Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Hura, hura... ;(

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

no więc za 2 dni mam mature ustną z polskiego - prezentacja. włąsnie mam ją napisaną i sie jej ucze na pamięć. 7 kartek czcionką #12. narazie umiem 4 z nich :( a już pojutrze mam mature ;( temat: scharakteryzuj i oceń język prasy młodzieżowej na wybranych przykładach. ja pierd*le sram już w gacie ze strachu. potem 26 angielski ustny, 5 polski pisemny, 6 angielski pisemny, 16 gegra pisemna i 19 mam wos pisemny. ktoś tu jeszcze jest maturzystą? :P jaki macie temat prezentacji?
  • Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Maxi4

2

• DX-Pac

1

• navroth

1

• kWik

1

Top użytkownicy w tym temacie

ja na szczęście mam juz to za sobą ;) heh pamietam o maturze topic z zeszłego roku który sam zakłądałem :P powiem ci tyle nie martw sie nie liczy sie wiedza wkuta a wiedza praktyczna to moje zdanie i dzieki niemu zdałem wszystko praktycznie na 5 chociaż zawsze w skzole miaęłm oceny przeważajace na koniec roku 2 i 3 :-/ ....taka prawda musisz mysleć podczas ustnej jak i pisemnej matury. A to co wkujesz na pamiec i tak zapomnisz ;) hehe życze powodzenia na pewno sie uda bo matura wbrew pozorom to jeden z najłatwiejszych egzaminów w życiu tylko musisz na luzie do niej podejsc .

PEACE!

1872433537428f0b46b98ce.gif

hmm ja zaczynam w srode angielski podstawowy - tu bedzie luzik , w czwartek 29 polak ustny - temat - walka dobra ze zlem , wkulem juz prawie cala na pamiec 13 stron w zwyklym zeszycie kazda strona zajmuje mi mniej wiecej minute , cos tam dodam i wyjdzie te 15 min , ale ciagle mnie kurna strasza tymi pytaniami po przedstawieniu tematu. ksiazek nie czytalem , trzeba bedzie cos wymyslec aby zdac ,

a po ustnym polskim chyba z gorki bedzie, pisemne:, 5maja polak , 6 angielski , 9 matma, roznie u mnie moze byc z polskim , probna poszla mi zajebiscie 60%:)ale to raczej przypadek , teraz moze byc gorzej:P

"Przyjaźń jest wszystkim. Przyjaźń to coś wiecej niż talent. Więcej niż władza. Prawie równa się rodzinie. Nigdy o tym nie zapominaj."

• Urządzenie:  Windows

Ja maturę ustną z polaka mam w piątek, a mój temat to cierpienie źródłem przemian bohaterów literackich. Wydaje mi się , że ustny z polaka nie będzie trudny. Wykujesz się pracy , a na pytanie można spokojnie odpowiedzieć. Jeśli pracę zrobiłeś sam i wiesz co pisałeś. Bardzej boję się ustnej z angola. Mam rozszerzoną 25. Niby uczę się już angola kilka lat , ale zbyt dobrej gadki nie mam. Potem pisemny z angola, polaka i 9 matma, a 18 fiza.

Teraz mam do was trochę kontrowensyjną prośbę. Niektóre szkoły mają ustny z angola w pierwszym tygodniu i jest duże prawdopodobieństwo, że tematy pojawią się w internecie. Jakbyście natrafili na jakiś ciekawy link do go tu podajcie.

1575893877482df76acc17a.jpg

elegancko, hehe. widze, ze dzieki nowej ustnej z polskiego korupcja faktycznie sie szerzy :smile: powodzenia dla Was maturzysci!! napiszcie jak bylo no i przede wszystkim jak sie Wasze oceny na koniec szkoly przedstawiaja ze zdawanych przedmiotow :D

129287286446c8a666924a3.jpg

• Urządzenie:  Windows

Jak chcecie zadania na ustną z angola na rozszerzony , na podstawy też się przyda. Mam też opracowane 20 tematów . Zrobiłem je z kumple. Wyślijcie e-maila na pr albo podajcie go tutaj.

1575893877482df76acc17a.jpg

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 68 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 978 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 691 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 181 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 549 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 874 odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...