Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Total Blast Wrestling - Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Klasyczny

Dzięki FH za wyróżnionko i jesli będzie dormowa wejściówka (bądź chociaż ulga jakaś) to ja się piszę w takim razie :)

5199219949eed950a51bb.png

• Odpowiedzi 120
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Przemk0

17

• SixKiller

14

• thejehmes

12

• -Raven-

5

Top użytkownicy w tym temacie

Ja również dziękuję za wyróżnienie. W sumie nie mam strasznie daleko, pośpiechem ok. 3,5 godziny. Trudno mi jednak powiedzieć, co będzie 27.lutego, tym bardziej, że póki co, ciągle pracuje w systemie zmianowym i może się okazać, że w sobotę po prostu wypadnie mi szychta ;)

Na razie więc nie mogę się zdeklarować. Jeśli pojawi się duże zainteresowanie eventem, to z miłą chęcią pojadę, jak zwykle - głównie po to, żeby zobaczyć "forumowe mordy" :) , gala na przystawkę. Mądrzejszy w tej kwestii będę na pewno po Nowym Roku.

• Styl:  Jasny

Takze wstepnie deklaruje obecnosc :)
Scorpion Death Lock

Miesiąc luty roku 2010 będzie dla mnie niesamowity bowiem najpierw czeka mnie koncert Depeche Mode, a potem gala w Radomiu :D Jako, że miasto Radom jest niedaleko mnie, to z pewnością je odwiedzę :D Bez względu na zawodników, którzy się tam pojawią- wrestling jest wrestling i każdy szanujący się fan powinien tam być. Troszkę dziwne, że pojawiają się w Polsce nowe organizacje zamiast budować jedną silną, bogatą...

Na 99% to nie jest ta hala bo:

1. jest oddalona o jakieś 3-4 km od PKP/PKS

2. i tak byłaby za duża (prawie 1000 miejsc to jest na samych trybunach) - dobre drugie tyle mogłoby wejść na parkiet

Według mnie będzie to Klub G2 http://www.g2.radom.pl/index.php - gdyż jak zostało napisane na WF ma to być połączone z imprezą, stołami bilardowymi, kręglami (w co jak w co ale w kręgle w Radomiu można grać chyba tylko w dwóch miejscach), barami a wszystko to właśnie tam jest i rzeczywiście ten Klub jest bardzo blisko dworca.

• Reputacja:   44

http://g2.radom.pl/UserFiles/Image/4.JPG

Jeśli to będzie w tej dyskotece z balkonami to klimat moze byc ciekawy... to chyba pierwszy plus który znalazłem.

[ Dodano: 2009-11-25, 14:07 ]

EU Heimo - zupełnie nic nie znalazłem

Możliwe iż jest to : http://www.cagematch.de/?id=2&nr=5937

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

Póki co Impreza zapowiada się większa niż DDW :P

17604122554b61f252eba43.jpg

• Reputacja:   375

Póki co Impreza zapowiada się większa niż DDW

A na jakiej podstawie tak sądzisz? Bo ja tam wolę obejrzeć choćby 50 minutową galę, chociażby "w piwnicy", z wrestlerem TEJ klasy co Generico, niż 3 godzinny show, na wielkiej hali, z kręglami, koncertami i wrestlerami, których nazwiska a) nic mi nie mówią b) na chwilę obecną w żaden sposób nie zachęcają mnie żeby dymać przez całą Polskę do Radomia ze Szczecina.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

• Reputacja:   44

A na jakiej podstawie tak sądzisz? Bo ja tam wolę obejrzeć choćby 50 minutową galę, chociażby "w piwnicy", z wrestlerem TEJ klasy co Generico, niż 3 godzinny show, na wielkiej hali, z kręglami, koncertami i wrestlerami, których nazwiska a) nic mi nie mówią b) na chwilę obecną w żaden sposób nie zachęcają mnie żeby dymać przez całą Polskę do Radomia ze Szczecina.

Pod tym mogę się podpisać bez zmiany nawet literki. Choćby to była najlepsza dyskoteka w kraju, a w loży VIP zasiadł sam prezydent... to jednak w takiej rozrywce jak wrestling najbardziej liczy się star-power.. a ten z mini-gali DDW narazie zjada dupą ten z gali w Radomiu.

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Star power z pewnością ma znaczenie, ale nie decydujące. W naszym przypadku oczywiście, bo gdyby rokrocznie przyjeżdżało do nas WWE, to moglibyśmy się wypiąć na gwiazdki niższego szczebla i mówić, że mamy lepsze rzeczy do oglądania (to tylko przykład - wiem, że niektórzy nie byli zadowoleni z poziomu house shows, więc nie chcę rozpętać dyskusji na ten temat) ;). Dla mnie Generico był takim właśnie "no namem" i gdyby kilka osób nie miało go wpisanego w profilu, nie wiedziałbym, że ktoś taki istnieje. Mimo to na DDW bawiłem się świetnie - przede wszystkim dzięki zgranej ekipie, ale też dzięki samemu wrestlingowi. Teraz mogłoby być podobnie, bo choć nie znamy tych wrestlerów, to nie powinniśmy z góry zakładać, że to sztywniaki ;). Ciekawi mnie ten Vandamme, o którym przeczytałem, że jest "jednym z najbardziej znanych wrestlerów w Europie". Jego nazwisko akurat mocno wryło mi się w pamięć, bo wiem, że już na PPWF dobrych kilka lat temu (2002 rok?) miał być atrakcją. Myślę, że ciekawe stypulacje mogą wpłynąć na zainteresowanie galą.

