Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Hardcorowe Seriale

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Obejrzałem dwa sezony tego. Dużo bardziej przypadła mi do gustu "Rodzina Borgiów", którą obejrzałem w całości w dość szybkim tempie. :D Jakby ktoś miał wybierać między "Rodzina Borgiów" i "Prawdziwa historia rodu Borgiów" to zdecydowanie polecam tą pierwszą.

Mi tez bardziej przypadla Rodzina Borgiow, jednak HBO dalo dupy i nie dokonczylo serialu. Bo niby za duzo kosztowal, ale kreca za to pare innych badziewnych i jakos na to maja kase, rece opadaja....

Tu warto obejrzec wersje europejska, bo chociaz jest o wiele slabsza, takze jesli chodzi o obsade bohaterow ( jedynie Cesare moim zdaniem daje rade), to warto, bo ten serial akurat wlasnie skonczyli, musze znalesc napisy po angielsku do sezonu3, bo tak ze sluchu nie wszystko zrozumiem, a zanim dadza to z polskimi napisami to pewnie minie pol roku :neutral:

https://forum.wrestling.pl/topic/19132-hardcorowe-seriale/page/16/#findComment-370385

• Odpowiedzi 400
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ghostwriter

35

• Streetovs

33

• Fox Mulder

21

• Captain Jerry

21

Mi tez bardziej przypadla Rodzina Borgiow, jednak HBO dalo dupy i nie dokonczylo serialu. Bo niby za duzo kosztowal, ale kreca za to pare innych badziewnych i jakos na to maja kase, rece opadaja....

Dokładnie. Mogliby chociaż zrobić to o czym wiele się mówiło bodajże na wakacjach, czyli zrobienie filmu, który byłby zakończeniem tego serialu. Niestety ta opcja również odpadła.

Chyba jednak skusze się na ten trzeci sezon "Prawdziwej histori rodu Borgiów", aby zobaczyć jak postanowili zakończyć ten serial.

Wkurza mnie jak producenci postanawiają zakończyć serial w połowie. "Alcatraz" i "Mob City" to dwa bardzo dobre seriale, które zakończono po pierwszym sezonie, a oglądało się je znakomicie. Czemu kasa znajdzie się na jakieś gówno, a na ciekawe produkcje zawsze ich brakuje...

https://forum.wrestling.pl/topic/19132-hardcorowe-seriale/page/16/#findComment-370386

Wkurza mnie jak producenci postanawiają zakończyć serial w połowie. "Alcatraz" i "Mob City" to dwa bardzo dobre seriale, które zakończono po pierwszym sezonie, a oglądało się je znakomicie. Czemu kasa znajdzie się na jakieś gówno, a na ciekawe produkcje zawsze ich brakuje...

Obwiniaj ludzi którzy w USA wolą obejrzeć reality show MTV zamiast takiego "Mob City" - pieniądze sie zawsze znajdą jak będzie się dało zarobić na serialu (ratingi).

https://forum.wrestling.pl/topic/19132-hardcorowe-seriale/page/16/#findComment-370413

Jako, że z seriali które powróciły wszystkie okazały się naprawdę dość słabe to ruszyłem w poszukiwaniu czegoś nowego i trafiłem na coś naprawdę ciekawego. Serial Forever wyszedł w tym roku, do tej pory do obejrzenia wyszło 10 odcinków i jest naprawdę bardzo fajny, początkowo zachwycił potencjałem, potem trochę się to uspokoiło, aczkolwiek w żadnym odcinku się nie nudziłem, ostatnie odcinki czyli 9 i 10 były na naprawdę świetnym poziomie i zachwycały, ale zakończenie zdradza, że znów będzie kilak odcinków spokojniejszych, aczkolwiek jest to numer 1 ze wszystkich seriali, które teraz oglądam, lista jest gdzieś w poprzednim poście :)
https://forum.wrestling.pl/topic/19132-hardcorowe-seriale/page/16/#findComment-370429

Chyba jednak skusze się na ten trzeci sezon "Prawdziwej histori rodu Borgiów", aby zobaczyć jak postanowili zakończyć ten serial.

czesc 3sezonu jest Tu wrzucany online, 8odnosnik jest dobry

http://onlineseries.ch/watch-tv/borgia

na torrentach wychaczylem caly ale po wlosku.

