Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji. Zaloguj się Rejestracja
  1. vieiraa55
    vieiraa55 odpowiedział(a) na MattDevitto temat w Sondy
    Bruv, czekam na Omega vs Ospreay
  2. vieiraa55
    vieiraa55 odpowiedział(a) na IIL temat w Dyskusje
    Chyba po prostu to że my dorośliśmy i nasza świadomość jak ta branża działa i brakuje tej dziecinnej niewinności kiedy zaczęliśmy się tym interesować
  3. Attitude
    Attitude opublikował(a) temat w Rezultaty
    Nazwa gali:AEW Dynamite #354 Data:15.07.2026 Typ:TV-Show Lokalizacja:Boston, Massachusetts, USA Arena:MGM Music Hall At Fenway Format:Live Platforma:TBS Komentarz:Excalibur, Taz, Tony Schiavone & Don Callis Karta: Wyniki: Spoiler Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze Ring of Honor - dyskusja ogólna
  4. IIL
    IIL opublikował(a) temat w Ogłoszenia
    Od dawna nie podobało mi się to, że najważniejsze treści na forum upchane były w max dwóch działach: Dyskusje i Wydarzenia. W dyskusjach tematy zbiorcze dla tygodniówek itd zlewały się ze sobą i ciężko tam było cokolwiek znaleźć. Stali bywalcy się do tego już zapewne przyzwyczaili, ale patrząc z boku wyglądało to mało atrakcyjnie i panował tam spory nieporządek. Nowy podział: Dyskusje - miejsce na ogólne tematy. World Wrestling Entertainment - megatematy weekly shows + PLE z Wydarzeń i cały kontent o WWE. All Elite Wrestling - jak wyżej. Independent Zone - tutaj miałem sporą zagwozdkę jak to zorganizować. TNA i ROH może średnio pasują jako subfora pod "sceną niezależną", ale trzeba było je jakoś odizolować (mają dużo archiwalnej treści, więc warto było to uporządkować). Japonię chciałem wyciągnąć do osobnego, ale na razie zostaje połączona z działem. Dział Wydarzenia został usunięty. To gruba zmiana i sam od wielu lat też przywykłem do wcześniejszego stanu rzeczy, ale myślę, że warto popróbować nowych rozwiązań. Jestem otwarty na sugestie, itd. Wszystko można w każdej chwili przeorganizować.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TLC: Tables, Ladders & Chairs 2009 [Uwaga na spoilery]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jeśli Jericho przejdzie do RAW, pojadę do USA i stojąc przed Vince'm McMahonem zacznę mu robić pokłony. Mam ogromny sentyment do poniedziałkowej gali i to, co dzieje się z nią obecnie, to totalne nieporozumienie. Jakby nie patrzeć, na dzień dzisiejszy Y2J jest w ścisłej czołówce, jeśli chodzi o najlepszych wrestlerów WWE (być może jest najlepszy) i jego powrót do RAW mógłby pomóc tej gali w rozkwicie.
  • Odpowiedzi 212
  • Wyświetleń 48,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
miszcz_94, na mój gust będzie to normalny No Holds Barred Match...Pamiętacie jak było z Six Pack Challenge Match na jednej z poprzednich gal PPV (Night Of Champions bodajże,jeśli się mylę to mnie poprawcie), też niby egzotyczna nazwa a okazało się to najzwyklejszą walką każdy na każdego... Więc nie wiem jak Wy ale ja podchodziłbym z dużym dystansem do tych "nowych" stypulacji...
Opublikowano

Nie wiem czy wiedzieliście ale i tak podam :D Doszła nowa walka:

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/12851702

Szczerze powiem, że czekałem na tą walkę i podoba mi się. Liczę na zwycięstwo Johna :P

17604122554b61f252eba43.jpg

Opublikowano
a nie jeszce widomosci w jakiej stymulacji będzie ta walka ? :)
Opublikowano
aszczurze (xD) wątpię, że Y2J będzie prowadził feud z Terminatorem, który już jest zajęty Sheamusem i mam smaka na dłuższy feud z Irlandczykiem.

Teraz na pewno nie, ale niedaleko RR - nie widzę problemu.

