Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

    Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

    W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

     

Dwa pytanie dotyczące TNA


Stuner

Rekomendowane odpowiedzi


  • Posty:  493
  • Reputacja:   0
  • Dołączył:  22.12.2008
  • Status:  Offline

1. O co chodzi w FEAST OF FIRED Match'u które odbywa się Final Resolution(2008 było nie wiem czy wcześniej)? Jakie są zasady, ilu wrestler'ów walczy i co chodzi z tymi walizkami?

 

2. Team 3D zdobył w Japonii IWGP Tag Titles, ale później bronił nich na iMPACT'ach. Czy IWGP dali im takie ze zezwolenie czy TNA dogadało się jakoś z IWGP czy coś jeszcze innego? I czy British Invasion byli uważani za oficjalnych mistrzów w obu federacjach?

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

  • Przemk0

    1

  • Euz

    1

  • Stuner

    1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie


  • Posty:  3 551
  • Reputacja:   0
  • Dołączył:  12.12.2006
  • Status:  Offline

2 - mieli zezwolenie na bronienie na iMPACTach, ale NJPW nie zezwoliło na zmianę właścicieli i z tego powodu British Invasion nie zostali uznani przez japończyków za IWGP Tag Team Championów. Wynikło z tego sporo kontrowersji i pewnie następnym razem japońska federacja będzie uważała na takie akcje.
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach


  • Posty:  5 483
  • Reputacja:   15
  • Dołączył:  04.11.2003
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

1. O co chodzi w FEAST OF FIRED Match'u które odbywa się Final Resolution(2008 było nie wiem czy wcześniej)? Jakie są zasady, ilu wrestler'ów walczy i co chodzi z tymi walizkami?

 

W tym pojedynku albo zostaniesz nagrodzony title shotem albo zwolniony z TNA. Są 4 walizki, w 3ch są title shoty.. a w jednej informacja o zwolnieniu z TNA. Kto pierwszy zdejmie walizkę ten otrzymuje jej zawartość (najczęściej jej zawartość jest pokazana już na Impact'ach po gali PPV). Ilość zawodników w tym pojedynku nie jest określona.

 

Taki pojedynek odbył się także na gali Turning Point 2007.

 

W obu pojedynkach zwolniony został Christopher Daniels (z tym, że w 2008 roku w gimmicku Curry Man).

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.


×
×
  • Dodaj nową pozycję...