Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE ECW 29/12/2009

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ECW 29/12/2009

Dark Match:

Tyler Reks b. Goldust.

Matt Hardy b. Finlay with in an ECW Homecoming match.

Evan Bourne b. Mike Knox.

Zack Ryder w/Rosa Mendes b. Tommy Dreamer - ostatnia walka Dreamer'a w WWE.

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Oprócz tego że był to chyba jeden z najsłabszych tapingów trzeciego brandu od dłuższego czasu to faktycznie pożegnanie "Tomcia Marzyciela" było naprawdę wzruszające.

Tyle lat ciężkiej pracy tego solidnego workera, poświęcenia ,zaangażowania a ten pie****ony wyzyskiwacz VKM nie potrafił tego docenić i jeszcze dał mu do zrozumienia ,że i tak nie było tu dla niego miejsca.

Dzięki Ci Tommy za wszystko.

Opublikowano

Pierwsza walka była po prostu tragiczna. Wolna, nudna i powodująca senność u widza. Mhh....ja nadal nie wiem,dlaczego Finlay tak długo utrzymuje się w WWE? W przypadku Matta to oczywiste, ale w kwestii ponad 50-letniego Irlandczyka to takie trochę niezrozumiałe.Jest dobrym workerem, lecz z drugiej strony korporacja nie zawsze na to patrzy.

Bourne wygrał w znany dla siebie sposób- kopniaki, szybkości i perfekcyjny SSP. Walka dobra, ale bez niespodzianek.

Tommy przegrał i odszedł...tylko komu się podłożył na koniec...no bez przesady i bez kpin. I w jaki sposób? Żal pisać...

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

Opublikowano
Żenada dla mnie. Dobrze, że Dreamer pożegnał się z WWE, skoro oni go w taki sposób pożegnali. Mam pytanie do kogoś, kto oglądał. Czy po walce Dreamera był jakiś moment, który mógłby świadczyć o pożegnaniu? Nie wiem, choćby pożegnał się z publicznością czy coś?

Dokladnie po walce okolo 5 min zegnal sie z publicznoscia przedstawil swoja rozdine itp. itd

9118604194b92af51af97c.jpg

Opublikowano

A mi nie jest szkoda Dreamera. Dobrze, że odchodzi, bo może teraz ludzie przestaną ciągle narzekać jakie teraz to ECW jest słabe i płakać za starym ECW. Przyznam szczerze, nie znam starego ECW (może widziałem z 3 walki) a całe ta federacja jest mi obojętna. ECW w WWE spełnia w 100% swoją rolę, promuje wiele nowych gwiazd i wprowadza je do lepszych brandów i o takie coś chodzi Vincowi.

Tommy nie był kimś kogo w WWE ceniono i każdy o tym wiedział, dlatego chyba nie spodziewał się on jakiś wielkich pożegnań. Zresztą Tommy mógł już wcześniej opuścić WWE, gdy mieliśmy pamiętny speech w którym chciał odejść jeśli nie zdobędzie pasa. Vince zaspokoił jego potrzebę, dał mu pas, Tommy zarobił trochę kasy i może iść na występować gdzie indziej. Na pewno nie będzie mi go szkoda.