Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wyniki tapingu Smackdown na 12/02/2010r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wyobraziłem sobie i z tą brodą by wyglądał jak jakiś mistrz Zen :D
fin de siècle
  • Odpowiedzi 23
  • Wyświetleń 4,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Sądze że w stypulacji Hair vs Mask chodziłoby raczej o zgolenie całości w razie przegranej CM Punk'a (czyli włosy + broda).

-Bring back Sinn Bodhi!

-Screw the legends!

"Quoth the Raven, nevermore."

19057366234c8b27f381178.jpg

Opublikowano
Sądze że w stypulacji Hair vs Mask chodziłoby raczej o zgolenie całości w razie przegranej CM Punk'a (czyli włosy + broda).

zapomniales o wlosach na klacie i wlosach lonowych

niktorzy to maja pomysly co do walk :twisted:

Opublikowano
Jak bedzie CM Punk vs Mysterio Hair vs Mask to napewno Rey wygra...on nigdy nie straci w walce maski bo za bardzo dzieci go lubią.

[you] oceniaj moją galerię

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=25333&start

zapraszam!!

Włocłavia & ŁKS!!!

nie patrzcie na nick-stare czasy :P

13587427054c062a7d5c8ec.jpg

Opublikowano
Jak bedzie CM Punk vs Mysterio Hair vs Mask to napewno Rey wygra...on nigdy nie straci w walce maski bo za bardzo dzieci go lubią.

Pomijając fakt, że kiedyś już stracił. Ale rzeczywiście, to były inne czasy :)

Opublikowano

Wtedy Reyo nie miał na pewno takiego pushu jak teraz. W WCW był chyba bardziej drugoplanową postacią, a za czasów feudu z Jericho, gdy stracił maskę zasłaniał twarz tak, jak Divy piersi gdy stracą stanik (było tak w paru walkach) :) Zawsze wita się maską z fanami, nigdy nie pokazują jego przodu lub choćby profilu, bo jest bookowany na super luchadora. Komentatorzy bredzą o jego "wspaniałej" masce zarówno w Ameryce, jak i u nas - "Mój synek Pawełek" się kłania.

BTW: Ponoć maska "pomogła" Reyowi wygrać RR 2006, bo sprowadziła mu pomoc Eddiego z zaświatów, to prawda? Bo widziałem taki tekst w jednym temacie.

Opublikowano
BTW: Ponoć maska "pomogła" Reyowi wygrać RR 2006, bo sprowadziła mu pomoc Eddiego z zaświatów, to prawda?

Jakby to powiedzieć... to kwestia wiary. Ciężko określać to w kategoriach "prawdy" :P

Opublikowano
Chodzi mi o to, czy rzeczywiście istniał taki storyline, że całe WWE udawało, że to prawda - komentatorzy, Rey itd. Czy były jakieś odniesienia do tego? Bo to, że do maski wszedł duch przyjaciela i uczynił ją magiczną to bajeczka dla dzieci, wiadomo przecież.
Opublikowano
Chodzi mi o to, czy rzeczywiście istniał taki storyline, że całe WWE udawało, że to prawda - komentatorzy, Rey itd. Czy były jakieś odniesienia do tego? Bo to, że do maski wszedł duch przyjaciela i uczynił ją magiczną to bajeczka dla dzieci, wiadomo przecież.

Nie nie było takiego storyline'u! Widziałeś pewnie mój post w temacie o RR i nie zrozumiałeś słowa oraz. Śmierć Eddiego Guerrero WWE dość natarczywie wykorzystywało w swoich storylinach np. duch Eddiego "pomagał" Chavo i Reyowi w ich walkach itp. itd.

Maska nie miała z tym nic wspólnego, to że napisałem o jej "magicznych mocach" wynika z faktu ,że sam Rey wielokrotnie podkreślał iż nosząc ją czuje się jakby posiadł nagle siłę superbohatera.