Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

BeterZ.com - obstawianie meczy w internecie zupelnie za free

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://en.beterz.com/Images/Logo.gif

BeterZ.com to pierwszy na świecie serwis pozwalający na obstawianie rozgrywek sportowych za wirtualną walutę BZ, którą następnie można wymieniać na wartościowe nagrody.

Zasady:

Cała zabawa w BeterZ opiera się na prawdziwych zakładach bukmacherskich. Na start dostajemy 10 000BZ i staramy się je jak najlepiej pomnożyć obstawiając na zwycięskie drużyny. W dobrych typach pomóc nam ma cała otoczka społecznościowa w serwisie. Z jednej strony cały czas widzimy ile osób obstawia jaką drożynę, a z drugiej strony możemy kierować się komentarzami doświadczonych graczy. Jednak gdy nam nie wyjdzie i dojdziemy do 0 BZ, wtedy na drugi dzień dostajemy ponownie 10 000BZ.

Dodatkowe metody zdobywania BZ:

Są 3 dodatkowe metody zbierania BZ:

Zapraszanie znajomych – 5 000BZ

Wypełnianie płatnych i darmowych ofert w serwisie – 1 000 – 600 000 BZ

Korzystanie z kodów bonusowych – ??BZ

Od siebie dodam, że naprawdę warto się w to pobawić ;) Jeśli komuś podoba się portal, proszę o rejestrację z tego linku ;) Powodzenia w obstawianiu :)

Link do BeterZ

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Mam tam konto od dawna, lecz szczerze mówiąc obstawiam tylko podczas meczów Barcelony.Warto się zarejestrować bo nic za to nie płacimy a można wygrać fajne nagrody.
Opublikowano
  • Autor
Mam tam konto od dawna, lecz szczerze mówiąc obstawiam tylko podczas meczów Barcelony.Warto się zarejestrować bo nic za to nie płacimy a można wygrać fajne nagrody.

dokładnie, można zaryzykować punktami nic za to nie tracąc, a korzysci z tego naprawde fajne ;)

Opublikowano
Powiem tak jak dla mnie fajna stronka z racji tego że lubię bawić sie w obstawianie a że ostatnio mi nie idzie to będe grał tylko tu dopóki nie wróce do formy ;]

19355529494bc0e6f3e8556.gif

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Przepraszam za odświeżenie tematu,ale mam pewną sprawę.Po wejściu w zakładke profile jest takie coś "Get 17085 BZ

Get 35 Free MP3 or iPod downloads on the eMusi...

Sign up for the eMusic 7 day free trial and ge...".Czy jak się zarejestruje na tym to będe mieć dodatkowe 17085 bz i czy ta rejestracja jest na prawdę darmowa?Nie chce żeby się okazało ze muszę za to zapłacić czy coś.

Opublikowano
7 day free trial - czyli 7 dni wersji testowej coś jak trial gry masz grania 3 godzinach i po 3 godzinach albo kupujesz albo nie grasz więcej ;) I wydaje mi się, że jeżeli zrobisz tam konto to weźmiesz udział w jakimś losowaniu bo raczej by nie dali od tak mp3 albo iPod'a ;)
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor
Nie radzę klikac tam w te : get 1000 free, gdyz to wiąze się z tym, ze musisz kupic tam dzwonek jakis za 10 zl i wtedy dostaniesz jako dodatek punkty. Najlepiej obstawiac tylko po prostu, a rejestracja jest w 100 % darmowa ;)