przekazania niż tylko niezłe odgrywanie gimmicku (tzw. wrestlerom kompletnym). Zauważ, że Carlito miał już U.S. Title'a i był kurewsko lipnym Champem (te jego walki z Ceną... Geeez...), tak więc ponowne popełnienie tego samego błędu przez WWE byłoby po prostu irracjonalne. Goldberg też nieźle odgrywał swój gimmick a w ringu śmiem twierdzić, że był nawet lepszy (nie wierzę, że to piszę!:PPP) od Carlita (bez picu gość jest niesamowicie lewy w ringu). Czyżby i Bill także zasłużył sobie na push za nienajgorsze przecież odgrywanie swojego gimmicku?

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Opublikowano
WWE to specyficzna federacja, wystarczy przejrzeć spis wszystkich mistrzów i zadać sobie pytanie ilu z nich tak napraedę było dobrymi zapaśnikami (podobnie zresztą było z WCW). Tak było i tak będzie... pas będą dostawały te osoby, które mogą przyciągać ludzi, a właśnie w przypadku WWE tym co przyciąga ludzi to poza niektórymi walkami własnie (najczęsciej tymi doskonale promowanymi z interesującą stypulacją) ta część aktorska, w której gimmick i zdolności na tej płaszczyźnie sa najwazniejsze. Jeżeli tak bardzo Raven boli Cie to, że Carlito zdaniem niektórych osób powinien dostac push za coś innego niż czyste umiejętności wrestlerskie (które moim zdaniem wcale nie sa takie złe jak to przedstawiasz), że wcześniej push dostał Batista (co było powodem Twoich licznych protestów na księgach gości :) ) to może po prostu trzeba przestać oglądać WWE :). Niektórzy tak zrobili i chyba nie żałują, a przynajmniej nie marudzą już :). Aha... tego postu, a konkretnie jego ostatnicvh kilku zdań prosze nie traktować jako ataku, to tylko propozycja... przynajmniej ja z reguły nie oglądam tego co mi się nie podoba :).

1005187806541accfacb3d6.jpg

Opublikowano
Jeżeli tak bardzo Raven boli Cie to, że Carlito zdaniem niektórych osób powinien dostac push za coś innego niż czyste umiejętności wrestlerskie (które moim zdaniem wcale nie sa takie złe jak to przedstawiasz), że wcześniej push dostał Batista (co było powodem Twoich licznych protestów na księgach gości :) ) to może po prostu trzeba przestać oglądać WWE :)

SixKiller - sęk w tym, że ja wychowałem się na WWF i mam cholerny sentyment do tej Federacji. Pewnie tylko dla tego jeszcze ją oglądam. Lubię oglądać WWE, tyle że wkurwia mnie kierunek w którym zmierza MacMachonland. Wystarczy spojrzeć na obecnych mistrzów... Nie mówię, że push powinni dostawać tylko wrestlerzy zajebiści w ringu, bo wówczas mielibyśmy ciągle te same osoby z pasem:))), sęk w tym że pushowane winny być osoby wszechstronne, a więc takie które zarówno nieźle wyglądają, potrafią zmontować dobrą walkę i radzą sobie w dodatku z mikrofonem (nie muszą w każdej z tych materii wymiatać, ale powinny na każdej z tych płaszczyzn coś sobą reprezentować) - a Carlito z pewnością do takich nie należy (bez picu uważasz, że gość ma nienajgorsze umiejętności ringowe??? Dla mnie jego walki to normalnie zgroza...), bo poza niezłym gimmickiem i (notabene - zajebistymi) mic skillsami, gość jest kiepski, jak sytuacja w Polsce:)))

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg