Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

Total Blast Wrestling - Dyskusja

michal9433

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

27 lutego 2010r. w Radomiu odbędzie się gala wrestlingu. Zapowiedzeni wrestlerzy

Bernard Van Damme, Cybernic Machine, EU Heimo, Scott oraz wielu innych

Wszystko będzie nakręcone i wyemitowane na ESC w pięciu odcinkach po pół godziny.

Oprócz zagranicznych wrestlerów swój debiut zapowiedział 215-ocentymetrowy i ponad 130-okilowy polski wrestler (tak, tak, żadnej fikcji)

Co o tym myślicie? :)

Edytowane przez michal9433

• Odpowiedzi 120
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Przemk0

17

• SixKiller

14

• thejehmes

12

• -Raven-

5

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   15
  • Urządzenie:  Windows

Pełna informacja z strony WF :

WrestleFani! Zgodnie z informacją podaną na WWE RAW w Extreme Sports Channel potwierdzamy, że w lutym odbędzie się gala wrestlingu. Miastem, które zostanie najechane przez nową polską organizację będzie... Radom.

27 lutego europejscy wrestlerzy tacy jak Bernard Van Damme, Cybernic Machine, EU Heimo, Scott oraz wielu innych pojawią się zrobić show, jakiego w Polsce jeszcze nie było. Nowoczesny obiekt, nagłośnienie koncertowe, telebimy, monitory LCD, obecność Extreme Sports Channel, które wyemituje galę w pięciu półgodzinnych odcinkach, całonocna impreza świętująca powstanie polskiej organizacji oraz wiele innych atrakcji, o których poinformujemy już wkrótce.

Bilety trafią do sprzedaży w styczniu 2010. Będzie można wykupić standardowe wejściówki, miejsca siedzące, w specjalnych lożach, balkonach, karty VIPowiskie upoważniające do wstępu na imprezę dla gwiazd i gości specjalnych, więc do Radomia możecie przyjechać sami lub w większym gronie spędzając całą noc na wspólnej zabawie. Informacje na temat rezerwacji miejsc w obiekcie oraz hotelu wkrótce.

Oprócz zagranicznych wrestlerów swój debiut zapowiedział 215-ocentymetrowy i ponad 130-okilowy polski wrestler (tak, tak, żadnej fikcji).

Informacje dotyczące miejsca, w którym odbędzie się impreza poczekają do oficjalnego startu kampanii promocyjnej, jednak lokalizacja jest bardzo wygodna ze względu na stację PKP w pobliżu oraz łatwy dojazd, jeśli ktoś wybiera się samochodem.

Więcej szczegółów już wkrótce!

Nazwiska i miejsce rozgrywania imprezy nie powalają.. ciekawe po ile będą bilety, bo jeśli powyżej 50zł to będzie już gwóźdź do trumny owej imprezy.

Skoro na galę z takimi zawodnikami jak Aries, Generico, Poffo, Storm, Ruckus.. w największy mieście w tym kraju zdecydowało się wstępnie (wykupiło bilety w przedsprzedaży) pewnie ok. 150 osób.. to jakie szanse ma gala z samymi zawodnikami z Europy organizowana w Radomiu. Bardzo słabo to widzę.

To nie jest gala DDW, tylko nowej federacji, więc popraw pierwsze zdanie. Nazwisko na razie bardzo słabo. Tylko o pierwszym można coś znaleźć w google. Jeżeli reszta nazwisk będzie taka sama to boje się o poziom. Liczyłem, że mając takiego sponsora jak ESC będzie można chodziaż sprowadzić byłych wrestlerów WWE czy WCW. Widać ESC nie chce wykładać dużej kasy na tą gale, a to może zakończyć się mała ilościa widzów i poziomiem, który nie zachęci do przybycia na następną gale.

• Reputacja:   15

Nowoczesny obiekt

http://pl.wikipedia.org/wiki/Nowa_Hala_Sportowa_Akademickiego_Centrum_Sportu_Radom ? Obiekt na 1tyś osób, przynajmniej widać iż organizatorzy nie spodziewają się tłumów. Aczkolwiek doświadczenie DDW pokazuje iż w Polsce 300 osób na takiej gali to bardzo dobry wynik.

Chyba że magia telewizji zadziała i reklama na Extreme okaże się na tyle skuteczna iż przyciągnie ludzi. Oczywiście kij o nazwie Extreme ma dwa końce, bo z drugiej strony jeśli można zobaczyć galę w TV to po co jechać gdzieś na wschód do Radomia na show który pod względem poziomu będzie niewiadomą.

