Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler grudnia

Kto zasługuje na ten tytuł? 67 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto zasługuje na ten tytuł?

• Sheamus
      26%
      18
    • The Miz
      13%
      9
    • Rey Mysterio
      2%
      2
    • The Undertaker
      2%
      2
    • Christian
      7%
      5
    • AJ Styles
      11%
      8
    • Desmond Wolfe
      34%
      23

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

RAW: Sheamus, The Miz

SmackDown!: Rey Mysterio, The Undertaker

ECW: Christian

TNA: AJ Styles, Desmond Wolfe

Ankieta trwa pięć dni.

Edytowane przez SixKiller

1005187806541accfacb3d6.jpg

• Odpowiedzi 31
  • Wyświetleń 19,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Sheamus, za zdobycie WWE Title w tak krótkim czasie.
We want Dark Sam!

17794869784a630ab0499dd.jpg

Opublikowano
Głosuję na Desmond Wolfe'a za bardzo dobry feud z Kurtem Angle.
Opublikowano
Głos leci na Desmond'a za zajebistą walkę na Final Resolution z Kurt'em oraz dobrą na iMPACie z AJ'em i bardzo ciekawy feud z Anglem.
Czasami droga do nieba wiedzie przez piekło...

19475336534b92c6a93ca7f.gif

Opublikowano
Głos na Nigela/Desmonda. Rywalizacja w tym miesiącu raczej nie była zbyt zaciekła, Sheamusa jako champa nie kupuje, Miz nie wiem za bardzo za co się znalazł, tak samo panowie z SD!. Blisko byli Christian i AJ. Pierwszy bardzo dobrze odnajduje się w roli mistrza, bardzo lubię go słuchać, a Styles także nieźle sprawuje się z tytułem, na dodatek skręcił z Danielsem bardzo dobry mecz na PPV. Jednak lepiej od mistrza TNA wypadł w moich oczach Wolfe - został w TNA zatrudniony dość nie dawno, a widać że zaaklimatyzował się i pasuje do federacji Dixie. Dobry feud z Kurtem (świetna praca na mikrofonie, w ROH jego speeche były dla mnie gorsze, czyżby to była zasługa writerów?), świetna walka w stypulacji "Three Degrees of Pain", oby tylko nie przepadł w gąszczu nowych-starych twarzy.
Opublikowano
... Cholera nie sadzilem, ze kiedys to powiem.. i tego wrestlera docenie na tyle by gdziekolwiek na niego zaglosowac.... The Miz.. za to, ze zdolal sobie wyrobic lepsze zdanie w moich oczach. Sheamus za to idzie kompletnie w druga strone i z kazdym RAW traci w moich oczach... w FCW sie wyroznial.. przyszedl do WWE i nadal mial w sobie to cos.. wygral WWE Title i udowadnia, ze to dla niego za wczesnie i na tych barkach RAW nie pociagnie

50608915156a3743c1fa34.jpg

Opublikowano
Mój głos tak jak u N!KO poszedł na The Miz'a, który nieźle się podciągnął ostatnimi czasy - coraz lepszy w ringu, przy mikrofonie chyba nie trzeba komentować jaki jest.
Opublikowano
Głos mój poleciał na Desmond'a który w minionym miesiącu dostarczył mi największych emocji i zrobił jedne z najlepszych walk w mainstreamie.
Opublikowano
Zagłosowałem na Reya Mysterio i nie ukrywam, że trochę z sympatii do niego... mimo wszystko sądzę, że był to dobry miesiąc nie licząc początku, ale ostatnie Smackdown miesiąca (to świąteczne) pokazało, że WWE nadal będzie promować Reya na jednego z najepszych wrestlerów tej federacji... Sądzę że Styczeń będzie lepszy, a zaczęło się już bardzo dobrze na Beat the Clock Challange...

8407598924ba0fe619b015.jpg

Opublikowano
Oczywiście Desmond Wolfe za kapitalny match przeciwko Kurtowi Angle. Dawno nie widziałem żeby ktoś aż tak mocno zdominował Kurta a już samo katowanie submissionami bohatera olimpijskiego wywarło na mnie naprawdę wielkie wrażenie.
Opublikowano
Głos na Sheamusa, za taki szybki rozwój jego postaci i za pas WWE.
Opublikowano
Oczywiście że Desmond Wolfe. Szczególnie za jego feud z Kurtem oraz za pojedynek w stypulacji Three Degrees of Pain. Nie widziałem jeszcze nikogo kto by tak zdominował Kurta w submissionach. Ogólnie wszystkie jego walki były na wysokim poziomie.

1 miejsce w typerze TNA w 2011 r

http://total-nonstop-action.blogspot.com/ --> najlepszy blog o TNA

Fan wrestlingu od 25.02.2005r

Reprezentant TNA Originals

Opublikowano
Desmond za to, o czym pisali inni: to jego feud z Kurtem zdominował wszystkie iMPACTY, bardzo dobra walka na Final Resolution i kapitalny gimmick.
Opublikowano
hmm... TNA nie oglądam, Undertaker w ogóle sporadycznie pojawia się w ringu, a Mysterio spisuje się lepiej w ringu od Miza więc mój głos idzie na Reya
Opublikowano
Wybór naprawdę trudny. Sheamus zdobył WWE Title, ogromny postęp The Miza i wspaniały feud Kurta z Desmondem. Dlatego postawiłem właśnie na Wolfe'a, którego na dodatek lubię :)
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.