Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TLC: Tables, Ladders & Chairs 2009 [Uwaga na spoilery]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Cena vs Orton niż Cena vs ten rudy(nie wiem jak się on tam zwie)

On się nazywa Sheamus i wole coś nowego Cena vs Sheamus niż znowu Orton vs Cena.

17604122554b61f252eba43.jpg

• Odpowiedzi 212
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• michal9433

28

• 10kilan

17

• Cezet

11

• RR

9

Top użytkownicy w tym temacie

ale z drugiej strony wolę oglądać walkę Cena vs Orton niż Cena vs ten rudy

Cena-Orton mieliśmy już na czterech PPV w ciągu drugiej połowy tego roku i z wyjątkiem dobrze rozpisanej walki na Summerslam, ich starcia były brutalnym gwałtem popełnionym na wszelkiej widowiskowości tej rozrywki. Feud z Sheamusem będzie zapewne analogiczny do tego z Umagą dwa lata temu. Cena wygra ale monster będzie dalej wyglądał na mocnego.

Zapraszam do mojego diary

WWF 1998: Here comes the crap!

10921402264bd2c1c1cf977.jpg

• Reputacja:   361
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Cena wygra ale monster będzie dalej wyglądał na mocnego.

Dokładnie, a stypulacja gwarantuje to, że o Celcie nadal będą mówić, że jeszcze nikt, nigdy go nie spinował :D Ja tam jestem zadowolony z tej walki, zobaczymy jak Sheamus poradzi sobie na głębokich wodach. Oby tylko Celt nie skończył później tak jak Umaga (nadal nie mogę przeżyć, że tak nie potrafili wykorzystać potencjału Samoańczyka :x ), bo gimmickowo jest ostatnio jedną z ciekawszych postaci.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Cena vs Sheamus to dobre odświeżenie pasa WWE. Nie wiem dlaczego niektórym się nie podoba. Chcecie oglądać jeszcze 100 walk Cena vs Orton? Wynik oczywiście przewidywalny, bo nie sądzę, aby podłożyli Cene nowemu nabytkowi RAW. Z resztą jak widzę większość uważa tak samo jak ja.

Christian vs Shelton Benjamin - prawdę mówiąc nie darzę Sheltona jakąś wielką sympatią, jednak chce, aby to właśnie on wygrał ten mecz i został nowym mistrzem ECW. Christian trzyma pas już dłuugo (co nie znaczy, że źle go trzyma). Przede wszystkim oczekuję dużo od tego meczu. Mam nadzieję, że będzie to baaardzo dobre widowisko. Nie mogę się już doczekać xd

DX vs Jeri-show - wynik oczywisty, tak jak w pierwszej walce, którą opisałem. DX wygra, dojdzie z pewnością do jakiegoś nie porozumienia między Showem, a Y2J'em. Nie może być inaczej, biorąc pod uwagę to, co stało się na ostatnich SD.

A ja jestem ciekawy co będzie po TLC. Kogo podsuną Cenie do feudu. Jeżeli na PP wygra DX z Jeri-Show to zarówno HBK jak i HHH odpadają. Co do Legend Killera myślę że o pasie WWE narazie nie ma mowy,zwłaszcza że kolejny feud z Ceną byłby nudny... Co do młodych gwiazd typu Shemus czy Swagger myślę ze to jeszcze nie czas. Tak więc są dwa wyjścia- albo porażka DX i feud np HBK z Ceną ( ale kurcze już dawno DX powinno mieć pasy Tag Teamów więc nie jestem przekonany) albo też powrót Edga albo J.Hardego( i to podobałoby mi się najbardziej :grin: ) CO do Kofiego to nie mam pojęcia czy feud z Ortonem przetrwa do WM, ale skoro dostaje taki push to musi walczyć z kimś większego pokroju... tylko z kim? A może tak przejście-wreszcie- Christiana do RAW? :D

