Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

The rock wraca do WWE ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, doszły mnie słuchy że The Rock wraca do WWE konkretnie SD
  • Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 6,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pierwsze słyszę , głupot ci nagadali :P

Rock ma wystąpić jednorazowo na raw na początku 2010 roku jako gm

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w żadnym innym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów,bez podawania przyczyny.

15526227894b75c90031222.gif

Opublikowano
  • Autor
Niewiem czy głupot ale jak weszłem na inne forum (z ciekawosci) to było gównym tematem. Będąc fanem the rocka zainteresowałem się tym.
Opublikowano
Ehh ale błędów ortograficznych. Nie weszłem tylko WSZEDŁEM, nie gównym (tak się pisze np. gówno) tylko głównym :) Topic should arrive in basket :P

Edytowane przez miszcz_94

Opublikowano
Oby nie wracał, nawet na jednorazowy występ. Prawda jest taka, ze pan skala wypiął się na cały biznes o czym dobitnie dal znać nie pojawiając się nawet na 15leciu RAW. Niech sobie kreci swoje filmy klasy B i zostawi w spokoju biznes który go wypromował.
Opublikowano
Cóż, nie darzę Rocka jakimś tam uwielbieniem, w zasadzie to mam go gdzieś. Te jego drwiny, chce tylko atencji. Zresztą, WWE i tak rzadko oglądam.
Opublikowano

Temat trochę z kosmosu, Rock ma się pojawić jedynie jako gość specjalny na styczniowym RAW...i oby tak zostało.

Do pewnego czasu marzyłem o jego powrocie, ale teraz jest już aktorem i pewnie w ringu po paru latach nie byłby tak widowiskowy, chociaż aktorsko na pewno lepszy.

Często się podaje przykład, John Cena mimo iż w ringu !@#$%! to jednak fanów swoich szanuje i się im poświęca, Rock pokazał że ma ich w dupie tak samo jak swoją macierzystą dyscyplinę która przecież u niego jest rodzinną tradycją.

btw. mimo wszystko "Gang z Boiska" był świetny :twisted:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Rock ma sie pojawić na którymś z styczniowych RAW ale wątpie żeby to był 4 stycznia :P Ale do wrestlingu raczej nie wróci .Wybrał aktorstwo a szkoda bo w ringu był świetny ...Zgadzam się z Cezetem Cena w ringu to drewno jakich mało ale swych fanów szanuje a The Rock postawił na co innego niż na fanów i nawet jak będzie special Guest Hostem to tak wielkiego ratingu nie będzie chociaż oczywiście 3.6 może 3.7 będzie...
Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
The Rock raczej nie wróci do WWE ponieważ już zakończył karierę na Wrestelmanii XX i poświęcił się grze w filmach. Bardzo bym chciał żeby wrócił ale wiem że to niemożliwe.
Opublikowano
Rock pojawił się też na dziesięcioleciu SmackDown, dokładniej mówiąc, to wyświetlono z taśmy jego przemówienie o tym, że chciałby być na RAW Guest Hostem, a oprócz tego to praktycznie o niczym :D