Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Elimination Chamber 2010

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   9
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

rozmowa była o tym, czy "Kane powinien zdobyć jeszcze na odchodne HW Title'a"

No dobrze, więc tymbardziej podtrzymuje swoją opinię.

Ok , wiem , że wg. was przez pryzmat wizerunku Jacobsa w ostatnich latach danie mu teraz pasa - było by reignem nic nie wartym zrobionym na siłę , tylko na odchodne Jacobsa. Zdaje sobie z tego sprawę.

Ale mimo wszystko , może i nie był czołowy Main Eventer i może jedyną jego widowiskową akcją był skok z narożnika , może z całego arsenału jedynie chokeslam wyglądał do0brze - ale to wciąż Kane , to marka jaką wyrobił sobie przez te 13 lat w WWE (tych wszystkich dentystycznych epizodów nie wliczam) - to kawałek histori z jego udziałem i rzesze fanów trzymających wciąz nad głowami "fire still burns" , którzy podobnie jak fani każdej innej gwiazdy , wierzą, że gdzieś tam kiedyś jeszcze ich idol sięgnie po co większego.

Po za tym nie chcę ale muszę. Być może jest to spowodowane faktem , że wcale nie lubię tego zawodnika ..ale muszę to przytoczyć.

Jeff Hardy - kiedy w ostatnim roku człapał w strone Title'a i dostał wiatru w żagle - min. Raven oraz inni userzy , życzyli mu od razu wygrania tego tytułu i tylko komentowali jak bardzo mu się należy , bo to - bo tamto.

Ja to widzę z innej perspektywy - wszyscy razem pchaliście pas w ręce człowieka , który sam do końca nie wie gdzie mu ciepło a gdzie zimno. Człowieka , który zdaje się bimbać sobie na wszelkie "konsekwencje" swoich działań poza ringowych i człowieka , któremu chyba wydaje się , że gdziekolwiek się nie pojawi , każdy od razu wyściela mu czerwony dywan. I jak sie okazało , Jeff wyrolował wszystkich pojawiajac się u boku tego , który "knows best" ...a aktualnie słuch o nim zaginął.

W moich oczach to wygląda tak , że byliście zachwyceni człowiekiem , który lata z kwiatka na kwiatek i jest niezdecydowany oraz nie pewny w świetle prawa a ponadto sam twierdzi , że wrestling to nie pasja - to tylko praca. Natomiast tutaj , nie chcecie przyznać tytułu osobie zasłużonej , oddanej i lojalnej , który gdyby miała igo pokroju Triple'a czy innego maniaka , już dawno zaczełaby stroić fochy , że prędzej śnieg spadnie w Kairze , niż on jobbnie takiemu np. MVP.

Wybaczcie - może jestem dziwny , inny itp. I może nie jestem z tych , którzy kiedy widzą jak 100 osób chwali HBK'a i Morrisona , tez to robi , czy też kiedy 100 osób pisze , że Great Khali to nieporozumienie , boję się im przeciwstawić i piszę to samo żeby nie podpaść. .. Po prostu takie mam zdanie.

915802072594e34bce782c.jpg

• Odpowiedzi 253
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

17

• Bałwan

13

• Jaszczur

13

• Vercyn

12

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Po obejrzeniu RAW Elimination Chamber może zrobić się jeszcze ciekawsze. Christian znalazł się na Raw.Być może planują jego wygraną w Money In The Bank. Jestem pewny, że dojdzie jeszcze jedna walka na EC Cena vs Batista. A ich feud zakończy się na Wrestlemani prawdopodobnie.

Po tym jak Shawn wykonał Sweet Chin Music na Teddy'm, to jestem prawie pewny, że planują przeniesienie HBK na Smackdown. Nie byłbym zdziwiony gdyby tak jak Edge w tamtym roku zaatakował kogoś na PPV z walki Elimination Chamber o pas Heaviweight. Strzelam, że wywali z tej walki CM Punka. Już nie mogę doczekać się tych dwóch tygodni, jestem cholernie ciekaw co wykombinował Vince.

Because I'm Awesome!

