Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Total Blast Wrestling - Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Ja również dziękuję za wyróżnienie. Czy się pojawię postaram się odpowiedzieć stosunkowo wcześnie :)

Take me down to the paradise city

Where the grass is green and the girls are pretty

114037126847768c6792b79.jpg

• Odpowiedzi 120
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Przemk0

17

• SixKiller

14

• thejehmes

12

• Maxi4

5

Top użytkownicy w tym temacie

Chyba trochę przesadzacie...jesteście nadwrażliwi czy jak :? Boryss nikogo "tym jednym zdaniem" nie obraził, bynajmniej przyglądając się tej dyskusji na WF nie odniosłem wrażenia by takie były jego intencje. Wyrwaliście fragment jego wypowiedzi z kontekstu i mielicie ją wyciągając bezsensowne wnioski, tak to się zwykle kończy. To nie był żaden rozkaz i nie ma powodu do oburzenia. Jeżeli ktoś inaczej to interpretuje to albo nie czytał całości konwersacji pomiędzy RazoRem a Boryssem w komentarzach do newsa o gali w Radiomiu na WF, albo brakuje dobrej woli.

Poza tym trochę nieuczciwe wydaje się z jednej strony pisanie że napięte relacje na linii WF-Attitude to przeszłość, a z drugiej strony wykorzystywanie każdej okazji by Boryssowi werbalnie"dopier...ić" wiedząc że i tak tutaj nie odpowie oraz powtarzając w kółko, że nie warto odświeżać do tego tematu. Wydaje mi się, że dawno minął już czas na wyjaśnianie sobie kwestii czysto personalnych- doszliście z Boryssem zgodnie do wniosku, że nikt nikogo nie wychowa na nowo, nie możecie z nim dłużej pracować i super- wasze drpgo się rozeszły, a temat zdaje się być zamknięty, więc po co do tego wracać i przy okazji najbardziej drobnych pierdółek na nowo podgrzewać atmosferę wokół osoby Boryssa. Zgoda- Prowadzimy różne strony- jedni uważają że jesteśmy wobec siebie konkurencją, inni nie. Ja zaliczam się akurat do tych drugich, bo uważam że jesteśmy w ogóle skierowani na inny target- i na Attitude i na WF każdy znajdzie coś dla siebie. Więc powinniśmy się szanować i działać wspólnie dla dobra wrestlingu w Polsce nie oglądając się jeden na drugiego :) Zgadzam się też, że to czy ktoś pojawi się na gali w Radomiu bądź jest kwestią indywidualnego wyboru- ale błagam, nie mówcie że Boryss wam rozkazuje, bo zdaje się że nikt go do tego nie upoważnił :D

• Reputacja:   1

Następny rzecznik prasowy WF przekazuje oficjalny komunikat. A Szanowny Imperator nie może sam z siebie zstąpić z niebios i zaszczycić naszych skromnych progów? :)
What is the difference between Sheamus and the World War II? WW II is over ;)

13629172384628ee9bd26ff.jpg

No tak, można się było spodziewać odpowiedzi w stylu "oto zjawił się rzecznik WF, adwokat Boryssa" itp. itd. :D

Z tego co mi wiadomo to Boryss jest dorosły i potrafi się wypowiadać we własnym imieniu, a czemu tego tutaj nie robi to nie jest pytanie do mnie :)

Ja wyraziłem tylko własny pogląd w tej sprawie i nie bronię tej czy innej osoby, tylko odniosłem się do konkretnych słów, które jak widać dotknęły kilka osób w mniejszym lub większym stopniu :grin:

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Więc powinniśmy się szanować i działać wspólnie dla dobra wrestlingu w Polsce nie oglądając się jeden na drugiego :)

Szanujemy się - i nie ma w tym cienia ironii. A działać razem chcieliśmy, ale - jak mogłeś wcześniej przeczytać - zamknięto nam drogę. Szczerze mówiąc, gdy wklejałem tamten fragment, myślałem tylko o tym, że musimy (jako Attitude) wejść na WF, by przeczytać apel skierowany do nas. Wskazuje na to zresztą moja wypowiedź bezpośrednio pod cytatem - nie ma w niej żadnej interpretacji. Rozumiem jednak Przemk0 i Ravena, którzy odczytali tamten wpis w taki sposób (chociaż nadawca mógł wcale nie mieć złych intencji - takie uroki internetu, że może dochodzić do nadinterpretacji), bo zwrot "macie" w istocie jest niefortunny. Nie rozstrzygam więc, co autor miał na myśli, bo - jak już zostało powiedziane - to kwestia interpretacji i można się bardzo pomylić. Ale po co pisać o tej współpracy, skoro znane są fakty, które mówią wszystko na ten temat ;)? My chcieliśmy, dobrej woli zabrakło gdzie indziej.

