Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

This is TNA!

CM Punk54

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Nowy rok, nowe gwiazdy, nowe gale i przede wszystkim nowe emocje!

W grudniu 2009 roku zarząd TNA zaskoczył wszystkich zatrudniając żywą legendę wrestlingu - Hulka Hogana oraz jego przyjaciela Erica Bishoffa. Dixie Carter postanowiła wreszcie wprowadzić w życie swój plan, który polega na rozpoczęciu drugiej wojny ratingów w historii pro wrestlingu. Dixie ma zamiar wprowadzić kolejny program TV o nazwie "Scream" , który wprowadziła by o tej samej godzinie, co program Smackdown. Ma nadzieję, że przyniesie jej to duże zyski i wreszcie wedrze się na poniedziałkowy slot i tam zniszczy Raw z pod znaku WWE. Czy TNA i sama Dixie dadzą rade ? Przekonamy się pewnie za kilka miesięcy...

Roster:

http://img692.imageshack.us/img692/7045/roster.png

Mistrzowie:

TNA World Heavyweight Title - AJ Styles

TNA Global Title - Eric Young

TNA X-Division Title - Amazing Red

TNA Tag Team Title - British Invasion(Doug Williams & Brutus Magnus)

IWGP Tag Team Title - Team 3D(Brother Devon & Brother Ray)

TNA Knockout's Title - Tara

TNA Knockout's Tag Team Title - Sarita & Taylor Wilde

TNA iMPACT 04.02.2010

Po tradycyjnym pokazie fajerwerków i przywitaniu się komentatorów na ring wszedł Eric Bishoff.

Interview with Damage Inc.(78%)

Bishoff:Witajcie Orlando! Jak już wiecie do TNA dołączyłem ja, Hulk Hogan no i jeszcze parę innych osobistości, o których na razie nie macie pojęcia.. Przybyłem tutaj po tylko jedno.. Władzę! Ale, jednak ktoś może mi w tym przeszkodzić.. Tak.. Nieśmiertelna i niepokonana legenda wrestlingu Hulk Hogan! Wszyscy podkreślacie, że jesteśmy przyjaciółmi. Jedno w tym zdaniu się nie zgadza.. BYLIŚMY przyjaciółmi.. Hogan chce razem z Dixie Carter i paroma innymi ważniakami rządzić federacją, ale zapomnieli o jednym.. Ja umiem walczyć o swoje! Lecz przyznaję, że sam nie poradziłbym sobie z nimi wszystkimi.. Dlatego poprosiłem starych przyjaciół o pomoc!

Na hali uderza theme.. JBL'a! Tak to on!

JBL:No i wreszcie jestem w TNA! Nawet nie wiecie ile trwała ta wykańczająca podróż.. Najpierw z Texasu do Detroit, później na Floryde, następnie do Philadelfi, no i wreszcie jestem.. Ale wiedzcie, że podróżowałem po Ameryce nie bez celu.. Musiałem odwiedzic paru starych znajomych.. Oto oni!

Na ring wchodzą Tomko, Scott Steiner i Stevie Richards! Czy oni też będą chcieli obalić politykę Hulka!?

-Tak nie mylicie się to Scott Steiner, Tyson Tomko i Stevie Richards! Od teraz nazywamy się Damage Inc. i wciągu kilku następnych miesięcy będziemy rządzić tą federacją!

Przy nowym themie Damage Inc. ich członkowie opuszczają ring.

Stable angle involving Hogan,Foley,Damage Inc.(90%)

Przenosimy się do biura Dixie Carter, w którym są Hulk Hogan i Mick Foley.

Hulk:No i co zrobimy z Bishoffem?

Dixie:Nie mam pojęcia, ale wiem, że musimy jakoś zadziałać.

Mick:Musimy ich zwalczyć!

Dixie:Ale w jaki sposób?

Hulk:Powinniśmy sami poszukać sojuszników.

Dixie:Może i tak, ale znasz kogoś takiego?

Hulk:Sting, Jarett..

Dixie:To jest na razie nie możliwe, ponieważ Sting leczy kontuzje, a JJ..sama nie wiem co on robi.

Hulk: To utrudnia sprawę, ale jestem przekonany, że ktoś teraz obecny w federacji nam pomoże.

Dixie:To idź go znaleźć!!

Mick:Spokojnie Dixie, Hulkster chce pomóc.

Dixie:Dobrze, dobrze...Przepraszam..

Hulk:Chodź Mick, popytamy w szatni czy któś nam pomoże..