"Żądasz mądrej odpowiedzi, musisz równie mądrze pytać"

[you] Zalookaj http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?p=283487#283487

Sygna by Filipoo

7038755254e0e4aa33eb75.jpg

• Reputacja:   141

Cena vs Batista

Trochę ciężko byłoby Jasiowi walczyć w 2 walkach jednego wieczoru, czyż nie? :)

Żeby nie było OT, myślę, że w jakiś sposób HBK wpieprzy się do EC RAW, może atakując Huntera? Nie wiem, ale Michaels na pewno weźmie udział w PPV :)

6427638215a28716991f4b.jpg

Cena vs Batista

Trochę ciężko byłoby Jasiowi walczyć w 2 walkach jednego wieczoru, czyż nie? :)

Żeby nie było OT, myślę, że w jakiś sposób HBK wpieprzy się do EC RAW, może atakując Huntera? Nie wiem, ale Michaels na pewno weźmie udział w PPV :)

Wiesz, z Jaśka robią teraz kozaka więc wszystko możliwe. Albo może będzie jakaś sytuacja, że Cena nie będzie chciał walczyć w EC tylko wolałby z Batistą, ale to mało prawdopodobne. Ale Micheals wpieprzy się do Raw?? Raczej spodziewałbym się wpieprzenia w EC SD!. A tak wg. to doszła nowa walka o Divas Championship Maryse vs Gail Kim.

Because I'm Awesome!

"Żądasz mądrej odpowiedzi, musisz równie mądrze pytać"

[you] Zalookaj http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?p=283487#283487

Sygna by Filipoo

7038755254e0e4aa33eb75.jpg

RAW:

Pierwszy odpada Kofi

Drugi odpada Orton ( pin przez Teda)

Trzeci odpada Ted

Czwarty odpada Cena ( interwencja Batisty)

Trypel dostaje kopa - winner and still WWE Champion Sheamus.

Smackdown:

Pierwszy odpada R-Truth

Drugi odpada Morrison

Trzeci odpada CM Punk ( przez Reya)

Czwarty odpada Rey

Interwencja HBK

Winner and NEW WHC - Chris Jericho.

Wrestlemania 26 matches:

1. Money in the bank match : Kofi Kingston vs Christian vs Kane vs Shelton Benjamin vs John Morrison vs Evan Bourne vs Dolph Ziggler vs Cody Rhodes

Winner : Christian

2. Randy Orton vs Ted Di Biase

3. Diva's Championship Match : Maryse vs Melina

4.Triple Threat Match for Women's Championship : Beth Phoenix vs Michelle Mc Cool vs Mickie James

5. Hair vs Mask Match : CM Punk vs Rey Mysterio

6. US Championship Match : MVP vs ? ( Masters, Carlito lub najprawdopodobniej brak tej walki)

7. Intercontinental Championship Match : Drew McIntyre vs ? ( Gallows, Tatsu, Regal lub najprawdopodobniej brak tej walki)

8. Unified Tag Team Championship Match : ShowMiz vs ? ( Cryme Tyme, Hart Dynasty Hardy +?)

9. WHC Match : Edge vs Chris Jericho

10. WWE Championship Match : Sheamus vs HHH

11. Cena ( with Bret Hart) vs Batista ( with Vince )

12. Career vs Streak Match : HBK vs The Undertaker

Jak to się odbędzie w inny sposób to stawiam wszystkim po piwie :)

Edytowane przez Jaszczur

1195284124b4f75e5f366c.jpg

Tak jak pisał hardy boyz doszła nowa walka:

http://img215.imageshack.us/img215/9868/13456580.jpg

Maryse vs Gail Kim (Divas Champinoship Match)

[you] oceniaj moją galerię

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=25333&start

zapraszam!!

Włocłavia & ŁKS!!!

nie patrzcie na nick-stare czasy :P

13587427054c062a7d5c8ec.jpg

Według mnie to wszystko za ładnie wygląda. EC na SD wygrywa Jericho i mamy walkę Edge-Cris a na RAW wygrywa HHH i na WM walka HHH-Sheamus. Już wiele razy WWE nas zaskakiwało więc czemu i nie tym razem? Ciekawa jest wasza opcja z CM Punkiem może,może... Poza tym myślę że HBK coś namiesza i się wszystko pozmienia :) Nie wiecie może o czym mówił dziś na RAW Christian? Podoba mi się opcja wygrania przez niego walizeczki na WM-ce i dołączenie do RAW :-)

I hear voices in my head

They council me

They understand

They talk to me

291490854c7c1467c308c.gif

Ja bezalkoholowe proszę ; D .

1623504524b1fd2301336b.jpg

Jaszczur całkiem zgrabnie wszystko opisał i nawet w większości podpisuję się pod tym. Tylko nie wiem jak miałby interweniować Batista czy Shawn Michaels. No chyba, że na początku walki ewentualnie sami otworzyliby sobie klatkę, bo inaczej byłoby to niemożliwe. Cieszy mnie to, że najprawdopodobniej Sheamus w końcu będzie musiał odliczyć kogoś z czołówki WWE - zazwyczaj jechał jobberow czy midcarderów, teraz przyjdzie czas na HHH (mam nadzieję). Co do typów na WM, to 12 czy nawet 10 meczów to chyba jednak będzie za dużo...

