Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Elimination Chamber 2010

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znamy już skład walki w klatce na No Way Out 2010 o pas WWE

http://img31.imageshack.us/img31/8691/13389812.jpg

skład :

Shamus

John Cena

Triple H

Kofi Kingston

Ted Dibiase

Randy Orton

Według mnie może wygrac Ted Dibiase i wtedy oznaczało to rozpad Legacy.

Edytowane przez 95bartek

Najnowsze Gale WWE :

8933737324aaf5c24b0027.gif

• Odpowiedzi 253
  • Wyświetleń 59,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Rozpad Legacy to bez tego nastąpi. Ja sądzę, że najpierw dojdzie do konfrontacji Teda z Ortonem i zwycięsko wyjdzie Ted. A całe Elimination...hmm... będę za Jasiem, ale sądzę, że wygra to Triple H

1623504524b1fd2301336b.jpg

Opublikowano

Dibiase raczej nie wygra , jeszcze nie na niego czas ;)Może raczej wyeliminować Ortona , lub wykonać na nim swój finisher (patrz Cena NWO 2009 ) i wtedy przejdzie face turn ;)

Narzie za dużo nie można powiedzieć o gali, bo tylko jedna walka , ale oby była lepsza niż wszystkie gale NWO ;) Ja będę za HHH, już dawno mu się pas należy,a później rozpoczęcie feudu z Sheamusem i finał na WM XXVI.

G: Mm Sebastian pyszna bazylia !

R: Naprawdę !

G: Prawda ?!

R: Podeślę Ci więcej 200TON !

G: Nigdy takiej nie jadłem.

S: Ja też.

R: Ja nigdy nie jadłem bazylii .

5478249054e0729101720a.jpg

Opublikowano
Słabo wygląda w tym roku walka Elimination Chamber. John Cena kto go tam dał?? Jak dla mnie jest on zbędny. Mam nadzieje że nie wygra bo to już wogóle by mnie załamało i zniszczyło tą galę. Ja najbardziej chciał bym żeby wygrał Kingston ale wątpię żeby WWE na niego postawiło. O Tedzie nawet niema co marzyć. Jest on tylko tzw "Zapchaj dziurą". Znając życie znowu wygra jakaś komercyjna gwiazdka WWE a nie prawdziwy talent. Już bym wolał że Triple H to wygrał niż Shamus który jest fatalnym mistrzem. Z nich wszystkich chyba najbardziej Hunterowi należy się wygrana.
#SmartFanZone
Opublikowano
Przepraszam, ale w czym Cena ci przeszkadza? Na tego pusha sobie zasłużył w przeciwieństwie do McIntyre'a, Sheamusa i Ortona.

Opublikowano
Przepraszam, ale w czym Cena ci przeszkadza? Na tego pusha sobie zasłużył w przeciwieństwie do McIntyre'a, Sheamusa i Ortona.

Chociażby w tym, że kręci koło pasa WWE lub WHC (z małymi przerwami) od jakichś 3 lat? Miał w zeszłym roku ciekawy (jeśli chodzi o podbudowę) feud z JBL'em. Powinni go wpakować do jakiegoś feudu bez pasa, z jakimiś emocjami, nienawiścią. Niestety WWE chyba boi się zaryzykować, ponieważ mogłoby to się odbić na sprzedaży merchu.

Co do samej walki to najbardziej prawdopodobną opcją jest... Sheamus. Pewnie wyjdzie z klatki ostatni, pokona kantem podmęczonego rywala i jakoś ten pas dotrzyma do WM. Na WM obstawiam HHH vs Sheamus, gdzie Trypel zbliży się do rekordu Flaira pokonując swojego ucznia.

10136801454e08b07ab2e86.jpg

Opublikowano
No niestety, znów mamy Johna w walce o pas... Ja rozumiem, że on sprzedaje merch i nawet na Raw Cenakidy buczały niemiłosiernie na Edge'a za to, że go wyrzucił ale czas z tym skończyć. Czy oni nie widzą, że ten gość nic nie potrafi? A może nie musi nić potrafić bo to jest jego gimmick... Sam już nie wiem, ale gdy wygra to będę przewijać jeszcze więcej gali niż dotychczas, a i tak tylko PPV zostało O.o

5944677854b349bd3406ba.png

Opublikowano

JA czekam na skład SD ten mnie o wiele bardziej interesuje. Prawdopodobnie w składzie będzie Undertasker, Batista, Y2J, Mysterio, CM Punk, i nie wiem może r-truth albo matt hardy?

Co do składu RAW mam nadzieje że wygra orton hcociaż było by to bez sensu to nie wiem.