1005187806541accfacb3d6.jpg

• Reputacja:   375
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Łukasz - Boryss, wiedząc jaka sytuacja panuje na linii WF-Attitude, doskonale wiedział, że musi delikatnie dobierać słowa (to dorosły facet i nie sądzę, że w tej sytuacji, ot tak mu się powiedziało) żeby znowu nie zaognić sytuacji. Nie zrobił tego i ludzie odebrali to tak jak odebrali. Nie dziw się. Na bazie tego, że Roid (kiedy jeszcze współpracował z WF) dostał podobno zakaz korzystania z pomocy kogokolwiek z Attitude (sam tak napisał w mailu), trudno mówić, że pomiędzy WF a Attidude od dawna panuje spokój i harmonia. A Boryss oferując określonym osobom wejściówki i "wydając rozkazy" sprawił, że można to było odebrać w stylu: "macie wejście za friko, to morda w kubeł i zachowywać się na moim show tak jak mówię!". I nie ma tu żadnej nadinterpretacji. Żeby napisał to ktoś inny (np. Fuckhead), to pewnie sprawa przeszłaby bokiem, ale kto jak kto - Boryss (jako postać, że się tak wyrażę... dość "kontrowersyjna" dla Attitude) zdecydowanie bardziej powinien uważnie dobierać słowa i być większym dyplomatą. Takie jest moje zdanie.

Poza tym - na prawdę zarzucanie nam jakiejś złej woli jest zagraniem z dość dalekiej piłki. Zauważ, że jak Fuckhead zaproponował żeby ludzie przyjechali do Radomia, nikt nie wyskoczył: "Pierdolę! Nie jadę, bo to impreza Boryssa i WF!", tylko ludzie grzecznie dziękowali i rozważali czy będą mogli się zjawić. Schody zaczeły się dopiero kiedy Boryss zaczął się bawić w generała i wydawać rozkazy (potwierdzają się słowa Kochanowskiego z Odprawy Posłów Greckich: "lękam się Greków, którzy przynoszą dary" :D )

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

To ja mam pytanie ( może głupie, ale kto pyta nie błądzi :smile: )

skoro Boryss odszedł to czemu teraz Roid z nami nie współpracuje? :???:

• Reputacja:   44

może współpracuje, może nie :-)

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

To ja mam pytanie ( może głupie, ale kto pyta nie błądzi :smile: )

skoro Boryss odszedł to czemu teraz Roid z nami nie współpracuje? :???:

Dobre pytanie. Adres mailowy do Dona masz na stronie DDW. Nie wiem czy ten temat to dobre miejsce na podejmowanie zagadnienia "kto, z kim i dlaczego".

4143166924a5dc43430e70.jpg

źródlo: http://www.miastomuzyki.pl/radio,18

"19:00 Co się słucha EXTRA!

Zapraszam na specjalną odsłonĘ programu "Co się słucha", w którym jak zwykle : Kącik muzyki remixowanej, wasze ulubione konkursy w tym "Płytożercy", notowania list "Hop Bęc" i "Billboard 100 Hot". Pojawi się także "Yoł Song Ziom" czyli pasmo Hip-Hopowe. Program "Co się słucha" nie może się odbyć bez gości - dziś będzie to komentator sportowy Eurosportu oraz Extreme Sport Channel Paweł "Boryss" Borkowski, który komentuje coraz bardziej popularny w Polsce Wrestling. To właśnie będzie temat przewodni tego specjalnego wydania "Co się słucha"!! Pojawi się także gość muzyczny Tomek Lubert - juror programu "Shibuya" w Viva Polska, były lider zespołów Virgin i Video teraz wraca z nowym projektem Volver, który będzie miał swoją premierę w eLO RMF. Tradycyjnie nadajemy na żywo więc zapraszamy do interaktywnego udziału w programie za pomocą punktu GG 1399860, maila cosieslucha@elormf.pl, telefonu 012 2000 505.

Na wrestlingowe i nie tylko wydanie programu "Co się słucha" zaprasza Paweł Mędrek "Tasior"

[ Dodano: 2009-12-04, 14:25 ]

Postaram się nagrać.

Postaram się nagrać.

Mam nadzieje iż zostało to uczynione, bo tak z ciekawości fajnie byłoby posłuchać. Pzdr.

