Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Hardcorowe Seriale

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Kolejna nowość którą mogę polecić z czystym sumieniem to : Graceland (przebija nawet Banshee, ale do Bates Motel jeszcze brakuje)

Fallowing faktycznie staję się coraz głupszy, ale ma to czego nie ma większość seriali - super kreatywny scenariusz przypominający "Seven" Finchera.

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 400
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ghostwriter

35

• Streetovs

33

• Fox Mulder

21

• Captain Jerry

21

Piętnaście odcinków The Following, czyli cały pierwszy sezon za mną. Ci co chcą obejrzeć, a jeszcze tego nie zrobili - nie otwierać spoileru.

Nie będę oryginalny, jeśli napiszę, że pierwszy odcinek no dobra, dwa początkowe odcinki)wciągnęły mnie niesamowicie. Zgadzam się ze wszystkimi, którzy napisali o tym, że serial (szczególnie po pierwszym odcinku) zaczął obniżać loty. Ogólnie rzecz biorąc, nie zawiodłem się mimo tego. Myślę, że jest to zasługą dwóch kluczowych bohaterów tego serialu. Scenariusz ciekawy. Może momentami ten pierwszy sezon był monotonny i dużo rzeczy się powtarzało, ale najważniejsze jest to, że ciągle coś w nim się działo. Momentami działał na mnie jak narkotyk. :D W jednym dniu potrafiłem obejrzeć pięć odcinków. Nawet nie wiem, kiedy włączałem kolejne. Tylko co dalej? Caroll niby zginął, ale coś mi się nie chce w to wierzyć. To byłoby za proste i nie widziałbym sensu, żeby kręcić następny sezon. Ex żona seryjnego mordercy raczej na pewno zginie. Hardy przeżyje, bo bez niego drugi sezon nie miałby sensu. Swoją drogą, z tą Molly, byłą partnerką Hardy`ego też odwalili niezły motyw. Nie można zapomnieć o tym kto przeżył. Emma i agent Weston, czyli ten, który miał zginąć, a oszukał przeznaczenie :twisted:

Podsumowując: Scenariusz trochę zawinięty, było kilka niedociągnięć, ale całokształt oceniam na plus. Czekam na drugi sezon, ale jeśli prawdą okaże się, że Caroll nie żyje, to ten serial już nigdy nie będzie taki sam. :D Z drugiej jednak strony, to byłoby trochę nudne. Mimo tego, że uważam, iż Purefoy zagrał lepiej od Bacona i dzięki tej roli powinien nawet dostać Nobla. :)

Ja teraz wróciłem po 1,5 roku przerwy do True Blood (konkretnie sezon 3) i na razie bawię się świetnie - sam się sobie dziwię, że mi się podoba tym bardziej, że nie przepadam za fantasy ani tym bardziej za wampirami - no, ale ten serial ma coś w sobie...nawet typowy schemat odcinka (rypanie, rypanie, bijatyka, 3 minuty fabuły :twisted: ) nie nudzi.

Z innych seriali które zacząłem śledzić to

Justified (kapitalny) oraz House of Lies (tutaj może być różnie, komuś może podejśc a komuś nie) - znakomity komediowy serial, gdzie jeśli nie będziemy zwracać uwagi na głupote i mały realizm zdarzeń - tez będziemy się dobrze bawić, głównie dzięki dialogom i kreacji bohaterów.

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Ja teraz wróciłem po 1,5 roku przerwy do True Blood (konkretnie sezon 3) i na razie bawię się świetnie - sam się sobie dziwię, że mi się podoba tym bardziej, że nie przepadam za fantasy ani tym bardziej za wampirami - no, ale ten serial ma coś w sobie...nawet typowy schemat odcinka (rypanie, rypanie, bijatyka, 3 minuty fabuły :twisted: ) nie nudzi.

Ja po dwóch sezonach dałem sobie spokój z tym serialem. Początkowo nawet nieźle się bawiłem, ale w drugim sezonie zacząłem padać na pysk po obejrzeniu 10-20 minut. Na filmwebie podsumowałem serial oceną 6/10 - w końcu przez jakiś czas nieźle mi się to oglądało.

W samym serialu wampiry są tylko przykrywką do poruszenia kwestii społecznych, rasizmu, ksenofobii, kościoła itp. itd. Jak dla mnie najmocniejszą stroną serialu jest Ryan Kwanten w roli Jasona Stackhouse'a, głupkowatego ruchacza. Przypomina mi trochę Brada Pitta z roli w "Tajne przez poufne" braci Coen. A propos Jasona - zajebiście podobał mi się tekst, który Jason zapodał w jednym z ostatnich odcinków 2 sezonu do przywódcy tej śmiesznej organizacji, która chciała wybawić świat od wampirów.

