Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

WWE obawia się konkurencji, Royal Rumble nie dla Morrisona?!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Wrestlemania 27 odbędzie się w Atlancie. Tak zadecydowało WWE, które miało do wyboru także Miami. Na stadionie w Atlancie może zasiąść około 71.000 ludzi. Konferencja prasowa i oficjalne ogłoszenie organizatora gali odbędzie się w poniedziałek. Miami musi pocieszyć się organizacją Survivor Series w tym roku.

Jak w...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-wwe-obawia-sie-konkurencji-royal-rumble-nie.html
https://forum.wrestling.pl/topic/18809-wwe-obawia-si%C4%99-konkurencji-royal-rumble-nie-dla-morrisona/

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• nasjazz

3

• Menez

2

• AX

1

• Bonkol

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Wczoraj na ircu zostało mi zarzucone, że niemal w każdej kwestii zgadzam się z Bishoffem. Tym razem jednak Easy E bardzo mnie zawiódł, bo nadal nie potrafi wyciągnąć wniosków z przeszłości. Nie potrafił docenić Jericho w WCW, a teraz pozwala sobie na takie komentarze względem jego ewentualnego - w tym wypadku jest to raczej eufemizm nierealnego - przybycia do TNA. Nie wiem czy to właśnie to znikome prawdopodobieństwo nakłoniło go do takiego komentarza, ale jestem niemal pewien, że gdyby Chris zdecydował się na przybycie do federacji Dixie z miejsca dostałby World title na pierwszym lepszym PPV.

Nie dziwię się też, że Vince i Steph są przeciwko trzygodzinnemu Raw - historia pokazała, że takie rozwiązania na dłuższą metę nie przynoszą żadnych wymiernych korzyści federacji. Owszem, można by coś takiego uczynić, ale w wypadku gdyby nie istniał podział na brandy a WWE nie miało 4 programów w tygodniu. Na chwilę obecną nie oglądam Raw, bo jest nudne i przewidywalne, a Hornswoggle w co drugim segmencie (albo i częściej) jest dla mnie sygnałem, że creative team nie ma pomysłu na zagospodarowanie obecnych 2h, a dodatkowa godzina byłaby przekleństwem zarówno dla nich jak i fanów.

"Myślałem, że jestem zapowiedziany. Cholera. Mam nadzieję, że wystąpię w niedzielę."

Ewidentna podpucha, panie Szaman, nie oczarujesz nas. :twisted:

Czyżby po kilkunastu latach do hal w USA wróciły transparenty typu "Vince fears Bischoff" ;)? Niby VKM jest przeciwny wydłużeniu RAW do trzech godzin, ale jeśli wszystko będzie się rozwijało tak jak do tej pory, to będzie zmuszony do podjęcia jakichś kroków. TNA ma dwa razy gorsze ratingi niż WWE, ale sam fakt, że w kuluarach Stamford mówi się o nim jako o konkurencji, powinien cieszyć wszystkich fanów wrestlingu. Wolałbym jednak, aby te wymuszone zmiany doprowadziły do polepszenia produktu, a nie wydłużenia obecnego, słabego, czym będzie można co najwyżej zanudzić ludzi na śmierć.

Wypowiedź Bischoffa nie dziwi, jeśli ktoś pamięta jak bardzo pod górę miał Jericho w WCW. Od tamtego czasu wiele się jednak zmieniło, więc ludzie w TNA powinni być bardziej powściągliwi. Zwłaszcza, że być może kiedyś pojawi się szansa na ściągnięcie Y2Ja do Orlando. Byłby dużo lepszą inwestycją niż Christian, który, gdy odchodził był tylko mid-carderem, a po powrocie (pomimo dwukrotnego zdobycia pasa NWA) może być tylko mistrzem ECW. Jeśli Bischoff i Hogan chcą uderzać w WWE, niech skupią się na McMahonie i wrestlerach, których TNA nigdy nie zakontraktuje, np. HHH.

