Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Total Blast Wrestling - Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Askaban z tym brakiem biletów w pierwszym rzędzie gdzie to na 100%??

A propos mógłby ktoś podać rodzaje i ceny dostępnych biletów i gdzie można je zakupić?

Ja wybieram się z Siedlec. :P

Edytowane przez marsko07

old ECW + Hogan,SCSA forever

Music = fuel of my soul

21105114604a639bcda9849.jpg

• Odpowiedzi 120
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Przemk0

17

• SixKiller

14

• thejehmes

12

• Maxi4

5

Top użytkownicy w tym temacie

Info o biletach btw. mój post jest na poprzedniej stronie jak ktoś zna odp. to pisać tutaj czy pw ;)

gdzie są bilety na gale ecw w Radomiu,Polska 27-02-2010 :o

8184623964b42395b00a78.jpg

gdzie są bilety na gale ecw w Radomiu,Polska 27-02-2010 :o

To nie będzie gala ECW, tylko gala TBW - Total Blast Wrestling

"Federacja" założona przez Borkowskiego i Suprona.

Gala z Radomia ma być wyemitowana w ESC, ale czy ja wiem, czy odniesie taki

sukces komercyjny i czy przybędzie tyle osób, narazie planowano to wszystko jest z dużym

rozmachem (może Borkowski ma za dużo kasy :twisted: ). Tak samo było z DDW planowali dużą galę z bardzo dobrymi zawodnikami, a tutaj nie będzie żadnego znanego.......pożyjemy zobaczymy :)

27 V 2010r. AC/DC Lotnisko Bemowo \m/

4955761104b560c399d5f7.jpg

Dwie nowe informacje ze strony Total Blast Wrestling:

Dzisiaj do rosteru TBW dołączyli Crazy Sexy Mike, Ahmed Chaer oraz Axeman. Wszyscy walczą w takich organizacjach jak European Wrestling Association, CatchWrestling Norddeutschland, czy wXw Germany.

Crazy Sexy Mike oraz Ahmed Chaer zmierzą się w handicap matchu z potężnym Cybernic Machine, a Axeman z Bjornem Semem w walce otwierającej premierową galę Total Blast Wrestling.

W dziale Multimedia/Video znajdziecie już oficjalne promo Total Blast Wrestling. Bezpośredni adres materiału - youtube.com/watch?v=39tF6y_QN6Q.

Zamieszczony także został pojedynek Ahmed Chaer vs Crazy Sexy Mike z ringu niemieckiej organizacji GSW.

[ Dodano: 2010-01-09, 22:18 ]

Zostali także podani wszyscy uczestnicy Battle Royal o miano pretendenta do tytułu. Są to wszyscy wrestlerzy z rosteru TBW.

No to ladnie, kiedy pojawia sie 2 wrestlerow, o ktorych wczesniej slyszalem Ahmed Chaer i Crazy Sexy Mike (zwiekszajac liczbe znanych mi zawodnikow do 4 :D) to wrzucaja ich do jakiegos handicap'u..

Gala z Radomia ma być wyemitowana w ESC, ale czy ja wiem, czy odniesie taki

sukces komercyjny i czy przybędzie tyle osób, narazie planowano to wszystko jest z dużym

rozmachem

Coś mi się zdaje, że odniesie. Bilety VIP rozeszły się jak świeże bułeczki. Do tego mają zacząć reklamować TBW na ESC, ( chociaż ten kanał nie ma zbyt dużej oglądalności ). Mam nadzieje, że ta federacja wypali. Napewno w jakimś procencie rozsławi to Wrestling w Polsce.

• Reputacja:   44
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Bilety VIP rozeszły się jak świeże bułeczki.

A skąd to wiesz? :>

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

Przemk0, z tego co się orientuję było ich tylko 14 :)

[ Dodano: 2010-01-11, 11:57 ]

ja pojadę, jeśli mecz Bełchatów - Wisła odbędzie się 28 lutego :) bo jeśli będzie 27, czyli w ten sam dzień co gala, no to raczej wybiorę mecz.

G4G.pl

Najlepsze Serwery CS Steam, Battlefield Bad Company 2, Call of Duty, Medal of Honor, Minecraft i wiele, wiele innych !!!

Zapraszam!

Przemk0, z tego co się orientuję było ich tylko 14 :)

W takim razie poczekałbym na sprzedaż zwykłych biletów.

