Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wyniki tapingu Smackdown na 12/02/2010r

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Smackdown Taping

Rey Mysterio b. CM Punk.

WWE Intercontinental Champion Drew McIntyre vs. Kane ends - double count out.

Handicap match

Michelle McCool & Layla b. WWE Women's Champion Mickie James.

Matt Hardy & The Great Khali b. The Hart Dynasty

R-Truth vs. John Morrison - no contest, walkę zatrzymano ze względu na kontuję Morissona.

No-disqualification Match

Chris Jericho b. The Undertaker.

Dark Match Main Event:

World Heavyweight Championship

The Undertaker b. Batista

• Odpowiedzi 23
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Punk87

3

• iwulBRAND

3

• Spayki

2

• 1909

2

Top użytkownicy w tym temacie

Ciekawy SD!

Po main evencie można przypuszczać jaka będzie walka wieczoru na WM26

Edge vs Jericho vs Undertaker :] Wszystko na to wskazuje :)

Bardzo dobra walka punka z reyem , to może być początek ich feudu zakończonego walką na WM .

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w żadnym innym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów,bez podawania przyczyny.

15526227894b75c90031222.gif

Smackdown nawet trzymało poziom.

Walka Punka z Reyem bardzo dobra. Szykuje się feudzik :twisted:

Hmm czyżby Drew miał nowy theme song? Poprzedni bardziej mi się podobał. Sama walka była mało ciekawa i po co ten double count-out? Kane mógł spokojnie wygrać.

Teraz walka R-Truth i Morrison. Co to ma być? :lol: No naprawdę ten upadek musiał go bardzo boleć :lol: Jeśli już robią mu "sztuczną" kontuzję to niech chociaż lepiej to wygląda.

Main event także ciekawy i tak jak kolega czester powiedział może to być Triple Threat na WrestleManii.

• Reputacja:   1

Zgadzam się z przedmówcami... Walka Punka z Reyem była najlepsza na gali... Naprawdę sporo się działo i było na czym oko zawiesić ;)

Tutaj także stawiam pytanie: kiedy Serena zaprezentuje się w ringu? Może wrzucą ją do feudu z Mickie (po odpowiednim wypromowaniu i wygraniu kilku walk) bo ciągnięcie feudu z Michelle naprawdę staje się już nudne...

Walka Trutha z Morrisonem która w moim odczuciu zapowiadała się nieźle została zepsuta sztuczną kontuzją Johna... Mogli przecież spokojnie pociągnąć tą walkę nawet 5 minut... Ja oczywiście rozumiem że muszą jakoś wepchnąć Shawna do kapsuły ale na miłość boską nie w taki sposób i nie kosztem Morrisona!

Stypulacja do ME została dobrana chyba tylko dlatego żeby Edge mógł wykonać Spear na Takerze bez przerywania matchu bo niestety żadnych broni nie zobaczyliśmy... Szkoda bo to uczyniłoby walkę choć ciut atrakcyjniejszą...

Tu stawiam także drugie pytanie: po co Takera mieszać do feudu Edge'a z Jericho? Przecież on ma już program z HBK'iem.... No chyba że bookerzy mają w planach Fatal 4 Way na WrestleManii..

Ogólnie Smackdown dobry, lecz bywały lepsze.

Walka Reya i Punka, open'er i zarazem najlepsza walka gali. Szykuje się feud Punka i Rey'a. Matt/Khali vs. Hart Dynasty..........brak słów. No i Batista niemowa :D

Walka Drewa i Kane'a też dziwnie zakończona, no i mamy pojedynek tych panów na EC.

"kontuzja" Morrisona wyglądała baaardzo sztucznie, mogli to zrobić w lepszy sposób.

Promo Edge'a nawet dobre, no i main event, ciekawe czy WWE znów nam zafunduje walkę

Taker vs. Edge, jeśli Tkaer obroni pas, jest to bardzo możliwe. Jeśli nie to sądze, że na Wrestlemanii ujrzymy Triple Threat

27 V 2010r. AC/DC Lotnisko Bemowo \m/

4955761104b560c399d5f7.jpg

Scenka z Batistą mnie autentycznie rozbawiła. No i ten facet z You Can't See Me :D Co do tej "kontuzji" Morrisona, to autentycznie wyśmieję WWE, jeśli weźmie udział w tourze SmackDown (ponoć już wziął), ale ze względu na ten podejrzany uraz nie będzie walczył w EC. Wtedy WWE zastosuje niekonsekwencję niczym z TNA. Main Event również zaskakujący i jest to chyba pierwsza porażka Takera w singlowym meczu po powrocie (o ile mnie pamięć nie myli). Ciekawie, ciekawie :)

i jest to chyba pierwsza porażka Takera w singlowym meczu po powrocie

Nieeee,z tego co pamięta,to na jakiejść gali przegrał z CM Punk o pas w Sumbision matchu i na jakiejś tygodniówce przed tą galą tez przegrał.

