Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji. Zaloguj się Rejestracja
  1. KyRenLo
    KyRenLo odpowiedział(a) na IIL temat w All Elite Wrestling
    Aktualna karta: • Kenny Omega vs. Kevin Knight - AEW World Championship • Thekla vs. Willow Nightingale - AEW Women’s World Championship • Kyle Fletcher vs. Bandido - AEW International Championship • Mark Davis vs. Andrade El Idolo - AEW National Championship • Painmaker Jericho vs. Tommaso Ciampa • Cage & Cope (C) Vs. Claudio Castagnoli & PAC - AEW World Tag Team Titles Obrazkowo:
  2. CzaQ
    CzaQ odpowiedział(a) na Bonkol temat w Ogólna Dyskusja
    To zostańmy przy mojej przyszłej żonie. Navarrettkę można kojarzyć z jednym superbohaterem. Jakim?
  3. KyRenLo
    Gala Worlds Collide – Chicago – Wrzesień 26 – 2026. W ramach ciekawostki można dodać, że gala od AEW, czyli All Out będzie się odbywać w tym samym terminie i nawet w tym samym mieście. Niesamowity zbieg okoliczności. A tak serio to widzę, że WWE dalej gra w swoje gierki. Khan powinien takie zagrywki skontrować potężną kartą, na czym zyskałby każdy widz AEW.
  4. KyRenLo
    KyRenLo odpowiedział(a) na IIL temat w Ogłoszenia
    Z jednej strony to w sumie dobrze. Teraz obie najważniejsze fedki mają swoje miejsce, gdzie wizualnie jest wszystko pod ręką. Z drugiej strony jednak człowiek wiedział, że w Wydarzeniach były gale Premium/PPV. Teraz mamy mieszańca z tygodniówkami, a jednak gale Premium to te najważniejsze i jakoś powinny być wyróżnione. Zobaczymy. Zapewne kwestia ludzkiego przestawienia w głowie, która nie powinna potrwać zbyt długo i człowiek szybko się na nowo przyzwyczai. Teraz można z zakładki forum (U góry) wyrzucić dział wydarzenia i dorzucić te o AEW i WWE.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Szczegóły dotyczące NXT - znamy 9 zawodników, face turn Ted

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chris Jericho powiadomił na Twitterze, iż zapłacił karę grzywny w terminie (nałożoną w czasie głośnego incydentu kilka tygodni temu) i nie musiał stawić się w sądzie, jak informowało o tym TMZ.

Prawie na pewno wiadomo już, że nowy program NXT nie będzie zawierał żadnych storyline'ów związanych z science-fiction c...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-szczegoly-dotyczace-nxt-znamy-9-zawodnikow.html
  • Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Fedaracja boji się że Ted nie zostanie dobrze przyjęty przez fanów jako face. To co oni myslą na temat Ortona na dobrą strone mocy ? Dla mnie dziwny krok ze strony WWE no ale cóż zobaczymy jak to bedzie.

19355529494bc0e6f3e8556.gif

Opublikowano
Jeżeli Dragon i Low Ki będą brali udział w tym naciąganym reality show zamiast walczyć w głównych brandach, to chyba nawet nie zacznę oglądać nowego show WWE. Nowa tygodniówka WWE raczej ostudzi zapędy niektórych gwiazd sceny niezależnej do przejścia do królestwa Vince'a.

8340093214bd433ee67ca9.jpg

Opublikowano
To co oni myslą na temat Ortona na dobrą strone mocy ?

Orton aktualnie dostaje pop jeden z najlepszych na gali więc jego face turn wydaje mi się bardzo możliwy. Zwłaszcza, że już na wczorajszej gali był zabookowany praktycznie jako 100% good guy.

Teda i Codiego ludzie nie kupują nawet jako heelów więc przy ich zmianie charakteru będzie tym gorzej.