• Urządzenie:  Android

ja pojadę, jeśli mecz Bełchatów - Wisła odbędzie się 28 lutego :) bo jeśli będzie 27, czyli w ten sam dzień co gala, no to raczej wybiorę mecz.
U mnie prawie identyczna sytuacja. Jeśli mecz w Kielcach będzie w niedziele, to pewnie będę na TBW, jak nie to nie ;)

"Chciałbym tak zawszę, rzucić plik na brudne biurko,

Od dziś, mam nowe motto, żyję dziś, umrę jutro,

Za długo wierzyłem, że inna może być codzienność,

Kapitalizm ma to w dupie i nie zmienia nic w wzajemność"

• 2 tygodnie później...

Pojawił się plakat TWB :

http://wrestling.nazwa.pl/tbw/grafika/plakat/tbw.jpg

Nie chciałbym deprecjonować niczego, ale czy taki plakat może kogokolwiek zachęcić poza fanami wrestlingu? Szczerze wątpię, szczególnie przeciwnik Bernarda w main evencie wręcz odstrasza osoby które w temacie nie siedzą. Jeśli dodamy do tego Radom jako miejscówkę, zimną mroźną pogodę na wschodzie (nie czarujmy się w zimę ludziom spada ochota na wyłażenie z domu na eventy jakieś czy też jechanie na nie X kilometrów) to atrakcyjność show spada IMHO.

• Reputacja:   1

No mogę tylko potwierdzić to wszystko, co Przemko napisał. Ja nie wiem, gdzie organizator/orzy mieli głowę, jak obmyślali całokształt eventu. Co do zapowiadanych "atrakcji" - Falls count anywhere? Stawiam, że zakończy się na najbliższych okolicach ringu. Hardcore match? Pewnie kilka uderzeń krzesełkiem załatwi sprawę. Stół byłby wielką niespodzianką... I co najważniejsze - w takim matchu liczy się jednak obycie, publika najchętniej widziałaby w nim jakąś gwiazdę (nawet Balls Mahoney byłby tu mega drawem :P ), ale niestety, brak takowej w tym matchu, jak i całej gali. A DDW pokazało, że jednak da się ściągnąć do Polski jednego z najbardziej rozpoznawalnych zawodników sceny niezależnej.

Plakat odpycha- nie wiem czemu ale ten Colossos kojarzy mi się z jakimś perwersyjnym zboczeńcem; no w każdym razie dla osób "nie w temacie" będzie to kolejny idiota okładający się po mordzie bo z takim wyglądem, no cóż... co do stronki TBW i rosteru i w ogóle wszystkiego to żal dupę ściska jak dla mnie.

DDW!!! DDW!!! DDW!!!

! ! ! DDW ! ! !
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• GGGGG9707
      To wprawdzie nie zwolnienie a odejście, jednak WWE a dokładnie NXT opuszcza... Ava. Osobiście NXT nie oglądam także nie znam jej, nie wiem czy się sprawdziła czy nie, czy coś z niej mogło być czy nie. Za to dla mnie na plus że ktoś z rodziny Rock'a poza WWE, zawsze jedna osoba z ich rodziny mniej (no chyba że była świetna).
    • Michcio
      UWAGA! Newspack zawiera otwarte spoilery gali SmackDown w Rijadzie! Ostatnie SmackDown przed tegorocznym Royal Rumble odbyło się na Riyadh Season Stadium, mini stadionie praktycznie wybudowanym na potrzeby obecnej wizyty WWE w Arabii Saudyjskiej. Galę otworzył Cody Rhodes. Cody powitał fanów w Rijadzie i oficjalnie ogłosił start weekendu Royal Rumble. Cody odniósł się także do wydarzeń na Saturday Night’s Main Event – ataku Drew McIntyre’a podczas brawlu Cody’ego i Fatu. Rhodes przypomniał o t
    • Attitude
      Nazwa gali: CMLL/MaxProad 74 Aniversario Arena Aficion Data: 29.01.2026 Federacja: Consejo Mundial De Lucha Libre, MaxProad Typ: Event Lokalizacja: Pachuca, Hidalgo, Meksyk Arena: Arena Aficion Publiczność: ca. 3.500 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
    • Attitude
      Nazwa gali: MLW Battle Riot VIII Data: 29.01.2026 Federacja: Major League Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Kissimmee, Florida, USA Arena: Osceola Heritage Park Format: Taped Data emisji: 05.02.2026 Platforma: YouTube.com Komentarz: Joe Dombrowski & Tom Lawlor Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Major League Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • Attitude
      Nazwa gali: MLW Fusion Taping Data: 29.01.2026 Federacja: Major League Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Kissimmee, Florida, USA Arena: Osceola Heritage Park Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Major League Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
  • Dodaj nową pozycję...