Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Elimination Chamber 2010

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Moim zdaniem powinien wygrać (tak jak większość osób twierdzi) Triple H,ale będzie ciężko,bo John zapowiedział,że nie przegra żadnej walki,dopóki nie zdobędzie znowu WWE Championship 8) Duże szanse daje również Ortonowi

Thank You HBK

Thank You Edge

14333235904b61e6ce430cc.jpg

• Odpowiedzi 253
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

17

• Bałwan

13

• Jaszczur

13

• Vercyn

12

Top użytkownicy w tym temacie

Ale przegrał RR.

1623504524b1fd2301336b.jpg

Sklad EC RAW kiepski, brak HBKa co najmniej dziwny, dobrze ze Bigslowa nie wrzucili;p

Sheamus musi stracic pas, tak kiepskiego mistrza nie bylo chyba odkad pas mial Khali:[

Jedyna osoba, ktora moze tu pokazac cos ciekawgo to Kofi, ale pewnie zabookuja go jak ciote i odpadnie jako pierwszy lub drugi:(

Skoro dali do tej walki DiBiasego to na 99% przeszkodzi on Ortonowi i bedzie feud miedzy nimi.

Szanse na zwyciestwo maja HHH ( i wtedy rewanz z Sheamusem na WM brrrrr) lub Cena (chociaz w to watpie, bo wmieszali go do fedu Vincea z Bretem).

Stawiam na zwyciestwo HHH i dosyc kiepska walke:[

Dojdzie pewnie jakas walka o ECW Christian vs ktos tam

Jakas walka div, chociaz po ost pseudo walce McCool i Mickie nie mam ochoty na walki pan w WWE;[

No i na deser EC SD

Jak zobaczylem sklad to nie moglem uwierzyc:)

Na chwile obecna chyba ciezko o lepszy:)

Nie ma Batisty hurrrra:)

Morrisona i Killingsa pewnie nie zabookuja zbyt mocno, ale sama ich obecnosc gwarantuje wysoki poziom:)

Rey tez nie wygra, ale rok temu swietnie sie spisywal w EC wiec licze na powtorke.

Ciekawe co z Punkiem, te jego eliminacje na RR daly mu sporo wiarygodnosci, nie wierze w jego zwyciestwo, ale moze wyeliminuje ze 2 przeciwnikow;]

Zostaja Taker i Jericho, mimo ze Undertaker to moj ulubieniec wolalbym na chwile obecna ogladac z pasem Jericho;]

Licze na swietna walke i jak WWE spieprzy taki potencjal to mozna sie zalamac.

W ogole taki wymarzony scenariusz to wygrana Jericho po interwencji HBKa i wtedy mamy na WMce Taker vs HBK i Edge vs Jericho ale to raczej marzenia;o

skład Raw..... bez komentarza powiem tylko,że liczę na zwycięstwo Kofiego, to by było dopiero zaskoczenie :shock:

skład SD

cud, miód i lizaki :)

je chcę przegranej Undertakera i niech wygra najmniejszy :smile: yyyyyy nie no dobra chcę wygranej Reya, ale jak wygra Morrison to się nie obrażę.

O przebieg pojedynku się nie boje, ale mam nadzieję, że końcówka nie zostanie przez WWE spierniczona

Tez mam nadzieje że wygra Kofi ale jakoś sobie nie wyobrażam pasa WWE na nim 8-)

19473995694e2d2ed9117e1.jpg

Skład o WWE Championship mógłby być lepszy choć dobrze że nie dali Big Show'a.

Sheamus raczej starci pas,zapewne HHH wygra.

Za to o WHC zapowiada się świetna walka :grin: .

Undertaker może stracić pas wówczas pokojnie by powalczył z HBK na WM w meczu bez żądnego pasa mistrzowskiergo.

Największe moim zdaniem szanse ma Y2J, po czym zaczął by on feud z Edge'm zakończony na WM'ce, a ojedynek tych dwóch panów mółby być naprawde niezły.

Raczej bez szans sa Morrison i R-Truth,CM Punk raczej nie wygra lecz pewnie bedzie się długo liczył w walce, Mysterio też raczej odpada...

A jak sobie niedawno myślałem to wpadł mi taki pomysł że być możę HBK zrobi to co Edge w zeszłym roku na Kingstonie który wówczas z walczących był anjmniej wypromowany, podobnie jak R-Truth w tej walce aczkolwiek wątpie żęby WWE zrobiło to samo drógi rok z rzędu

[you] oceniaj moją galerię

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=25333&start

zapraszam!!

