Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TLC: Tables, Ladders & Chairs 2009 [Uwaga na spoilery]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Taker vs Batista czyli jeden z takich no pojedynków ala ME. Ich pojedynki są dość zjadliwe, ale mam szczerą nadzieje że pojedynek skończy się po około 15/10 min. Potem całe tępo będzie pewnie zamulone przez ledwo dyszącego koksistę. Oprócz tego stypulacja jest dość taka dziwna.. może ktoś wytłumaczy na czym to coś polega ? Na waleniu przeciwnika krzesłem ?

Cena vs Sheamus eee.. ktoś na sali wie dlaczego blady jest w ME PPV ? A tak przepraszam jego kolega Trzyha mu to załatwił. Nie zdziwiłbym się jeśli Cena by przegrał przeciee Trypel umie naprawdę wpływać na booking. Cóż pożyjemy zobaczymy.

Jamajczyk vs Norton No no.. nie oglądam ostatnio w ogóle WWE więc się wypowiem tak.. pewnie wygra Orton o !

Reszta pojedynków będzie pewnie taka dość nudna.. oprócz walki o ECW Championship. No i może wyjść coś z DX vs JeriShow jeśli to Y2J i HBK będą szli o pasy. Gdzieś w wywiadzie HHH mówił że się boi wysokości ponieważ miał kontuzje nogi :razz:

• Odpowiedzi 212
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• michal9433

28

• 10kilan

17

• Cezet

11

• RR

9

Top użytkownicy w tym temacie

Cena vs Sheamus eee.. ktoś na sali wie dlaczego blady jest w ME PPV ? A tak przepraszam jego kolega Trzyha mu to załatwił.

Mylisz Sheamusa z Drew, gdyż to właśnie ten drugi ma taki push za sprawą Triple H. Dla mnie Sheamus jest lepszy w ringu niż Jasiek (co nie jest trudne), tak więc sporo spodziewam się po tym pojedynku, szczególnie ze strony bladego. Zobaczymy jak sytuacja się rozwinie, chociaż zwycięstwo nowego zawodnika w pojedynku z terminatorem i dewastatorem nie jest zbyt prawdopodobna (zresztą już większość to zauważa).

Sheamus jest chyba jednym z najbardziej utalentowanych młodych zawodników (mam na myśli tych, którzy niedawno zaliczyli debiut). Czekam z niecierpliwością co WWE z nim zrobi, oby nie drugi Umaga [*].

Hmmm może faktyyycznie... ale jak mówiłem na bieżąco nie jestem z WWE. Słyszałem że ktoś tam ma taki push dzięki Tryplowi więc pomyślałem że chodziło o Sheamusa.

Triple mocno przemawia i za Drew i za sheamusem więc obaj macie racje :)

Oboje są popierani na zapleczu przez Paula i widać efekty, Drew walczy z Morrisonem a Sheamus z Jasiem, w niedziele zobaczymy jak wielką moc ma HHH, bo jeśli i jego dwaj ulubieńcy dostaną pasy i na dodatek on z HBK to będzie przegięcie :twisted:

A co wy na to że w przyszłości planowany jest feud Kingston-Sheamus? Widzę że WWE pokłada duże nadzieje w Shemusie i myslę że za kilka miesięcy będzie z pasem. Hmm feud Shemus vs Kofi o pas WWE? :D

I hear voices in my head

They council me

They understand

They talk to me

291490854c7c1467c308c.gif

O tak feud Kofi vs Sheamus może być bardzo fajny. Znając umiejętności obu wrestlerów. Tylko na początek chce zobaczyć jak Kofi poradzi sobie z Ortonem :P i czy WWE da pas Irlandczykowi.

17604122554b61f252eba43.jpg

O tak feud Kofi vs Sheamus może być bardzo fajny. Znając umiejętności obu wrestlerów. Tylko na początek chce zobaczyć jak Kofi poradzi sobie z Ortonem i czy WWE da pas Irlandczykowi.

Cholera ludzie nie denerwujcie mnie! Jesteście jak jakieś chorągiewki - wystarczy, że starszy forumowicz albo kilku młodszych chórem okrzykną jakiegoś zawodnika dobrem to ślepo za tym podążacie. "Znając ich umiejętności"... Jakie niby ma umiejętności Celtic Warrior? Jest stiffowy ale co poza tym? eh...

Jestem zdziwiony brakiem wypowiedzi dłuższych niż pół zdania na temat walki o ECW Championship! Przecież jeżeli booking nie nawali to to będzie show stealer :-) Na tę walkę czekam najbardziej. Na drugim miejscu jest...

Intercontinental Championship

Mam nadzieję, że Drew pasa jeszcze nie dostanie. Kibicowałem mu wcześniej trochę bardziej, ale w porównaniu do pushu jaki dostaje lepszy Ziggler jest to nie fair. Po ciekawej walce zwycięży Morrison.

"Zawsze trzeba działać. Źle czy dobrze okaże się później. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się" - Mistrz Andrzej Sapkowski

http://www.zanimnapiszesz.info/

14969654294ab3f35f76bea.jpg

O tak feud Kofi vs Sheamus może być bardzo fajny. Znając umiejętności obu wrestlerów. Tylko na początek chce zobaczyć jak Kofi poradzi sobie z Ortonem i czy WWE da pas Irlandczykowi.

Jestem zdziwiony brakiem wypowiedzi dłuższych niż pół zdania na temat walki o ECW Championship! Przecież jeżeli booking nie nawali to to będzie show stealer :-) Na tę walkę czekam najbardziej. Na drugim miejscu jest...

