Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler grudnia

Kto zasługuje na ten tytuł?  

67 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto zasługuje na ten tytuł?

• Sheamus
      18
    • The Miz
      9
    • Rey Mysterio
      2
    • The Undertaker
      2
    • Christian
      5
    • AJ Styles
      8
    • Desmond Wolfe
      23

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Klasyczny

RAW: Sheamus, The Miz

SmackDown!: Rey Mysterio, The Undertaker

ECW: Christian

TNA: AJ Styles, Desmond Wolfe

Ankieta trwa pięć dni.

Edytowane przez SixKiller

1005187806541accfacb3d6.jpg

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SixKiller

2

• TakerFanKrk

1

• T-Mac

1

• Lagens

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Sheamus, za zdobycie WWE Title w tak krótkim czasie.
We want Dark Sam!

17794869784a630ab0499dd.jpg

Głosuję na Desmond Wolfe'a za bardzo dobry feud z Kurtem Angle.

Głos leci na Desmond'a za zajebistą walkę na Final Resolution z Kurt'em oraz dobrą na iMPACie z AJ'em i bardzo ciekawy feud z Anglem.
Czasami droga do nieba wiedzie przez piekło...

19475336534b92c6a93ca7f.gif

Głos na Nigela/Desmonda. Rywalizacja w tym miesiącu raczej nie była zbyt zaciekła, Sheamusa jako champa nie kupuje, Miz nie wiem za bardzo za co się znalazł, tak samo panowie z SD!. Blisko byli Christian i AJ. Pierwszy bardzo dobrze odnajduje się w roli mistrza, bardzo lubię go słuchać, a Styles także nieźle sprawuje się z tytułem, na dodatek skręcił z Danielsem bardzo dobry mecz na PPV. Jednak lepiej od mistrza TNA wypadł w moich oczach Wolfe - został w TNA zatrudniony dość nie dawno, a widać że zaaklimatyzował się i pasuje do federacji Dixie. Dobry feud z Kurtem (świetna praca na mikrofonie, w ROH jego speeche były dla mnie gorsze, czyżby to była zasługa writerów?), świetna walka w stypulacji "Three Degrees of Pain", oby tylko nie przepadł w gąszczu nowych-starych twarzy.

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

... Cholera nie sadzilem, ze kiedys to powiem.. i tego wrestlera docenie na tyle by gdziekolwiek na niego zaglosowac.... The Miz.. za to, ze zdolal sobie wyrobic lepsze zdanie w moich oczach. Sheamus za to idzie kompletnie w druga strone i z kazdym RAW traci w moich oczach... w FCW sie wyroznial.. przyszedl do WWE i nadal mial w sobie to cos.. wygral WWE Title i udowadnia, ze to dla niego za wczesnie i na tych barkach RAW nie pociagnie

50608915156a3743c1fa34.jpg

Mój głos tak jak u N!KO poszedł na The Miz'a, który nieźle się podciągnął ostatnimi czasy - coraz lepszy w ringu, przy mikrofonie chyba nie trzeba komentować jaki jest.

Głos mój poleciał na Desmond'a który w minionym miesiącu dostarczył mi największych emocji i zrobił jedne z najlepszych walk w mainstreamie.

Zagłosowałem na Reya Mysterio i nie ukrywam, że trochę z sympatii do niego... mimo wszystko sądzę, że był to dobry miesiąc nie licząc początku, ale ostatnie Smackdown miesiąca (to świąteczne) pokazało, że WWE nadal będzie promować Reya na jednego z najepszych wrestlerów tej federacji... Sądzę że Styczeń będzie lepszy, a zaczęło się już bardzo dobrze na Beat the Clock Challange...

8407598924ba0fe619b015.jpg

Oczywiście Desmond Wolfe za kapitalny match przeciwko Kurtowi Angle. Dawno nie widziałem żeby ktoś aż tak mocno zdominował Kurta a już samo katowanie submissionami bohatera olimpijskiego wywarło na mnie naprawdę wielkie wrażenie.

Głos na Sheamusa, za taki szybki rozwój jego postaci i za pas WWE.

Oczywiście że Desmond Wolfe. Szczególnie za jego feud z Kurtem oraz za pojedynek w stypulacji Three Degrees of Pain. Nie widziałem jeszcze nikogo kto by tak zdominował Kurta w submissionach. Ogólnie wszystkie jego walki były na wysokim poziomie.

1 miejsce w typerze TNA w 2011 r

http://total-nonstop-action.blogspot.com/ --> najlepszy blog o TNA

Fan wrestlingu od 25.02.2005r

Reprezentant TNA Originals

Desmond za to, o czym pisali inni: to jego feud z Kurtem zdominował wszystkie iMPACTY, bardzo dobra walka na Final Resolution i kapitalny gimmick.

hmm... TNA nie oglądam, Undertaker w ogóle sporadycznie pojawia się w ringu, a Mysterio spisuje się lepiej w ringu od Miza więc mój głos idzie na Reya

Wybór naprawdę trudny. Sheamus zdobył WWE Title, ogromny postęp The Miza i wspaniały feud Kurta z Desmondem. Dlatego postawiłem właśnie na Wolfe'a, którego na dodatek lubię :)
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...