Audycja była poświęcona głównie gali w Radomiu i podano kilka ciekawych informacji:

- Najtańsze bilety będą po 35 złotych, następne po 70 zł oraz droższe VIP-owskie oraz w pierwszych rzędach

- Gala odbędzie się w klubie w którym tutaj już podano i może się w nim zmieścić około 1500 osób

- Podano nazwę federacji (nie pamiętam nazwy), z której przyjedzie większość wrestlerów

- Bernard Van Damme będzie bronił pasa tej federacji z nieznanym jeszcze przeciwnikiem. Wynika z tego, że będzie on największą gwiazdą gali.

- Wystąpi 14 wrestlerów w 7 walkach i być może będzie jeden pojedynek typu no dq.

- Dość niefortunnie powiedziano (poprawiając sie po chwili), że wrestling to nie jest głowna atrakcja. Można odnieść takie wrażenie słuchając o telebimie kręglach, bilardzie, imprezie i koncercie do rana.

- Oczywiście plany na nieokreśloną przyszłość sa by sprowadzić byłych wrestlerów WWE.

1575893877482df76acc17a.jpg

- Najtańsze bilety będą po 35 złotych, następne po 70 zł oraz droższe VIP-owskie oraz w pierwszych rzędach

Generalnie to ceny tylko ciut mniejsze niż na DDW, bo tam jesli pamięć mnie nie myli najtańszy ulgowy był za 40zł później 70zł.. i dalej w pierwszych rzędach już powyżej 100wki..

Ciężko powiedzieć jak to wróży.. ale osobiście za taki roster byłbym wstanie wydać właśnie te 35zł.. tak jak za DDW (lepszy roster) byłem wstanie wydać 70zł.

Ciekawe czy te bilety za 35zł to ulgowe czy normalne.

- Dość niefortunnie powiedziano (poprawiając sie po chwili), że wrestling to nie jest głowna atrakcja. Można odnieść takie wrażenie słuchając o telebimie kręglach, bilardzie, imprezie i koncercie do rana.

70zł za kręgle i koncert metalowy mniej znanej kapeli hmm.. nieco dużo. Nie ma co się oszukiwać wrestling jest tutaj główną atrakcją, a nie reszta. Chyba celem organizatorów jest przyciągnięcie ludzi przypadkowych tymi innymi atrakcjami, ale czy to się uda.. ciekawe.

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

- Podano nazwę federacji (nie pamiętam nazwy), z której przyjedzie większość wrestlerów

Ta federacja to EuroStars, z którą to ma współpracować TBW.

- Bernard Van Damme będzie bronił pasa tej federacji z nieznanym jeszcze przeciwnikiem. Wynika z tego, że będzie on największą gwiazdą gali.

Jeśli dobrze słyszałem, to właśnie ów rywal ma być największą gwiazdą gali i ma być to duże nazwisko.

Gala w moim mieście, w dodatku całkiem niedaleko a bilety mają przystępne ceny. Jestem pewny, że się pojawię!
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Attitude
      Nazwa gali: CMLL/MaxProad 74 Aniversario Arena Aficion Data: 29.01.2026 Federacja: Consejo Mundial De Lucha Libre, MaxProad Typ: Event Lokalizacja: Pachuca, Hidalgo, Meksyk Arena: Arena Aficion Publiczność: ca. 3.500 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
    • Attitude
      Nazwa gali: MLW Battle Riot VIII Data: 29.01.2026 Federacja: Major League Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Kissimmee, Florida, USA Arena: Osceola Heritage Park Format: Taped Data emisji: 05.02.2026 Platforma: YouTube.com Komentarz: Joe Dombrowski & Tom Lawlor Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Major League Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • Attitude
      Nazwa gali: MLW Fusion Taping Data: 29.01.2026 Federacja: Major League Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Kissimmee, Florida, USA Arena: Osceola Heritage Park Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Major League Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • Mr_Hardy
    • Kaczy316
      Ostatnie SD przed Royal Rumble, więc zobaczmy jak wyjdzie, jest o normalnej porze to można oglądać, tak samo jak jutro Royal Rumble, więc przekonajmy się co tam Tryplaczek nam ugotował!    Poza powtóreczką tego co wydarzyło się na Saturday Night's Main Event to gale zaczyna Cody Rhodes! Ale ten stage jest ładny, zobaczmy co Kodeusz ma nam do powiedzenia! Kodeusz oczywiście pyta się fanów o czym chcieliby porozmawiać i sam zaczyna mówić o Jacobie przez chwilę później o Drew, pyta czy fa
  • Dodaj nową pozycję...