Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Który zawodnik powinień przejść przemianę?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

CM Punk i Luke Gallows - Możecie się nie zgodzić, ale lepsi by byli jako hellowie.

aaa.. to oni teraz sa Face'ami. Ciekawy punkt widzenia. Naturalnie sie zgadzamy, ze Punk jest lepszy jako Heel (dwa "e" nie "l".. to nie pieklo). Co do Luke'a Gallowsa to sie w 100% zgodze.. w tym sensie, ze lepszy bylby jako Hell (celowy manewr) .. a cytujac Franza Maurera "Do Piekła!" Panu Luke'owi zycze zwolnienia.

• Odpowiedzi 36
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• N!KO

6

• Vercyn

5

• SPoP

3

• Brutal44

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Android

Mam taką małą sugestię do wszystkich, którzy mają zamiar się tutaj udzielać. Jak napisał SPoP w innym temacie, ten temat jest na tyle pojemny, że może pomieścić sporo Waszych pomysłów i oczekiwań dotyczących przemian wrestlerów. Mogą to być m.in.:

- face/heel turny

- zmiany gimmicków

- asysta div lub innych wrestlerów

- etc.

Proszę także o rozwijanie myśli, a nie wymienianie tylko zawodników. A na koniec jeszcze jedna sugestia, piszcie zrozumiale i starajcie się nie popełniać błędów ortograficznych :twisted:

Przy poprzednim poscie troche tam wchodzilem na tematy zmian (powrotow glownie) gimmickow ale szerzej tylko sie rozpisze w tych przypadkach:

Chris Masters - HeelTurn wiaze sie rowniez z powrotem do poprzedniej persony. Nawet niech wchodzi jak wchodzil kiedys ze wszystkimi pozami (moze troche przydlugie ale wkoncu to Masterpiece) Bron boze nie moze brac sie za mikrofon bo tam zginie ... wiec pojawia sie tu rozwiazanie managera a, ze to juz tez rzadko praktykowane w wrestlingu wiec raczej trzymac sie trzeba rozwiazania w postaci ktorejs z aroganckich Div. Eve musialaby w takim razie tez przejsc na "zla strone" choc watpie, zeby sobie poradzila. Dobrym rozwiazaniem bylaby Katie Lea ktora niedawno przeszla na RAW

Cody Rhodes - Zrobcie z nim cokolwiek bo zdjac mu nazwisko i jest zwyklym szarym "facetem w gaciach" .. nie to, ze lubie wspominac swoje poczatki z wrestlingiem i bardzo gimmickowe czasy ale Cody juz jest tyle czasu i niczym nie zachwycil

• Reputacja:   1

Panu Luke'owi zycze zwolnienia.

Przyznam, że fanem gimmicku Festusa nigdy nie byłem, ale w duecie z Jessem jeszcze ”jakoś” mogłem to zrozumieć. Kiedy duet się rozpadł, uznałem, że WWE jak najszybciej powinno się rozstać z tym panem, bo choć wrestler z niego nienajgorszy, to cholercia, ciężko będzie w jakiś dobry i logiczny sposób przejść z gimmicku retarda do jakiegoś bardziej sensownego. Tymczasem pojawiło się SES, do której Luke wpasował się moim zdaniem całkiem dobrze. Jest niezłym wrestlerem, dobrze odgrywa gimmick - nie widzę żadnych powodów, żeby go zwalniać. Już prędzej spodziewałbym się, że WWE podziękuję Carlito i Primo, a może nawet obu naraz ;)

Przyznam, że fanem gimmicku Festusa nigdy nie byłem, ale w duecie z Jessem jeszcze ”jakoś” mogłem to zrozumieć. Kiedy duet się rozpadł, uznałem, że WWE jak najszybciej powinno się rozstać z tym panem, bo choć wrestler z niego nienajgorszy, to cholercia, ciężko będzie w jakiś dobry i logiczny sposób przejść z gimmicku retarda do jakiegoś bardziej sensownego. Tymczasem pojawiło się SES, do której Luke wpasował się moim zdaniem całkiem dobrze. Jest niezłym wrestlerem, dobrze odgrywa gimmick - nie widzę żadnych powodów, żeby go zwalniać. Już prędzej spodziewałbym się, że WWE podziękuję Carlito i Primo, a może nawet obu naraz ;)

Popieram, popieram , ale co do zwolnienia Carlito to bym się zastanowił bo chłopak ma potencjał i w tym gimmicku jest dobry tylko musi być częściej wykorzystywany