Foley i Hogan wychodzą z gabinetu i od razu zostają uderzeni krzesłem. Napastnikami okazują się Steiner i Tomko. Scott okłada Hoganaa, a Tomko Foleya. Steiner obija Micka krzesłem, a Tomko wykonuje Chockeslam na Hoganie! Nagle ochrona zauważa napastników, ale członkowie Damage Inc. uciekli..

TNA Tag Team Titles British Invasion© vs Motor City Machine Guns with special guest referee: Rob Terry(74%)

Końcówka:I mamy Cradle Shock w wykonaniu Sabina! Big Rob odlicza 1............2.........I Williams wstaje! Sabin wstaje i zmienia się z Shalleyem. Alex wbiega na ring i wykonuje Superckik na Dougu. Mamy kolejny pin 1.....I Magnus szybko przerywa. Brutus okłada Shalleya na macie, a sędzie nic nie robi! Sabin tymczasem wchodzi na trzecią linę... i mamy piękny Misille Dropkick! Magnus pada na matę, a Rob wykonuje Big Boot na Sabinie.

Tymczasem Alex Shalley wstaje za pomocą lin, a następnie nadziewa się na Anarychy Knee Douga! Mamy pin 1.2.3!

Here's your winners and still TNA Tag Team Champions...British Invasion!

X-Division Fatal 4 Way Match Daniels vs Suicide vs Shark Boy vs Jay Lethal(69&)

Końcówka:Jay ciska Danielsem w narożnik, ale on odbija się i wykonuje BSE! Mamy pin 1...2...I liczenie przerywa Shark boy! Shar serie uderzeń powala Chrisa, a następnie wykonuje na nim Knee Drop. Tymczasem na ring wszedł Suicide, który wykonał na Sharku z zaskoczenia Suicide Solution! Mamy kolejny pin 1....2...I Shark chwyta się lin! Niezadowolony Suicide serią stompów atakuje Boya, ale nadziewa się n Angel's Wings!

1...2...3!

Here's your winner...Daniels!

1 vs 1 Angle involving Kurt Angle, Rhino(80%)

Widzimy przechadzającego się na backstage'u Rhino. Nagle naprzeciw niego wychodzi Kurt Angle. Gdy obie postacie minęły się Kurt zaatakował "War Machine" w głowę i następnie zapiął Ankle Lock! Po kilku chwila puścił uchwyt i kucnął do Rhino.

Angle:Oj..Rhino..Rhino..Co ty poczniesz biedaku ? Przecież za chwile czeka cię ze mną walka.. Może się poddaj ? Radził bym ci to, ponieważ nie chcesz nawet wiedzieć co mogę ci zrobić przed publicznością. Będziesz upokorzony i pokonany, a ja wyjdę zwycięsko.. Pasuje ci ten scenariusz? Oby pasował, bo właśnie tak będzie..

Kurt oddala się od najwyraźniej kontuzjowanego Rhino.

Kurt Angle vs Rhino(80%)

Końcówka:Rhino dopiero na ringu jest kilka minut, a wyraźną przewagę ma Kurt. Angle wykonuje German Suplex i znowu próbuje pinować 1....2... I nadal nic! Angle teraz czai sie w narożniku, a Rhino wstaje za pomocą lin. War Machine wstaje i na swojej drodze napotyka biegnącego Kurta! Jednak Rhino znikąd wykonuje Gore! Zawodnicy padają na matę! Jednak po dłuższej chwili Rhino doczołguje sie do Kurta i go pinuje

1...2...I Nie! War Machine nie może w to uwierzyć! Po minucie zawodnicy są już na nogach i Angle wykonuje szybie Russian Legsweep! I następnie zapina Ankle Lock! Rhino błyskawicznie odklepuje!

Here's your winner...Kurt Angle!

Interview with Desmond Wolfe(80%)

Przenosimy się na Backstage. Widzimy szatnie World Elite, w której jest tylko Eric Young. Nagle do szatni wchodzi Desmond Wolfe i pcha na ścianę obecnego Global Champa.

Desmond:Słuchaj Eric. Wiesz, że cie lubię,ale wiesz też, że pragnę twojego pasa. Więc dam ci szansę.. Poddaj się, a oszczędzisz sobie przegranej.

Young:Nie ma mowy!