3seozn American Horror story, jak ktos sie zastanawial, to nie warto, postacie takie sobie, historia z cyrkiem po paru odcinkach wiej nuda, tak samo jak narazie nie ma nic z horroru, co sezon to co raz gorzej...ale i tak lepiej niz Walking Dead, to dopiero beznadzieja, biegamy po lesie , co jakis czas baza ludzi, walczymy z nimi, idziemy dalej po lesie i tak dalej a w tle nudne zombie, skad sie bierze ta popularnosc...

https://forum.wrestling.pl/topic/19132-hardcorowe-seriale/page/16/#findComment-370456

Mam pytanie do osób które oglądały serial Mentalista. W tym serialu interesuje mnie głównie wątek Red John'a. Czy w którymś sezonie został on już rozwiązany? Proszę o odpowiedź w spoilerze.

Jestem obecnie na początku 4 i dalej nic nie wiadomo, a przede mną jeszcze kilka sezonów, na które nie chce tracić czasu jeśli tak wolno rozgrywa się główna akcja, bo powoli zaczyna to przypominać modę na sukces

https://forum.wrestling.pl/topic/19132-hardcorowe-seriale/page/16/#findComment-370533

SailorJerry

Wszystko wyjaśnia się w 8 odc. 6 sezonu

https://forum.wrestling.pl/topic/19132-hardcorowe-seriale/page/16/#findComment-370535

• 2 tygodnie później...

• Urządzenie:  Windows

Z racji przerw w zagranicznych serialach, które oglądam postanowiłem nadrobić zaległości i obejrzeć tak mocno krytykowany ostatni sezon "Czasu Honoru" dziejący się między 4 i 5 sezonem i opowiadający tylko o Powstaniu Warszawskim

Z racji tego, gdzie zaczyna się i kończy ten sezon widome było, że wszyscy główni bohaterowie przeżyją Powstanie i to na pewno zmniejszyło nieco emocje.

Martwić można się było jedynie o nowych bohaterów i tu dla mnie wielkie zaskoczenie i duży minus prawie wszyscy zginęli. W zasadzie tylko Halszka przeżyła a reszta zginęła co wg mnie nie było dobrym pomysłem bo ukazało Powstanie jednoznacznie jako porażkę, skoro niemal wszyscy zginęli. Fakt spodziewałem się, że kilka osób zginie skoro głowni przeżyją, ale nie aż tylu śmieci. Moim zdaniem powinni przynajmniej 1 parze pozwolić przeżyć i pokazać je nieco korzystniej. Swoją drogą pokazali tutaj naprawdę bestialstwo Niemców zabijających cywili w tym małe dzieci i okrucieństwo Rosjan gwałcących cywilów.

Podsumowując szczerze mówiąc dotychczas mało interesowałem się samym Powstaniem jak i całą wojną, ale ten sezon sprawił, że na pewno sięgnę po inne tytuły opowiadające o tych wydarzeniach takie jak "Miasto 44" czy "Baczyński" bo naprawdę ten sezon był dla mnie bardzo ciekawy i chyba nawet najlepszy ze wszystkich i bardzo żałuje, że to już koniec.

https://forum.wrestling.pl/topic/19132-hardcorowe-seriale/page/16/#findComment-371357

• 4 tygodnie później...

