Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Elimination Chamber 2010

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Najdłuższy Chamber do tej pory trwał około 40 minut (trochę ponad). Załóżmy nawet, że obydwie walki dorównają do tego wyniki co i tak jest raczej nierealne. Wychodzi nieco ponad półtorej godziny czyli połowa gali na którą zostają dwie walki w tym jedna div, które nie dostają na PPV więcej niż 10 minut czasu.

Specjalnie dla ciebie poszperałem i jednak jest coś na rzeczy :

Edge vs. Batista was announced for the WWE Elimination Chamber PPV during the Raw broadcast on The Score in Canada.

1195284124b4f75e5f366c.jpg

• Odpowiedzi 253
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

17

• Bałwan

13

• Jaszczur

13

• Vercyn

12

Top użytkownicy w tym temacie

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/13441694

Tu sprawa wydaje mi się dosyć prosta. Wygrywa Y2J, występuję na WMce w Main Evencie z Edgem, a Sexy Boy(nota bene on może też dzisiaj wystąpić za Morrisona) zmierzy się z Deadmanem w rewanżu na największej gali roku. Serce chciałoby wygranej Punka, ale samo jego ratowanie świata(Great Khali I Can help You :D ) będzie ciekawe. WWE z pewnością zaserwuje nam ponownie jego wykłady przy mikrofonie wiedząc, że ludziom to się podobało.

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/13469992

W tej walce raczej nie będe się pasjonował kto wygra, ale to, w jaki sposób face turn przejdzie DiBiase, no bo jak nie dzisiaj to kiedy? Najprawdopodobniej wyeliminuje swojego mentora i dostanie sporego pusha, ale wątpliwe żeby już dzisiaj zdobył pas WWE(dabla dablja iiiii lepiej brzmi, no nie? :grin: ).

Przechodząc do zwycięzcy-Sheamus albo Tryplak, ale raczej HHH i pojedynek mentor vs uczeń(lepiej brzmi od rookie vs. pro :D)

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/13500378

Wątpie, żeby Kane wystąpił tu w roli joobera, więc może być ciekawy mecz,ale wygra Drew.

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/13456580

Nie interesują mnie divy, ale z oczu to lepiej patrzy Maryse.

No, ale dziwne jest to, że skoro dając meczom EC po 40 minut(to już by musiały być naprawde dobre) co daje 80 minut i dając meczowi Kane-Drew 20 minut(bardzo optymistyczne) i dając meczowi div 10 minut co daje 110 minut czyli prawie 2 godziny.

A jak już mówiliście PPV trwają koło 3 godzin, to gdzie jest do jasnej jeszcze godzina? Mówiliście o meczu Edge-Batista, no ale jakby ten mecz trwał koło godziny to by coś było nie tak.

Nie wiem, ale zobaczymy dzisiaj :D

Muzik-Czepiasz się :D

Edytowane przez cenzura1

Ja obstawiam tak:

EC Smackdown

Undertaker vs Shawn Michaels vs Chris Jericho vs CM Punk vs Rey Mysterio vs R-Truth

Na początku przed walką będzie segment z kulejącym Morrisonem jak idzie do Teddiego i mówi że on nie da rady,Teddy wbija oczywsicie HBK!Przechodząc do walki zapewne rozpocznie CM z np.Truthem i pewnie tem szybko odpadnie by Punk mógł głosic kazania :) Następnie wyjdzie Ryjek i zacznie się walka która podbuduje ich feud :P Jako następny wejdzie Y2J i jako heele razem z Punkiem wezmą się za Reya,on się chwile utrzyma a wejdzie Undertaker i zapanuje nad CM i Y2J a Rey się gdzieś tam nie zauwazenie kulnie i bedzie odpoczywał.A więc ChokeSlam do Jericho,następnie do Punka i Taker eliminuje pana z swietlicy socjalnej :)Rey atakuje Takera lecz załapuje się na atak Takera(prawdopodobnie Arm Dragi ,old school moze snake eyes,big boot oraz leg drop :D)ChokeSlam na Rey i szykuje się na Tombestone a tu wchodzi HBK!Zaczyna walczyc z zmarłym a Jericho wykorzystuje to że Rey leży nie przytomny i zakłada Walls of Jericho,Rey jakimś cudem doczołguje się do lin i Y2J musi przerwac,podchodzi do Reya lecz ten sprytem posyła go na liny i mamy 619!(dzieci cieszą miche :D)Szykuje się dosiad jak to po 619 bywa lecz z nienacka mamy CodeBreaker i Jericho pinuje Reya.W tym momencie hbk walczy z takerem,popisuja sie swoimi znanymi akcjami,Taker ma chwile przewagi nad HBK lecz jego uwage odciaga Y2J i CodeBreaker,DeadMan się obraca i SCM!Shawn udaje pokazując Y2J że pozwala mu spinowac Jericho podchodzi do Takera ale SCM na Krysie i Sexy Boy wchodz na droge do spełnienia marzenie eliminując Undertakera,następnie Michaels podchodzi do Chrisa wykonuje mu Foearam Smash i robi sprężynke,następnie kilka chopów,może inverted atomic dropów i scoop slam,Michaels on the top rope!And Diving Elbow Drop!Szykuje się SCM lecz Jericho "przełapuje" nogę Shawna,zakłada Boston Crab,na rampie pojawia się Edge a zmotywowany Y2J dociska z całej siły i Shawn odklepuje!W ten sposób mamy main event na wm'ce Edge vs Y2J czego chyba każdy chcę ponieważ obaj w ringu są świetni i przy majku radzą sobie bardzo dobrze :)