Desmond:No przestań. Przecież wiesz, że ze mną się masz szans. Ja byłem najdłuższym w historii RoH Pure Championem, a ty !? Ty tylko mistrzem w jakiejś zasranej X Dywizji. No raz ci się poszczęściło i oszukałeś Kevina Nasha zdobywając jego tytuł. Co z ciebie za mistrz !? Jesteś słaby i żałosny! Więc, przemyśl moją propozycje, bo na ringu nie będę cię oszczędzał.

Samoa Joe vs Bobby Lashley(77%)

Końcówka:I Lashley z nie nacka wykonuje Spear! Mamy pin 1...2..I Samoa wybija! Joe ociężale wstaje i siłuje sie wraz z Bossem. Próbę sił nieoczekiwanie wygrywa Joe, który wykonuje szybkie DDT! Następnie odbija się od lin i mamy Knee Drop! Joe czai się w narożniku, a Bobby wstaje.. Po chwili Joe wykonuje Muscle Buster i pinuje!

1...2....3!

Here's your winner...Samoa Joe!

TNA World Heavyweight Title AJ Styles© vs Abbys(77%)

Końcówka:AJ jest na trzeciej linie! I wykonuje SSP! Jednak Abbys w ostatniej chwili robi unik i ociężale pinuje Stylesa 1....2...I Nie! Abbys wstaje i wykonuje Blackhole Slam na Stylesie! Jednak AJ kontruje to wspaniałym Tornado DDT! Mamy pinfall 1....2....3!

Here's your winner and still TN World Heavyweight Champion...AJ Styles!

Nagle słyszymy theme Jeffa Hardego!

Hardy w TNA! Jeff wibega na ring... i gratuluje AJ'owi! Jednak nie! Po chwili wykonuje Twist Of Fate! Publiczność obdarza go Heatem1 Co robi Jeff!?

Ambush Angle involving Hogan,Foley,Bishoff(87%)

Widzimy idącego do auta Erica Bischoffa. Nagle zostaje zaatakowany przez Foleya i Hogana! Hulk podnosi Erica i wrzuca go do bagażnika w swoim samochodzie! Następnie Foley i Hogan wsiadają do pojazdu i odjeżdżają!

Szybkie wyniki:

British Invasion d. Motor City Machine Guns and still TNA Tag Team Champions

Daniels d. Suicide, Lethal, Sahrk Boy

Kurt Angle d. Rhino

Samoa Joe d. Bobby Lashley

AJ Styles d. Abbys

Wiadomości po gali:

-Gala osiągnęła rating 5.07 co daje 3 miejsce w rankingu telewizyjnych gal(2 miejsce zajmuje SmackDown, a 1 RAW)

-Konkurencyjna federacja WWE zatrudniła 4 Legendy wrestlingu: Breta Harta, Billa Goldberga, Steve'a Austina i Diamonda Dallasa Page'a

-Pierwsza gala i pierwsza kontuzja.. No cóż.. Hulk Hogan gdy otrzymał Chockeslam od Tysona Tomko doznał kontuzji tricepsa. Na szczęście Hulk zdecydował się na operacja, która odbędzie się z kilka dni. Jego powrót jest oczekiwany w okolicach Lockdown

-Na stronie TNA odbyła się sonda na Najbardziej obiecującego zawodnika. Oto wyniki:

1.Matt Morgan (43%)

2.Alex Shalley (26%)

3.Desmond Wolfe (11%)

TOP 5:

1.AJ Styles

Obronił swój pas po morderczej walce z "Monsterem" Abbysem"

2.Samoa Joe

Po ciężkim i męczącym pojedynku wygrał z Bobbym Lashleyem.

3.Jeff Hardy

Niesamowity powrót do TNA, w którym zaatakował obecnego TNA World Heavyweight Championa - AJ Stylesa

4.Desmond Wolfe

Umiejętnie zastraszył Erica Younga. Czy lider World Elite tak łatwo odda swój pas ?

5.Kurt Angle

Wręcz zniszczył Rhino w walce 1 na 1. Zobaczymy co dalej wyjdzie z ich konfliktu.

Proszę o komentarze ;) i może jakieś pomysły dotyczące zawodników, feudów itp.

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

• Urządzenie:  Windows

No... spoko. Tylko krótkie walki. Widac, że robiłeś to EWRem.