Ja bym dał więcej czasu przy mikrofonie Evanowi Bournowi i zrobiłbym go na drugiego Reya tylko tego co jest teraz, który od czasu feudu z Jericho interweniuje w walkach przeciwników i zagrywa czasami heelowo

Wpasowal sie bardzo dobrze ale to ze wzgledu na jego poprzedni gimmick i WWE ladnie to wykorzystalo by Punk mogl go ocalic. W Straight Edge Society praktycznie on nic nie robi i kazdy moglby sobie tam poradzic (kazdy kto jest wiekszy i da sie ogolic na lyso... czyli w FCW nie trudno by bylo wziasc kogos z potencjalem zamiast niego). Przyznam, ze on jest dobrym wrestlerem i samo WWE jest tego swiadome.. ba.. oni wykorzystuja go jak tylko moga od 2006 roku to juz jego 3 gimmick liczac jego wystepy jak Fake Kane (choc i w tamtych czasach po tym calym storyline'ie wystepowal jako Freakin Deacon na House Showach ale tego nie ma co liczyc). Problem jest taki, ze on jest nijaki. Przyjmijmy wersje, ze Straight Edge Society sie konczy wszyscy ida swoja droga.. i Luke konczy na bruku. Nie poradzi sobie (Co do Carlito i Primo... bardzo mozliwe)

shawn michaels powinnien byc hellem

a moze heavenem? :shock:

co do Gallowsa lepszy taki, niz Festus;p

a co do Carlito to jak najbardziej heel turn, jako face jest kiepsciutki, chociaz jak by go zwolnili razem z bratem to bym nie plakal;p

Nie wiem chłopaki co chcecie od Luka/Festusa?

Gościu miał extra moveset jako Festus, który nie rozumiem czemu został obcięty u Luke... Przecież możnabyło usunąć to "szaleństwo" a resztę zostawić...

Jak na 2m. wzrostu i wage koło 130 kg jest cholernie mobilny. Przypomnijcie sobie jak walczył na którymś Smacku z Takerem, to było coś... Teraz gościu jest jak najbardziej na miejscu. Zauważcie jak fajnie gra wykolejeńca po odwyku: poklepuje po ramieniu, patrzy w oczy, dba o swego zbawcę :grin: Tylko ten durny moveset :???:

Colons bardzo obniżyli rangę pasów TT, od tamtego czasu mnie wkurzają. Wiadomo, że daleko się nie przebiją w WWE, tak tylko wegetują. Choć Carlito zarządził troche na RR, ale raczej niewiele mu to da... Nudny jest już z tym fryzem i pluciem jabłkiem w kogo popadnie... Primo to typowy przypadek latynosa, który nie ma co szukać w WWE, gdzie zlikwidowano Pas Cruserweight.

I ludzie! Przemianę to powinni przejść durni bookerzy, którzy wciskają tego pieprzonego karła do ME. Czy pamiętacie jeszcze piękne czasy jak Horn siedział w ECW z tatusiem Finlay'em i się nie wychylał... :roll:

Oni to powinni pójść na odwyk, bo od tego świństwa, która biorą, poprzewracało im się w głowach. W sumie to Hornswaggle będzie się nadawał do tego nowego brandu, zamiast ECW. Kosmiczny pojedynek-> Khali (heel) vs Horn (face). I w sumie powinni mu zmienić gimmick na R2D2, nowe wdzianko, maska i już nie ten sam karzełek.

A mam takie pytanie, bo już zwątpiłem w postać Finley'a. Czy jego można uznać za tweenera?

Finlay to chyba hell, choć może niektórzy uznają go za tweenera. Dla mnie on jest jednym z najbardziej hellowatych hellów w całym WWE.

[ Dodano: 2010-02-04, 20:30 ]

P.S.

To profil mojego kumpla, ja jestem ( byłem ) użytkownikiem ''Ja''.

A mam takie pytanie, bo już zwątpiłem w postać Finley'a. Czy jego można uznać za tweenera?

Uznac za Tweenera go mozna.. choc ja bym stawial na Face'a. (od dawna nie widzialem w nim przejawow "tego zlego" poza konczeniem walk za pomoca swojego shillelagh i to glownie przez to mozna by go upchnac na Tweenera) Chociazby dlatego, ze jak juz jobbuje to heelom :smile: Wciaz jest potulnym Irlandczykiem, ktory z racji wieku bedzie przechodzil przez mini-feudy z przyszlymi mlodymi nadziejami WWE.