Po krótce:

1.CM Punk

2.R-Truth

Eliminacje Trutha by Punk i kazanie Si Ema

3.Rey

4.Y2J

5.Undertaker

Eliminacja CM Punka by DeadMan(chciałbym żeby wygrał ale niestety musi wygrac Y2J aby był main event na wm'ce,a przeciez punk ma feud z reyem,ogólnie chyba jednak i tak wole Edge vs Jericho na wm'ce niż Punk jako miszcz :D :) )

6.Shawn Michaels

Eliminacja Reya by Jericho

Eliminacja Undertakera by HBK

Eliminacja HBK by Y2J

The Winner of the Smackdown Elimination Chamber and the new WHC Champion Y2J Chris Jericho!

EC Raw

Triple H vs Sheamus vs John Cena vs Kofi Kingston vs Ted DiBiase vs Randy Orton

Tu mi się zbytnio nie chcę rozpisywac,ogólnie jeżeli porządnie nie zabookują Kofiego i Teda to walka będzie strasznie ssac

Wygra HHH i zacznie program z Sheamusem

Ted jakoś nieczysto wyeliminuje Ortona i zacznie się Face Turn Pana RKO,bo zbyt mocna go ostatnio popują aby dawac teraz face turn DiBiasemu,wydaje mi sie ze ten przejdzie na jasna strone mocy dopiero po feudzie z Randym,a Randy na czas tego feudu zagra Good Guy'a :)

Mam nadzieje że znaczącej roli nie odegra Cena bo przecież szykują mu program z Batistą(już się modle żeby to drewno Sina w żadnym wypadku nie dostał pasa!)

Wiem wiem HHH to też drewno i w jego walkach wiadomo co zrobi za chwile,ale jakoś z sentymentu chcę by pas powędrował do niego :)

Intercontinental Championship

Drew McIntyre vs Kane

Kolejna walka która może possac na całej lini,nie wiem co bookerzy wymyślą na zakończenie ale napewno wygra pupil Vince "Dla kasy wszystko" McMahona,choc nie ukrywam że będe bardzo liczył na Big Red Machine :P

Maryse vs Gail Kim

To mnie kompletnie nie interesuje,jednak stawiam na wygraną Maryse

Edge vs Batista

Ta walka chyba dojdzie do skutku :P

Tak więc wydaje mi się że może zaistniec Y2J jeżeli ta walka odbedzie sie po EC SmackDown ale jeśli nie to wydaje mi się że walka jakimś tam wielkim widowiskiem nie będzie

To na tyle,czekamy do jutra aż ktoś umiesci gale w necie :)

15215924054bc5b9bcc5078.jpg

Nie wiem, ale zobaczymy dzisiaj

Nie dzisiaj, tylko jutro. O 2 w nocy będzie już poniedziałek

To na tyle,czekamy do jutra aż ktoś umiesci gale w necie
Ja nie czekam :D

A tak w ogóle to będzie tak:

EC SD!