Z zachodniej Polski raczej nikt nie pojedzie (oprócz Goloba).. z Poznania, Szczecina, Wrocławia nie ma nawet bezpośredniego Pociągu, wszystko przez Wawę. Samochodem to też wycieczka przez całą Polskę prawie. Zatem nawet już nie patrząc na moje personalne animozje z organizatorem tego eventu to przy takim słabiutkim rosterze to moja chęć na tłuczenie się cały dzień do Radomia jest zerowa.

• Reputacja:   66

No nareszcie coś się dzieje w tej Polsce. Mam nadzieje że to wypali niestety Radom to jak dla mnie nie najlepsze miasto ( 7.30 godzin drogi :cry: ) ale fajnie że będzie można to zobaczyć w TV. Muszę przyznać że ta impreza jak by była lepiej promowana np mediach itp to mogła by być super ale znając życie odwołają podkoniec :cry: a więc nie pozostaje nic innego jak czekać na dalsze informacje. Nie wiem jak wy ale ja się tym na maksa jaram hehe :D . Pozdro.

Odemnie 2 godz. drogi, jeżeli to wypali to być może pokaże się na tej gali choć coś myśle że tym będzie jak z DDW

Nazwiska i miejsce rozgrywania imprezy nie powalają.. ciekawe po ile będą bilety, bo jeśli powyżej 50zł to będzie już gwóźdź do trumny owej imprezy.

No własnie, w tym jest cały problem. Albo zaproszą dwóch - trzech z USA co automatycznie dźwignie koszta, w tym i ceny biletów, albo zwołają "no name'ów" i wjazd będzie za dwie dychy ;)

No własnie, w tym jest cały problem. Albo zaproszą dwóch - trzech z USA co automatycznie dźwignie koszta, w tym i ceny biletów, albo zwołają "no name'ów" i wjazd będzie za dwie dychy ;)

W sumie to też tak może być, szczególnie jak jakiś Polak ma wystąpić to kto wie kogo tam jeszcze wcisną nie zdziwiłbym się jak by taki WeeMan się tam pokazal :lol:

Nazwiska nie powalają, lokalizacja również, a organizator odrzuca od siebie :P

Na chwilę obecną piszę się choćby z powodu aby specjalnie dla Pawełka nie odbyło się to :P

No chyba że zoorganizuje się zlot czy coś takiego :)

majonez napisał/a:

Przemk0 napisał/a:

No własnie, w tym jest cały problem. Albo zaproszą dwóch - trzech z USA co automatycznie dźwignie koszta, w tym i ceny biletów, albo zwołają "no name'ów" i wjazd będzie za dwie dychy

W sumie to też tak może być, szczególnie jak jakiś Polak ma wystąpić to kto wie kogo tam jeszcze wcisną nie zdziwiłbym się jak by taki WeeMan się tam pokazal

Żeby się nie okazało, że wystąpi jeszcze kilku Polaków, którzy sobie ćwiczyli backyard. Na razie to wygląda, że gala wrestlingu to ludzie przyjadą nie zależnie kto będzie walczył, bo nie ma dużo wrestlingu w Polsce. Jak pokazała gala DDW, przyjechali na nią ci co interesują się wrestlingiem dłużej. Może reklama na ESC da coś więcej, tylko Raw i Smackdown oglądają młodsi widzowie, którzy będą musieli przyjechać z rodzicami, a to zwieksza koszty zakupu biletu. Jeżeli poziom gali będzie słaby to nawet przy jednej czy dwoch walkach tygodniowo w TV nie zachęci Kowalskiego na następną gale.

Szczerze to nie słyszałem o żadnym z podanych wrestlerów.

Z resztą, Radom ? wątpię by to zainteresowało mieszkańców tego miasta a co mówić o fanach z poza .

Radom został na pewno wybrany, bo miał tanią ofertę i wolny termin. Gale PPWF miały się odbyć w Lublinie i Opolu, więc w grę nie wchodzi tylko Warszawa. To dobrze i źle zarazem, ale o ciemnych stronach już napisał P0.

Ciekawe, dlaczego nie podano nazwy federacji. Czyżby nie była jeszcze wymyślona? Nie chce mi się w to wierzyć ;). Moim zdaniem to małe uchybienie, bo choć nazwa nie ma na tym etapie organizacji gali znaczenia, to jest ważnym elementem, który pomaga się identyfikować z produktem ("gala Boryssa", bo tak się o niej mówi, automatycznie źle się kojarzy wielu osobom). Mam nadzieję, że nazwa będzie neutralna, bo wszelkie powiązania z osobą promotora (?) czy jego portalem, wywołają kontrowersje.