Chris Jericho mnie autentycznie rozwalił tym tekstem :lol: Ale muszę przyznać, że w tym co powiedział, jest naprawdę sporo racji. Trzygodzinny RAW? Byłbym za gdyby jednak nie oznaczało to, że zamiast gali, będziemy oglądali więcej reklam, jeśli miałoby to tak wyglądać, dziękuję. Ale jeśli Vince jest przeciwko, to nie wydaje mi się, by do czegoś takiego doszło...

Byłbym za gdyby jednak nie oznaczało to, że zamiast gali, będziemy oglądali więcej reklam, jeśli miałoby to tak wyglądać, dziękuję.

Znam Twój ból, jako człowiek, który ściąga gale z neta musisz się pewnie niemiłosiernie zanudzać w trakcie owych reklam.

Ja też znam Twój ból, bo wiedząc lepiej ode mnie co robię, chciałeś zabłysnąć błyskotliwą ripostą i nie wyszło.

Ale żeby nie było OT, to powiem, że RAW oglądam zazwyczaj na żywo i nie mogę ukryć, że reklamy są wtedy bardzo uciążliwe.

Ja też znam Twój ból, bo wiedząc lepiej ode mnie co robię, chciałeś zabłysnąć błyskotliwą ripostą i nie wyszło.

Teraz Ty masz szansę, aby zabłysnąć i mnie oświecić. Argumenty pokroju "gagaga nie umiesz czytać ze zrozumieniem głupku" tudzież "gagaga nie wiesz głupku o czym chciałem napisać więc się nie odzywaj" jakoś mnie nie przekonują. Jedynym rozsądnym wytłumaczeniem Twojego oburzenia na dłuższe bloki reklamowe wydaje się być troska o biednych Amerykanów, którzy będą musieli więcej razy oglądać promocję Slim Jim z Macho Manem.

Wczoraj na ircu zostało mi zarzucone, że niemal w każdej kwestii zgadzam się z Bishoffem. Tym razem jednak Easy E bardzo mnie zawiódł, bo nadal nie potrafi wyciągnąć wniosków z przeszłości. Nie potrafił docenić Jericho w WCW, a teraz pozwala sobie na takie komentarze względem jego ewentualnego - w tym wypadku jest to raczej eufemizm nierealnego - przybycia do TNA. Nie wiem czy to właśnie to znikome prawdopodobieństwo nakłoniło go do takiego komentarza, ale jestem niemal pewien, że gdyby Chris zdecydował się na przybycie do federacji Dixie z miejsca dostałby World title na pierwszym lepszym PPV.

Myślę, że nie ma co brać na poważnie takich gierek słownych, bo nie ukazują one aktualnego stosunku do czegoś lub kogoś tylko mają na celu promowanie swojej federacji i to akurat słuszne.

Ewidentna podpucha, panie Szaman, nie oczarujesz nas. :twisted:

To nie żadna podpucha, bo Morrison był na początku zapowiedziany jako uczestnik Battle Royal, później sytuacja się trochę zmieniła, chociaż śmiesznie brzmią słowa wrestlera największej federacji świata mówiącego o tym, że nie wie nic na temat jego braku na jednej z ważniejszych gal PPV, trochę żałosne. Tym bardziej, że nie jest to ktoś na tyle ważne, że może sobie pozwolić na takie teksty, bo chyba nikt nie uwierzy w to, ze John niespodziewanie się pojawi i wygra title shota.

Czyżby po kilkunastu latach do hal w USA wróciły transparenty typu "Vince fears Bischoff" ;) ?

A nie przypadkiem "Vince fears challenge" ? ;)

Co do 3 godzinnego RAW to uznam to jako plotkę, która wypłynęła od miłośników TNA, którzy jakoś chcą się podbudować faktem, że nie mają szans dogonić jeżeli chodzi o ratingi SmackDown!, a co dopiero RAW. :)