Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

#1 EWWC

krycha7

Czy podobała ci się pierwsza gala EWWC?  

8 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podobała ci się pierwsza gala EWWC?

• Była super!
      1
    • Była spoko.
      5
    • Była słaba.
      2
    • Była tragiczna!
      0

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Extreme World Wrestling Company:

Manchester 5.01.2010

Jerry Lawler: Ponad 25 tysięcy ludzi na trybunach. Hala wypełniona po brzegi. Witamy w Angli na pierwszej gali EWWF w historii.

Abraham Washington: Dzisiejsza gala będzie wyjątkowa ponieważ stawką wszystkich walk będą pasy mistrzowskie.

Ken Anderson: Panie i Panowie powitajcie Generalną Menadżer – Tiffany

A. W.: Tiffany ma coś do przekazania fanom EWWC. Jak wiemy została wybrana generalną menadżer tej gali.

Tiffany: Dziś zobaczymy 6 walk i wszystkie będą o pasy mistrzowskie! Stawką pierwszej walki będzie pas EWWC European Championship. Będzie to walka jeden na jednego a zmierzą sięw niej: …Kurt Angle i… The Heart Break Kid SHAWN MICHAELS!

J.L. O tak! To podoba się publiczności, a to dobiero początek.

Tiffany: W drugiej walce zmierzą się Divy, a do zdobycia będzie pas EWWC Women’s Championship!

Będzie to Triple Threat Match pomiędzy Maryse, Marią, a… Chyną!

A.W.: Zapowiada się kolejne ciekawe wydarzenie.

J.L. Tak jest! Pojedynki Div zawsze budzą niezwykłe emocje, a zwłaszcza gdy zmierzą się tak utalentowane i ładne panie jak Maryse, Maria, czy Chyna!

Tiffany: Stawką kolejnej walki będą pasy EWWC Tag Team Championship! A zmierzą się w niej:

…Chris Jericho i The Big Show czyli Jeri-Show, a Matt i Jeff „The Hardys”!

A.W.: Posłuchajcie reakcji publiczności! Nie trzeba ani słowa komentarza!

Tiffany: W kolejnej walce obejrzymy Hardcore Fatal Four Way Match o pas EWWC Hardcore Championship! Walczyć ze sobą będą jedni z najlepszych wrestlerów na świecie. Konkretnie będą to:

…Randy Orton, …Triple H,… Rob van Dam(!) i …Stone Cold Steve Austin!

J.L. :Co?! Niemożliwe! Ależ niesamowita walka, a odbędzie się już dziś na Extreme World Wrestling Company!

Tlffany: Następnie zobaczymy No Disqualification Tag Team Match o pasy World Tag Team Championship pomiędzy LAX a… Kanem i Undertakerem – Brothers of Destruction!

J.L.: O tak! Kolejna niesamowita walka! Podziękowania dla GM – Tiffany!

Tiffany: Walką wieczoru będzie Elimination Chamber Match o pas EWWC World Championship!

Tiffany: Zmierzą się w niej: …Rated-R Superstar Edge, … Charyzmatyczny Enigma – Jeff Hardy, …Y2J Chris Jericho ,… The Big Show (!) , …AJ Styles (!) i… The Pepole’s Champ – THE ROCK!

J.L.: O tak!!! EWWC debiutuje a już będziemy świadkami 5 walk trzymających w napięciu I elektryzującej walki wieczoru!

[Nagle słychać piosenkę CM Punka.]

J.L.: Chyba CM Punk ma nam coś do przekazania.

CM Punk: Tiffany! W twojej karcie na dzisiejszą galę jest jedna, wielka luka – w żadnej z tych walk nie ma mnie! Domagam się włączenia mnie do walki o pas EWWC World Championship!

Tiffany: Nie zrobie tego!

CM Punk: Dlaczego? …Znam odpowiedź – nie okazujesz mi szacunku tak jak tysiące tych alkoholików, narkomanów i palaczy na trybunach! Nikt nie okazuje szacunku CM Punkowi jedynemu wolnemu od nałogów wrestlerowi na całym świecie!

Tiffany: Nie zrobię tego ponieważ mam wobec ciebie inne plany! Na następnej gali będziesz walczył w 3 vs 1 Gaunlet Matchu. Twoimi przeciwnikami będą: Horsnwoogle!...