1195284124b4f75e5f366c.jpg

Opublikowano
Nyks, póki co jest to zwykły single match

Opublikowano
Ja już nie mogę się doczekać! Otwarcie kibicuje DX a jeśli chodzi o walkę Cena vs Sheamus no to w sumie nie wiem kto może zwyciężyć. Z jednej strony myślę, że wygra Cena a z drugiej mam nadzieję, że Sheamus. Wtedy byłoby coś nowego.
Opublikowano
W pojedynku o pasy tag teamów czytałem że rozważana jest możliwość interwencji Hornswoogla więc myślę że będzie z czego się pośmiać,poza tym pewne jest że wygra DX co jest jednoznaczne z tym że Cena pokona Shemusa i Jericho przenosi się na RAW i zaczyna się feud obu panów. CO do walki Under-Batista oglądając 2 ostatnie SD ewidentne jest że Taker wygra bo by tak nie obrywał( i tak że się podkłada :shock: :D) Co do nowej walki o pas Interkontynentalny to nie wiem co się tam wydarzy,ale myślę że John potrzyma jeszcze trochę pas.

I hear voices in my head

They council me

They understand

They talk to me

291490854c7c1467c308c.gif

Opublikowano
Przyda się humor w WWE :) Jeśli dojdzie do tego pomysłu z Hornswogglem to będzie git :D :lol:

Opublikowano

Podobno w tym tygodniu Horns ma poddać DX pod Sąd Małych Ludzi xD

Co do pasa IC - ostatnio trochę Morrisona szmacą, do niczego konkretnego go nie wykorzystują, tylko bił Dolpha i Escobara. McIntyre mógłby go pokonać.

Pasy TT- DX na pewno wygrają, bo to będzie epokowe wydarzenie, jeszcze bardziej napędzi ich merchandise, do tego Shawn wreszcie będzie miał jakiś pas.

WWE Championship - Sheamus raczej nie wygra, choć czasem WWE zaskakuje, wszystko możliwe. Jednak Cenę wszyscy kochają. Z drugiej strony utrata pasa mogłaby być podbudową pod długi feud.

WHC- myślę, że wygra Taker, bo w końcu nie jest zwykłym człowiekiem. Zwykle jak na tygodniówkach się obrywa, to na PPV jest rewanż (np. Khali - Kane, Mysterio - Batista). Ale Batista strasznie go demolował, śmieszne było to duszenie krzesłem. :D

Opublikowano

CO walki o pas interkontinetal xD

Bedzie walka John morrison vs Drew McIntyre

Ja stawiam że wygra JOHN :twisted:

JOHN CENA

UNDERTAKER

JEFF HARDY

EVAN BOURNE

Opublikowano
Co do walki o pas IC, może być tak że wygra McIntyre by zacząć feud z Zigglerem który wkońcu zgarnie ten pas a Morrison przejdzie na pas WHC bo niby z kim Taker będzie feudował jak powrócił Mysterio a Jericho być może zacznie feud z Show'em
Opublikowano
askaban- widzę,że nie czytasz uważnie forum bo było już pisane że Jericho przenosi się na RAW i rozpoczyna feud z Ceną. Co do pasa WHC to ciekawe jest jak to w końcu będzie z tym Batistą. Ale i tak uważam że raczej będzie kontynuował feud z Misterio(albo tez zostanie w tym z Underem) i wtedy Morisson mógłby zacząć feudować o pas WHC bo na SD nie ma juz chyba nikogo kto by mógł z Takerem walczyć(no chyba że Cm Punk ale mieli niedawno feud i teraz Punk walczy z Trutem).Wtedy mogliby się inni promować w walkach o pas Int. a Morisson uważam ze zasłuzył na WHC :-) Może jeszcze nie zdobędzie go teraz ale za kilka miesięcy kto wie :grin:

I hear voices in my head

They council me

They understand

They talk to me

291490854c7c1467c308c.gif

Opublikowano
Batista niby ma mieć przez jakiś czas (gdzieś czytałem że może to być długo) mieć feud z Takerem.

"Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą" - św. Augustyn

"Wygrywaj bez pychy, przegrywaj bez urazy" - Bruce Lee

10861356394f75dafac0290.jpg

Opublikowano
10kilan, To nie jest pewne na 100% że Y2J przeniosą na RAW :P