Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Wrestlemania XXVI [spoiler alert]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

mi sie zdaje ze streak Taker bedzie albo nieprzerwany albo przerwie go John Cena lub tez uwaga..... Bill Goldberg ktory ma powrocic .Nie wyobrazam sobie aby Goldberg nie byl terminatorem takim jak byl kiedys.Dlatego HBK "wtopi".

John vs Dave

Tu proste wygra John z czego sie cieszyc bede.

Jericho vs Edge.

Edge wygrywa po spearze jakims nie spodziewanym

Bret vs mcmahon

Wygrywa BREt po swoim subbmissionie

Punk vs rey

tu jest pewne ze wygra Punk i bedzie dalszy feud po przerwie mysterio

MONEY IN THE BANK

tu wygra DREW poniewaz zaraz po wygranej walizki bedzie bitwa z Edgem.Edge skosi drewniaka i po zawodach.

[ Dodano: 2010-03-25, 18:25 ]

mi sie zdaje ze streak Taker bedzie albo nieprzerwany albo przerwie go John Cena lub tez uwaga..... Bill Goldberg ktory ma powrocic .Nie wyobrazam sobie aby Goldberg nie byl terminatorem takim jak byl kiedys.Dlatego HBK "wtopi".

John vs Dave

Jericho vs Edge.

Bret vs mcmahon

Punk vs rey

MONEY IN THE BANK

tu wygra DREW poniewaz zaraz po wygranej walizki bedzie bitwa z Edgem.Edge skosi drewniaka i po zawodach.

[ Dodano: 2010-03-25, 18:25 ]

John vs Dave

Jericho vs Edge.

Bret vs mcmahon

Punk vs rey

MONEY IN THE BANK

https://forum.wrestling.pl/topic/19145-wrestlemania-xxvi-spoiler-alert/page/23/#findComment-174674

• Odpowiedzi 446
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

33

• N!KO

26

• LooseCannon

22

• hardy0525

19

Top użytkownicy w tym temacie

Wg mnie ta Wrestlemania bedzie zajebista z klku ważnych powodow.Raz ze znow zobacze McMahona a jednym z najwazniejszych powodow jest to ze w Mainevencie nie będzie Triple H'a.Chce by maineventem byla walka Edge vs Y2J bo liczylem na ich walke od powrotu Y2j'a na Raw.Obaj sa wg. mnie zajebisci i inwestuuje w te walke wiele nadzieji.Jak narazie nie wiadomo co bedzie z HHH,ale fajnie by bylo gdyby wgl. go nie bylo.Co do walk to gorzej zapowiada sie walka MITB bo juz od kilku lat sklad MITB jest praktycznie taki sam.Stawiam na non stop pushowanego Christiana,po stracie ECW pewnie dostanie push poprzez MITB.Ok walka Hart' a i McMahona,bedzie czyms w stylu HBK vs McMahon z WM 22.Czyli cala walke Hart bedzie dominowal.Wątpie by bret zgodzil się na inny scenariusz,raz ze jest to "rewanz" za Screwjob to jeszcze ma byc porazka Hart'a? Wykluczone,ale po Vince wszystkiego mozna sie spodziewać.Czekam na uzupelnienie karty,bo zostali nam Orton,DiBiase,Sheamus,HHH,Kingston wiec trzeba ich gdzies ulokować.Najgorszą informacja jesli chodzi o karte WM'ki jest walka Ceny i Basisty.Wszyscy wiedza jaka bedzie ich walka,po pol godzinie macania,kaleczenia spearów i robiac niszczące kazdego Attitude Adjusment,zakonczenie oczywistym wynikiem.Pas musi wrocic na Raw wiec tu wynik jest oczywisty.Martwi mnie tez walka na ktora kazdy z was ostro liczy czyli HBK vs Taker.Na WM 25 widac bylo ze obaj są juz za starzy na takie wyczyny,np. skok takera przez 3 line.. powinni mu to odpuscic w tym roku bo naprawde martwie sie o zdrowie Mark'a.Tutaj akurat ciezko wytypowac wynik ale sam przebieg walki jest oczywisty,nic tylko dramaturgia,tombstone'y scm'ki i ryczący kibice.W ta walke wielu fanow inwestuje nadzieje ze bedzie to walka best of jesli chodzi o wwe,ale ze wzg na stan zdrowia HBK'a jak i Undertakera,walka bedzie tylko i wylacznie dramatyczna.To samo tyczy się Bret Harta i McMahona.McMahon pewnie nie będzie zbyt sie wysilal wiec,zaserwuja nam scenariusz ze ktos pomoze Vince'owi.No tak to juz niestety bywa.W Karcie powinno jeszcze o ile sie nie myle znalesc starcie Punk i Rey'a tam chyba Hair vs Mask.Ta walka wogole nie powinna się odbyc bo według tradycji Lucha zawodnik który stracil juz maske powinien walczyc bez niej,a jak wiemy Rey juz ją stracil.DLatego tu w ramach SE Punka owali sie na lyso Bedzie to dobre,chcialbym zobacvzyc go w krotkich wlosach,wiec kolejna walka jest juz do przewidzenia.