Przywódca organizacji: "Nie pójdziesz do nieba!"

Jason: "Byłem już w niebie. W twojej żonie!".

:D

A tak przy okazji. Słyszeliście, że Ridley Scott chce się teraz zabrać za serial o Williamie Wallacie?

Edytowane przez Ghostwriter

14453752125651e0a536c69.jpg

Ponoć 6 sezon miazdzy (takie są opinie w USA) stąd też zacząłem na nowo. A Jason to faktycznie najlepsza postać oprócz czarnego "transwestyty" - najlepsze jest to ogólnie, że dwójka głównych bohaterów jest tylko w moim wypadku przerywnikiem w akcji z udziałem innych.

Ponoć 6 sezon miazdzy (takie są opinie w USA) stąd też zacząłem na nowo. A Jason to faktycznie najlepsza postać oprócz czarnego "transwestyty" - najlepsze jest to ogólnie, że dwójka głównych bohaterów jest tylko w moim wypadku przerywnikiem w akcji z udziałem innych.

Ja obejrzałem ostatnio jakiś odcinek 4,5 bądź 6 sezonu na HBO ostatnio (nie chce mi się sprawdzać, który konkretnie tam teraz leci) i tylko utwierdziłem się w przekonaniu, że dobrze zrobiłem olewając "Czystą...". Ale oczywiście mogę się mylić - wiadomo, że odcinek wyrwany z kontekstu to nie to samo jak się ogląda normalnie.

Też lubię Lafayette'a! W ogóle chyba najlepszy motyw w "Czystej..." był wtedy jak Jasonowi przestał stawać, a Lafayette sprzedał mu wampirzą krew, która miała mu przywrócić wigor. Masz rację, że ich wątki są poboczne. Dlatego właśnie wg mnie nawet Jason z murzynem-dilerem-transwestytą nie są w stanie uratować całości. Anna Paquin na maksa mnie irytuje, Moyer na kolana nie powala (wątek miłosny to flaki z olejem nawet w chwili, gdy robi się z tego swojego rodzaju trójką z wampirem Ericiem), właściciel baru, który zamienia się w kundla jest - jak dla mnie - zbędny. Ta murzynka, kumpela Suki daje radę, ale też bez nadmiernego osrywania się.

• 2 tygodnie później...

Wczoraj skończyłem oglądać kolejny serial o jakżesz ładnie brzmiącej nazwie " Son of the Beach ". Tak w skrócie to jest to lekka parodia Słonecznego Patrolu. Akcja dzieje się na plaży, a główni bohaterowie są ratownikami. Oczywiście jak to bywa w takich przypadkach ratowniczki są bardzo ładne ( w szczególności Jaime Bergman, blondynka o dużych walorach " aktorskich " ). Najlepszą rolę męską ma Timothy Stack jako Notch Johnson. Z tej całej grupy jest on najstarszy, ale uznawany prawie za boga. Jak komuś się nudzi to może sobie obejrzeć, ale szału nie ma.

Oglądam też Luther'a, ale o tym jak już skończe ( jestem w połowie ), ale śmiało moge polecić wszystkim.

1 miejsce w typerze TNA w 2011 r

http://total-nonstop-action.blogspot.com/ --> najlepszy blog o TNA

Fan wrestlingu od 25.02.2005r

Reprezentant TNA Originals

Letni sezon serialowy trwa. Jestem na bieżąco z trzema serialami - myślę, że warto coś naskrobać:

Luther - narzekałem na drugi sezon i nową kreację Luthera. W następnej części nie otrzymałem jakiejś jego zmiany, ale przyzwyczaiłem się do jego postaci i całość zyskała naprawdę na wartości. Sezon jest krótki (4 odcinki długości 1h każdy), ale pasjonujący. Jak seria zaczęła się konkretnym je*nięciem, tak jeszcze lepiej kończy - właśnie ostatni epizod 3-ego sezonu został najlepiej oceniony. Końcówka oczywiście jest otwarta - szkoda, że musimy czegać na kolejny sezon przynajmniej rok...

The Killing - twórcy skończyli tym razem z motywami politycznymi, które dodawały serii jakiegoś kolorytu. Całość odbywa się w tym samym, deszczowym i szarym mieście, co tylko nadaje klimatu temu serialowi. Nie wiem czemu, ale głównym tematem dalej są ulubione u twórców nastoletnie dziewczynki. Niedawno wydarzyło się coś, co chyba wisiało w powietrzu już jakiś czas, chociaż na razie wygląda to bardziej na taką relację, jaką łączy Big E i AJ ;) Są emocje, są mocne zakończenia odcinków i akcja - poziom względem poprzednich serii na pewno nie spadł.