I hear voices in my head

They council me

They understand

They talk to me

291490854c7c1467c308c.gif

Walki zapowiadają się w miarę ciekawie, mam nadzieję że Sheamus ogarnie sprawę i dotrzyma kroku Jaśkowi, który to mimo wszystko najprawdopodobniej będzie ten pojedynek prowadził. Po WWE można się spodziewać wszystkiego, także mam już wizję Sheamusa trzymającego pas WWE i te wszystkie miny płaczących fanów Ceny na trybunach, po tym jak Sheamus zdemoluje ich faworyta :) Oczywiście ponoszą mnie wodze fantazji, ale nie ukrywam, że taki obrót sprawy niezwykle by mnie zaskoczył, jednak wyklucza to fakt, że Sheamus potrzebuje o wiele większego pushu i chyba nieco więcej doświadczenia, aby móc być w ogóle brany pod uwagę jako konkretny pretendent do pasa.

12135614384eeb824360301.jpg

On się nazywa Sheamus i wole coś nowego Cena vs Sheamus niż znowu Orton vs Cena.

Niech będzie Sheamus ale popatrz że ten Sheamus jest na tym samym poziomie co Cena czy Orton czyli beznadziejnym,walkę oglądną bo jestem ciekawe co wwe zrobi z nim ale za dużo to ja nie oczekuje,plusem tej walki może być Finisher tego Sheamus który ładni by wyglądał na stole :) Ale przekonamy się o tym na PPV od siebie dodam ze walka będzie tak samo nudna jak obojętnie jaka walka Orton-Cena :)

Niech będzie Sheamus ale popatrz że ten Sheamus jest na tym samym poziomie co Cena czy Orton czyli beznadziejnym,walkę oglądną bo jestem ciekawe co wwe zrobi z nim ale za dużo to ja nie oczekuje,plusem tej walki może być Finisher tego Sheamus który ładni by wyglądał na stole :) Ale przekonamy się o tym na PPV od siebie dodam ze walka będzie tak samo nudna jak obojętnie jaka walka Orton-Cena :)

Masz jakieś argumenty do poparcia swojej tezy, że Sheamus jest na tym samym poziomie co Cena czy Orton ? Przecież Ty nie wiesz jaki ma ring name, ale śmiesz sądzić o jego ring skillach.

Od siebie dodam, że walka będzie tak samo nudna jak obojętnie jaka walka Orton - Cena.

"The Wróżka" Salas ?

Masz jakieś argumenty do poparcia swojej tezy, że Sheamus jest na tym samym poziomie co Cena czy Orton ? Przecież Ty nie wiesz jaki ma ring name, ale śmiesz sądzić o jego ring skillach.

Tak mam :P w FCW miał inny Ring name!! w WWE na tygodniówkach widziałem go dwa razy i nic nie pokazał :P zaraz ktoś powie że on jeszcze nie miał poważnej walki w WWE,ja sie z tym zgodzę ale w FCW on też nic nie pokazywał walczył na poziomie ME RAW,dobra możliwe że będzie ładnie walczył choć wątpię w to bo jeśli w FCW słabo walczył to na RAW nie będzie lepiej :)

Gotix tak to ja wróżka :P

w FCW miał inny Ring name

Tam nazywał się Sheamus O'Shaunessy czyli faktycznie inaczej nikt nigdy by na to nie wpadł...

w FCW on też nic nie pokazywał walczył na poziomie ME RAW,dobra możliwe że będzie ładnie walczył choć wątpię w to bo jeśli w FCW słabo walczył to na RAW nie będzie lepiej

Drew potrafił z niego coś wykrzesać, poprowadził go zmuszając do wytężonej pracy i walka o pas Fcw ładnie im się kleiła, w tag teamach też tam dawał radę, chociażby z "terminatorem" Rybackiem.

w FCW miał inny Ring name

Tam nazywał się Sheamus O'Shaunessy czyli faktycznie inaczej nikt nigdy by na to nie wpadł...