Gotham

Opis:James Gordon (Ben McKenzie) jest synem byłego prokuratora okręgowego, a obecnie początkującym detektywem w policji miasta Gotham City, na czele której stoi kapitan Sara Essen (Zabryna Guevara). Zaręczony z Barbarą Kean (Erin Richards), policjant chce przywrócić miasto do czasów jakie znał z dzieciństwa. Zostaje on przydzielony do twardego i zuchwałego Harveya Bullocka (Donal Logue). Obaj muszą rozwikłać sprawę, która wstrząsała miastem, jaką było brutalne morderstwo małżeństwa miejscowych milionerów Thomasa i Marthy Wayne’ów. Na miejscu zbrodni Gordon poznaje 12-letniego syna Wayne’ów, Bruce’a (David Mazouz), który przeżył napad i był świadkiem całego zdarzenia. Młody detektyw nawiązuje więź z chłopcem i poruszony jego stratą przysięga, że odnajdzie sprawce śmierci jego rodziców. Odtąd jedynym opiekunem Bruce’a zostaje lokaj rodziny Wayne’ów, Alfred (Sean Pertwee), zaś Gordon, balansując na granicy prawa, będzie spotykać gangsterkę Fish Mooney (Jada Pinkett Smith). W trakcie śledztwa przyjdzie mu spotkać szereg innych osób w Gotham, które w przyszłości staną się superzłoczyńcami, m.in. Selinę Kyle (Camren Bicondova) i Oswalda Cobblepota (Robin Lord Taylor). Przyjaźń Gordona i osieroconego dziedzica fortuny Wayne’ów potrwa przez lata i będzie miała wpływ na decyzję chłopca o staniu się mścicielem

Opinia: Serial oglądam bardziej z przyzwyczajenia niż zaciekawienia. Postacie są wyraziste, ale jest nudna fabuła. Nie wiem skąd czerpią pomysły na ten serial, bo zdecydowanie powinni zmienić scenarzystę. Głównie zarzuty mam przede wszystkim do braku emocji(mało ciekawe "feudy" między bohaterami) i relacji damsko-męskich, bo nie ma jakiejś sensownej, a dużo takich stworzyli. Jak to oglądam to wydaje mi się że napisał to gimnazjalista lub jakbym oglądał anime z prawdziwymi aktorami. Pozostaje tylko czekać i liczyć na przyspieszenie czasu i pojawienie się Batmana.

Ocena: 1,5/6 Widziałem kilka bezsensownych produkcji, ale ta jest jedyną która miała aż tak niewykorzystany potencjał.

...

Mentalista

Opis:Tytułowym bohaterem serialu jest Patrick Jane (Simon Baker), który pracuje jako niezależny prywatny detektyw i konsultant w Kalifornijskim Biurze Śledczym. Wcześniej, dzięki niezwykłemu talentowi obserwacji i dedukcji, udawał on medium wykorzystując naiwność innych ludzi. Jednak gdy seryjny morderca Red John zabił jego żonę i córkę postanowił porzucić dotychczasowy zawód i pomagać policji. Stosując swoje zdolności oraz wykorzystując takie metody jak sugestia, hipnoza czy manipulacja potrafi rozwiązać najróżniejsze sprawy kryminalne.

Opinia: Jedyny zarzut jaki mogę postawić temu serialowi to zbyt długi okres oczekiwania na rozwiązanie głównego wątku. Poza tym jest naprawdę wciągający. Typowa amerykańska produkcja, która jednak ma swój urok i tak naprawdę każdy odcinek jest inny(mimo że zachowują główne wątki) przez co możliwe jest oglądanie aż tylu sezonów.

Ocena 4/5

...

Powoli kończy się okres z gorszymi produkcjami(jesień/zima) i mam nadzieję że wiosna przyniesie nam świeży powiew dobrych produkcji. Nie będę ukrywał, że największą nadzieję pokładam w Hannibal'u oraz Grze o tron.