Mi chodzi o porażkę, nie o screwjob ;)

Tu stawiam także drugie pytanie: po co Takera mieszać do feudu Edge'a z Jericho? Przecież on ma już program z HBK'iem.... No chyba że bookerzy mają w planach Fatal 4 Way na WrestleManii..

Albo bookerzy nie mają w ogóle w planach walki HBKa z Takerem co wydaje się najbardziej prawdopodobną opcją.

Zgodzę się z xero. Też myślałem że będzie pojedynek Takera z HBK ale po dzisiejszym SD obstawiałbym raczej na walkę Taker vs Edge vs Y2J(jakoś się tam wkręci) :)

I hear voices in my head

They council me

They understand

They talk to me

291490854c7c1467c308c.gif

• Urządzenie:  Android

A ja nadal wierzę w plany, że będzie Triple Threat: Christian vs. Edge vs. Jericho. Jeśli nie, to najfajniej by było, gdyby Edge zdecydował się jednak na pas WWE (jakieś kombinacje z wkręceniem Jericho do EC RAW w ostatniej chwili), a pas WHC wygrałby... R-Truth. Trochę nierealne, ale czy marzenia muszą być możliwe do spełnienia?

SmackDown! w miarę dobry. Szczególnie opener i obijanie ulubieńca dzieciarni :D szczególnie podobał mi się motyw do GTS kiedy to Striker powiedział "This is the crucifiction of Rey Mysterio". Szykuję się dobry feud na WMke' a jeśli dojdzie stypulacja Hair vs Mask to tym razem wolałbym jednak żeby wygrał ją Mysterio... jakoś nie pasuję mi obecny wizerunek CM'a.

Kontuzję Johna M. odbieram jako robienie sobie jaj z fanów, tymbardziej że jestem w 70% pewien że jego miejsce zajmie teraz Hickenbottom :D

Kane zrobił dość przyzwoitą walkę z Drew (którego nowa wejściówka nie podoba mi się btw)

O jakże zacnym tag teamie na linii Khali-Hardy nawet nie chcę mi się pisać... bo żeby podłożyć Hart Foundation takim chodzącym pokrakom to jakaś totalna porażka.

Co się stanie z Takerem na EC jakoś mi zwisa... może przegrać pas, może zachować, może sobie prowadzić ten feudzik z HBK na WM'ce, jego postać jest mi w zasadzie całkowicie obojętna w zasadzie.

-Bring back Sinn Bodhi!

-Screw the legends!

"Quoth the Raven, nevermore."

19057366234c8b27f381178.jpg

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows

Już dawno nie widziałem tak dobrego Smackdown'u.Na początek dali walkę 619 i Punk.Nie spodziewałem się niczego dobrego, myślałem że będzie średnia walka i przymulasta ale szybko zmieniłem zdanie. Walka moim zdaniem była najlepsza na całej gali.Szykuje się dobry feud.Następnie segment z divami. Musze przyznać że fajnie to wymyślili, widok wkur***ej Vickie jest bezcenny. Handicap był całkiem fajny miło się to oglądało.Po walce pani była walka Hardy/Khali vs Hart Dynasty, o tym za dużo nie powiem bo nic specjalnego się tam nie działo.O walce Morrisona nawet nie będę mówił.No i nareszcie Main Event.Bardzo dobra walka.Najbardziej się zastanawiam co WWE chce zrobić. Czyżby feud Taker(Heel) vs Edge(Face) lub na odwrót. Sam nie wiem.Ale szykuje się ciekawe widowisko. Czekam z zapałem na następny piątek, bo szykuje się chyba jeszcze lepsza gala od tej :)
#SmartFanZone

Yao, może będzie (daj Boże) dobry feud Face vs. Face. Nie pogniewałbym się :D Kontuzja Morrisona :/ niezbyt dobry pomysł w dodatku w czasie ,,Kontuzji'' walczył nie pamiętam gdzie ale bodajże na HS. Liczę na to że Drew(no) przegra z Kanem. Rey Mysterio vs. Punk - Najlepsza walka w jakiej widziałem tego meksykańca. Wszyscy chcą Hair vs. Mask. Ja nie umiem sobie wyobrazić Reya bez maski lub tym bardziej Punka bez kudłów :lol: Hardy/Khali vs. Hart Dynasty - To kur....de jakiś żart? No DQ match jak to było no DQ to mnie powieście. Tam ani 1 krzesła nie było! No chyba że to na którym siedzieli komentatorzy i widzowie. DME z jakiegoś powodu nie mogłem obejrzeć ;)
fin de siècle

lub tym bardziej Punka bez kudłów :lol:

Uwierz że byłby to dla Ciebie 2x piękniejszy widok niż ten obecnie :D

-Bring back Sinn Bodhi!

-Screw the legends!

"Quoth the Raven, nevermore."

19057366234c8b27f381178.jpg