CM Punk: Hahaha! To są chyba jakieś kpiny! Ja – najlepszy, jedyny wolny od nałogów wrestler świata, ma walczyć z karłem?!

Tiffany: Zapomniałam jeszcze o jednym jeśli wygrasz będziesz predententem do pasa EWWC World Championship. A twoimi przeciwnikami będą Hornswoogle, Triple H i Shawn Michaels czyli D-Generation X w pełnym składzie!

CM Punk: Nie możesz tego zrobić!

Tiffany: Ależ mogę! I już to zrobiłam!

[Tiffany wychodzi z ringu]

J.L.: A więc CM Punk dostanie swoją szansę! Co prawda wątpię żeby wygrał, ale CM Punk nie raz udowodnił że jest świetnym wrestlerem!

A.W.: A już za chwilę zobaczymy walkę o pas EWWC European Championship. Zostańcie z nami.

[REKLAMY]

STANDARD MATCH

KURT ANGLE vs SHAWN MICHAELS (EWWC European Championship)

Zaczęło się od słownej walki a potem Kurt uderzył Shawna, co kosztowało go serią chopów. Przez jakiś czas dominował HBK, lecz cały czas uzyskiwał tylko two count aż do czasu gdy wykonał Scoop Slam i wszedł na trzecią linę chcąć wykonać Flying Elbow. Kurt podniósł kolana i w ten sposób skontrował rywala. Angle zaczął atakować Michaelsa. Wykonał na nim Overhead Belly to Belly Suplex, High Angle Back to Back Suplex, lecz ciągle tylko two count. Gdy chciał wykonać German Suplex Shawn Micheals spróbował zaatkować ze Sweet Chin Music… ale Kurt minął. Po czym chwycił Shawna i wykonał Angle Slam. 1… 2… 3… i koniec – Kurt wygrał.

KURT ANGLE JEST NOWYM EWWC EUROPEAN CHAMPIONEM

J.L.: To nieprawdopodobne! Kurt Angle pokonał Shawna Michaelsa i stał się pierwszym w historii EWWC European Championem!

A. W.: A już za chwile panie w akcji!

TRIPLE THREAT MATCH

MARYSE vs MARIA vs CHYNA (EWWC Women’s Championship)

Na początku panie spoglądały na siebie, Maria i Chyna pokiwały głową I podbiegły do Maryse wyrzucając ją z ringu podwójnym Clotheslinem. Prawdziwą walkę zaczęły więc Maria z Chyną. Chyna wykonała Powerslam, lecz uzyskała tylko 2 count, jednak Marii już dała się we znaki siła Chyny. Maria odpowiedziała Spinning Kickiem i Running Neackbreakerem, lecz również uzyskała 2 count. Maria podniosła Chynę, a ta wykonała Gorilla Press Slam z zaskoczenia i już chciała przypiąć Marię, ale na ring weszła Maryse, zrobiła rollup na Chynie, lecz również uzyskała tylko 2 count. Chciała, więc przypiąć Marię, lecz Chyna przerwała liczenie przy drugim klepnięciu w mate. Chyna podniosła Marię i wyrzuciła ją z ringu. Odwróciła się a tam czekała już Maryse, chwyciła ją do French Kiss (DDT), lecz Chyna wyszła z tego i wykonała DDT, przypięła 1… 2… 3… i było po walce.

CHYNA JEST NOWĄ EWWC WOMEN’S CHAMPION

A.W.: Ależ kapitalna walka!

J.L.: A Chyna zwyciężając tylko udowodniła że jest najlepszą wrestlerką na świecie!

Ken Anderson: Czas na walkę Tag Teamową o pasy EWWC Tag Team Championship!

[Enrtrance Jeri-Show, gwizdy publiczności]

K.A.: W stronę ringu zmierzają ważący 228 kilogramów Big Show i ważący 105 kilogramów Chris Jericho – czyli Jeri-Show!

[Jeri-Show wchodzą na ring z mikrofonami]

Chris Jericho: Ja wraz z moim Tag Team partnerem będziemy członkami Extreme World Wrestling Company…

Big Show: …i już dziś udowodnimy swoją wielkość zdobywając pasy Tag Teamowe.

C.J.: Pokażemy że jesteśmy najbardziej dominującym zespołem nie tylko w EWWC ale w całym sporcie!