Tym bardziej, że fabuła Hannibala bardzo różni się od wcześniejszych produkcji filmowych i książek. Zapowiada się zupełny miszmasz i ciekaw jestem jak rozwiążą nowe wątki.

http://www.youtube.com/watch?v=9kN7fhWnhdM

https://forum.wrestling.pl/topic/19132-hardcorowe-seriale/page/16/#findComment-374209

ogladał ktoś 1sezon Black Sails? Co o nim sadzi, narazie ogladam i taki sobie, ale lubie tego typu klimatu pirackie, wiec moze 2bedzie lepszy. Zaraz wchodzi 2sezon, w ta sobote 1odcinek

http://www.youtube.com/watch?v=ICxxHmKmVcE

https://forum.wrestling.pl/topic/19132-hardcorowe-seriale/page/16/#findComment-374214

• Urządzenie:  Windows

ogladał ktoś 1sezon Black Sails? Co o nim sadzi, narazie ogladam i taki sobie, ale lubie tego typu klimatu pirackie, wiec moze 2bedzie lepszy. Zaraz wchodzi 2sezon, w ta sobote 1odcinek

Ja obejrzałem i bardzo mi się spodobał, zdecydowanie lepszy wg mnie niż Crossbones, którego porzuciłem po 2 odcinkach. Tylko szkoda, że serial liczył bodajże 8 odcinków i bardzo szybko się skończył, bo z duża niecierpliwością czekałem na kolejne i spokojnie mogło by ich być przynajmniej 13.

Denerwował mnie tylko John Silver i jego głupie zachowania, a pozostali bohaterowie byli nieźli a szczególnie Flint i jego dążenie do znalezienia skarbu dla którego był gotów na wszystko.

Od drugiego sezonu nie oczekuję niczego więcej poza to co było w pierwszym, a z tego co wiem to już nawet trzeci sezon został zamówiony.

https://forum.wrestling.pl/topic/19132-hardcorowe-seriale/page/16/#findComment-374228

• 2 tygodnie później...

Crossbones (2014)

Opis: Tom Lowe podejmuje się misji zabicia Czarnobrodego. Gdy bliżej poznaje herszta piratów, zaczyna mieć wątpliwości.

Opinia: Serial skończyłem już jakiś czas temu, dlatego wrzucam po dłuższym czasie swoje przemyślenia. Mam mieszane odczucia. Serial wciągnął mnie na tyle, żeby obejrzeć całość, ale zdarzały się momenty w których miałem ochotę przestać oglądać. Bardzo dobra gra aktorska John'a Malkovich'a, która ratuje ten serial, ale sama postać Czarnobrodego jest zbyt mało przerażająca. Bardziej poznajemy jego ludzką stronę, niż brutalną piracką(która powinna być zdecydowanie bardziej rozbudowana). Kolejna uwaga z mojej strony to zbyt duża ilość wątków, która w dodatku nie została rozwinięta lub zakończona. Brak konsekwencji w dialogach. W ogóle poza Malkovichem pozostali aktorzy grają bardzo słabo(ale też mając takie teksty do mówienia to nie ma się co dziwić). Serial cierpi na syndrom serii filmów o Hannibalu. Główną postać gra świetny aktor, ale jest już zbyt stary żeby być głównym bohaterem(

tak samo przez to, że Hopkins był za stary to wycięli główny - erotyczny - wątek na którym opierała się cała seria

). W tym przypadku bardzo ograniczyli brutalność Czarnobrodego, który jest bardziej zgorzkniałym dziadkiem niż piratem.

Ocena: 2/5

https://forum.wrestling.pl/topic/19132-hardcorowe-seriale/page/16/#findComment-375473

Chyba nie opisywałem jeszcze

Synowie Anarchii

Opis: Jax Teller, wiceprezydent i syn założyciela motocyklowego gangu, odnajduje stare dzienniki ojca. Pod ich wpływem postanawia dokonać zmian w klubie.

