Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Mecz Na TELE 5

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Siema!!!!

Wczoraj po 5 wygranej z rzędu :P ..dowiedzielismy sie ze telewizja TELE 5 bedzie relacjonować nasz kolejny mecz z Mazowszem Grójec(który tak dobrze sobie radził ostanio w Pucharze Polski).tylko wałsnie niewiem cze bedzie nasz mecz pokazywany na zywo ( w najbliszą sobote o 11 )czy tez bedzie retrasmisja w porze wieczornej w przyszły poniedziłek..jak bede więcej wiedział to tu napisze

A wiec jak komus bedzie sie nudzić to moze zerknąć na swojego znajomego z Forum :D .

Ps. TAk sobie pomyslałem ze jak mecz bedzie nadawany na całą Polske(bo z tego co sie orjętuje Tele 5 jest w każdej kablówce) obiecuje ze jak uda mi sie strzelić bramke(ostanio ekzekwuje krane -więc moze cos ustrzele :wink: )to troszke zarklamuje nasza strone Wrestlingową i pod zdjeciu koszulki klubowej bede miał na drugiej koszulce nazwe naszej Strony.. :twisted:

Pozdro....[/b]

458954520447d6ce7641a4.jpg

• 1 rok później...
  • Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Hartfan

1

• SixKiller

1

• Strong Fan

1

• Dejv

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

urbivan dobrze sie czujesz, czy mam Cie wyprowadzic?

1005187806541accfacb3d6.jpg

Urbivan: OSTRZEZENIE... Za odkopywanie starych tematow... To nie archeologia !
The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

Przecież to idzie do zamknięcia.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Nialler
      Ja ogólnie nie wiem jak to możliwe, ale Cargill mi siadła bardzo w AEW. Autentycznie ją lubiłem i w sumie czekało się na nią, a w WWE? Cóż... ciężko tu cokolwiek mi napisać, ale jest niestrawna. U Tony'ego czuć było u niej luz, a tutaj jest spięta na maksa i przez to zupełnie nie ta Jade którą polubiłem u konkurencji. Być może to i kwestia bookingu jak to wspominali koledzy w innych wątkach, bo w sumie nie zrobiła jeszcze nic żeby choćby się zbliżyć do postaci Jade z All Elite.
    • Grok
      Turniej New Japan Cup kontynuowany był dziś na gali w Amagasaki (Hyogo). Rozgrywano ostatnie dwa starcia pierwszej rundy, a zwycięzcy to Shota Umino i Ryohei Oiwa. Umino ograł Chase'a Owensa w półmain evencie wieczoru. Musiał odpierać ataki kilku członków House of Torture, zanim przypiął rywala swoim finisherem Second Chapter. Teraz Umino awansuje do drugiej rundy, gdzie 14 marca zmierzy się z Yujiro Takahashim. Takahashi był jednym z tych, którzy próbowali ingerować w dzisiejszą walkę. Oi
    • Grok
      W kolejnym numerze Wrestling Observer Newsletter z naszej kolekcji retro cofamy się do 19 maja 2008. Dave Meltzer analizuje tam TNA Sacrifice, które po Lockdown okazało się sporą klapą – głównie przez kontuzje i brak Kurta Angle'a. Przejmuje się kartą walk i tłumaczy, co go tak wkurzyło podczas oglądania. Pisze też nekrolog Penny Banner, niedocenionej wrestlerki tag teamowej z kobiecej dywizji, która była jedną z najlepszych w swojej erze – i to jeszcze nie wszystko. Wszystko to i sporo wi
    • HeymanGuy
      Czy tylko dla mnie Cargill ewidentnie zrobiono krzywdę wrzucając ją do Main Rosteru od razu po przyjściu do WWE? Przecież ona odstawałaby nawet przy talentach z NXT, taka Lola, Parker czy nawet Jacy przerasta Jade pod każdym względem. Powtarzam, że zrobiono jej wielką krzywdę pomijając ten oczywisty krok w karierze w WWE w postaci NXT. Po tym Cargill potrafi iść do mediów i mówić, że Rhea jest faworyzowana przez CT. Ta sama Rhea, która w NXT dla odmiany była
    • HeymanGuy
      Kto jeszcze miał flashbacki po heel turnie Ciampy?
  • Dodaj nową pozycję...