Zreszta "wiktor" aka "ja" Ci odpowiedzial, ze jest "pieklem" wiec tak samo jak w przypadku Punka pare postow wyzej jak "Ja" mowi, ze ktos jest "pieklem" to znaczy, ze jest Facem

Edytowane przez N!KO

Zreszta "wiktor" aka "ja" Ci odpowiedzial, ze jest "pieklem" wiec tak samo jak w przypadku Punka pare postow wyzej jak "Ja" mowi, ze ktos jest "pieklem" to znaczy, ze jest Facem

Ten koleś też jest tweenerem :) ma alterego

A moim zdaniem zmianę powinni przejść:

Randy Orton i John Cena, ciekawa zamiana. Chciałbym wiedzieć jak Randy będzie się prezentował, gdyby był face, a jak by się prezentował Cena w "ciele zła" :D .

Dobre to by było jeżeli by Legacy się rozpadło i wtedy Cody i Ted dołączyli do John'a i zrobili tam by jakiś team, nie wiem np. Cenation :razz:

Ciekawe... :lol:

Ale nie sądzę, aby tak się stało bo Orton'a nie widzę w "ciele dobra" :razz: , ale jakby te legacy się rozpadło to kto wie...

Edytowane przez JohnCenation

Dla mnie przemianę zdecydowanie przejść powinni bookerzy. Porównując obecne produkty nawet do tych z lat ubiegłych, być może technicznie jest lepiej, ale tylko pod tym względem - sport i poziom walk leży i - cytując mój ulubiony polski serial - robi pod siebie.

Jeśli chodzi o zawodników, to tak. Dla mnie MVP może zostać jako face, ale powinien zmienić te śmieszne czerwone wdzianko i powrócić do "kombinezonu" w jakim walczył na SmackDown jeszcze jako heel. Czerwony wyraźnie go pogrubia ( :P ), a poza tym kiepsko wygląda z resztą podobnie jak Henry. Great Khali na heela - skille ma słabe, ale jako ten zły mógłby przynajmniej poniszczyć i tyle byłoby w tym dobrego, bo w obecnej chwili jest on do niczego, podobną propozycję mam do Marka Henry'ego - taki olbrzym-przytulanka mnie nie przekonuje. Podobnie sprawa ma się z Chrisem Masteresem, którego na face wzięto chyba z powodu braku lepszego pomysłu. Mógłby spokojnie być tym, kim był wcześniej.

W roli face'a chciałbym zobaczyć... CM Punka. Może będę odosobniony w tym stwierdzeniu i nie zdziwię się jeśli tak będzie, ale Straight Edge ratujący ludzi i będący tym dobrym byłby lepszym nauczycielem zdrowego stylu życia. Nie ukrywam również, że wolę Punka jako face'a takiego, jakim był wcześniej - czyli umiarkowanym, bez latania po publiczności i przybijania piątek publiczności, co to to nie :)

Pozwolę sobie powiedzieć nie tyle o zawodnikach, co ogólnie o federacji. Do SmackDown przeniósłbym z powrotem Chavo Guerrero, by Vickie mogła załatwić mu nieco lepsze pojedynki niż legendarna seria meczów Chavo vs Hornswoggle. Przydałoby się również dodać pas Cruiserweight, by tacy zawodnicy jak choćby Evan Bourne mogli pokazać coś więcej niż obecnie jest im to dane. No i wiem, że się powtarzam i pisałem o tym już parę razy, ale marzy mi się również, by do ECW (czy tego nowego kosmicznego stwora, nieważne) przeniesiono takich ludzi jak Jimmy Wang Yang czy Jessie, by mogli coś (w przypadku Evana więcej, tutaj cokolwiek) pokazać. Na sam koniec świetnie byłoby odsunąć od ME Huntera czy Big Showa i dodać tam młodych - Miza czy Morrisona np.

Trochę odbiegłem od tematu, ale mam nadzieję, że zostanie mi to wybaczone.

Edytowane przez Menez

• Reputacja:   66

Moim zdaniem powinien przejść nikt inny jak The Undertaker. Przecież to typowy heel, nie oszukujmy się jest w tym świetny jednak wwe go marnuje na bycie maskotką dzieci.

Pozatym jeszcze Kane,Hennry i Khali tak samo jak Taker, oni są stworzeni do być heelami. A tak to się tylko ośmieszają :(