Opinia:Niestety nie przebrnąłem przez serial, po kilku odcinkach byłem znudzony fabułą i doszedłem do wniosku, że to nie jest serial dla mnie. Niemniej dużo osób z jakimi rozmawiałem na temat tego serialu uważa go za bardzo dobry. Ciężko jest mi wyciągnąć coś więcej w ocenie. Nie mam jakichś większych uwag do wykreowanych postaci, bo to akurat wyszło twórcom, tylko przez fabułę trochę marnują potencjał serialu(chyba, że później wszystko się rozkręca, o czym akurat nie mam zupełnie pojęcia).

Ocena: 3/5

The Flash

Opis: Młody naukowiec w wyniku eksplozji laboratorium i porażenia piorunem zostaje obdarzony niesamowitą szybkością, którą wykorzystuje do walki ze złem.

Opinia: Spin-off serialu Arrow, więc nie można się spodziewać czegoś niesamowitego. Biorąc pod uwagę wszystkie seriale o superbohaterach jakie tutaj opisywałem to ten wypada najlepiej, ale i tak nie jest to wybitne dzieło, nawet nie jest dobre. Kolejny raz nie ustrzegli się poprawności politycznej(2 policjantów :twisted:, opisywałem to już chyba w temacie Oscarów). Mam tutaj też trochę żal do twórców odnośnie kilku wątków, które powinny zostać zachowane w pierwotnej komiksowej lub filmowej formie.

Nie będę się bardziej rozpisywał, tylko powiem krótko, że jeśli kiedykolwiek spotkacie się z serialami, których twórcami są Andrew Kreisberg i Greg Berlanti to możecie je sobie spokojnie odpuścić.

Ocena: 2,5/5(Trochę zawyżona, ale nie mogłem ocenić niżej niż Arrow)

https://forum.wrestling.pl/topic/19132-hardcorowe-seriale/page/16/#findComment-375872

Co do "Flasha", bo też ostatnio to oglądam i jestem całkiem na bieżąco z tematem, to rzeczywiście jest to rzeczywiście strawny serial o superbohaterach, który ogląda się dość przyjemnie i bez przeżywania wewnętrznego cierpienia. Problemem jest jednak coś, co dla mnie jest fenomenem w tego typu serialach, a mianowicie wpychanie głównego bohatera w nieszczęśliwą miłość, która to nie ma szans na powodzenie. Kiedy człowiek odpala "Flasha" czy "Arrowa", chce obejrzeć, jak superbohaterowie kopią tyłki innym, a nie śledzić perypetie miłosne rodem z taniego romansidła. Nie do końca również jestem fanem głównego bohatera, który może jako nerd-fizyk nadaje się świetnie, tak jego "aroganckie" wstawki (chociażby podczas spotkania z Arrowem) wyglądały sztucznie i nienaturalnie.
https://forum.wrestling.pl/topic/19132-hardcorowe-seriale/page/16/#findComment-375929

• 4 tygodnie później...

@Hammer ująłeś to zdecydowanie lepiej ode mnie. To co mnie najbardziej irytuje w tych serialach to problem występowania kobiet niezdecydowanych co do swoich celów życiowych(najgorsza z wszystkich jest była dziewczyna policjanta z Gotham, ale tej z Arrowa niewiele brakuje, chyba że przeszła jakąś przemianę w najnowszym sezonie, bo na razie nie miałem okazji go oglądać), a ja nieszczególnie za nimi przepadam. Taka mała dygresja od dzisiejszego postu.

The Blacklist

Opis: Najbardziej poszukiwany przestępca świata oddaje się w ręce stróżów prawa i obiecuje pomóc schwytać dawnych wspólników. Warunkiem jest możliwość współpracy z wybraną przez siebie, początkującą agentką FBI.

Opinia: Pierwszy raz od dawna oglądałem serial z przyjemnością, a umieszczając akcję jednego z odcinków w Polsce zdecydowanie podwyższyli moją dzisiejszą ocenę dla tego serialu. Nie mam tak naprawdę większych zastrzeżeń do fabuły, bądź bohaterów, bo nie oczekuję nie wiadomo czego po tym gatunku.