Dobra tam już mniejsza o to :)

w FCW on też nic nie pokazywał walczył na poziomie ME RAW,dobra możliwe że będzie ładnie walczył choć wątpię w to bo jeśli w FCW słabo walczył to na RAW nie będzie lepiej

Drew potrafił z niego coś wykrzesać, poprowadził go zmuszając do wytężonej pracy i walka o pas Fcw ładnie im się kleiła, w tag teamach też tam dawał radę, chociażby z "terminatorem" Rybackiem.

no ale Drew to nie Cena :P,Cena może jedynie walkę zepsuć bo żeby poprowadzić dobrze walkę jest potrzebny dobrze technicznie zawodnik,John niestety do nich nie należy,to jest WWE czyli będzie tylko im chodziło to żeby Sheamus został trochę pod promowany,ogólnie walka jest dziwna bo Sheamus nie jest jeszcze tak rozpoznawalną postacią i ja bym najpierw wmieszał go w jakiś mały feud a dopiero puzniej walka o pas,dobra nie ma co gadać poczekamy zobaczymy co będzie z tą walkę,ja na wiele się nie nastawiam :)

Witam wszystkich na forum!

Po dobrym moim zdaniem SS nastał czas na TLC.

WHC championship

Ta walka może być dobre jeśli obydwóch wrestlerów się postara i zaprezentują nam widowisko takie jak na wrestlemanii 23.Chociaż tutaj sądzę że jeszcze taker potrzyma pas.

WWE championship

Tutaj lekko zdziwiony jestem że Sheamus będzie walczył.OK dobry wrestler ale, bez jaj niedawno doszedł do rosteru i już ma walczyć o pas?Raczej wiadome jest że przegra ale mam nadzieję na dobrą walkę.

ECW championship

tyle czekałem na ten pojedynek.Moim zdaniem Christian i Benjamin stworzą naprawde dobry,widowiskowy meczyk.Wiemy że Shelton potrafi zrobić coś co zawsze da nam na myśl no to było niezłe.Jak wiemy Christian ma już duże doświadczenie w tego typu pojedynkach i mam nadzieję że mnie nie zawiedzie.

TAG TEAM UTTC

Tutaj cieszę się że DX będzie walczyć i mam nadzieję że zgarną pasy mistrzowskie.Bałem się troszkę że jeden z nich a najprawdopodobniej Triple H znów będzie z miesiąca na miesiąc był pretendentem.Sądzę że to Chris i HBK będą trzymać ten pojedynek w napięciu,pokażą jakąś dramaturgie może jakieś fajne ryzykowne akcje.

Triple H i Big show będzie tylko do zamulenia lub na skończenie walki poprzez finisher.

puzniej

Dobra nie rozumiem raz piszesz z znakami polskimi a raz nie :) I jeszcze ten błąd ort. :P Ale do rzeczy ja jestem zadowolony z walki Cena vs Sheamus i oby WWE na więcej tego typu walk wpadło :P

17604122554b61f252eba43.jpg

puzniej

Dobra nie rozumiem raz piszesz z znakami polskimi a raz nie :) I jeszcze ten błąd ort.

Pisałem dość szybko ale dzięki za poprawienie :)

Sorry za Offtop :)

Jak dla mnie to nie ma innej możliwośći jak zdobycie pasów przez DX do rozpoczęcia feudu Show - Y2J.Jeden mógłby drugiego oskarżyć że przez niego przegrali itp. choć z drugiej strony może tak być że taki będzie początek feudu Tripla i Sexy Boy'a :twisted: Jestem ciekaw jak zaprezentuje się Sheamus w walce z Ceną mam nadzieje że razem skleją coś ciekawego.Najwięcej oczekuje od walki Takera i Batisty, ich walki zawsze było dobre (przynajmniej dla mnie) i mam nadzieje że tym razem WWE również nas nie zawiedzie.