I na koniec...

Dexter - nic innego jak serial, który wzbudza największe kontrowersję. I najbardziej ssie pałę z tego, co oglądam. Nie dajmy się zwieść końcówce czwartego odcinka czy porwania w piątym - to były jedyne dwa mocne momenty w ciągu 4h trwania sezonu. Nie podoba mi się, że już drugi sezon oglądamy komplikacje rodzinne. Co więcej, nie czuję tutaj w powietrzu niczego wielkiego, chociaż jest to ostatni sezon. Chciałbym wierzyć, ze to jest tylko cisza przed burzą, zaś najlepsze czeka nas pod koniec sezonu. Póki co, oglądam ten serial już tylko z ciekawości i sentymentu.

szkoda, że musimy czegać na kolejny sezon przynajmniej rok

Serial został zaplanowany na 3 sezony, ale jeśli twórcy się uprą, to mogą zrobić kontynuację. Zakończenie 3 serii daje im otwartą furtkę. Gdzieś też czytałem, że chcą wszystko skończyć filmem, ale oficjalnie nikt tego jeszcze nie potwierdził.

"Even the man with three H's would be proud of the way we buried this young, promising talent." - Broken Matt Hardy (Total Nonstop Deletion 15.12.2016)
  • 1 miesiąc temu...

• Reputacja:   300
  • Urządzenie:  Android

Bazując na idei liście filmów wartych obejrzenia w danym miesiącu wg N!KO postanowiłem tworzyć co jakiś czas listę seriali, które debiutują w danym miesiącu lub powracają z kolejnym sezonem. Jeśli czekacie na jakieś seriale, których nie wymieniłem a są warte obejrzenia to podzielcie się waszymi typami. Już niedługo postaram się wrzucić listę na październik w niej zdecydowanie mniej seriali komediowych a i lista będzie zapewne dłuższa.

Wrzesień 2013:

1. The Big Bang Theory - serial, który chyba nie trzeba reklamować powraca już z 7 sezonem. Mnie bawi od początku czekam z niecierpliwością na powrót.

2. Brooklyn Nine-Nine - tutaj mamy nowość z Andym Sambergiem w roli głównej. Serial komediowy opowiadający o zróżnicowanej grupie detektywów pracujących na jednym z posterunków w Nowym Jorku, którzy nigdy nie brali na poważnie swojej pracy. Wszystko zmienia się, gdy za prowadzenie posterunku zabiera się kapitan z 30-letnim stażem w terenie, który jest gejem. Zapowiada się, na ciekawy serial gdzie możemy zobaczyć wiele śmiesznych momentów.

3. Revolution - serial ten powraca z drugim sezonem. Akcja Revolution odbywa się w przyszłości, dystopii postapokaliptycznej. Piętnaście lat wcześniej, nieznane zjawisko wyłączyło wszystkie technologie zależne od energii elektrycznej na świecie, począwszy od komputerów i sprzętu elektronicznego po silniki samochodowe skończywszy. Ludzie zostali zmuszeni do funkcjonowania w świecie bez technologii. Z powodu załamania porządku publicznego, wiele obszarów jest rządzonych przez watażków i milicję. Seria skupia się na rodzinie Mathesonów, którzy posiadają specjalne urządzenie (przypominające pendrive), który jest kluczem nie tylko aby dowiedzieć się, co stało się piętnaście lat temu, ale także sposobem, aby zmienić swoje życie. Muszą oni jednak nie dać się złapać Sebastianowi Monroe, który chce posiadać tę moc dla siebie.

Po niezłym pierwszym sezonie oczekuje jeszcze więcej akcji w drugiej serii.

4. Haven - czyli coś dla fanów WWE Hall Of Famera Edga. Serial powraca już z czwartym sezonem, w którym zapewne poznamy kolejnych mieszkańców z "problemami" oraz dowiemy się co się stało z Audrey Parker.

5. New Girl - na koniec jeszcze jedna komedia w moim zestawieniu. Serial przedstawia grupę zwariowanych przyjaciół, którzy przyjmują nową współlokatorkę pod dach w tej roli Zooey Deschanel. To będzie już trzeci sezon serialu jak dla mnie przyjemnej krótkiej komedii w sam raz na jesienne wieczory.