Ocena: 4/5(może nie jest to poziom Mentalisty, ale tak jak napisałem podwyższam trochę ocenę)

https://forum.wrestling.pl/topic/19132-hardcorowe-seriale/page/16/#findComment-376473

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• CzaQ
      Czytam fabułę i to jest film dla mnie Niestety nie oglądałem, ale posiłkując się jednym z najlepszych oraz w sumie moim pierwszym 'skeczem' ze "Śmierci na 1000 sposobów" zaryzykuję :  Tam było podobnie - kolega patrzy, a parka w lesie się dyma. Chłop, więc zaczął tyrać kiepana, ale mu było mało. Na szczęście nieopodal przechodził szop pracz, więc chłop go myk i zaczął posuwać. Szop w końcu się wyrwał i utarmosił jegomościowi Wacka   Podejrzewam, że nie będzie to samo, ale postanowiłem się podzielić  
    • -Raven-
      Film Doom Generation. W jednej ze scen, jeden z trójki bohaterów podgląda pozostałą dwójkę jak się dymają. Co było kontrowersyjnego w tej scenie?
    • CzaQ
      Nowy Rok, Nowa Era! Yuhuuu!  Otwarcie sezonu, czyli coś się wydarzy. Pewnie jakiś pas zmieni właściciela, będą epizodyczne występy itd.  Post będzie trochę inny niż zwykle, ale mam nadzieję, że się będzie podobał.  Na początek paczka wideo - jak zwykle dobra w W. Tryplak już kłamie, że sold out arena kiedy pełno siedzeń wolnych i od razu mu nos rośnie Na początek wychodzi The Rock ze skiepszczonym theme songiem. Pierwszy zgrzyt, wolałem riffy. I.... gra face'a znowu? WTF.. to było szybkie. W dodatku póżniej te materiały wideo z backstage'a i cała otoczka jego feudów szlag trafił. Solo Sikoa czeka na Rzymka w walce stołów. Rzymianinowi polepszyli theme song. Ten wstęp dużo daje. Pełno interwencji oraz wygrana Romualda?! Niesłuchane, wręcz niewiarygodne. Mamy teaser nowego zawodnika. Zapauzowałem. Co tu pisze? Penera? Penra? A może Penta ;>  Ciekawie.  Royal Rumble w przyszłym roku w Riyadzie.. czyli będzie niesłychane gówno. Quiz : Co zawsze CzaQ robi jak @ KyRenLo  wrzuca nowe foty dupeczek? :  Cena przemowa. Aż zapomniałem, ze to jego ostatni rok... I musiał przypomnieć jak zmaścili jego pojedynek z Takerem. Boże co za bookingowe gówno to było., Istny samograj tak spierdolić. Ale przyzwyczaili nas. OK, jestem pewny, że tę edycję RR wygra Jasiexor. Wydaję mi się, że nie pójdzie po pas WWE tylko WHC bo tego nowego WHC jeszcze nie miał. Gunther przegra z Ortonem i będzie Cena vs Orton part 67 z tym, że jak Joshua wygra będzie jako jedyny mistrzem 17 razy w karierze, a więc przebije Flaira. Natomiast Kodas zmierzy się z Pancurem o główny pas. I mamy main eventy obu nocy. Może jeszcze tak się przytrafi, że Randall dobije do 16 razy pas i zwakuje po czym oboje z Jasiem będą mogli zostać rekordzistami - to by było stawka. Aczkolwiek nie wiem ile razy Orton miał pas i nie chce mi się sprawdzać. O rany. X pac wygląda jak na święta zjadł X paca i stał się Bully Rayem. Powiedzcie, że nie! :   Livka Brazil vs Ryja Ripley - no i mamy obiecany title match. Jeśli jedyny to będzie zmiana. And there it is. Nowa mistrzyni. Co za zaskoczenie. Za to po walce Domino dostał w jajka, a Andrzej zaliczył cameo. Przyjechał, zebrał czek, popozował z fajną duperą i tyle go widzieli. Jeszcze zbotchował (jak kogoś ominęło ) : https://www.youtube.com/watch?v=VK-4MnsfAIA&ab_channel=VogulePoland24 Jeszcze jedno - czy Alienowej czasem nie było widać sutka w tym przydużawym staniku? O fuck! Bayley na backstage'u. Chyba trochę podjadła na święta.  