Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Hardcorowe Seriale

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   286
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Zaraz nowy Black Mirror, na to liczę 8-)

Ja także jaram się tym jak kościoły w Norwegii, ale ponoć to nie ma być nowy sezon, tylko jakaś pełnometrażówka na Netflix'sie... Premiera już dzisiaj.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 400
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ghostwriter

35

• Streetovs

33

• Fox Mulder

21

• Captain Jerry

21

• Reputacja:   286

Takie pytanie na szybko - co sądzicie o tym starszym serialu "Terminator: Kroniki Sary Connor"? Jest to w ogóle warte grzechu, czy typowy skok na kasiorę na fali popularności Terminatora?

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

• 1 miesiąc temu...

• Reputacja:   0

Takie pytanie na szybko - co sądzicie o tym starszym serialu "Terminator: Kroniki Sary Connor"? Jest to w ogóle warte grzechu, czy typowy skok na kasiorę na fali popularności Terminatora?

Ten serial miał potencjał. I swoje lepsze i gorsze momenty. Niestety, zawiesili po bodaj drugim sezonie. Bardzo podobała mi się terminatorka (zdecydowanie kradła show). Generalnie byłem ciekaw jak się historia rozwinie, ale utrącili całe story w zarodku więc w zasadzie trudno powiedzieć. Ja czułem niedosyt w każdym razie. Nawet jak ci nie przypadnie do gustu, to wiele czasu nie stracisz.

Ja właśnie męczę drugi sezon "Punishera". Jakie to jest kurwa denne. Nawet Jon Bernthal, który - moim skromnym zdaniem - jest (a może raczej był) stworzony do roli Franka Castle'a nie jest w stanie uratować całości, a nawet z tą swoją manierą mrużenia oczu i przekrzywiana głowy (taka poza na kozaka) zaczyna bywać irytujący. A to i tak jasny punkt tego serialu. Co do reszty bohaterów tej serii, to pozwolę sobie każdego krótko scharakteryzować:

Amber Rose Revah (Dinah Madani) - wkurwia.

Floriana Lima (Krista Dumont) - wkurwia.

Gdy obie powyższe spotykają się i zaczynają swoją nawijkę o Russo wkurwiają do potęgi.

Giorgia Whigham (Amy Bendix) - w pojedynkę wkurwia bardziej niż Revah i Lima razem wzięta. A tak w ogóle po trzecim czy czwartym odcinku 2. sezonu jest w tym serialu w zasadzie zbędna. Czasami twórcy serialu ją pokazują, żeby dobić umęczonego widza.

Ben Barnes (Billy Russo/Jigsaw?) - Już nie chodzi nawet o to, że zamiast Jigsawa mamy chuderlaka ze sznytą a'la wiedźmin, ale jako schwarzcharakter jest miałki, nudny i generalnie to zbrodnia tak skopać czołowego badguya serii. Poza tym serialowy Russo po prostu... wkurwia.

Jason R. Moore (Curtis Hoyle) - w 2. seoznie wyrasta na pomagiera numer 1 Castle'a, ale jest gorszy niż pomagier nr 1 z pierwszej odsłony serii, który może oscarowej kreacji nie stworzył, ale dawał radę.

Księżulek psychopata - jedyna jasna postać w nieudanym drugim sezonie. Dość niepokojący, niejednoznaczny, wyróżnia się na tle całej miernoty, którą zafundowano nam w 2. sezonie.

Amen.

Jestem obecnie na 10. odcinku, ale oglądanie tego staje się męką. Szkoda - bo po pierwszym sezonie wydawało mi się, że coś z tego będzie.

Edytowane przez Ghostwriter

14453752125651e0a536c69.jpg

• 2 lata później...

Mandelorian - ogląda ktoś? 8)

14453752125651e0a536c69.jpg

• Reputacja:   297
  • Urządzenie:  Android

Mandelorian - ogląda ktoś?