Ej a mógłbyś dać patcha na którym grasz bo moja baza danych jest chyba nieaktualna bo w tna np tary nie mam

1. literowki

2. przedszkolny jezyk na backstage'u

3. "ciekawe" jak rozwiazesz problem pasa IWGP Tag Team Title, ktory nie nalezy do TNA, a japonskie fedy w EWR sa nieaktywne

4. "z nie nacka" zrywa gumolit :lol:

5. TOP5 to zrzynka z mojego HOT5

6. przedstawienie rosteru to zrzynka z mojego

7. uklad diary to nieudana zrzynka z Heart and Soul LooseCannona

troche wiecej oryginalnosci mistrzu

1. literowki To już zmora każdego.

2. przedszkolny jezyk na backstage'u Postaram się to zmienić.

3. "ciekawe" jak rozwiazesz problem pasa IWGP Tag Team Title, ktory nie nalezy do TNA, a japonskie fedy w EWR sa nieaktywne Te pasy były przypisane do TNA, wiec to wykorzystam.

4. "z nie nacka" zrywa gumolit

5. TOP5 to zrzynka z mojego HOT5 Ja po prostu chciałem zrobić coś ala TOP 25 na wwe.com. Ale jeśli ci to przeszkadza to mogę to usunąć.

6. przedstawienie rosteru to zrzynka z mojego W takim razie wybacz, mogę to zmienić jeśli chcesz

7. uklad diary to nieudana zrzynka z Heart and Soul LooseCannona Szczerze mówiąc nie czytałem jego diary, więc nie jest to żadna "zrzynka"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Polecana zawartość

• WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 416 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Monday Night Raw!
      • 17 783 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 793 odpowiedzi
    • AEW All In 2024
      Data: 25 sierpień 2024

AEW World Championship: Swerve Strickland (c) -vs- Bryan Danielson
      AEW Womens Championship: Toni Storm (c) -vs- Mariah May
      AEW International Championship: MJF (c) -vs- Will Ospreay
      • 81 odpowiedzi
    • WWE SummerSlam 2024
      Data: 03.08.2024

Undisputed WWE Championship: Cody Rhodes © -vs- Solo Sikoa
      World Heavyweight Championship: Damian Priest © -vs- Gunther
      CM Punk -vs- Drew McIntyre

...

CM Punk czytający na backu skrypt MiTB '24

...
        • Dzięki
        • Lubię to
      • 45 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Jeffrey Nero
      Poprawnie.
    • -Raven-
      Uznajcie mnie za winnego?
    • Jeffrey Nero
      Tak to on a film?
    • LegendKiller
      Czy tylko ja odnoszę wrażenie, że smackdown obecnie jest fatalnym produktem? To zmiana właściwie o 180 stopni względem tego, co było chociażby jeszcze rok temu. Cody jest tak miałkim, chujowym i bezjajecznym mistrzem, że tęsknię za panowaniem Mahala w niebieskim brandzie. Co feud to ckliwe pierdolenie o Dustym a już szczytem było to, jak ostatnio Steen niemalże z płaczkami w oczach stwierdził, że ON NIE ZASŁUGUJE NA BYCIE CONTENDEREM. Nie da się oglądać produktu, który jest aż tak przewidywalny. Wkurwia w ogóle w WWE tendencja że tak jak wcześniej z Romanem mieliśmy pewne, że będzie trzymał pas rok (aż do rematchu z Rhodesem), tak teraz też mamy pewniaka, że co najmniej do WM i walki z Rockiem pas potrzyma nijaki blondas. Znakiem czasów jest też to, że mimo wszystko CR dalej dostaje pop. Gdyby identyczny reign miał miejsce nie wiem, z 15 lat temu, to champ byłby wybuczany poza budynek. Jeszcze jego obecny przeciwnik - Solo XD story z bloodline powinno umrzeć śmiercią naturalną już po WM. Prędzej kupiłbym koszulkę ARMANIEGO od turasa z bazaru w Bodrum, niż tego samoańskiego knypa jako wiarygodnego contendera.    Od kilku lat śmiałem się z AEW że to towarzystwo wzajemniego lizania się po chujach gości od superkickow (jednak Cody>Bucksi), natomiast ostatnio zacząłem się mocniej przyglądać produktowi Khana i uważam, że taki Strickland zjada i wysrywa 90% rosteru WWE + jakim trzeba być skończonym głupkiem, żeby dopuścić do odejścia Danielsona, Castagnioliego, Christiana czy Copelanda a w zamian za to, promować np spaślaka od TSUNAMI.    Dawno WWE nie oglądało mi się tak źle. 
    • KPWrestling
      Przeczytaj na oficjalnym fanpage KPW.
  • Dodaj nową pozycję...