Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji. Zaloguj się Rejestracja
  1. Attitude
    Attitude opublikował(a) temat w Rezultaty
    Nazwa gali:WWE Summer Tour 2026 Data:16.07.2026 Typ:House Show Lokalizacja:Allentown, Pennsylvania, USA Arena:PPL Center Karta: Wyniki: Spoiler Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
  2. Attitude
    Nazwa gali:CMLL Jueves Arena Puebla Data:16.07.2026 Typ:Event Lokalizacja:Heroica Puebla de Zaragoza, Puebla, Meksyk Arena:Arena Puebla Karta: Wyniki: Spoiler Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
  3. Mr_Hardy
    Mr_Hardy odpowiedział(a) na IIL temat w Ogłoszenia
    Takie małe ważne info co do osadzania linków z VK. VK zmienia domenę z .com na .ru
  4. Attitude
    Nazwa gali:WWE Main Event #720 Data:13.07.2026 Typ:Online Stream Lokalizacja:Dallas, Texas, USA Arena:American Airlines Arena Format:Taped Data emisji:16.07.2026 Platforma:YouTube.com Komentarz:Blake Howard & Vic Joseph Official video: Karta: Wyniki: Spoiler Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Śmierć WCW - Historia jeszcze prawdziwsza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Śmierć WCW - Historia jeszcze prawdziwsza

Autor : nasjazz

W życiu każdego człowieka nadchodzi wiele momentów inicjacji - moralnych bądź nie - nadszedł też czas, abym napisał swój pierwszy poważny i w wielu aspektach samodzielny artykuł. Do tej pory moja działalność na Attitude ograniczała się do tłumaczenia - newsów, wywiadów, biografii - ale w ostatnim czasie i w tym aspekcie moja działalność nie była nazbyt wzmożona. Kiedy los się do mnie uśmiechnął i dostałem zastrzyk czasu wolnego, postanowiłem nie brnąć dalej w tłumaczenia, a zajęć się czymś poważniejszym, pójść za radą niezawodnego Kazika i zaangażować się w coś "pełniej" ("Pełniej! Ucieka dzień za dniem, Pełniej! Więc póki czas się zmień"). Efektem tego zaangażowania jest ten tekst, w który włożyłem całe swe umiejętności - zdaję sobie sprawę, że nie są one zbyt wysokie - i przede wszystkim chęci. Starałem ze wszystkich swoich sił ukazać sprawę taką jaką na...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/smierc-wcw-historia-jeszcze-prawdziwsza.html
Nie płakałem po CM Punku

18909757064dbdb1458cbe1.jpg

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
To czekamy na więcej podobnej jakości tekstów
Opublikowano
Artykuł bardzo dobry, miło było poznać całą historię upadku WCW. Poznałem dzięki temu sprawę, o której nie wiedziałem praktycznie nic. Oby powstało więcej takich historycznych artykułów.

10136801454e08b07ab2e86.jpg

Opublikowano

Bardzo dobrze napisany artykuł. Konkretny i rzeczowy do tego odpowiednie podejście do sprawy. Jeżeli są różnego rodzaju spekulacje to tylko poparte faktami.

Osobiście nie znałem wcześniej szczegółów upadku WCW, więc odnoszę się raczej do samej formy, jednak artykuł czytało mi się szybko i sprawnie co dobrze rokuje na przyszłość. :)

Opublikowano
Skończyłem czytać ten artykuł i muszę przyznać, że odwaliłeś kawał dobrej roboty. Dowiedziałem się wiele ciekawych rzeczy na temat WCW. Poziom samego pisania na konkretnym poziomie, dzięki ;)
Opublikowano
Właśnie przeczytałem ten świetny artykuł. nasjazz pisz więcej, bo piszesz naprawdę ciekawie, twój artykuł pozwolił mi dowiedzieć się dużo więcej niż wiedziałem i wybielić nieco niektóre osoby. Z niecierpliwością czekam na kolejne artykułu :)
27 V 2010r. AC/DC Lotnisko Bemowo \m/

4955761104b560c399d5f7.jpg