Przeciez Orton , Kingston , HHH , Sheamus i Dibiase maja juz walki .

https://forum.wrestling.pl/topic/19145-wrestlemania-xxvi-spoiler-alert/page/23/#findComment-174691

Y2J vs Edge

Serce mówi Chris, rozum się waha, z jednej strony Y2J jest posiadaczem pasa relatywnie krótko i za często dostaje łomot w cotygodniowych galach, z drugiej jednak strony Edge wzbudza tak dużą sympatię publiki, że WWE może nie zdecydować się na zmarnowanie takiej szansy stworzenia nowego, tym razem utytułowanego, pupilka publiczności.

The Dead Man vs HBK

W świecie WWE obaj może i są porównywalnymi gwiazdami, jednak w kontekście Wm-ek Undertaker to żywa legenda, szczerze wątpię aby ją zaprzepaścili na rzecz kolesia który i tak kończył już raz karierę, a niedawno wspominał, że potrzebuje małego urlopu.

Zwierzak vs Jasiek

Jaśka po prostu nie trawię, ten jego cholerny ryj, którego mimika wywołuje u mnie salwy śmiechu, te ciągłe zagrania pod publiczkę, ten story line ciągnięty w taki sposób, aby broń Boże wizerunek ulubieńca publiczności nie ucierpiał (przemówienia do publiki przy okazji Breta, rzygać się chce). Niestety to wszystko skłania mnie do przypuszczeń że Cena wygra pas...

Money in the Bank ladder match

Na 90% Christian. Bożyszcze publiczności w ECW w zasadzie nic nie znaczy po jego rozpadzie, świetna okazja odnowić legendę tej kury znoszącej złote jajka.

Bret Hart vs. Vince McMahon

Nie podoba mi sie pomysł tego feudu, poza tym sam widok dwóch lejących się dziadków też jakoś do mnie nie trafia. Stąd też nie interesuje mnie ta walka i jej wynik, hdybym miał jednak obstawiać, Hitman, przez swoją firmową akcję...

ShowMiz vs John Morrison and R-Truth

Morrison i Truth nie sprawiają wrażenia tag teamu z prawdziwego zdarzenia. Są bardziej grupką kumpli razem się bijących. Nie mają osobowości jako team. Poza tym są zbyt krótko razem. To wszystko reasumując, Miz i Show utrzymają pas.

Triple H vs. Sheamus

Ciężko powiedzieć, z jednej strony mamy Celtica, młodego obiecującego zawodnika o niezłych osiągnięciach i widowiskowym stylu walki, z drugiej strony dziadka, na którym lata spędzone na ringu wyraźnie odcisnęły swoje piętno, ale i posiadającego wspaniałą legendę. Myślę, że w rywalizacji tych dwóch zawodników ostatecznie musi wygrać Sheamus, ale jeszcze nie dziś...