Najdłużej panujący w historii Attitude Mówi Typer Champion of the world!!!

1. Miejsce - Typer AEW 2020

1. Miejsce - Typer AEW 2021

2. Miejsce - Typer WWE 2020

3. Miejsce - Typer Mistrzostw Świata 2014

3. Miejsce - Typer Ligii Europy 2014/2015

156429637657b4c00661021.jpg

• 3 tygodnie później...

Polecam seriale :

V: Goście - jest to naprawde dobry serial dla tych , którzy lubią sieriale typu sci-fi.

The Walking Dead - sierial typu survival horror. Pierwszy sezon bardzo dobry, drugi zamula, trzeci za to trochę lepszy , za tydzień premiera czwartego sezonu na, który z niecierpliwością czekam.

9584741652456c1c72f7c.jpg

Ray Donovan

Ray Donovan (Liev Schreiber) ma nietypowe zajęcie. Zajmuje się rozwiązywaniem problemów bogatych i sławnych ludzi z Los Angeles. Transwestyta szantażuje znanego gwiazdora kina akcji sekstaśmą? Bogacz potrzebuje dowodów, że żona przyprawia mu rogi? Znany sportowiec ląduje w łóżku z oszustką, która "kradnie" jego spermę, żeby wrobić go w dzieciaka? Ray Donovan te i inne sprawy załatwi szybko, skutecznie i co najważniejsze po cichu. Mając tak napięty grafik trudno jednak utrzymać dobre relacje z rodziną. Bo w domu Raya czeka zaniedbana żona i wchodzące w dorosłe życie dzieciaki. Jakby tego było mało z więzienia wychodzi ojciec Raya (Jon Voight), prawdziwy skurwiel, z którym nasz bohater ma mocno na pieńku. Na przekór Rayowi - jego żona oraz dzieci są zachwycone dziarskim dziadkiem...

Przyznam, że serial zacząłem oglądać ze względu na Lieva Schreibera, niedoszłego odtwórcę Chrisa Benoita i jedynego aktora, który mógłby u mnie zagrać Wolverine'a (gdyby oczywiście tak świetnie nie grał go już Hugh Jackman). I po 10 odcinkach jestem zadowolony. Podoba mi się kreślona przez twórców serialu postać Raya oraz odkrywana krok po kroku mroczna przeszłość familii. Ciekawą i wzbudzającą niepokój kreację bardzo dobrze udaje się też tworzyć Jonowi Voightowi, dla którego - chociażby z uwagi na real - ta rola została chyba specjalnie napisana. Drugi plan jest solidny, aczkolwiek jak w każdym serialu można znaleźć sobie faworytów i tych, których byśmy najchętniej wystrzelili na księżyc. Osobiście najbardziej irytuje mnie ślamazarny Ezra Goldman grany przez Elliota Goulda. Chociaż "grany" to mocno powiedziane, bo w jakiej roli bym go nie widział, to jest taki sam: krzywi ryja, otwiera gębę i patrzy się w kamerę jakby widz mu matkę zabił. Być może o to chodziło zresztą twórcom serialu. Do wad serialu zaliczyłbym również uporczywe wpychanie weń motywów religijnych i rasowych. Mi podoba się przede wszystkim sama historia, złożeni bohaterowie i niezły wątek kryminalny. Szkoda, że serial uporczywie próbuje być czymś więcej, co wychodzi mało przekonywująco. Oczywiście nie przesłania to faktu, że ogląda się "Raya Donovana" przyjemnie. Na razie ma u mnie solidne 7/10. Na pewno będę oglądał drugi sezon.

Miało być wcześniej, ale brak czasu i wrzucam dopiero dziś.

Październik 2013

1. The Vampire Diaries - serial powraca już z piątym sezonem jednak nie obniża lotów jak w przypadku True Blood, który ostatnim sezonem zdecydowanie nie pokazał się z najlepszej strony. Nie ma co tu dużo opisywać kto miał styczność z serią wie na co może liczyć jeśli ktoś jeszcze nie oglądał gorąco polecam.

2. The Originals - Opowieść o najstarszej rodzinie wampirów na świecie, która zobowiązała się przed wiekami pozostać na zawsze razem. Klaus, pół wampir, pół wilkołak, powraca do Nowego Orleanu – miasta, które wraz z najbliższymi wybudował kilkaset lat temu. Spotyka się z Marcelem posiadającym całkowitą kontrolę nad mieszkańcami. Dowiaduję się także, że Hayley przebywa we francuskiej dzielnicy i jest w ciąży właśnie z Klausem.