Wiadomo że z Morrisona robią kalekę i nie wystąpi a za niego Ejczbikej. Biorę pod uwagę że każdy będzie się z kimś (ponieważ nikt nie odpadnie przed wejściem wszystkich) trzymał znaczy Rey-R Truth, CM-Y2J i....tu jest właśnie pies pogrzebany. Będzie tak jak mówi hardy0525 czyli Y2J.

EC RAW

Możliwe, że jak dobrze zabookują tą walkę to nie zasnę. Oczywiście biorę pod uwagę motywy WWE. Pierw RKO pójdzie na HHH/Kofi/Cena/Sheamus strzelam w HHH. Wchodzi Ted i atakują HHH. Potem wejdzie Cena i odciągnie ich dwóch, w tym czasie Trypel odpoczywa.....(przewińmy trochę) HHH robi Pedigree na Ortonie a Cena przerywa liczenie i robi AA na HHH. W tym czasie Dream Street na Ortonie i odliczenie choć Randy ma nogi na linie. Ble, ble ble, Sheamus robi na HHH Crucifix powerbomb koniec (bo nie chce mi się już pisać)

fin de siècle

Oj Elimination Chamber bardzo ciekawe!!,pierwsza walka to nieco zamuła ale potej walce,było niestety wejśćie Batisty i zdobycie pasa;/.Tu juz mozna chyba powiedzieć że na WM odbędzie sie walka Jaśka z Drewnistą.Trzecia walka o IC mnie nie interesowała,poniewaz i tak znałem kto wygra ten match a więc oglądałem w mini skrócie,Drew wygrał,ale pewnie na WM Kane zdobędzie pas :mrgreen: 4.Walka to divy to tak mnie to nie interesuje.5 Walka o US no bardzo ciekawa,szkoda że znów też żałosny Big Show musiał swoje 5 groszy włożyć,ale ładny Grubasek Henry zarąbał :mrgreen: 6.Walka.No Main Event Doskonały,zdziwiła mnie doskonała postawa Morrisona,wyeliminowanie Rey'ka i to że bardzo długo trzymał się.Miałem Beke jak Jericho zamknoł się w klatce :mrgreen: :mrgreen: ,Gdy weszedł HBK to wtedy była radocha,poniewaz kibicowałem Y2J,żeby ten zmierzył sie z Edgem na WM,i tak sie stało ;-).Ogółem Elimination Chamber oceniam na 8/10

Walka o pas WWE

Jak dla mnie najlepsza walka na tej gali. Nawet dużo się działo i przyjemnie się oglądało.

to co zrobili później z zwycięscą pasa było żenujące.

Walke

Miz vs MVP

przewinąłem.

Walka div

nie lubie gdy podczas trwania gali zmienia się walke. Tak było tym razem, mieliśmy walka tag teamową. (średniawka)

Drew vs Kane nic specjalnego się nie działo. Większość walki przewinąłem.

Walka o pas WHC

Spodziewałem się czegoś więcej. Na początku wolne tempo i mało się działo. Za to na plus końcówka walki. Była dramaturgia i emocje i na sam koniec

niespodzianka: przyszedł HBK i załatwił Undertakera i wygrał Chris Jericho

Gala średnia. -6/10

1 miejsce w typerze TNA w 2011 r

http://total-nonstop-action.blogspot.com/ --> najlepszy blog o TNA

Fan wrestlingu od 25.02.2005r

Reprezentant TNA Originals

No jestem po EC i musze powiedziec ze bardzo dobra gala

pas WWE

Genialnie wyszedl dużo sie działo

I już wiemy dlaczego Batista sobie odpuscil z CM PUNKIEM Vinni obiecal swojemu najlepszemu gorylowi pas ;/ , już z dwoja złego wolalbym Cene .

PAS IC

Straszna zamuła , z samego poczatku odrazu przelaczylem

Walka o pas Div

Gdy już sie zaczynała fajna atmosfera oczywiscie wbiła niezastapiona :/ Vickie Guerero oczywiscie wywracajac walke do góry nogami , walka Tag teamowa nie zabardzo mi sie podobala , widze bedzie jednak Feud bo tym jak Kim chciala sie zmienic a Maryse odepchnela ja

Walka o pas WHC

Genialne , Genialne , Genialne , super im wyszla ta walka fakt na poczatku malo sie dzialo