[Entrance The Hardys i entuzjastyczna reakcja publiczności – ludzie krzyczą: HARDYS! HARDYS!...]

A.W.: Już za moment rozpocznie się walka dwóch świetnych Tag Teamów!

TAG TEAM MATCH

JERI-SHOW(Chris Jericho i Big Show) vs THE HARDYS (Jeff Hardy i Matt Hardy) (EWWC Tag Team Championship)

Walkę zaczęli Chris Jericho i Matt Hardy. Zaczęło się tradycyjnie od pyskówki ze strony Jericho, po czym spoliczkował Matta. Matt zezłościł się – seria ciosów, Jericho próbował wykonać Clothesline, starszy z braci Hardych minął i wykonał Side Effect! 1… 2… i Big Show przerywa liczenie. Na ring wpadł Jeff, lecz Big Show wykonał Choke i wyrzucił go z ringu jak zabawkę. Show wyszedł z ringu, a Jericho wstał, wykonał Powerbomb na Hardym lecz uzyskał tylko 2 count. Podniósł Matta Hardego, a ten chciał wykonać Twist of Fate z zaskoczenia, lecz Jericho go odepchnął, Matt odbił się od lin i nadział się na Code Breaker. 1… 2… tr… nie!!! Matt oderwał łopatki od maty! Chris Jericho był bardzo zaskoczony. W tym czasie Jeff był już w swoim narożniku. Chris podniósł Matta, a Hardemu udało się wykonać suplex i doczołgał się do narożnika. Jeff w akcji! Wykonał 2 clothesliny na Jericho, zrobił Irish Whip, lecz w tym czasie Big Show klepnął swojego partnera w plecy Jeff wykonał Back Body Drop na Chrisie, lecz dowiedział się od sędziego, że była zmiana. Odwrócił się, a tam już czekał Big Show który wykonał Spear. 1… 2… i Matt Hardy przerywa liczenie. Chris Jericho atakuje Matta, a ten unika i wyrzuca Y2Ja z ringu Clotheslinem. Wykonuje Twist of Fate na partnerze Y2Ja. W tym czasie Jeff pozbierał się po Spearze, wszedł na trzecią linę i wykonał Swanton Bomb na Big Shole. 1… 2… 3… i po walce!

THE HARDYS SĄ NOWYMI EWWC TAG TEAM CHAMPIONAMI

[REKLAMA]

[Entrance „The Fourtunate Sons”, bracia DiBiase wchodzą na ring z mikrofonami, słychać gwizdy na trybunach]

Ted DiBiase Jr.: Pierwszy raz w historii ja i mój młodszy brat Brett jesteśmy razem w jednym zespole. I to my zdominujemy tę gale, jaką jest EWWC!

Brett DiBiase: Mamy również ten zaszczyt, że naszym menedżerem jest najlepszy wrestler w historii – „The Million Dollar Man” Ted DiBiase.

Ted DiBiase Sr.: Jednak we wszystkim jest jedna luka.

Ted.DiBiase. Jr.: Nie wybrano nas do żadnej z walk o pasy Tag Teamowe!

Ted. DiBiase. Sr.: A więc mówię teraz do Generalnej Menadżer – Tiffany: daję ci szansę na zmianę twojej decyzji, lecz masz zrobić to tu i teraz.

[Entrance The High Flyer’s – Rey Mysterio i Evan Bourne wchodzą na ring i stają przed Teddem i Brettem i patrzą im prosto w oczy, nagle na ekranie pojawia się Tiffany]

Tiffany: Jeśli jesteście tacy dobrzy to udowodnijcie to. Na następnej gali The Fourtunate Sons zmierzą się z The High Flyer’s!

[bracia DiBiase atakują Reya i Evana powalają ich na ziemię, kopią, po czym wychodzą z ringu przy głośnych gwizdach i swoim entrance]

A.W.: Widzieliśmy co się stało.

J.L.: Na szczęście Rey i Evan już się pozbierali…

Ken Anderson : Panie i panowie nadchodzi Hardcore Fatal Four Way Match o pas EWWC Hardcore Championship!

