Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

Pro Wrestling Alliance - wprowadzenie(?)

Yanki

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Pro Wrestling Alliance

Kamera ukazuje sporą halę. To Madison Square garden. Po chwili kamerzysta ‘wprowadza’ nas do środka. Kamera podąża po backstage’u, ukazując wielu wrestlerów. Niektórzy machają do kamery, inni się odwracają. Wtem,, zauważyć można ring, na którym stoi jakaś osoba. Kamerzysta wchodzi na ring, a ta osoba to... Shane McMahon!

Shane: Witam was, widzowie. Zapewne zastanawiacie się teraz, siedząc na kanapie z pilotem w dłoni – co to ma do cholery być? Otóż jak wiecie, jakiś czas temu odszedłem z federacji. Miałem dość rządów mojego ojca, który dla kasy potrafił zrobić wszystko. Przez kilka miesięcy snułem plany o stworzeniu własnej federacji, takiej, która przyćmiłaby WWE i inne federacje. Nie miałem jednak takich funduszy. Wtem zadzwonił do mnie Arabski miliarder, Abdullah Al-Akbar, który zaproponował mi stworzenie federacji. Jakim cudem dowiedział się o moich planach? Wie to tylko Bóg . I tak powstała nowa federacja – Pro Wrestling Alliance. Pozwólcie, widzowie, że przedstawię wam roster. Nie są to byle, jakie gwiazdy! Są to najlepsi wrestlerzy z WWE,TNA i sceny niezależnej, które przeszły do tej federacji. Oto one:

Na titantronie ukazuje się lista wrestlerów przynależących do PWA. Są to:

- Abyss

- AJ Styles

- The Big Show

- Brother Devon

- Brother Ray

- Chavo Guerrero

- Chris Jericho

- CM Punk

- D’Angelo Dinero

- Daniels

- Edge

- El Generico

- Eric Young

- Evan Bourne

- Hernandez

- Homicide

- Jack Swagger

- James Storm

- Jeff Hardy

- Jigsaw

- John Morrison

- Kane

- Kofi Kingston

- Luke Gallows

- Mr. Anderson

- Mike Knox

- Raven

- Rhino

- Robert Roode

- Samoa Joe

- Scott Steiner

- Shawn Michaels

- R- Truth

- Rey Mysterio

- Christian

- Shelton Benjamin

Shane: Poznaliście już roster. Pasy? PWA Heavyweight Championship, PWA Tag Team Championship i PWA Intercontinental Championship. W najbliższych tygodniach odbędą się walki eliminacyjne, których zwycięzcy zmierzą się ze sobą w walkach o pasy na pierwszej gali PWA – New World, która odbędzie się 16 Marca. Walki eliminacyjne odbywać się będą na tygodniówkach – Tuesday Night Rampage. Nie będę już nic więcej marudził... Zobaczcie tylko, jak wygląda schemat eliminacji.

Na titantronie pojawia się napis „PWA Heavweight Championship” a po chwili widzimy walki, jakie odbędą się podczas eliminacji do tego pasa.

Shawn Michaels

John Morrison

Mr. Anderson

D’Angelo Dinero

Chris Jericho

Aj Styles

Christian

Scott Steiner

Shelton Benjamin

Abyss

Samoa Joe

Kane

Po chwili na titantronie ukazuje się napis „PWA Tag Team Championship”

Evan Bourne & Kofi Kingston

Mike Knox & Rhino

Jigsaw & El Generico

Homicide & Hernandez

Robert Roode & James Storm

Luke Gallows & CM Punk

Rey Mysterio & R- Truth

Brother Devon & Brother Ray

Następnie na titanronie ukazuje się napis “PWA Intercontinental Championship”

Raven

The Big Show

Daniels

Edge

Jack Swagger

Jeff Hardy

Chavo Guerrero

Eric Young

Shane: Zapewne teraz nie możecie się doczekać, kiedy pierwsza tygodniówka, co?

Ta będzie już jutro! Przygotujcie jedzenie, picie, wyłączcie telefony i delektujcie się prawdziwym wrestlingiem – już jutro.

PWA schodzi z anteny.