Ale kiedy zostali we 3 ( Morisson , Jericho i Taker ) bylo fantastycznie , dramaturgia , komedia ( Jericho zamykajacy sie w tym kontenrze :D :D ) i Big suprise , szczerze mówiąc liczylem po cichu ze gdy Jericho wyeliminuje Takera to uslyszymy UH ! UH ! UH ! z songa HBK a tu jednak od spodu sie pojawia Shawn , genialnie to rozegrali

1. Miejsce - Typer Ligi Mistrzów 2014/2015

VercynGetorix a jednak interwencja była a nie dałeś się przekonać :) To sobie Shawn posiedział pod tym ringiem :D

Pas WWE: Zaskoczenie na pewno i to duże. 1 to takie że wygrał Cena a 2 to to że od razu stracił na rzecz Batisty. W sumie i tak lipa i tak :) Walka nawet,nawet a pisaliście że będzie zamula :) No i stało się-rozpad Legacy...szkoda ale cóż. Zaskoczenie niemiłe że Viper 1 odpadł. 4/6

Pas IC: Hmm tutaj było raczej pewne zwycięstwo Drew,ale i tak postanowiłem obejrzeć. Walka średnia,bez błysku obaj panowie... 3-/6

Pas Div: Nie wiem o co tam chodziło ale walka nudna była.Patrzyłem tylko na Maryse :)

Walki ShowMiz-MVP,Henry nie oglądałem może i dobrze :)

Pas WHC: Hmm wszyscy mówili że to będzie lux walka a wg mnie było trochę zbyt wolno.Dużo przestojów,wszyscy trzymali poziom,spodziewane nawracanie CM Punka. Śmieszny moment jak Jericho wszedł do tej klatki haha nie mogłem z niego :D No a potem pojawienie się HBK'a i koniec :) 4/6

Gala dobra,ale liczyłem na troszkę więcej,no cóż trzeba czekać na WM :)

I hear voices in my head

They council me

They understand

They talk to me

291490854c7c1467c308c.gif

Za moment dam opis walk...

Spójrzcie najpierw na to:

http://img14.imageshack.us/img14/3994/bscap0001wkv.jpg

Hahaha :D

• Urządzenie:  Windows

Co do World Heavyweight Championship mysle, ze:

- Shawn poprzez interwencje spowoduje eliminacje Takera co doprowadzi do ich walki na WM

- W trakcie Rey wyeliminuje Punka albo na odwrot po czym oni zaczna ze soba juz jakis czas temu zapowiadany feud (kolejna walka na WM.. mozliwe Mask vs Hair)

- Calosc wygra Jericho i Edge pojdzie wlasnie za nim by zdobyc pas na WM

Ta wersja zaklada, ze WWE doprowadzi do walki Undertaker vs HBK (czyli, zeby logicznie myslac co i tak ciezko przychodzi WWE [patrz: Hart/Cena vs McMahon/Batista] zrobic jak najwiecej walk na WM ktore beda mialy znaczenie Taker musi stracic pas)

Shawn interweniowal... checked. Rey wyeliminowal Punka... checked. Jericho i Edge o pas na WM ... jeszcze nie ale wszystko na to wskazuje, ze ch-ch-check. WWE wciaz prezentuje marny poziom i nic nie wskazuje na poprawe. Na PPV poza naglego wejscia Batisty nic nie przykulo mojej uwagi. Dobrze, ze Punk troche uratowal mi show jak zlapal za mikrofon.

Najwieksza parodia bylo zamienienie walki o pas Divas na Tag Team.. zeby na PPV takie cos robic :? Nagle zmiany wychodza na plus na PPV jak jest z walki o nic robiona walka o chociazby pas. Jedyny sens jaki widze w tym kroku jest taki, ze na WrestleManii doczekamy sie jakiejs epickiej walki miedzy divami RAW a SmackDown (5on5 albo cos w te klimaty)

50608915156a3743c1fa34.jpg

Raw Elimination Chamber:

Walka słaba, może ze względu na skład, chociaż muszę przyznać, że wygrana Jasia i wejście Batisty mnie zaskoczyło (można powiedzieć, że znamy już jedną walkę na WM'ce)

Przewidywałem, że Ted wyeliminuje Ortona, ale nie sądziłem, że z pomocą Cody'ieo, szykuje nam się fued mistrza z uczniami :D

Drew vs. Kane

Zwykła zapchajdziura musieli jakoś zapełnić czas, walka słaba, Kane bez formy, jak na razie nic poza finisherem nie pokazujący Drew, walka bez historii. Przewidywalne było zwycięstwo Szkota.