Rozumiem jednak argument, że za daleko do Radomia. Sukces gali DDW to zasługa... Ariesa i spółki. Tzn. gdyby od początku było wiadomo, że przyjedzie tylko Generico, to myślę, że frekwencja byłaby taka sama jak na drzwiach otwartych. A tak ludzie przyjechali, bo już wcześniej się nakręcili, zarezerwowali terminy i noclegi.

1005187806541accfacb3d6.jpg

Cóż nie da się ukryć, że większość kosztów tej federacji to będzie cała otoczka niż to co najważniejsze czyli wrestlerzy. Pewnie gdyby zdecydowali się wyłożyć kasę na zawodników zamiast na tą całą otoczkę to byśmy dostali dużo większy star power niż w rosterze DDW. No ale niestety zdaję się, że target imprezy to głównie marki oglądające RAW i SD na ESC, a takie osoby w sporej części poza WWE nie kojarzą innych wrestlerów. Dlatego też i dostajemy gale pełną duperelek bo nawet jakby przyjechał Davey Richards to spora część widowni by tego nie doceniła gdyż i tak go nie znają. Oczywiście Ci nieznani też mogą być całkiem dobrzy i zrobić świetne show ale nie zmienia to faktu, że dodanie jakiejś gwiazdy byłoby bardzo miłą zachęta.

http://totalblast.pl/ - strona federacji, jeszcze nie otwarta, ale jest logo :)

Ten Scotty to Scott Rider o którym także na cagematch nie mogę znaleźć informacji :P

Ale tak patrząc na gabaryty zawodników to w odpowiedniej stypulacji mogą coś ciekawego pokazać :)

[ Dodano: 2009-11-27, 11:47 ]

Ludzie, ludzi!! Będziemy mieli w Polsce Roddyego Pipera :) ! Oto caly Scott Rider:

Myślę, że to nie jest właściwe logo. Mam w pamięci poprzednie layouty WF i wygląda mi to na robotę Boryssa - taką na szybko, na potrzeby strony w budowie. Prawdziwe logo powinno być czymś bardziej wyszukanym i na pewno tak będzie.

Co do Federacji to jestem zadowolony,kiedyś mogło się o takim czymś tylko pomarzyć,ale nie opłaca się nic mówi do póki tego nie zobaczymy albo nie przeczytamy opinii osób które na tym będą,widać że niektórzy już wnioskują że ta federacja to będzie gówno i takie tam :P ale jesteśmy w Polsce czyli co jest gówniane to jak na nasz kraj jest dobre :P czyli nie spodziewajmy się gwiazd z pierwszej półki,jeśli zawodnicy potrafią zrobić ładną walkę przynajmniej *** gwiazdkową to ja się odrazu cieszę :) Ale poczekajmy jak będzie więcej informacji i wtedy można na poważnie dyskutować :)

Teraz do loga to powiem że nie jest one za dobre ale jak już wspomniał mój poprzednik to jest taki na potrzeby budowy,myślę że Boryss zrobi ładne logo,i na koniec dodam że mam nadzieję że to się skończy tak jak DDW :)

Takie podejście, że skoro się mieszka w Polsce, to trzeba być zadowolonym z czegokolwiek, jest co najmniej żenujące. Nie chodzi akurat o TBW, bo nie wieszam psów na tym projekcie, ale mam swoje oczekiwania i wymagania.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• PercAngle
      Mnie przypomniał się finisher.pl, czyli kolejna społeczność renegatów z WF powiązana z e-fedem PCW. Po snapshotach wnioskuję, że forum funkcjonowało przez +/- pół roku. Centrum Pro Wrestlingu WEB.ARCHIVE.ORG Finisher.PL Najlepszy w Polsce serwis o Pro wrestlingu! WWE, TNA, Puro, Indy, Download, Dyskusje i wiele więcej tylko u nas!    
    • Jeffrey Nero
      2002 Salt Lake City.
    • MattDevitto
      2k26, czas leci Swoją drogą ostatnie 2k, które ogrywałem to była 13 i też z Punkiem. Tam Attitude Era też była jednym z głównych wątków.
    • Bastian
      W filmie "Gra o wszystko" bohaterka grana przez Jessike Chastain nie jedzie na igrzyska olimpijskie z powodu kontuzji. Podaj rok i miasto IO.
    • IIL
      Cieszy fakt, że będzie można to obejrzeć o normalnej porze. Niestety jestem umówiony na sobotę, ale Styles/Gunther i główny RR match spróbuję obejrzeć.    Wygląda na to, że Tama Tonga w relacji na swoich socjalach zaspoilerował uczestnika RR:   Podczas live stream ogłoszono m.in. uczestnictwo Gunthera w RR matchu, wyjawiono Punka na okładce gry WWE 2K16 i pokazano wygląd sceny jutrzejszego Royal Rumble   
  • Dodaj nową pozycję...