Nie. A co ostatnio oglądałeś?

Najdłużej panujący w historii Attitude Mówi Typer Champion of the world!!!

1. Miejsce - Typer AEW 2020

1. Miejsce - Typer AEW 2021

2. Miejsce - Typer WWE 2020

3. Miejsce - Typer Mistrzostw Świata 2014

3. Miejsce - Typer Ligii Europy 2014/2015

156429637657b4c00661021.jpg

• 10 miesięcy temu...

Niedawno się rozkręciłam i tak jak w poprzednich sezonach jestem zadowolona. Na pewno obejrzę sezon 5. To, co mi trochę (ale tylko nieznacznie) przeszkadza w tej serii, to fakt, że wokół głównych bohaterów jest wiele problemów, które wydają się niemożliwe do wyjścia, a następnie są rozwiązywane w niemal ekspresowym tempie za pomocą tylko jednego lub dwóch odcinki. Pamiętniki wampirów techzpod mobdro download Edytowane przez atayzopx
  • 11 miesięcy temu...

• Reputacja:   727

Popularny serial powraca. Ktoś będzie oglądał?

tumblr_5b3210ea242af55d6ebcc21a9c685682_c9e169e7_540.png

• Reputacja:   297
  • Urządzenie:  Android

Będę oglądał ale szczerze wolę grę o tron bez ostatniego sezonu.

• Lubię to 1

Najdłużej panujący w historii Attitude Mówi Typer Champion of the world!!!

1. Miejsce - Typer AEW 2020

1. Miejsce - Typer AEW 2021

2. Miejsce - Typer WWE 2020

3. Miejsce - Typer Mistrzostw Świata 2014

3. Miejsce - Typer Ligii Europy 2014/2015

156429637657b4c00661021.jpg

To będzie jakoś tak:

Z Ostatnio Oglądanych:

Wiedźmin: Rodowód krwi: Straszna lipa. Dobrze, że odcinków nie było więcej. W zasadzie nie wyszło nic. Zawyżam ocenę, bo to Wiedźmin. No i jeden typ nazywał się Balor. A no i aktorka, która grała Merwyn przypomina mnie taką jedną. 2/10.

Nieobecni Sezon Pierwszy : Początek niezły. Im dalej w las, tym mniej drzew. Fajny aktorsko Głowacki, ale to za mało, by zabrać się za sezon drugi. 4/10.

Prawo Lidii Poët: Ależ to było piękne. Od Głównej aktorki do Głównej aktorki poprzez całą resztę. Mocno kręciłem nosem jak Kuzyna mi przedstawiła, czym się w tamten wieczór/noc będziemy raczyć, ale ostatecznie miała rację, bo to naprawdę bardzo fajny serial jest. De Angelis absolutnie śliczna. 8/10.

Sky Rojo Sezon Pierwszy: Pozytywnie. Jest akcja/jest humor i w sumie tak to powinno wyglądać. Odcinki krótkie czas szybko leci i cyk cały sezon obejrzany. W najbliższej przyszłości się zobaczy sezon drugi. 6/10.

Behawiorysta: Lipa. Jakoś inaczej to sobie wyobrażałem. W sumie nie wiem, co grał Więckiewicz, bo to średnio był Edling, ale ok. 3/10.

Tulsa King: Elegancko. Serial mi się podobał. Sly bardzo fajnie zagrał. Taylor Sheridan to kawał magika. 8/10.

Ktoś coś widział ostatnio godnego polecenia?

• 2 miesiące temu...

• 3 miesiące temu...

Może nie jest to poziom The Boys, ale te pierwsze 6 odcinków na plus.

Czytałem, że będzie drugi sezon i dobrze.

Bardzo dobre. 

Jest nieźle, ale myślałem, że będzie dużo lepiej. Najwidoczniej za duże oczekiwania miałem.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 033 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 706 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 186 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 594 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 890 odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...