Tak sobie myślę, że gdyby był pojedynek Cena - Batista na ec i Cena by zrezygnował, czy coś z udziału w walce o pas wwe i zamiast niego do pojedynku wkroczyłby Christian, może nie bez powodu miał występ na wczorajszym raw? Nie mówię, że od razu by wygrał ale nawet udział by go dobrze wypromował na raw. Wiem, że to mało prawdopodobne, ale to jest akurat dobra sytuacja żeby Christian przeszedł na raw, a Vince czasem lubi zaskoczyć.

8434236214bec043e1f826.jpg

• Reputacja:   293

Po za tym nie chcę ale muszę. Być może jest to spowodowane faktem , że wcale nie lubię tego zawodnika ..ale muszę to przytoczyć.

Jeff Hardy - kiedy w ostatnim roku człapał w strone Title'a i dostał wiatru w żagle - min. Raven oraz inni userzy , życzyli mu od razu wygrania tego tytułu i tylko komentowali jak bardzo mu się należy , bo to - bo tamto.

Ja to widzę z innej perspektywy - wszyscy razem pchaliście pas w ręce człowieka , który sam do końca nie wie gdzie mu ciepło a gdzie zimno. Człowieka , który zdaje się bimbać sobie na wszelkie "konsekwencje" swoich działań poza ringowych i człowieka , któremu chyba wydaje się , że gdziekolwiek się nie pojawi , każdy od razu wyściela mu czerwony dywan. I jak sie okazało , Jeff wyrolował wszystkich pojawiajac się u boku tego , który "knows best" ...a aktualnie słuch o nim zaginął.

Mylisz pojęcia. Ludzie zaczęli kupować Jeff'a jako postać, która była świetnie i regularnie promowana przez na prawdę długi czas (od midcardu - przez uper-midcard-aż do main eventów) przez co nabrała wiarygodności tego, że może sięgnąć po złoto. Jakie znaczenie (z punktu widzenia tego, że kupuję jego wrestlingową postać) ma to, jakim człowiekiem "poza ringiem" jest Jeff? Gdyby to był jakikolwiek wyznacznik, to taki Randy Orton nie powinien nigdy w życiu powąchać nawet IC Title'a bo po prostu kawał chuja z niego w realu i tyle.

W moich oczach to wygląda tak , że byliście zachwyceni człowiekiem , który lata z kwiatka na kwiatek i jest niezdecydowany oraz nie pewny w świetle prawa a ponadto sam twierdzi , że wrestling to nie pasja - to tylko praca. Natomiast tutaj , nie chcecie przyznać tytułu osobie zasłużonej , oddanej i lojalnej , który gdyby miała igo pokroju Triple'a czy innego maniaka , już dawno zaczełaby stroić fochy , że prędzej śnieg spadnie w Kairze , niż on jobbnie takiemu np. MVP.

Tu nie chodzi o to, czy wolałbym skoczyć na wódę z Kane'em, czy przypudrować nos z Jeff'em, ale o to jak prowadzone były ich postacie (nie mieszaj do tego subiektywnych preferencji na zasadzie "lubię-nie lubię"), bo o wiele łatwiej zaakceptować pas u rozsądnie pushowanego od dłuższego czasu Hardy'ego (który stał się pełnokrwistym main eventerem) niż u zajobowanego na śmierć Kane'a, któremu Ty chciałbyś dać tytuł wyłącznie z sentymentu.

Dla mnie jeżeli Vince miałby dać pas Kane'owi i ja miałbym to kupić, to Jacobs (abstrahując tu już od jego słabej obecnie formy) musiałby zniknąć z TV na kilka miechów i wrócić w zupełnie nowym gimmicku (ale takim, że ciężko byłoby w ogóle się skapnąć, że to stary Jacobs) i być konkretnie pushowanym przez jakieś pół roku. Wówczas byłbym w stanie to łyknąć (byłoby to dla mnie w miarę wiarygodne). Danie pasa Jacobsowi w zamordowanym przez zajobowanie na śmierć gimmicku BRM to dla mnie taki sam wiarygodny ruch jak tytuł HW dla np. Knox'a.