Intercontinental Championship

Mam nadzieję, że Drew pasa jeszcze nie dostanie. Kibicowałem mu wcześniej trochę bardziej, ale w porównaniu do pushu jaki dostaje lepszy Ziggler jest to nie fair. Po ciekawej walce zwycięży Morrison.

O tak na SD zrobili dobrą walkę , Drew pokazał nawet backbreakera :D , ale to nie jego zasługa tylko Morrisona

yy.... Walka o pas ECW co tu można powiedzieć nie oglądając ECW??

Na pewno spodziewam się po Christianie i Gold Standardzie dobrej walki bo znam ich umiejętności i parę ich walk widziałem

Edytowane przez Domio

Cholera ludzie nie denerwujcie mnie! Jesteście jak jakieś chorągiewki - wystarczy, że starszy forumowicz albo kilku młodszych chórem okrzykną jakiegoś zawodnika dobrem to ślepo za tym podążacie.

Sorry, ale wczoraj się urodziłeś? Spora część "fanów" WWE, nie ma własnego zdania, idąc ślepo za innymi. Wielokrotnie były posty, w których dla jednego Cena był bohaterem, by kilka stron później życzyć mu porażki, kontuzji i wyskakiwać z tekstami, że jest cienki i w ogóle.

• Reputacja:   396
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Bez sensu ta walka Orton vs. Kofi na PPV skoro na 2 poprzednich galach mieliśmy przedpremierowy pokaz" starcia tych zawodników. Zero podjarki takim pojedynkiem, skoro trzeci tydzień z rzędu będziemy się raczyć tą samą walką (mogli chociaż dać jakiś gimmick match). Szwankuje logika u Vince'a. Zamiast przetrzymać ludzi w niepewności (co do zemsty Ortona) po Survivor Series aż do TLC, ten zapodaje co gale starcie Vipera z Ex-Jamajczykiem. Gdzie sens? Gdzie logika?

Odnośnie walki Shameusa z Ceną, to jeśli Vince chce go tak na prawdę mocno wypromować, to "Blady" powinien wygrać w "stołowym meczu" a Cena odzyskać tytuł (Celt nie jest jeszcze gotowy na jakikolwiek run z pasem) na tym samym PPV (korzystając z prawa do rewanżu). Byłby to numer w stylu "jednodniowego Champa" jakim był Kane po pojechaniu Austina. Pas i tak wróciłby do Janusza (nie żeby mnie to bawiło, ale dla Shameusa jest jeszcze za wcześnie na "panowanie" z tytułem HW) a Celt dostałby mega-promującego kopa.

Jestem zdziwiony brakiem wypowiedzi dłuższych niż pół zdania na temat walki o ECW Championship! Przecież jeżeli booking nie nawali to to będzie show stealer Na tę walkę czekam najbardziej.

Kwestia czy Vince nie wydyma fanów i nie przeznaczy na ten pojedynek minimalnej ilości czasu (wiadomo jaki stosunek do pasa ECW ma McMahhon. Po prostu analny. Ma go w dupie). Jeśli nie zrobi takiego numeru, to walka bankowo będzie dobra. Boję się tylko, żebyśmy jednak nie dostali 10-cio minutowej (z wejściami) popierdółki.

Edytowane przez -Raven-

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Cholera ludzie nie denerwujcie mnie! Jesteście jak jakieś chorągiewki - wystarczy, że starszy forumowicz albo kilku młodszych chórem okrzykną jakiegoś zawodnika dobrem to ślepo za tym podążacie. "Znając ich umiejętności"... Jakie niby ma umiejętności Celtic Warrior? Jest stiffowy ale co poza tym? eh...

Ej po prostu lobię go czy to tak ciężko zrozumieć? :lol: I jeśli Sheamus zdobędzie pas to będę bardzo szczęśliwy.

17604122554b61f252eba43.jpg

Odnośnie walki Shameusa z Ceną, to jeśli Vince chce go tak na prawdę mocno wypromować, to "Blady" powinien wygrać w "stołowym meczu" a Cena odzyskać tytuł (Celt nie jest jeszcze gotowy na jakikolwiek run z pasem) na tym samym PPV (korzystając z prawa do rewanżu). Byłby to numer w stylu "jednodniowego Champa" jakim był Kane po pojechaniu Austina. Pas i tak wróciłby do Janusza (nie żeby mnie to bawiło, ale dla Shameusa jest jeszcze za wcześnie na "panowanie" z tytułem HW) a Celt dostałby mega-promującego kopa.

Zapomnieliście o jednej rzeczy.

Wcześniej należałoby sprawdzić ile lat ma Sheamus, bo Orton z całą pewnością nie pozwoli, żeby jakiś nowicjusz zabrał mu tytuł najmłodszego mistrza w historii.

Tego można być pewnym.

1195284124b4f75e5f366c.jpg

Wcześniej należałoby sprawdzić ile lat ma Sheamus, bo Orton z całą pewnością nie pozwoli, żeby jakiś nowicjusz zabrał mu tytuł najmłodszego mistrza w historii.

Sheamus ma 31 lat, więc "rekord" Ortona nie jest zagrożony póki co.

Look in my eyes, what do You see ?

The Cult of Personality

Zapomnieliście o jednej rzeczy.

Tego można być pewnym.

Mylicie pas WWE z pasem WHC. Bo właśnie ten drugi Orton wygrał jako ten najmłodszy. Co do pierwszego pasa, to najmodszym posiadaczem był Brock Lesnar.

2 dni do gali... najbardziej oczekuję pojedynku Christian vs Shelton Benjamin (chyba większość podobnie). Zobaczymy, czy bookerzy staną na wysokości zadania i jakoś ciekawie wyreżyserują tą walkę, bo Kapitan Charyzma i Gold Standart to światowa klasa.