https://www.youtube.com/watch?v=LKuriXNyZeY&ab_channel=ReptilianinSHOTY kurde ta Lyra Valkyrie'a fajna jest! "Main Event' Jey Uso vs Drew McIntyre. A, czyli wychodzi na to, że chłopaki w końcu spadli z hierarchi. Tak mi się przynajmniej zdaję. I mam nadzieję. Drew aż się zesrał na rzadko :  Nowa zabawa! Tu macie template Drew jak sra - wklejcie go w najzabawniejszym miejscu :   Wchodzi kolejny epizod tym razem Hulk Hogan. A gdzie Colby Covington? ;d Na koniec walka wieczoru CM Punk vs Seth Rollins.  Jeszcze kilka lat temu powiedziałbym, że najlepsi ringowo zawodnicy, teraz to ci na najwyższym szczeblu, którzy jako tako się prezentują choć Punkowiec ostatnio nie zachwyca. To XXX na plecach Filipa to w końcu oznaka, że założył konto na Pornhubie w końcu i nadaje z AJ Lee?  Ogólnie spoko walka - dużo się działo było kradnięcie finisherów, przełamywania, zmiana przewag i 'dramatyczny' finish.  Phil wygrywa? Wow, nowe, nie znałem.  Ogólnie spoko gala. Tutaj mały dodatek.  Polskie akcenty @ MattDevitto :      I na koniec mały bonus, czyli już typowy mem o netflixie tym razem w 'naszym' wydaniu     Nawet dobry odcinek, ciekawe ile taki poziom się utrzyma
    • Jeffrey Nero
      Jak tylko ogłosili tą galę w Australii to wiedziałem, że raczej na 99% wygra Toni. Casey Lee ostatnio trenowała z Mercedes Mone też jest z Australii może dla dobrej reakcji zaliczy tam debiut.
    • PTW
      TO SIĘ DZIEJE! Na sobotniej gali oficjalnie rozpoczynamy turniej o pas mistrzowski kobiet! <3 <3 <3 PTW Women's Championship Tournament Diana Strong vs. Amy Heartbeat Zapowiadaliśmy, zapowiadaliśmy i zapowiadaliśmy, w końcu czas spełnić obietnicę! :) Na gali 11 stycznia odbędzie się walka otwierająca turniej o mistrzowskie złoto pań i zapowiada się niezwykle smakowicie! Nasza rodzynka Dianę Strong, która wydaje się murowaną faworytką do zdobycia tytułu będzie podejmować świetną zawodniczkę z Niemiec - Amy Heartbeat! Siłaczki z Zakopanego przedstawiać nie trzeba, bo czyny mówią więcej niż słowa, a ona zrobiła w i dla PTW tyle, że jest niepodważalnie jedną z twarzy federacji. Pozostaje pytanie czy presja oczekiwań ze wszystkich stron nie okaże się bardziej przeszkodą niż pomocą? Na to na pewno liczy Amy, czyli niezwykle pozytywnie nastawiona do świata wojowniczka, która dzieli się z fanami i przeciwniczkami miłością, ale na czas tej walki będzie musiała włączyć szósty bieg i znaleźć w sobie sportową ambicję i agresję - w końcu na zwyciężczynię tego wyścigu czeka na mecie pas mistrzowski! To co, Diana z pierwszym krokiem ku temu, co jej się po prostu należy, czy szok i niedowierzanie po upsecie stulecia? DOWIEMY SIĘ JUŻ W SOBOTĘ! :) Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage PTW.
  • Dodaj nową pozycję...