Edytowane przez xero

Opublikowano
Ke? Moim zdaniem już prędzej publika przyjmnie jako face'a Teda lub Cody'iego aniżeli Ortona, no cóż WWE wie lepiej ;] :???:
27 V 2010r. AC/DC Lotnisko Bemowo \m/

4955761104b560c399d5f7.jpg

Opublikowano

ooo christian na SD! :) super wiadomość :) Co do nowego show to zobaczymy , może być ciekawie :)

Zastanawia mnie co bedzie z goldustem , kozłowem , benjaminem ;)

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w żadnym innym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów,bez podawania przyczyny.

15526227894b75c90031222.gif

Opublikowano

Na wczorajszym ECW zostało podane kto komu będzie mentorem. Kilka pozycji jest naprawdę zabawnych

*Chris Jericho - Wade Barrett.

*Matt Hardy - Justin Gabriel.

*MVP - Skip Sheffield.

*Carlito - Michael Tarver.

*Miz - Daniel Bryan (aka Bryan Danielson)

*Christian - Heath Slater.

*CM Punk - Darren Young.

*R-Truth - David Otunga.

Nie płakałem po CM Punku

18909757064dbdb1458cbe1.jpg

Opublikowano

Wiadomość z ECW.

Na wczorajszym ECW został również ukoronowany nowy ECW Champion, został nim Ezekiel Jackson.

7894118684ede4cf290d46.jpg

Opublikowano

*Miz - Daniel Bryan (aka Bryan Danielson) - bardziej widziałbym tu CM Punka, bo teraz to Miz może Danielsona uczyć jak ssać w ringu :twisted: Troszkę nieciekawie to wygląda.

Opublikowano
Moim zdaniem face turn Ted'a może być ciekawą sprawą , a zwłaszcza rozpad Legacy . Tylko pytanie co się stanie z trzema Panami ?
Opublikowano
Ciekawe posunięcie...Randy jako face,ale pamiętajmy że ma to być narazie tylko na czas feudu z Codym i Tedem. Nie wiem czy będę potrafił przestawić się na dobrego Vipera :) Zastanawiałem się ostatnio dlaczego Orton zbiera ostatni taki pop od publiczności i doszedłem do wniosku że ludzie bardziej nienawidzą Celtica(nie wiem czy za to że pokonał Cene czy za to jak prezentuje się jako mistrz,ale powiem że ludzie to kupują i wreszcie zaczął coś pokazywać w ringu,ale jeszcze nie czas na niego :) ) niż Vipera. Nie wiem czy to wynik zamierzanego faceturnu Ortona ale ostatnio naprawdę nie zachowywał się jak heel :) Co do przejść z ECW to kurcze naprawdę wierzyłem że Christian przejdzie do RAW... ale niestety ehh No i kto z tych nowych będzie mógł namieszać coś tam u góry?? Bo ja nikogo takiego nie widzę w najbliższej przyszłości.

I hear voices in my head

They council me

They understand

They talk to me

291490854c7c1467c308c.gif

Opublikowano
Deleted

Edytowane przez Anonymous

Opublikowano

Trudno, ECW było shitowe, ale widząc zapowiedzi NXT - zaczynam za nim tęsknić. Moim cichym marzeniem jest to, by projekt nie wypalił, bo jeśli naprawdę Vince chce to spróbować również na RAW/SD to wrestlingu [*] w WWE już nie ujrzymy i będzie to wyłącznie rozrywka sportowa. Odrobinę szkoda będzie jak jednym takim debilnym ruchem przekreślą tyle lat, ale nie wyprzedzam faktów.

Ciekawe posunięcie...Randy jako face,ale pamiętajmy że ma to być narazie tylko na czas feudu z Codym i Tedem. Nie wiem czy będę potrafił przestawić się na dobrego Vipera :) Zastanawiałem się ostatnio dlaczego Orton zbiera ostatni taki pop od publiczności i doszedłem do wniosku że ludzie bardziej nienawidzą Celtica(nie wiem czy za to że pokonał Cene czy za to jak prezentuje się jako mistrz,ale powiem że ludzie to kupują i wreszcie zaczął coś pokazywać w ringu,ale jeszcze nie czas na niego :) ) niż Vipera.

Thx cpt. Obvious!