Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Free MC Boot na PS2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Używał ktoś może programu przerabiającego Playstation 2: Free MC Boot?

Dokładniej chodzi mi o takie coś:

http://www.allegro.pl/item891222972_free_mc_boot_1_8b_pl_karta_64_mb_najtaniej_hit.html

Ogólnie chciałbym się dowiedzieć, czy jest to coś warte ;)

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Moja czteroletnia już "czarnula" ma od trzech lat chip i kartę 16mb z oprogramowaniem "free mc boot"(wtedy ta "zabawa" kosztowała ponad stówę i nie było tego po polsku), działa bez zarzutu, gwarancja przepadła ,ale kolejna płyta z "Tekkenem" i kilka innych gierek ściągniętych z neta jakoś mi zrekompensowały tą stratę.

Nieco ponad 4 dychy to chyba nie majątek dla 20 latka, warto więc zainwestować - tym bardziej że nie tracisz grarancji na konsolę.

Opublikowano

mozesz i samemu cos takiego zrobic jak masz pendrive tudziez mp3

i wtedy 40 zl w kieszeni

Opublikowano
mozesz i samemu cos takiego zrobic jak masz pendrive tudziez mp3

i wtedy 40 zl w kieszeni

Tylko jest problem, bo żeby coś nagrać z nośnika USB na MC potrzebny jest program, który trzeba nagrać na płytę, a nie odpalisz jej przecież na nieprzerobionej konsoli.

Sam MC Boot jest trochę "niebezpieczny", bo znajduje się na karcie pamięci, a ta lubi czasem kasować niektóre elementy ze swojej zawartości, przy przypadkowych resetach, lub innych tego typu akcjach (ostatnio musiałem przechodzić od nowa GTAIII, bo podczas zapisywania przypadkowo wcisnąłem palcem mojej nogi reset i ponad 70% progres poszedł i nie wrócił).

W sumie wszystkie sposoby mają swoje wady i zalety... Swap Magic jest na płytach, które mogą ulec uszkodzeniom mechanicznym, poza tym oprogramowanie nie bootuje wielu gier od EA Sports, lecz nie tracimy gwarancji. Chipy ingerują we wnętrze konsoli, tracimy gwarancję i podobno najbardziej szkodzą laserowi, ale mamy swobodę i nie musimy się bawić w wymienianie płyt itd.

MC Boot jest prosty i wygodny w obsłudze oraz nie tracimy gwarancji, lecz główną wadą jest wspomniana przeze mnie lokacja programu na "Soniakowej Ośmiomegówce".

Opublikowano
Ja używam tego programu, wkładasz karte pamięci właśnie z tymi programami i możesz bez problemu odpalić filmy,gry itp. nagrywasz w jakimś programie gre tylko chyba max 4x, jeżeli gra dobrze nagrane to Ci wyskakuje "PS2 Disc In Drive" i naciskasz Lunch CD/DVD obraz miga na różne kolory i po kilku sek cieszymy się grą.Ja tam na to nie narzekam i zawsze można gdy idziemy do kolegi zabrać samą karte jeżeli kolega posiada ps2 niż tachać cały sprzęt by pograć w SvR lub Pes'a ;)