Wybaczcie - może jestem dziwny , inny itp. I może nie jestem z tych , którzy kiedy widzą jak 100 osób chwali HBK'a i Morrisona , tez to robi , czy też kiedy 100 osób pisze , że Great Khali to nieporozumienie , boję się im przeciwstawić i piszę to samo żeby nie podpaść. .. Po prostu takie mam zdanie.

I takich ludzi właśnie szanuję. Nie ma nic złego w głoszeniu własnego zdania, dobrze tylko jeszcze mieć solidne argumenty aby je czymś poprzeć.

[ Dodano: 2010-02-09, 23:49 ]

Zacznij już mrozić dla mnie Tuborga :D

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Jak to się odbędzie w inny sposób to stawiam wszystkim po piwie

Irlandzkie Mocne poproszę. Zawsze ktoś wypada, gdyż złapie go kontuzja, się zachla lub zaćpa (a miało być bez ukrytych treści)

wszyscy razem pchaliście pas w ręce człowieka ,

ta.......bo ja mogę. Bo forumowicze optujący za HArdym to najsilniejsze lobby działające w WWE. To fani przychodzący na gale, to piszczece dzieciaki ubrane w jego szmatki, to starsi fani doceniający jego rozwój, poziom walk i po trosze akcje podwyższonego ryzyka dali mu status main eventera, który zasługuje na pas. Przecież ten człowiek wyrobił sobie taką renomę wśród społeczności WWE, że starcza dla jego brata i jescze dla brzuszka tego brata.

Pamiętam, że ktoś z przeciwników pushowania Jeffa użył sformułowania- ,,A co to socjalizm, że każdy musi dostać pas" (o ile dobrze pamiętam i proszę nie wchodźmy w polityczne czy ideologiczne spory), Ja mówię nie, ten człowiek sobie na to zasłużył.

Kane, z całym szacunkiem dla niego, to melodia przeszłości. Może gdyby Undertaker nie był tak zmęczony i zużyty do granic możliwości swoją barwna karierą, to jako Braciszkowie od Destrukcji zdobyliby razem pasy tagteamowe i byłby to chyba jedyna opcja, kiedy Glen powąchałby jakiegokolwiek złota w federacji. Ale tak się nie stanie, o tym wiemy.

Chyba że przejdzie do innej federacji, lecz w TNA nie widzę go w rywalizacji z AJ, Anglem, Wolfem, Joe, gdyż by chyba płuca wypluł.

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

Dla mnie Weissbier!

Za dużo tych meczy, więc przegrałeś Jaszczur w przedbiegach :lol:

Rany, dajcie sobie spokój z Kane'm! Toż on był dla Ryja potworkiem do bicia.... Ja tam go w ME nie widzę i nie chcę widzieć. Broń Boże go porównywać do Takera albo z nim łączyć :evil: Deadman zrobi lepszy mecz na wózku z Khalim, niż Kane z kimkolwiek! Jest ciasteczkowym potworem, ludzie go lubią, nawet niewiadomo czy on face, heel czy tweener!

Ja go nawet lubię, ale dajcie spokój ME :?

I'm the Nonsense Connoisseur 4 LIFE

DRINK UNTIL YOU SINK!

Facel Vega 62' - Real Gangsta Ride

3072429474c657d5bdd659.jpg

Jeżeli już to meczów.

Napisałem w nawiasach, że moim zdaniem tych walk nie będzie.

Równie dobrze, można odpuścić ewentualnie walkę div i wszystko wróci do normy.

1195284124b4f75e5f366c.jpg

Moje typy na ilość walk na WM-ce:

1.Money in the bank match

2.WHC Match : Edge vs Chris Jericho

3.WWE Championship Match : Sheamus vs HHH

4.Cena ( with Bret Hart) vs Batista ( with Vince )

5.Randy Orton vs Ted Di Biase

6.HBK vs The Undertaker

7.Jedna walka Div musi być

8.Walka albo o pas IC albo US albo Tag Teamów

9.Walka z Reyem i CM Punkiem bo nie może ich zabraknąć przecież :)

Ciekawie by było jakby Edge wybrał pas WWE i walczył albo z HHH albo z Sheamusem wówczas EC na SD jakimś cudem( jakoś tam się dostanie) wygrywa HBK i walczy z Takerem o WHC :D Nie no myślę ze pojedynki będą w takim składzie jak pisał Jaszczur tylko że w mojej ilości :) Na EC wygrywa wg mnie HHH a na SD Jericho.

Edytowane przez 10kilan

I hear voices in my head

They council me

They understand

They talk to me

291490854c7c1467c308c.gif