Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

main event na ostatnim smacku...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witka wlasnie obejrzalem caly smackdwon i jestem zaskoczony, wg mnie widac roznice klasy co do raw. Chce sie skupic jednak na main evencie, to bylo mistrzostwo wg mnie! walka Chavo vs Rey moglaby byc na niejednym dobrym PPV. Wszytsko w niej bylo , przede wszystkich byla szybka.widac ze WWe potrafi jeszcze zrobic dobra walke ( totalny zawod po Backlash). Jesli na smacku beda tak dobre mian eventy jak na ostatnim czy chociazby fatal 4 way match (angle vs jbl vs show vs booker t) to daruje sobie RAW...
www.pioro1986.blog.onet.pl moj blog wchodzcie:))

1129067717453a6bc46302d.jpg

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 3,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nie wiem czy to dobre miejsce, ale powiem to co chcialem zrobic juz od dawna. mianowicie wwe nie potrafi robic dobrych brand ppv ! nie ejstem za polaczeniem rosterow, ale laczane ppv srpawilyby ze ta gala jako calosc wygladalaby duzo lepiej. szczerze, jakie ppv raw badz smacka bylo dobre ostatni ?? backlash 2004 ? moze new years revolution. poza tym poza laczonymi ppv to zenada. widac cienko z jendego resteru wyciagnac zawodnikow na 6-7 dobrych walk. w moim przekonaniu w takim ukladzie zazwyczaj fajne sa 2-3. na laczanych ppv zadko sie zawodze. 3 dobre walki z raw + 3 ze smacka = swietne ppv, nawet jesli poszybowalem troche z iloscia dobrych walk ;)

co Wy na to ?

c

129287286446c8a666924a3.jpg

Opublikowano
pioro skoro mowa o smackdown ME to obejrzyj sobie cena-jbl z wm21, badz poczekaj na cena-jbl na judgment day:) , zmienisz zdanie...
"Przyjaźń jest wszystkim. Przyjaźń to coś wiecej niż talent. Więcej niż władza. Prawie równa się rodzinie. Nigdy o tym nie zapominaj."
Opublikowano
  • Autor
navroth wiem wiem widzialem cena-jbl i spodziewam sie rownie DOBREJ WALKI NA jugment day ale poki co smackdown idzie do gory:)

Opublikowano
Pioro, walka JBL vs Cena na WM byla dobra???? Pioro! Halo! Ziemia do Pioro!
Opublikowano
luk chyba nie skumales:) :lol:
"Przyjaźń jest wszystkim. Przyjaźń to coś wiecej niż talent. Więcej niż władza. Prawie równa się rodzinie. Nigdy o tym nie zapominaj."
Opublikowano
  • Autor
lol zostawie to bez komentarza:D