Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji. Zaloguj się Rejestracja
  1. IIL
    Chciałem poruszyć temat, który od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie – wady i zalety dzisiejszego pro wrestlingu w porównaniu do tego, co było 15-25 lat temu. Wiele rzeczy poszło zdecydowanie do przodu, ale sporo też straciliśmy po drodze... Na dobry początek: Zaleta: Lepszy dostęp – nie musimy już polować na VHS-y, nagrywać z satelity czy ściągać wolnym łączem z torrentów. Streamy, Netflix, MyAEW, tony materiałów na YouTube itd sprawiają, że praktycznie wszystko jest na wyciągnięcie ręki. Wada: Mniej kayfabe – prawie wszyscy są "przyjaciółmi" za kulisami, wszystko wycieka do internetu, a wrestlerzy sami psują gimmicki na social mediach. Chyba tylko MJF trzyma fason cały czas. Zapraszam do podzielenia się swoimi przemyśleniami
  2. KyRenLo
    KyRenLo odpowiedział(a) na Majesty temat w World Wrestling Entertainment
    Prawda. Turniej w zasadzie został ośmieszony, bo wygrywający Oba i tak wolał walczyć z Lesnarem, niż skorzystać ze swojej szansy, mimo że ją wywalczył. Głupkowate. Skoro od początku rzeczywiście planowano walkę Seth vs. Roman to mogli dać wygrać Rollinsowi turniej, a Femiemu mógł wtedy w wygranej przeszkodzić Lesnar i walka Femi vs. Lesnar 3 i tak byłaby grana. Szkoda, że już po balu, bo tak naprawdę obie przedstawione przez Ciebie wersje są lepsze od tego, co ostatecznie wybrano. Zobaczymy. WWE trochę samo się teraz zakiwało w tym momencie. SummerSlam, czyli najważniejsza gala lata dla WWE. Idealny moment, żeby Femi zawalczył o złoto. Jeżeli tak bardzo chcieli utrzymać Romana przy pasie, to można było przecież to rozegrać jakoś inaczej, chociażby tak, jak zasugerowałeś wyżej. Femi to taki gotowy produkt, że naprawdę chcę wierzyć, że jedynym powodem, dla którego poświęcono właśnie teraz tę szansę i odłożono ją na bok to WrestleMania moment, gdzie dopiero tam dostaniemy stracie Roman vs. Oba z wygraną tego drugiego. Sporo jednak tego czasu zostało i jest to ryzykowny krok. Jeszcze wiele może się zmienić. Tak czy inaczej, na dziś nie podoba mi się to, co wymyśliło WWE. Czas pokaże, czy wyjdą z tej sytuacji z twarzą w najbliższych miesiącach.
  3. KyRenLo
    KyRenLo odpowiedział(a) na Bonkol temat w Ogólna Dyskusja
    Jasna sprawa.
  4. Jeffrey Nero
    Jeffrey Nero odpowiedział(a) na IIL temat w Ogłoszenia
    Dokładnie mega postęp aż się banan na twarzy sam robi!
Nowe style na forum

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

RazorNewz #135

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Scott Hall i Kevin Nash prawdopodobnie pokaza się jako Tag Team w NWA-TNA

Pomimo tego ze w magazynie WWE Smackdown znalazl się wywiad z Randy Savage`m, to federacja na razie nie jest zainteresowana sciagnieciem tego zawodnika.

Magazyn WWE sugerowal walke Hulk Hogan vs. Stone Cold Steve Austin na wrestlemanii XX. Żaden z tych zawodnikow puki co nie ma swojego przeciwnika, jednak nie należy wierzyc ze taka walka się odbedzie.

Melina Perez podpisala kontrakt rozwojowy z WWE i w najblizszym czasie będzie wystepowala w OVW. Melina jest modelka i zapasniczka.

Jeżeli Royal Rumble wygra Goldberg, to jest prawdopodobyn przeciwnikiem na Wrestlemanie będzie Brock Lesnar, a jeżeli wygra John Cena, Kurt Angle albo Chris Benoit to będą prawdopodobnie walczyli z Triple H`em. Ktorys z tej powinien wygrac Royal Rumble, jeszcze tylko nie wiadomo który.

Bobby Heenan w kwietniu będzie wystepowal na 2 galach federacji Ring Of Honor.

Na stronie WWE.com można zobaczyc video Royal Rumble. Wystepuja w nim Goldberg oraz Undertaker. Undertaker jest w nim w gimmnicku American Bad Ass a nie Deadman. Jednak WWE nadal chce żeby Taker wrocil jako Deadman. Tylko dlatego miał na Armageddon walke Buried Alive Match.

Na oficjalnej stronie Kevina Nasha – KevinNash.net można przeczytac ze nie jest on już zwiazany kontraktem WWE. Kevin Nash odmowil prace w zarzadzie jako writer. Jako wyjasnienie tego powiedzial ze ma wiele opcji walczenia w innych federacjach i pojawienia się w TV.

Macen dostal wolne od federacji żeby zajac się swoja chora ciocia, która wychowala go. Ma wrocic 16 stycznia, ale jeszcze nie wiadomo z kim będzie walczyl.

14412508044c725aa0e19e.gif

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 7,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Macen dostal wolne od federacji żeby zajac się swoja chora ciocia, która wychowala go. Ma wrocic 16 stycznia, ale jeszcze nie wiadomo z kim będzie walczyl.

Zdecydujcie się na innej polskiej stronie znów pisze żę umarła mu ciocia która wychowywała go jak syna i dostał wolne by wziąść się w garść.

Opiekowanie się a pochowanie to wyraźnie dwie różne rzeczy eeeeh.

Peace!

1872433537428f0b46b98ce.gif

Opublikowano
Ja chce Halla i Nasha w WWE :!: Mam tez nadzieje ze to o walce Austina jest max wielka bzdura bo nie widze jakos tego :D

Niektórzy mówią, że jestem leniwy, inni, że po prostu jestem sobą,

Niektórzy mówią, że jestem szalony i chyba zawsze taki będę.

10705701947791dc706fc5.jpg

Opublikowano
  • Autor
Maven was given some extra time off after the holidays to spend with his ill mother. It's actually his aunt but she has raised him for most of his life

14412508044c725aa0e19e.gif

Opublikowano

no fajnie hall i nash razem...tylko ze w NWA-TNA

Ale top moze i lepiej

Opublikowano
NIE :!: Ja chce Nasha i Halla w WWE :!:

Opublikowano

Nash jest cieniutki. Poza tym jest bardzo podatny na kontuzje wiec to bylby bezsenns kogos zatrudniac kto moze szybko zlapac kontuzje.

Poza tym Nash i Hall juz sie znudzili ludziom.

The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

Opublikowano

Boze bron ;(

4302049614329261d90190.jpg

Opublikowano
Ale to jest WWE :wink:

Opublikowano

Więc to Boryss wprowadziłw błąd w swoich newsach o Mavenie.

Peace!

1872433537428f0b46b98ce.gif

Opublikowano
Boryss czesto wprowadzal w blad. Bierze newsy z gownianych stron i stad te pomylki.
The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

Opublikowano

Boze bron ;(

Ta reakcja mówi wszystko, Nash i Hall nic pozytywnego by do WWE nie wniesli, wiec

Ja także nie widzę potrzeby żeby ponownie się tam pojawiali, zwłaszcza Hall :P

Niech sobie już lepiej walczą w NWA-TNA :)