HARDCORE FATAL FOUR WAY MATCH

RANDY ORTON vs TRIPLE H vs ROB VAN DAM vs STEVE AUSTIN (EWWC Hardcore Championship)

Usłyszeliśmy już entrance Ortona i Huntera, lecz Triple H nie chciał czekać na pozostałych rywali zaatakował Randego młotem w brzuch. Wtedy właśnie przy owacji publiczności na ring wszedł Rob van Damm. Pomógł Hunterowi atakować Ortona. Rob wykonał na Randym Clothesline i wtedy z zaskoczenia Triple H wyrzucił RVD z ringu. I nagle trzask – głos tłukącego się szkła – na ring wchodzi STONE COLD STEVE AUSTIN. Najpierw wykonuje Irish Whip na Viperze , ten przytrzymał się lin, otrzymał Clothesline i wyleciał poza ring. Stone Cold spojrzał Hunterowi w oczy. Zaczęła się bitwa na poparcie kibiców – SCSA miał przewagę. Dopiero wtedy zaczęła się walka. Triple H kontra SCSA w ringu, a gdy już się pozbierali również Orton i RVD walczyli między sobą lecz poza ringiem. Dobrze, że do tej walki zatrudniono dwóch sędziów, bo nie miał by kto klepać w matę, ciągle tylko 2 count, 2 count. Najbardziej zmęczeni byli Randy i RVD, bo akcje poza ringiem są 2 razy bardziej skuteczne. Lecz to na ringu zaczęła się ciekawa akcja. Stone Cold chciał wykonać Stunner, lecz Hunter odepchnął go i zrobił Spinebuster. Tymczasem Orton powalił RVD i spoglądał na sytuacje w rigu – był gotów do wejścia. Triple H chwycił Stone Colda i nastąpił ten moment – Pedigree. Orton w tym czasie wszedł na ring, klepnął Huntera gdy ten jeszcze stał na nogach i wykonał RKO. Przypiął. 1… 2… Triple H oderwał łopatki! Wyszedł z RKO! Orton jest załamany. Na ring wpada RVD chcąc go zaatakować Orton ucieka z ringu, Rob biegnie za nim. I… Orton przechwycił jego głowę i wykonał DDT poza ringiem. 1… 2… NIE! Kolejny raz Orton nie ma szczęścia! Triple H i SCSA gdy wstali zaczęli walkę poza ringiem stanęli na scenie. Rob van Dam po Scoop Slamie na Randym dołączył do Huntera i Stone Colda. Austin chciał zająć się RVD, lecz nagle Triple H kopnął Stone Colda i wykonał Pedigree na scenie! Popatrzył na RVD, lecz nie chciał widocznie przypiąć Stone Colda. Po chwili do akcji wkroczył Orton. Miał zamiar zaatakować RVD, lecz Triple H wykonał na nim Spinebuster. Triple H dalej nie przypinał rywala. Zaczęła się walka Triple H kontra Rob van Dam. Rob wyrzucił Huntera za scene gdzie wykonał na nim Piledriver. Wdrapał się z powrotem, lecz tym razem nie na scenę, a na wysokie rusztowanie które je przytrzymuje. Wzmógł jeszcze doping publiczności – wszystkie gardła na trybunach wydały z siebie głośne R! V! D!, po czym Rob wykonał Five–Star Frog Splash z wysokości około 30 stóp!!! Zdołał położyć rękę na Hunterze! 1, 2, 3 i KONIEC

ROB VAN DAM JEST NOWYM EWWC HARDOCRE CHAMPIONEM

J.L.: Coś niesamowitego! Miejmy nadzieję, że nikomu nic się nie stało…

A.W.: Nie ma się co dziwić – w końcu był to mecz na zasadach Hardcore…

J.L.: Nie przerywamy – już za moment No DQ Tag Team Match o pasy Tag Teamowe…

NO DQ TAG TEAM MATCH

LAX (Homicide i Hernandez) vs BROTHERS OF DESTRUCTION (Kane I The Undertaker) (World Tag Team Championship)