Włocłavia & ŁKS!!!

nie patrzcie na nick-stare czasy :P

13587427054c062a7d5c8ec.jpg

WHC wygra zapewne Jericho, zdobywając pas będzie mógł walczyć z Edgem na Wrestlemani

a WWE może DiBiase co pasowało by do walki z Ortonem też na Wrestlemani... Mam nadzieje że nie dadzą plamy tak jak z RR :roll:

I'm Jericholic

19119692514c8a8a83a4b8c.png

• Urządzenie:  Windows

Co do World Heavyweight Championship mysle, ze:

- Shawn poprzez interwencje spowoduje eliminacje Takera co doprowadzi do ich walki na WM

- W trakcie Rey wyeliminuje Punka albo na odwrot po czym oni zaczna ze soba juz jakis czas temu zapowiadany feud (kolejna walka na WM.. mozliwe Mask vs Hair)

- Calosc wygra Jericho i Edge pojdzie wlasnie za nim by zdobyc pas na WM

Ta wersja zaklada, ze WWE doprowadzi do walki Undertaker vs HBK (czyli, zeby logicznie myslac co i tak ciezko przychodzi WWE [patrz: Hart/Cena vs McMahon/Batista] zrobic jak najwiecej walk na WM ktore beda mialy znaczenie Taker musi stracic pas)

50608915156a3743c1fa34.jpg

• Reputacja:   141
  • Urządzenie:  Android

Shawn poprzez interwencje spowoduje eliminacje Takera co doprowadzi do ich walki na WM

To znaczy, że w czasie entrance Takera, Shawn go zaatakuje? Bo w czasie meczu to byłoby niezbyt możliwe :)

6427638215a28716991f4b.jpg

Shawn poprzez interwencje spowoduje eliminacje Takera co doprowadzi do ich walki na WM

To znaczy, że w czasie entrance Takera, Shawn go zaatakuje? Bo w czasie meczu to byłoby niezbyt możliwe :)

Czemu nie? Przecież zawodnik musi wyjść z klatki, a wtedy Shawn mógłby wejść. Tak czy siak pozostaje odwrócenie uwagi.

We want Dark Sam!

17794869784a630ab0499dd.jpg

EC o pas WWE wcale nie jest złe, bo kogo byście dali do tego składu?? Big Showa?xD

Moim zdaniem wygra Triple h, choć wolałbym żeby to był Kofi lub (Dibijasji) :P

Lecz o pas WHC walka jest wyśmienita. 99% że wygra Y2J i wmiesza się w feud z Edge :D

R-Truth i Morrison nie mają dla mnie dużych szans, lecz rozkręcą walkę :D

Wydaje mi się że Mysterio przypnie Punka i zacznie się krótki feud, którym zakończeniem będzie pojedynek na WM'ce :D

Undertaker zaś moim zdaniem zakończy kariere na WM, którą przegra z HBK. To moje marzenie :lol:

Jak mówicie że skład o pas WWE mógłby być lepszy, to dajcie przykłady. :twisted:

Edytowane przez Takayuki

9026147804b6c2f2fcb752.jpg

Takayuki,

Sheamus vs Shawn Michaels vs Kofi Kingston vs Jack Swagger vs Randy Orton vs Evan Bourne. Według mnie to byłby lepszy skład niż teraz.

EC Smackdown przy obecnym EC Raw wypada nieziemsko. Jak Vince ponownie da EC Smackdown jako openerem to ja chyba przestanę oglądać WWE. Już się bałem że Drew McIntyre i Batista będą walczyć, a jednak nie dostali slota w komorze eliminacyjnej :D. Szkoda że nie ma Kane'a bo mógłby trochę namieszać. Wydaje mi się że walkę wygra Undertaker, a na Wrestlemanii zobaczymy World Heavyweight Championship Undertaker vs Shawn Michaels( Edge wybierze do walki Sheamusa).

We want Dark Sam!

17794869784a630ab0499dd.jpg

Hrystek

Co do twojego składu, na pewno by ładny pojedynek zrobili.

Chociaż zamiast Swaggera mógłby być Cody Rhodes lub Ted DiBiase, to tylko moje zdanie 8)

9026147804b6c2f2fcb752.jpg

• Reputacja:   293
  • Urządzenie:  Android

WHC wygra zapewne Jericho, zdobywając pas będzie mógł walczyć z Edgem na Wrestlemani

Mam nadzieję, że Vince nie zrobi takiego gównianego myku, bo nie kupię go za cholerę. Jericho jest tak wypromowany do zdobycia pasa jak nie przymierzając - moja babcia. Przecież Chris ostatnio moczy jak popadnie. Dostał w dupę nawet z midcarderem R-Truth'em! :roll: Dawanie mu teraz tytułu (żeby zapewne stracił go na następnym PPV, w walce z Edge'em) to żart. Wolałbym żeby Creative Team ruszy głową i w jakiś inny sposób doprowadził do walki Edge'a z Jericho (niech go od biedy wcisną nawet do triple threat'a na WM'ce, ale niech nie dają mu pasa, przy takim żenującym wypromowaniu!)

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

W ogóle ten temat nie jest estetycznie zrobiony.. ;] Usuńcie ten ja zrobię nowy i będzie pięknie. ;] Edytował bym go i w ogóle byłby piękny ;]

21014210514e25ecbf4b3c1.jpg