Nie znam żadnego z wymienionych wrestlerów, ale to ich akurat nie dyskwalifikuje, bo na DDW znałem tylko Lanny'ego Poffo, i to sprzed 20 lat ;). Myślę jednak, że tak wiele rodzajów biletów (w tym karty VIP) to za dużo jak na taki kaliber wydarzenia. Cena będzie ważna, ale jak pokazało DDW - nie najważniejsza. Co prawda tam mieli być Ruckus i Aries, ale jestem przekonany, że niektórzy tak się nakręcą na wrestling w Polsce, że zapłacą nawet 150 złotych, choćby w main evencie miał wystąpić jakiś europejski no name.

PS: czy to nie miała być gala z koncertem?

Nie ma szans żeby ktoś na no name zapłacił 150. Na DDW był Aries mimo wszystko mistrz 3 co do ważności promocji w USA, byli znani podkreslam znani zawodnicy indys, do tego znany klub w Warszawie, a biletów poszło niewiele ponad 100.

A tu narazie mamy głębokie indys do tego jeszcze europejskie, Radom mimo wszystko miasto nie wojewódzkie.

A gdzie ten koncert rockowy całonocny? Bo na poważnie to on jedynie mógłby sprawic, przy jakiś przynajmniej średnich zespołach, że przyjdzie więcej ludzi niż 50osób.

A wrestling będzie wtedy dodatkiem, ale przynajmniej dodatkiem opłacalnym.

Tak jak napisałem - jestem przekonany, że ktoś jednak zapłaci ;). Myślę, że przede wszystkim młodsi fani, czyli najwierniejsza grupa widzów RAW na ESC. Widać to już było przy okazji DDW, gdzie pojawiały się komentarze typu: nieważne, kto walczy, ważne, że jest wrestling (nie sądzę, by wszyscy, którzy kupili najdroższe bilety, rozpoznawali Ariesa). Sądzę, że tym razem będzie podobnie, ale to spekulacje, więc szkoda tracić na nie czas. Najważniejsze pytania, które teraz mu się nasuwają to: co z nazwą? co z koncertem?

Kilka osób z forum może czuć się przeze mnie zaproszonych na galę organizacji TBW. Dodatkowo bilety będą też do wygrania więc każdy zainteresowany będzie miał szansę na zdobycie wejściówki. Edytowane przez FH

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Tomos
      Temat trochę umar, ale może z racji parcia na serduszka i chęci pochwalenia się niedawnym nabytkiem uda się go wznowić. Otóż sprawiłem sobie ostatnio za darmo (pozdrawiam pana z olx) mały telewizor kineskopowy i w końcu mam na czym ogrywać klasyki z PS1 Jak widać, u mnie ostatnio na tapecie Final Fantasy VII. Poza tym Yakuza 3, lecę całą serię od rimejku jedynki. Bardzo, bardzo polecam, w Kiwami, 0 i Kiwami 2 mam w sumie ze 190 godzin, żadnej nie żałuję
    • Tomos
      No dobra, zabiłem quiz, to defibryluję: jak się nazywa substancja, która jest źródłem energii dla Midgaru i którą wydobywa/rozkrada korporacja Shinra w (między innymi) Final Fantasy VII?
    • IIL
      Podchodziłem do tego sceptycznie, gdy pierwszy wspomniałeś na ten temat, ale teraz widać, że zderzyć się może wszystko. Inna sprawa, że WWE praktycznie na każdej gali chwali się rekordowymi zyskami, a to oznacza jedno - ceny będą zaporowe żeby jak najbardziej wydoić fanbase poza granicami USA...
    • IIL
      Aktualna karta:   Mox/Cassidy, Lashley/Strickland i Hangmam/Page zapowiada się srogo. Mox i Orange mieli świetną walkę na All Out, ale teraz stoi za tym konkretny storyline. Moxley oczywiście wygrywa i kontynuuje historię resetu w AEW. Lashley vs Strickland dosyć intryguje swoją świeżością. Jestem za Stricklandem, ale z drugiej strony mogliby zrobić z Lashleya swojego Lesnara i dać mu przyterminatorzyć... Hangman robi ostatnio same klasyki na PPV i tutaj nie może być inaczej. Obaj potrzebują tego zwycięstwa, ale jestem za Whitem. Gościu ma zbyt duży potencjał, aby jobbować co chwilę. Mam nadzieję, że dojdzie też do walki Cole vs MJF w jakimś gimmick matchu.
    • -Raven-
      Obawiam się, że tutaj nawet Gandalf stojący na straży, niczym w Morii, może nie pomóc...
  • Dodaj nową pozycję...