Świetną walkę poprzedziło emocjonujące wejście Brothers of Destruction. Zaczęli Kane i Hernandez, jednak to ten drugi zaatakował zdecydowaniej. Po długiej chwili, w której zdecydowanie dominował Hernandez, Kane zdołał zrobić zmianę po Irish Whipie, lecz Hernandez tego nie widział, a Undertaker wyszedł z ringu i sięgnął po krzesło. Gdy wszedł na ring Hernandez trzymał Kane’a na głowie i chciał wykonać Powerbomb (!), lecz Dead Man uderzył Hernandeza krzesłem w brzuch! Kane spadł z jego głowy, a Undertaker wykonał Last Ride. Chciał przypiąć, ale Homicide dał o sobie znać przerywając liczenie… Undertaker był wściekły. Podniósł wzrok w swój sposób na Homicida i chciał go zaatakować, lecz w tym właśnie czasie Hernandez sięgnął po krzesło, które leżało po ataku Undertakera, i uderzył go w głowę. Tym razem on chciał odliczyć Undertakera, lecz gdy był już na klęczkach Undertaker podniósł głowę w swój sposób i wykonał na Hernandezie Choke, z czym wiąże się Chokslam, lecz ba ringu pojawił się Homicide, a w ręku trzymał młot. Uderzył nim Undertakera, po czym chwycił za krzesło i chciał zaatakować nim Kane’a, który wszedł na ring i zrobił Big Boot na krześle, które uderzyło Homicida w twarz… Hernandez wyrzucił jednak Big Red Machine z ringu chlotheslinem, po czym kopnął Undertakera i wykonał na nim Border Toss. Przypina – 1, 2, 3 i po walce.

LAX SĄ NOWYMI WORLD TAG TEAM CHAMPIONAMI.

LAX ze swoimi pasami już wychodzili z ringu, lecz nagle zaatakowali ich Undertaker i Kane! Kane wyrzucił za scenę Homicida Chokeslamem, a Undertaker wykonał Tombstone Piledriver na Hernandezie na środku sceny!!!

[REKLAMY]

[Abraham Washington jest za sceną i chce przeprowadzić wywiad…]

A.W.: Panie i panowie jest ze mną The Peapole’s Champ – The Rock!

The Rock: Witaj!

A.W.: Zostałeś wyznaczony do walki o pas EWWC World Championship. Czego możemy się dziś spodziewać.

T.R.: Zgadza się – jestem pretendentem do tego pasa… i to ja będę dziś jego pierwszym właścicielem! To ja dziś pokaże moim rywalom, że adrenalinę mam we krwi i nie boje się niczego co dziś ma się wydarzyć i jestem w stanie odliczyć dziś wszystkich moich rywali, by stać się nowym EWWC World Championem! To tyle – na razie!

A.W.: … na razie…

K.A.: Czas na Elimination Chamber o pas EWWC World Championship!

ELIMIANTION CHAMBER

CHRIS JERICHO vs EDGE vs JEFF HARDY vs BIG SHOW vs AJ STYLES vs THE ROCK (EWWC World Championship)

Zawodnicy są już w ringu a w zasadzie dwóch jest w ringu, a czterech w komorach, z których zostaną później uwolnieni w losowej kolejności, być może za chwilę będziemy świadkami najlepszej walki w historii współczesnego wrestlingu. Zaczyna Jeff Hardy i Chris Jericho. Jeff atakuje Chrisa Chlotheslinem, potem drugi, i próba trzeciego, ale Y2J mija i wykonuje Back Body Drop. Przez jakiś czas walczą między sobą, ale nie jest to nic niesamowitego, po pewnym czasie Jeff próbuje wykonać Twist of Fate, ale Y2J przechodzi do Walls of Jericho. Gdy wykonywał swoją akcję sumbissionową, przyszła kolej na trzeciego zawodnika. Wylosowany został Rated-R Superstar – Edge! Tak zaczęły się kłopoty Jericho. Przez dłuższy czas Y2J’a atakował zarówno Jeff jak i Edge. Nawet wykonali na nim dwuosobowy Suplex. Jericho został zdrowo obity. Po pewnym czasie Edge chciał wykonać Spear, lecz Jericho minął, a że był w narożniku Edge wpadł w metalowy słup… Jericho czekał na swojego rywala, i wykonał Codebreaker! Przypiął – 1,2,3 i w ten sposób mieliśmy o jednego zawodnika mniej. Y2J myślał, że to już koniec jego problemów, ale 10 sekund później uwolniono kolejnego zawodnika – AJ Styles! Tym razem Jeff na spółkę z AJ Stylesem atakowali Chrisa. Po pewnym czasie Jericho wykonał Irish Whip na AJ’u, lecz ten przytrzymał się lin, lecz nic mu to nie dało – Y2J wykonał Clotheslina i wyrzucił rywala za ring. Tam wbił go w metalową klatkę. Zadowolony wszedł na ring, lecz zapomniał o jednym – tam nadal był Jeff Hardy. Kopnął Chrisa i wykonał Twist of Fate. Potem wszedł na narożnik i wykonał Swanton Bomb. W ten sposób Chris został wyeliminowany. Wtaszczył na ring AJ Styles’a i chciał go przypiąć, lecz po dwóch klepnięciach w matę przez sędziego AJ Styles oderwał łopatki… Jeff i AJ walczyli między sobą po kilku minutach walki przyszedł czas na piątego zawodnika… był to Big Show. Zaatakował od razu Jeffa Hardy’ego. Chciał wykonać swój słynny prawy, ale Jeff minął, kopnął Showa i chciał wykonać Twist of Fate, ale Big Show przerzucił go za siebie Back Body Dropem. AJ zatakował Big Showa, lecz ten nie dawał się, przez moment to oni walczyli między sobą. AJ wykonał Irish Whip i Show znalazł się w narożniku, Jeff próbował zaatakować Big Showa Clotheslinem, lecz ten wykonał na nim chore i Hardy wyleciał poza ring gdzie zwijał się z bólu. Big Show zaatakował AJ Stylesa uderzył go dwa razy w brzuch, po czym wykonał Chokeslam! 1… 2… trz… nie! Sędzia uznał że AJ wcześniej oderwał łopatki. Big Show wściekły chciał wykonać Body Slam, lecz AJ Styles przetoczył się pod jego nogami, przypiął i wyeliminował Big Showa! W tej chwili na ring wszedł The Rock! Zatakował AJ Stylesa . Wykonał swój słynny prawy, gdy Styles był w narożniku. Na ring wpadł Jeff Hardy, lecz nadział się na The Rocka, który wykonał Pepole’s Elbow. Przypiął i wyeliminował Jeffa!