Walka Div:

Liczyłem, że odbędzie się pojedynek o pas, a tu z dupy mamy walkę tag teamową nie wiadomo po co. Z walki zapamiętam jedynie strój Maryse :twisted:

Nawet fajny segment z udziałem Regala i Edge'a

US Championship:

Ciekawe dlaczego nie zapowiedziano tej walki na tygodniówce ;/ I znów MVP vs. The Miz, WWE powinno dać szansę takiemu Evanovi. Nie wiem co poza ringiem robiła ta opasła świnia Henry :? No i warto zwrócić uwagę na "krwawienie" Miza :D :D :D

SmackDown! Chamber

Walka, która uratowałą "honor" całego PPV, jedyna dobra, (zwłaszcza końcówka) walka, s zwycięstwo Y2J'a trochę na siłę, po to aby mógł z nim walczyć Edge (chociaż uwiarygodnione przez interwencję Michaelsa). Ogólnie co do WM'ki to szykuje się parę ciekawych pojedynków. np. Jericho vs. Rated R (chociaż nie potwierdzone), Orton vs. Legacy, Rey vs. Punk (najlepiej w stypulacji Hair vs. Mask(pewnie po to Punk zapuszczał bródkę :D))

no i Taker vs. HBK, chociaż z walki o WHC mogą zrobić Triple Threat albo Fatal 4 (chociaż mało prawdopobone zważając na planowane urlopy Michaelsa i Takera po Wrestlemanii). Ciekawe co zrobią z Tryplem i Sheamusem

27 V 2010r. AC/DC Lotnisko Bemowo \m/

4955761104b560c399d5f7.jpg

Oglądałem gale Live. Wraz z Samowskim i Muzikiem. Samowski po prostu tak rozbawił czat że niemal każdy krzyczał: Samowski dawaj coś jeszcze :twisted:

Walka Div Cóż na ten temat mogę się wypowiedzieć. Walka nudna, jak zawsze. Nie potrzebny ten Tag Team Match. Walka słaba bez oceny

Kane vs Drew McIntyre o pas IC

Bez rewelacji. Walka była nudna, kilka prób chokeslamów przez Kane'a lecz non-stop Drew'owi udało się wyśliznąć. Aż byłem zdziwiony że Kane tak dobrze przyjął Double Underhook DDT od Drew'a. Szkoda że Kane nie ma już żadnego pasa od Night Of Champions 2008. Cóż szkoda że tak Jobbuje. Walkę oceniam na 6/10. Tak wysoko za te nudne show.

Miz vs MVP o pas US. Dokładnie walka znikąd. Choć była słaba jak wyżej. Rewelacji nie było. Obaj weszli z swoimi tag partnerami. Jak Big Show pizdnął Marka o tą barierkę to ludzie na czacie krzyczeli ( dodam że oglądałem z samymi Polakami ) What a Hardcore ! We Want More ! MVP znów upokorzony przez MVP, powtórka z Royal Rumble walka znikąd. I ten Punch od Big Showa na MVP. Prędzej czy później i tak Miz wykonał by swojego finishera. I Came To Play i ShowMiz schodzą z ringu. Walka dosyć lecz 6/10.

William Regal segment. To można było nazwać segmentem ? William wbił pogadał. Słyszymy You Think You Know Me. Na ring wbija Edge i spear na Brytyjczyku.

Elimination Chamber for WWE Championship. Walka była dosyć dobra, czasami przewyższała to coś od poprzednich Elimination Chamberów. Walka dosyć fajna, nie była nudna. I ta akcja jak Cody podał rurkę Ted'owi. Zdziwiło mnie że Ted wyeleminował Randyego. Czyli mam rozpad ? Randy raczej przejdzie Face Turn. Cena wygrywa poprzez STF.. Triple klepie. Wtedy się załamałem miałem nie oglądać i iść spać. Ale wbija Vince mówi że czas na walke Cena vs Batista. Batista wbija i mamy NEW WWE Champion. EC było fajne 7/10

EC for World Heavyweight Championship. Walka po prostu była znakomita ! Rewelacja. Czyli mamy Mask vs Hair Match na WueMce ? HBK wbił z nikąd i SCM na Deadmanie. Jericho pinuje Deadmana i new champion ! Czat wybuchł radością !