Jeśli jest tu coś do komentowania, proszę. Prawdopodobnie już jutro będzie pierwsza tygodniówka.

https://forum.wrestling.pl/topic/19039-pro-wrestling-alliance-wprowadzenie/

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

No myślę, że może coś z tego być... ciekawy pomysł na tag team Knox'a z Rhino, lecz nie wiem czy sama obecność tego pierwszego jest dobra, ale to zależy od upodobań... :) W każdym razie życzę powodzenia - może być sukces :)
https://forum.wrestling.pl/topic/19039-pro-wrestling-alliance-wprowadzenie/#findComment-169497

Podzielam zdanie pana wyżej. Roster jest spoko. Więc pozostaje nam tylko czekać na premierową galę ;)
https://forum.wrestling.pl/topic/19039-pro-wrestling-alliance-wprowadzenie/#findComment-169511

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Najnowsze posty

• Attitude
      Za nami kolejny odcinek AEW Dynamite w drodze do World's End. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych informacji z tego show. Na otwarcie Kyle Fletcher pokonał Sheltona Benjamina w niebieskiej lidze Continental Classic. Fletcher ma na koncie już sześć punktów w tym turnieju. Link do filmu W ringu pojawił się Hook, który chciał walki z Christianem Cagem. Cage rzeczywiście wyszedł do konfrontacji, ale znienacka Hooka zaatakowali Nick Wayne i Kip Sabian. Na koniec Christian wyprowadził conchairto w rękę Hooka. Link do filmu Adam Cole i Kyle O'Reilly znaleźli się w finałowej dwójce Dynamite Dozen Battle Royal. Zawalczą ze sobą tym samym za tydzień. Link do filmu Swerve Strickland bez większych problemów rozprawił się z Maxem Casterem, a po pojedynku dał mu jeszcze lekcję. Link do filmu Jay White pokonał PAC'a, mimo ingerencji Wheelera Yuty. Po pojedynku White'owi pomogli Orange Cassidy... i Adam Page w odparciu ataku Death Riders. Link do filmu Anna Jay pokonała Penelope Ford. Po starciu doszło do konfrontacji Jay z Mercedes Mone. Anna wyprowadziła cios z liścia mistrzyni TBS. W walce wieczoru Claudio Castagnoli pokonał Brody'ego Kinga w kolejnym pojedynku złotej ligi w Continental Classic. Castagnoli ma na koncie już sześć punktów w turnieju. Link do filmu Na Rampage zobaczymy: * AEW Continental Classic Blue League Match: Mark Briscoe (0 pts) vs. Kazuchika Okada (1 pt) * AEW Continental Classic Blue League Match: Daniel Garcia (1 pt) vs. The Beast Mortos (0 pts) * AEW Continental Classic Gold League Match: Ricochet (0 pts) vs. Komander (0 pts) * The Vendetta (Taya Valkyrie & Deonna Purrazzo) in action Z kolei na Collision zapowiedziano: * Wrestle Dynasty Women's Invitational Tournament: Willow Nightingale vs. Serena Deeb * AEW Continental Classic Blue League Match: Kazuchika Okada vs. Kyle Fletcher * AEW Continental Classic Blue League Match: Daniel Garcia vs. Mark Briscoe * AEW Continental Classic Gold League Match: Komander vs. Darby Allin * Emi Sakura vs. Mina ShirakawaPrzeczytaj wpis na portalu Wrestling.pl
    • KyRenLo
      Jest i oficjalne potwierdzenie tego, co wrzucałem wcześniej: Tydzień przed Royal Rumble. Średnio mi się to podoba. Becky/Charlotte:
    • MattDevitto
      Jakby co panowie to możecie znaleźć więcej info i odnośniki w oryginalnej wiadomości od WWE https://x.com/WWE/status/1864335491505504382
    • IIL
      Tak powinno być. W razie 'w' zarejestrowałem też maila na przedsprzedaż w Greenhouse. Coś czuję, że bilety na Brukselę rozejdą się w kilka minut... Powodzenia.  
    • GGGGG9707
      Czyli w środę dla zarejestrowanych na WWE.com ? Wie ktoś o której godzinie? (Chyba była coś mowa o 10 ale nie jestem pewien)
  • Dodaj nową pozycję...