Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

Shelley, Russo, Genesis, Debiuty, Lashley/Hogan, Hall/Sid, R

Ceglak

Rekomendowane odpowiedzi

• Dołączył/a:  03.01.2005
  • Status:  Offline

Być może i jest sensowny powód dla którego Motor City Machine Gunns nie dostają zasłużonego pushu. Wg raportu lekarzy kręgosłup Alexa Shelley`a jest w opłakanym stanie i niedługo może wymagać poważniejszego zabiegu.

Vince Russo jeszcze raz odniósł się na swoim(starym) facebooku do zakończenia walki Steel Asylum z ...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-shelley-russo-genesis-debiuty.html

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ceglak

3

• luki

1

• Hrystek

1

• Cezet

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Dołączył/a:  14.08.2008

Wku**** mnie już ten Hulk Hogan który myśli że pozjadał wszystkie rozumy i że jest właścicielem federacji. Szczególnie pomysł zamiany ringu na czterokątny i usunięcie Steel Asylum. A co do tego debiutu to mam nadzieję że to będzie ktoś z dwójki Kennedy, RVD.

tak jest! zostawmy Steel Asylum z ktorego nie mozna wyjsc :)

• Dołączył/a:  27.08.2008

ja się zastanawiam czemu oni przed walką nie sprawdzili czy można z tego wyjść?

to tak jakby wrestler w głowie sobie ułożył jakąś niesamowitą ewolucję i powiedział, że wykona ją w walce, nie sprawdzając wcześniej czy jest możliwa... :P

• Dołączył/a:  20.10.2007

A to przypadkiem nie Dennis Rodman wygrał CCW? Coś nie halo z newsem o Bonaduce, choć opisana opcja nie byłaby zła.

• Dołączył/a:  09.11.2003

W obecnej sytuacji 6-kątny ring nie ma sensu bytu, gdyż większość wrestlerów, na których stawia TNA, nie umie wykorzystać jego możliwości, a może nawet się gubi. Sześć narożników miało jakiś sens, gdy pierwsze skrzypce grali zawodnicy X-Division. Niestety zostali oni zepchnięci na margines i teraz często występują w jednej, zbiorowej walce. Nigdy nie byłem zwolennikiem 6-kątnego ringu, aczkolwiek doceniam ten element, który odróżnia TNA od WWE. Moim zdaniem powinien wrócić tradycyjny, 4-kątny ring, a 6-kątny mógłby być wykorzystywany podczas jakiegoś specjalnego PPV (main event mógłby przypominać battle royal z World War 3, w którym wykorzystywane byłyby aż trzy ringi). Po ponad pięciu latach 6-kątny ring nie robi już na ludziach wrażenia (które bez wątpienia robił, gdy pojawił się po raz pierwszy), więc może powrót do korzeni okazałby się strzałem w dziesiątkę. Jest jeszcze inna możliwość - gdyby TNA dostało czas antenowy na drugą galę, to jedna mogłaby się odbywać na tradycyjnym 4-kątnym ringu, a druga na 6-kątnym.

A to przypadkiem nie Dennis Rodman wygrał CCW? Coś nie halo z newsem o Bonaduce

fakt, mój błąd, ale za leniwy jestem żeby zmienić to w tej chwili, może jutro :P