...

1736281364ae4b3be08ef9.jpg

Nie wiem co poza ringiem robiła ta opasła świnia Henry :?

A ja nie wiem co robił tam Big Slow. A od opasłej świni to sobie najwyżej kolegów wyzywaj.

Przejdę do oceny gali. Te ppv bardzo mi się podobało ze względu na wiele niespodzianek i widoczne przygotowanie ze strony wrestlerów.

Kane vs Drew- Dziwne jest to, że w walce dominował ciągle Kane i jeszcze tą walkę jakoś ratował, a Drew tylko tym żałosnym finisherem zadecydował o wyniku. Szkoda, że Kane nie wygrał, a pan finisher śmierci zatrzymał tytuł. Ale WM'ka będzie należała do Czerwonego Potwora 8-) .

MVP vs The Miz - Byłem za Montelem i prędzej jemu przyznałbym ten tytuł niż komu innemu. Walka w miarę szybka i długa co mnie cieszy. Wszystko w porządku, gdyby nie to, że Big Show zaatakował, chociaż może dziwnie wyglądałby tryumf Miza nad MVP. Mam nadzieję, że MVP zdobędzie ten pas do WM'ki. Fajnie Mark wyglądał w koszulce Montela.

EC SD!- Bardzo dobra walka. Zawarte w niej było trochę humoru i trochę powagi. Najlepsze momenty były, gdy Jericho zamknął się w tej "komorze" lub, gdy bił siedzącego Takera po głowie i darł się "Stay down!". R-truth odpadł trochę za szybko. Gdy Punk wziął ten mikrofon myślałem, że krew mnie zaleje i od razu przewinąłem. John Morrison wytrzymał bardzo długo, a walka Chrisa z Takerem niesamowita.

EC RAW- Również dobra walka. Joga też śmieszył mnie ten moment. Najbardziej ucieszony byłem odejściem rudego, już WWE Champem mógłby być obojętnie kto, a bardzo cieszyłem się zwycięstwem Johna, chociaż dałbym już ten pas Triple H'owi. Ciekawy był moment, gdy Ted spinował Ortona, a Cody od razu się zmył z widoku Randy'ego. Tylko Batista? Po co on tu? Ale i tak za nie długo straci tytuł, bo pasa WWE i WHC nie będzie na Smackdown! przez dłuższy czas. Najlepiej na Wm'ce do rączek Ceny.

1623504524b1fd2301336b.jpg

Jak zawsze luźne uwagi:

- Motyw Cena - Batista spowodował moje deja vu sprzed 4 lat gdy Jasiu po wygranej w EC stracił pas 5 minut później. Nawet Vince się tak samo pojawił i pogratulował wygranej.

- Beznadziejna publiczność. Serio, dawno nie słyszałem na gali WWE tak nijakich reakcji czy to na zawodników czy to na wydarzenia w ringu. Jedynymi osobami, którzy jakoś podkręcili publikę to HHH, Taker i oczywiście Orton z racji swojego home town.

- Walka o pas WWE przypomniała mi ME Wrestlemanii 25 - finał kompletnie bez historii, eliminacja, jedna akcja, eliminacja, jedna akcja i tak do wyczyszczenia zawodników. Nawet Triple H poddał się bez walki przy pierwszym STFU tapując w żałosny sposób.

- Smackdown EC był o wiele ciekawszy i posiadał wyższy poziom ale wszystko zabiła w 101% przewidywalna końcówka. Nikt chyba nie wierzył, że Y2J pojedzie czysto Grabarza z pasa więc interwencja HBKa była tylko kwestią czasu. Szkoda bo generalnie pojedynek był ciekawy, może nie wybitny ale ciekawy.

- PPV jako całość sprawiało wrażenie rozpisanego na 2 godziny przed rozpoczęciem show, na szybko dodawane walki czy dziwne i nikomu nie potrzebne segmenty by tylko wcisnąć jak największa liczbę wrestlerów i zapchać czas antenowy.

Tak na szybkiego... Dawno tak nie mieliśmy, że na 2-im PPV z rzędu mieliśmy krew :D I to tym razem "aż" 2 razy... WOOOOW haha ;) Vince, how about it? 8)

Na resztę spostrzeżeń wysilę się potem ;)