Został sam na sam z AJ Stylesem wykonał na nim Float-over DDT i przymierzał się do Pepole’s Elbow. Gdy biegł AJ wstał i podniósł The Rocka wykonując Styles Clash. 1.. 2… 3… i wygrywa!!!

AJ STYLES JEST NOWYM EWWC WORLD CHAMPIONEM

J.L.: Niesamowite! AJ wygrał! AJ Styles jest nowym EWWC Championem!

A.W.: Jedna z najlepszych walk jakie kiedykolwiek oglądałem! Niestety musimy się już żegnać. Mamy nadzieję, że nie żałują państwo, że spędziliście z nami czas. Żegnają się Abraham Washington…

J.L.: …i Jerry Lawler. Miłego wieczoru i szczęśliwego nowego roku!

[ Dodano: 2010-01-05, 21:15 ]

Proszę o komentarze! :D Mam nadzieję, że się podobało (to moja pierwsza gala - jeśli uważacie, że była dobra, to za jakiś czas ciąg dalszy...)

https://forum.wrestling.pl/topic/18417-1-ewwc/

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jeśli to była twoja pierwsza gala to na prawde jest spoko ;) Pierwsze dwie walki troche słabe i krótkie , ale do reszty nie mam zastrzeżeń ;]
https://forum.wrestling.pl/topic/18417-1-ewwc/#findComment-163366

Tak to jest pierwsza gala... Sądzę, że następne będą jeszcze lepsze. :)
https://forum.wrestling.pl/topic/18417-1-ewwc/#findComment-163374

Wiadomo , na pewno poczytam ;) Twoja ostatnia walka najlepsza ;]
https://forum.wrestling.pl/topic/18417-1-ewwc/#findComment-163377