Randy Orton vs The Legacy

Ortona bardzo lubi publiczność, a Cody i Ted nie mają jeszcze tak silnej pozycji w WWE aby mieć szansę na pokonanie kogokolwiek liczącego się na WMce.

Rey Mysterio vs. CM Punk

Jeden z najlepszych storyline-ów, jakie ostatnio się im udało złożyć. Dlatego też uważam, że wygrana 619 nie pozwoliła by w pełni wyeksploatować pomysłu...

https://forum.wrestling.pl/topic/19145-wrestlemania-xxvi-spoiler-alert/page/23/#findComment-174770

WWE Title Match

John Cena vs. Batista

Nie lubie ani jednego ani drugiego jednak myśle ze Cena weźmie odwet na Animalu ;]

World Heavyweight Title Match

Edge vs. Chris Jericho

Tak samo jak w 1 przypadku nie interesuje sie ani jednym ani drugim ale mysle ze bedzie SPEAR SPEAR SPEAR SPEAR

Career vs. Streak Match

Shawn Michaels vs. The Undertaker

Niestety tutaj raczej po tej walce moje serce peknie ;] , Sercem jestem za HBK jednak rozum jak i plotki daja 18-0 ;/

Bret Hart vs. Vince McMahon

Ta walka mówi wszystko firmowy chwyt Hitmana i Vince poleci pod poduszke ;]

WWE Unified Tag Team Title Match

John Morrison & R-Truth vs. The Miz & Big Show

Hmm troche ciężko decydowac niby Face vs Heel ale wydaje mi sie ze jedna ShoMiz obronią pasy

Money in the Bank Ladder Match

Dolph Ziggler vs. Kane vs. Christian vs. Shelton Benjamin vs. MVP vs. Jack Swagger vs. Matt Hardy vs. Evan Bourne vs Kofi Kingston vs Drew McIntyre

Wg mnie w gre wchodzi 3 zawodnikow : Christian , Kane oraz Kofi , spytacie dlaczego Kane ? Hmm ostatnio na EC byla Walka o IC wiec mysle ze Drew bedzie bronil swojego pasa jesli Kane wygra

Triple H vs. Sheamus

Zdecydowanie jestem za Tryplakiem i mam dziwne przeczucie ze pod koniec walki zawita najlepszy przyjaciel Trypla ( Młot ;])

https://forum.wrestling.pl/topic/19145-wrestlemania-xxvi-spoiler-alert/page/23/#findComment-174796

Muszę powiedzieć, że naturalnie spodziewam się wygranej Johna Ceny co wg. mnie będzie absolutnie mało wiarygodne.. Jeśli popatrzymy, że Batista odbijał chociażby Tombstone Piledriver to ciężko wyobrazić sobie by wystarczającym na niego miałby być F–U , Killswitch czy też STF... Wydaje mi się, że jeśli WWE koniecznie chce doprowadzić do pokonania Batisty przez Cene to walka powinna mieć jakąś dodatkową stypulacje (np. Steel Cage Match bądź Hell In A Cell Match). Myślę, że to tyle odnośnie tej walki.
https://forum.wrestling.pl/topic/19145-wrestlemania-xxvi-spoiler-alert/page/23/#findComment-174804

F–U , Killswitch ...

Po pierwsze to nie FU tylko Attitude Adjustment

Po drugie to od kiedy Cena robi killswitch??

https://forum.wrestling.pl/topic/19145-wrestlemania-xxvi-spoiler-alert/page/23/#findComment-174807

Muszę powiedzieć, że naturalnie spodziewam się wygranej Johna Ceny co wg. mnie będzie absolutnie mało wiarygodne.. Jeśli popatrzymy, że Batista odbijał chociażby Tombstone Piledriver to ciężko wyobrazić sobie by wystarczającym na niego miałby być F–U , Killswitch czy też STF... Wydaje mi się, że jeśli WWE koniecznie chce doprowadzić do pokonania Batisty przez Cene to walka powinna mieć jakąś dodatkową stypulacje (np. Steel Cage Match bądź Hell In A Cell Match). Myślę, że to tyle odnośnie tej walki.