Wstęp mieliśmy już kilka miesięcy temu teraz dostajemy pełny sezon min. 13 odcinków a krążą słuchy, że może będzie i 16. Dla fanów The Vampire Diaries a rodziny pierwotnych tym bardziej obowiązkowa seria.

3. The Walking Dead - Zombie powracają już w tą niedziele z czwartym sezonem. Serial obok, którego nie można przejść obojętnie. Pozycja obowiązkowa ostatnich 3 lat.

4. Dracula - kolejny serial o wampirach, ale tym razem o tym najbardziej znanym czyli Draculi.

Jest XIX wiek, tajemniczy Dracula (Jonathan Rhys Meyers) przybywa do Londynu jako amerykański przedsiębiorca chcący wprowadzić wiktoriańskie społeczeństwo w świat nowoczesnej nauki. Szczególnie interesuje go kwestia elektryczności, gdyż rozświetlenie nocy przyda się osobnikom unikającym słońca takim jak on. Jednak nie jest to jedyny powód jego podróży, bowiem Dracula chce zemścić się na tych, którzy zadarli z nim w przeszłości. Wszystko idzie zgodnie z planem dopóki nie zakochuje się w kobiecie, która okazuje się być wcieleniem jego zmarłej żony.

5. The Tomorrow People - coś dla fanów znanej serii Herosi. Ludzie z niezwykłymi zdolnościami powracają tylko w trochej zmienionej fabule i oczywiście nowej obsadzie. Będą musieli walczyć z organizacją, która chce ich zlikwidować.

6. American Horror Story: Coven - po kapitalnej serii Asylum AHR powarca a w tym sezonie zobaczymy opowieść o konflikcie magii czarownic i magii voodoo.

7. Beauty and the Beast - jeśli ktoś zamiast wampirów czy zombi woli wilkołaki to zapewne powinien obejrzeć Beauty and the Beast, w którym gra cudowna Kristin Kreuk. Serial powraca z drugim sezonem muszę przyznać, że jeszcze nie zacząłem oglądać pierwszego sezonu więc nie wiem czego się spodziewać, ale jak tylko znajdę trochę czasu to zabieram się za oglądanie.

8. Ravenswood - coś dla fanów Pretty Little Liars czyli mamy spin off. Jeden z bohaterów kłamczuch Caleb Rivers opuszcza serial i dołącza do obsady nowego serialu, który będzie w bardziej mrocznych klimatach. Fabuła "Ravenswood" umiejscowiona zostanie w przeklętym, pełnym tajemnic mieście Ravenswood, leżącym niedaleko Rosewood, w którym dzieje się akcja "Słodkich kłamstewek". Głównymi bohaterami będzie piątka nieznajomych osób, które zostaną połączone klątwą nawiedzającą miasto. Zmusi ich ona do zgłębiania tajemniczej przeszłości miasteczka.

Poza zombiakami w tym miesiącu z mojej listy wracają także "Person of Interest", "Homeland" oraz "Supernatural" którego brak na tej liście bardzo mnie dziwi, bo to wciąż serial kultowy. Wszystko z tej trójki odbyło już swoje premiery, ba mają już kolejno po 3, 2 i 1 odcinku, na razie jednak żaden nie powalił na kolana, najwyżej na starcie oceniłbym jednak Homeland, bo rozpędzają się od początku.

Poza zombiakami w tym miesiącu z mojej listy wracają także "Person of Interest", "Homeland" oraz "Supernatural" którego brak na tej liście bardzo mnie dziwi, bo to wciąż serial kultowy.

Umieszczam seriale, które na bieżąco oglądam lub te, które mam zamiar zacząć oglądać. Nawet jeśli jest jakiś dobry serial a go nie oglądam nie ma go u mnie na liście a Supernatural ma tyle sezonów, że jakoś nie mogę się zabrać. Jak pokończę oglądać obecne seriale bo trochę ich śledzę to zapewne się zabiorę.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 033 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 706 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 186 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 594 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 890 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• MattDevitto
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Speed #71 Data: 05.05.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Omaha, Nebraska, USA Arena: CHI Health Center Format: Taped Data emisji: 07.05.2025 Platforma: X Komentarz: Corey Graves Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Main Event #658 Data: 05.05.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Omaha, Nebraska, USA Arena: CHI Health Center Format: Taped Data emisji: 08.05.2025 Platforma: Peacock Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1667 Data: 05.05.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Omaha, Nebraska, USA Arena: CHI Health Center Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Michael Cole & Pat McAfee Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Del Rio w WWE w 2k25 - jak się bawić to się bawić
  • Dodaj nową pozycję...