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Najnowsze posty

• Grins
      Dziwne to bo na ostatniej gali pokazali Otisa bez gaci? Ja ogólnie ma dość gołych lasek w sieci jest aż ponad to tik tok, twitter czy instagram, gwiazdki wrestlingu również świecą swoimi dupskami gdzie się tylko da, Nikkita Nylons to się dziwie że jeszcze żadnego bana nie wyłapała za świecenie swoją dupą na instagramie  (klepałby) ogólnie wrestling to wrestling, nie jest od tego aby gołe baby oglądać, mam nadzieje że po prostu wrócą brutalniejsze akcje, pierwsze przesłanki już był na Bad Blood i tego właśnie oczekuje, nic poza tym  nie wiem czemu era Attitude właśnie kojarzy się z gołymi babami, nie było tam tak wielkie seksualności jak na przykład w Erze Ruthless Aggression gdzie dostaliśmy sprośny segment z Edge'm i Lita która do tej pory pluje sobie w gębę że zgodziła się na ten segment, czy inne akcje tego typu gdzie laski były prawie bez niczego na wizji  Jakieś zmiany będę, ostrzejszy język pewnie i trochę więcej brutalności ogólnie też nie ma co przesadzać, poza tym i tak ostry język jest już dostępny od dłuższego czasu słyszymy od zawodników " bitch " ostatnio we War Gamesie Jey powiedział " oh shit " więc ten język i tak jest bardziej ostrzejszy niż na przykład kilka lat temu gdzie trzeba było pikować wszystko za każdym razem XD
    • KyRenLo
    • PpW
      ROZKŁAD JAZDY NA DZISIAJSZE HARDCORE FRIDAY BARSZCZ Z KRZESŁAMI 🎅🔥 2Koła czekają na was już od 19, a show tradycyjnie rozpoczynamy o 20 (plus świąteczna obsuwa, wiadomo) 🍻 DO ZOBACZENIA 🫡 Przeczytaj na fanpage.
    • RomanRZYMEK
      Oczywiście że Punk również zachował się słabo i nieprofesjonalnie, ale na backstage’u. Odróżnijmy te 2 kwestie, bo to jest podstawa by dalej prowadzić dyskusję. Punk jako Phill za kulisami - tu ciężko mi go nazywać profesjonalistą bo nie wiem co się działo za kulisami. CM PUNK jako postać, wrestler, storyteller to profesjonalista pełną gębą. W moim poście nigdzie nie napisałem, że Punk był w tym święty. Zarówno Punk jak i AEW, a raczej Tony mają swoje za uszami, tylko że z reguły jest tak, że ludzie staną zawsze po którejś ze stron i tutaj „znowu” Punk prześlizgnie się i raczej nie będzie miał z tego żadnych konsekwencji, bo to nie Punk, a AEW wyszło z ideą NDA w stronę Nemetha. Zresztą i tak najbardziej zagorzali fani AEW dalej będą myśleć, że wszystkiemu winny jest Punk. A skoro mowa o nieprofesjonalizmie, to zobacz sobie jak nieprofesjonalizm może być katalizatorem do całego gowna i zamieszania.    Świetny segment, który uruchomił efekt domina. Page, który w porównaniu do Punka na polu osiągnięć, doświadczeń czy po prostu znajomości biznesu mógłby Philowi buty czyścić, wychodzi do telewizji krajowej i gra w swoje karty. Daje shootowe promo które nie było uwzględnione w zarysie skryptu (tak, Tony tak bardzo wierzył w swoje „gwiazdy”, że dał im wolna rękę , jeśli chodzi o speeche. Niestety na przykładzie Page, czy kilku innych speechów dochodzimy do wniosku, że jednak lepiej gdyby ten skrypt był, bo nie każdy jest tak świadomy i doświadczony, by wykorzystać ten przywilej na poczet pracy dla firmy czytaj dla AEW). To dopiero jest nieprofesjonalizm pełną gębą. Hardkorowce AEW plują na Punka, ale zapominają, że odstawiając charakter Phila na bok, Punk był w chuj wartością dodatnia w AEW. Czy to pod kontem postaci -dalej uważam że był największą gwiazdą jaka była w AEW, czy to pod kontem po prostu znajomości biznesu - Punk wie jak zaciekawić widza i w tym wszystkim już pomijając kwestie backstage’owe patrząc pod kontem czysto postaci jest to profesjonalista pełną gębą który generuje swoja postacią przychody. A to powinno być dla AEW w tej chwili najważniejsze. 
    • MattDevitto
      Nie stoję po żadnej ze stron (ba, obie strony mam gdzieś), ale w całej tej sytuacji każdy wypadł słabo - w tym też Punk. AEW i Khan dużo na tym wszystkim stracili, ale pamiętajmy, że Punk ponownie pokazał swoje gorsze oblicze. Odnalazł się w WWE, ale to nie zmienia faktu, że dalej mimo upływu lat nie wie co to profesjonalizm i ,,dał ciała'' podczas swojej przygody w AEW, gdzie przecież mocno na niego liczono. W tej historii obie strony mają swoje za uszami.
  • Dodaj nową pozycję...