14195629615519c4906401d.gif

Opublikowano
Noo z SD chciałbym R-truth, Taker, Batista, Rey, Y2J i Morrison. Chociaż będę zadowolony z każdego składu tylko bez McIntyre'a.

Opublikowano
Ja sądze że dobrze by było jakby Kofi Kingston dostał pushu i wygrał na No Way Out 2010,ponieważ chciałbym żeby ktoś omijany wcześniej został mistrzem :D

Zapraszam!

Wrestling World Center

by Filipoo666

1971926294c2af3f2757db.jpg

Opublikowano
McIntyre na 100% nie wejdzie, całe SD to będą kwalifikacje więc nie będzie czasu jeszcze na to, by stracił pas IC. BTW - Edge był wczoraj na RAW?
Opublikowano

to chyba nie ma nic do rzeczy, bo np. Hunter posiada pasy UTTC a jednak jest w walce. Przecież Drew może spokojnie się zakwalifikować na najbliższym SD! (czyli dzisiaj), a pas IC stracić na którymś z kolejnych SD!, gdyż do Elimination Chamber są jeszcze dwie tygodniówki SD!.

Co do samej jak na razie jedynej walki:

Mam nadzieję, że tym razem Kofi wejdzie w ogóle do klatki, bo pamiętamy, zeszły rok. Mamy 3 stałych zawodników, którzy kręcą się wokół pasa, jednego mistrza z niczego i dwóch pretendentów. Czy Ted ma szansę? Liczyłem, że zobaczę może eliminacyjną walkę Ted-Randy, niestety mamy ich obu w głównej walce. Straciliśmy w tej walce Shawna, ciekawe co dla niego szykują, może będzie jakaś zmiana przed samą walką, albo na tydzień przed galą. Obecność Huntera świadczy dla mnie o tym, że DX stracą pasy w przyszłym tygodniu na rzecz SES, a za dwa tygodnie będzie rewanż (również przegrany przez DX). Myślę, że Sheamus nie dotrwa do końca walki, a tym samym nie obroni pasa.

Co do walki o WHC to widziałbym taki skład z SD!:

Undertaker jako mistrz, Rey Mysterio, John Morisson, Batista, Dolph Ziggler i Chris Jericho. Pas straciłby Undertaker na rzecz Y2J'a i w taki sposób można by było poprowadzić storyline Edge-Chris oraz Undertaker-Shawn (Shawnowi bardziej zależy na samym Takerze niż na Takerze i WHC, więc można poprowadzić to spokojnie bez pasa).

Pewnie dojdzie walka z ECW, tylko kto tym razem będzie przeciwnikiem Christiana? Shelton-nieee, Jackson-nieee, Regal-nieee. No to do jasnej cholery kto? Już mogliby odpuścić Christianowi tą męczarnię w ECW, swoje winy chyba już odkupił.

Opublikowano

VercynGetorix, Yoshi Tatsu-taaak :P

Jeśli chodzi o EC na RAW to nie zdziwiłbym się, gdyby Kofi znów został wyje***y przez

Edge'a

. Jeśli WWE ma w planach na WrestleManię walkę Sheamus vs HHH, to z pewnością Chamber wygra Trypel. Ortona może wsadzić do walki z DiBiase'm. Problem pozostaje z Ceną, który prawdopodobnie zostanie obsadzony w tej walce przez Creative jako ten jeden z najlepszych (WTF!?).

Nad Elimination Chamber SD! nie ma co gdybać i stawiać, jutro poznamy wyniki z tapingu i będziemy wiedzieć kto zawalczy w klatce.

Edytowane przez miszcz_94

Opublikowano
utro poznamy wyniki z tapingu i będziemy wiedzieć kto zawalczy w klatce.

Ja poczekam do piątku :)

Jeśli chodzi o EC na RAW to nie zdziwiłbym się, gdyby Kofi znów został wyje***y przez Edge'a.

Spoiler myślę, że jest zbędny bo to przecież przeszłość.

Wątpie w to, dlatego, że Edge ma titleshot bez probemu na WM'ce więc jaki byłby sens wbijania go na lewo do walki o pas na ostatniej gali przed PPV. Prędzej spodziewałbym się czegoś zrobionego pod Shawna.

Opublikowano

Sheamus nie może przegrać, bo to by pokazało, że WWE dało pas WWE totalnemu popychadłu (wygrał pas z Januszem a potem dostał po pysku od Vipera i gdzie tu solidne fundamenty pod budowe mistrza wiarygodnego?) a na to sobie federacja raczej nie pozwoli

autor powinien dodac "spoiler" w tytule tematu