WHAT!?

Po 1 to oczywiste,a nie absolutnie mało wiarygodne,że wygra Jaśko.Batista i tak ma w najbliższym czasie kręcić zdjęcia do nowego filmu wwe a do tego dobro zawsze wygrywa :D

Po 2 od kiedy Cena wykonuję akcję o nazwie "Killswitch"?He?Chyba,że chodziło ci o to,że nagle wparuję Christian i wykona swoją akcję kończącą,jeżeli tak to ok...

Po 3 ile to już razy fu lub stf było niezawodną akcją!?Tobie to jeszcze mało?

https://forum.wrestling.pl/topic/19145-wrestlemania-xxvi-spoiler-alert/page/23/#findComment-174809

F–U , Killswitch ...

Po pierwsze to nie FU tylko Attitude Adjustment

Po drugie to od kiedy Cena robi killswitch??

http://www.youtube.com/watch?v=0BLIKm6UZKA z tego co mówi komentator to jest to FU

Co do killswitch to rzeczywiście chyba mnie poniosło.

https://forum.wrestling.pl/topic/19145-wrestlemania-xxvi-spoiler-alert/page/23/#findComment-174811

Tylko że to video z survivor series 2006 lub 2007...

zobacz sobie to:http://www.youtube.com/watch?v=trMQ0frI1ME

https://forum.wrestling.pl/topic/19145-wrestlemania-xxvi-spoiler-alert/page/23/#findComment-174813

Od 2007 zrobiłem sobie przerwę na wrestling. Więc mogłem przeoczyć zmianę nazwy finishera jednego z najmniej cenionych przezemnie zawodników. Zresztą nazwa nie jest ważna. Ważne, że każdy wie o co chodzi. Co do tego killswitch to wypisując finishery Ceny kierowałem się wikipedią. A był to jego finisher w innych federacjach (OVW / UPW).
https://forum.wrestling.pl/topic/19145-wrestlemania-xxvi-spoiler-alert/page/23/#findComment-174814

Nie rozumiem po co wy się czepiacie jego o jakieś tam F-U czy Attitude Adjustment, jest to najmniej znaczące w tym temacie!

Sorry za offtop ale to sie robi denerwujące.

https://forum.wrestling.pl/topic/19145-wrestlemania-xxvi-spoiler-alert/page/23/#findComment-174827

World Heavyweight Championship

Wiedziałem, że ten pojedynek się odbędzie już wtedy gdy Edge wygrał Royal Rumble. Tak swoją drogą to mogli zrobić, żeby powrócił, ale nie wygrał. Wróćmy jednak do tematu... Stawiam na zdobycie pasa przez Edga. Ostatnio tyle się wokół niego działo, że sporą niespodzianką byłoby dla mnie gdyby to Jericho wygrał i obronił niedawno zdobyty pas.

WWE Championship

Aż chciałoby się powiedzieć drewno vs. drewno, lecz ruszają się dobrze, więc nie wypada. Trzymam kciuki za Batistę, lecz pewnie to ulubieniec dzieci niepokonany terminator John Cena wygra. Już mi się rzygać chcę jak widzę gdy on wygrywa i chyba będę musiał to oglądać podczas Wrestlemanii. Za jednym i za drugim nie przepadam, Ceny wręcz nienawidzę i myślę, że niestety to on znów zdobędzie pas.

