Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

smackdown 28-04-05

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ja, podobnie jak sixter, widziałem tą galę wczoraj na Tele 5 i muszę powiedzieć, że jedyny interesujący moment (i trzymający w napięciu) był wtedy, jak Eddie nie dawał zmiany i stał jak słup z ponurą twarzą. Fatal 4 Way match był przeciętny. Bez zaskakujących momentów, z tradycyjnymi ciosami. Jedynie spięcie Bookera i Angle'a trochę mogło wciągnąć. Za galę dałbym ocenę -3 .
  • Odpowiedzi 17
  • Wyświetleń 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
smack jak smack main event w porzo
Opublikowano
Ja tam bym tego Smacka rewelacją z pewnością nie nazwał. Był niezły, ale tylko jak na standardy SmackDown. Main Event był jak dla mnie średni, bo z góry było wiadomo kto wygra (zero dramaturgii), a JBL usiłujący wiarygodnie "sprzedać" ankle lock'a wyglądał po prostu żenująco (nawet dziecko nie uwierzyłoby że go to boli, widząc tak mierną "grę aktorską"). Heel turn Eddiego także był pewny, a odwrócenie się od Rey'a podczas ich walki z MNM było na maksa schematyczne i mało oryginalne. WWE mogłoby się trochę bardziej wysilić... Jeżeli coś na tym Smacku było na prawdę zajebiste - to publiczność i jej reakcje. Wiadomo, Europejczycy to nie to samo co te drętwole - Amerykańcy:)))

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg