Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler grudnia

Kto zasługuje na ten tytuł?  

67 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto zasługuje na ten tytuł?

• Sheamus
      18
    • The Miz
      9
    • Rey Mysterio
      2
    • The Undertaker
      2
    • Christian
      5
    • AJ Styles
      8
    • Desmond Wolfe
      23

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Zdecydowanie Sheamus pokazał nam wszystkim jego siłę która jest bardzo ważna w walkach chyba oglądałem wszystkie jego walki i żadnej nie przegrał.
  • Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SixKiller

2

• TakerFanKrk

1

• T-Mac

1

• Lagens

1

Top użytkownicy w tym temacie

Nie sądziłem, że tak zagłosuję, ale dla mnie wybór jest jeden - The Miz. Za całokształt, jego ogromy postęp i co by nie powiedzieć całkiem dobre spisywanie się jako US Champ. Dobry wybór, żeby pushować tego zawodnika. Mam nadzieję, że nie skończy jak Kendrick/Kennedy. Jeden z fajniejszych heelow obecnie, oby nie rósł nam drugi Orton :/

Dodam też, że brakuje mi wielu wrestlerów w tej ankiecie: Y2J, Punk (za genialne wystąpienia)

• Reputacja:   1

Zdecydowanie Desmond Wolfe aka Nigel McGuiness... Szczególnie za super pojedynek z Final Resolution, feud z Kurtem Angle i zajebiste wczucie się w odgrywany przez siebie gimmick ;) Gdybym miał wskazać swojego ulubieńca z TNA to wymieniłbym Desmonda z zamkniętymi oczami...

Teraz tylko czekam aż na ramieniu Wolfe'a zawiśnie TNA WHC bo co jak co ale w pełni na ten pas zasługuje...

Sheamus - ponieważ zdobył pas wwe championa i za jego gimmick. Zasługuje na wrestrela grudnia

1525939554d24c9efdc3cf.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Ponieważ forum nie działało przez prawie dwa dni, wydłużyłem ankietę do siedmiu dni.

1005187806541accfacb3d6.jpg

Mój głos leci na Miza.

Duzy postęp w ostatnim czasie.

"Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą" - św. Augustyn

"Wygrywaj bez pychy, przegrywaj bez urazy" - Bruce Lee

10861356394f75dafac0290.jpg

Shamus - sensacja i spory rozwój jest posrtaci :)

[ Dodano: 2010-01-14, 18:00 ]

Sheamus - sensacja i spory rozwój jest postaci

Głos zdecydowanie na Desmonda, w przypadku większości wrestlerów muszę się natrudzić żeby przypomnieć sobie jakąś dobrą walkę w ich wykonaniu, tutaj jest wręcz zupełnie odwrotnie ;D, musiałbym się sporo namyśleć żeby przypomnieć sobie jakąś złą walkę Desmonda, a jeżeli już taka była to została przyćmiona masą fantastycznych pojedynków i świetnym feudem z Kurtem. :)

8434236214bec043e1f826.jpg

Chciałem zagłosować na AJ'a ale...

W GRUDNIU bezapelacyjnie wymiótł Desmond. Nie jestem może wielkim fanem kulanek i submissionów ale jego pojedynek z Kurtem na Final Resolution podobał mi się bardziej niż Main Event ze Stylesem i Danielsem! ( i to od fana spotów i efektownego high flyingu).

Szkoda, że dostał od Dineiro ale na ostatnim impakcie się popisał (nie będę spojlerował :P )

Ja go nie widzę z WHC na ramieniu (nie ta waga) ani X division ale International jak najbardziej. Mógłby pofeudowac z Youngiem ( w końcu jest anglikiem coś dla niego) i pokiereszować World Elite.

nWo 4 life!

Just 2 sweet!

861576481480fa62cbd549.jpg

Zagłosowałem na Christiana ponieważ dobrze sprawuje się jako Mistrz ECW i jego walki naprawdę wysoko oceniam. Christian mimo sporego "stażu" w WWE dobrze się prezentuje w swoim brandzie.

Głos leci na Anglika. Pomimo iz nie śledze TNAmaniakalnie w 100%, to zaimponował mi wprowadzeniem się do rosteru oraz rywalizacją z Anglem.

katowanie submissionami bohatera olimpijskiego wywarło na mnie naprawdę wielkie wrażenie.

?????????????????????????????????????????????????????????????? :twisted: :twisted:

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

• Reputacja:   375
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Głos na Desmonda. Jego feud z Kurtem był imponujący a walki jeszcze lepsze. Fantastycznie było patrzeć jak ktoś tak bardzo dominuje technicznie jednego z najlepszych techników w mainstreamie, jakim jest Kurt.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

• Reputacja:   191
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Głos na AJ'a. Tak za całokształt i świetne walki :) Oby spisywał się tak jak najdłużej.

6427638215a28716991f4b.jpg

A mój głos leci na Sheamus'a, za to, że bardzo dobrze odgrywa role heela i jego walki nie są najgorsze.

Z jak najbardziej czystym sumieniem oddaje głos na Sheamusa dużo wniósł swoją postacią do WWE i w krótkim czasie zdobył pas. Poza tym pewnie teraz podpadnę ale podoba mi się jego akcent:) Jeżeli chodzi o Miza to przez moment się nad nim zastanawiałem bo nie przypuszczałem, że poradzi sobie w single match a tu zaskoczenie. Jednak nadal uważam, że jest on mało charakterystyczny no i odstrasza mnie te jego "Awesome"-jakoś nie wyobrażam sobie publiki powtarzającej tego po nim jak np. w przypadku R-Truth.
"It's The First Day Of The Rest Of Your Life"

14247687224b51c8504b7bf.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...