Streak vs. Career

No może to podniesie poziom Wrestemanii 26. Dwie legendy w ringu, ale niestety to już było i wątpię czy odniesie taki sukces jak przed rokiem. Jednak może coś dobrego zrobią. W dodatku walka bez dyskwalifikacji i na pewno krzesła pójdą w ruch. To doda trochę emocji. Może pojawi się w WWE rzecz spotykana bardzo rzadko czyli krew. Sądzę, że tak jak przed rokiem, to Undertaker będzie na różne sposoby przypinał HBK, a to nie będzie się dawał, myślę, że w ostateczności to Shawn Micheals wygra. Chociaż, budowali ten streak przez 17 lat, więc nie wiadomo. Jednak Deadman ma już swoje lata, doskwierają mu kontuzje. Obstawiam, że Taker przegra i zakończy karierę.

Bret "Hitman" Hart vs. Mr. McMahon

Tak jak ktoś już wcześniej powiedział, żałosne. Ten storeline z niby złamaniem nogi Harta, to już przesada. Kompromitowanie Breta przez McMahona i w ostateczności to ten dobry wygrywa.

Triple H vs. Sheamus

Zaskakuje mnie zupełnie to, że taka jak ta ma miejsce na Wrestlemanii. Najczęściej są ostateczne rozstrzygnięcia feudów, a tutaj coś takiego... Podobnie jak poprzednia walka, z góry wiadomo kto wygra. Przy radości kibiców to Triple H pokona Sheamusa.

Unified Tag Team Championship

Tutaj w przeciwieństwie do innych obstawiam Morrisona i R-Trutha. Moim zdaniem to oni wygrają i będzie miało być ogromnym zaskoczeniem, że ten tag-team zdobywa pasy mistrzowskie.

Money in the Bank Ladder Match

Ostatni Money in the Bank na Wrestlemanii. Chciałbym, żeby tą walkę wygrał Kane, ewentualnie Ziggler, lecz to jest niemożliwe. Pewnie walizkę zdobędzie MVP

lub Christian. Wcale, nie byłoby źle gdyby Shelton wygrał. Jest tutaj także Bourne, lecz nie przewiduję jego zwycięstwa. Gdyby to było TNA to jeszcze, mógłby zrobić kilka akcji z drabin i na koniec zostałby sam na ringu i zdjął walizkę. Niestety to jest WWE, jeżeli będzie jakiś Suplex, lub podobna akcja z drabiny to będę zdziwiony.

https://forum.wrestling.pl/topic/19145-wrestlemania-xxvi-spoiler-alert/page/23/#findComment-174952

Spoiler :P

WrestleMania nie obędzie się bez Div. Ujrzymy Ten-Diva Tag Team Match w składach: Beth Phoenix, Mickie James, Gail Kim, Kelly Kelly & Eve Torres vs. Vickie Guerrero, Michelle McCool, Layla, Maryse & Alicia Fox. Umieszczenie Vickie Guerrero w jakimkolwiek składzie, to patologia i masakra. Ciekaw jestem, czy będzie to Dark Match czy ujrzymy to na gali, ale mi jest to w sumie obojętne, bo walki Div i tak są mało atrakcyjne, oczywiście ze sportowego punktu widzenia, bo estetycznego - pomijając Vickie - jak najbardziej.

https://forum.wrestling.pl/topic/19145-wrestlemania-xxvi-spoiler-alert/page/23/#findComment-174957

Ja mam pytanie. Jaki jest czas w Arizonie.. znaczy się chodzi mi, o której w Polsce zacznie się WM? jak o nich zaczyna się o 7 to u nas która? 1 czy 2 w nocy ?
https://forum.wrestling.pl/topic/19145-wrestlemania-xxvi-spoiler-alert/page/23/#findComment-174966

Ja mam pytanie. Jaki jest czas w Arizonie.. znaczy się chodzi mi, o której w Polsce zacznie się WM? jak o nich zaczyna się o 7 to u nas która? 1 czy 2 w nocy ?

Jakieś 2 dni temu spytałem o to samo. Odpowiedziano mi że o 23:00 czasu polskiego, a cała Wrestlemania będzie trwała około 4 godzin.

https://forum.wrestling.pl/topic/19145-wrestlemania-xxvi-spoiler-alert/page/23/#findComment-174976