Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Total Blast Wrestling - Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Czytając zapowiedzi odnośnie TBW odnoszę wrażenie, że oprawa będzie przewyższała tę, którą widziałem podczas house show WWE w Pradze :) Hmmm... osobiście zamieniłbym efekty pirotechniczne i telebimy na opłacenie wrestlera, który wyciągnąłby z domu niejednego smarta. Wydaje mi się, że organizując stricte indysową galę w naszym kraju wręcz niezbędne jest posiadanie w swoim rosterze znanych zawodników, co dobrze było widać na przykładznie DDW i deklaracji typu : "Jadę na DDW, bo będzie El Generico". Poza tym nie jara mnie zapowiedź wrestlera, który ma ileś tam metrów wzrostu i ileś kilo wagi. Wybaczcie, ale takie hasła działają raczej na najmłodszych, poza tym tacy zawodnicy zwykle maksymalnie zamulają, więc tymbardziej nie widzę powodu do ekscytacji.

4143166924a5dc43430e70.jpg

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 120
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Przemk0

17

• SixKiller

14

• thejehmes

12

• Maxi4

5

Top użytkownicy w tym temacie

strona TBW już działa. http://totalblast.pl/

Jest już nawet karta na galę

http://wrestling.nazwa.pl/tbw/gala-next.htm

W sumie ja mam do Radomia ok. 110 km, a ten Hardcore Match zapowiada się całkiem fajnie ;) Tylko pewnie starszy będzie grymasił, że na coś takiego chcę jechać. No ale do lutego jeszcze czas.

27 V 2010r. AC/DC Lotnisko Bemowo \m/

4955761104b560c399d5f7.jpg

Strona prezentuje sie całkiem całkiem. Chodziaż- póki co żaden link mi nie chodzi (no, nie licząc jednego).

Genralnie mimo, że do Radomia mam kawał drogi to raczej sobie nie odpuszcze pojawienia się tam. Tym bardziej, że w Wawce mam gdzie sie zatrzymać.

Ktos może się orientuje jak połączenia nie kolejowe miedzy Wawą, a Radomiem? Bo te, z tego co widze nie są zbyt częste.

Edit:

Co to jest za Championchip Mach? O jakie mistrzostwo bedzie main event?

15192108424405e31546cee.jpg

Ktos może się orientuje jak połączenia nie kolejowe miedzy Wawą, a Radomiem? Bo te, z tego co widze nie są zbyt częste.

Spoko Rocco, połączenie jest świetne, czeste autobusy kursujace i czas połączenia miedzy Warszawą a Radomiem też krótki :wink:

Jeśli ktoś wybiera się z Warszawy, to można się wspólnie zgadać, ale jeszcze jest czas więć luz.

Ten match o pas to tej francuskiej promocji z którą współpracują.

I znowu będzie Kovac :wink: :D

Absence of War Does Not Mean Peace

3669750324873c0356f997.gif

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Wyglada na to, że Kovac będzie największą gwiazdą gali i zgarnie zdecydowanie największy heat. W audycji radiowej zapowiadano, że przeciwnik Van damme będzie z wyższej półki. Niestety to kolejny no name. Jeżeli już pojade to na pewno przez Warszawe, podobnie jak inne osoby z północy Polski, więc wspólny wyjazd z Warszawy mile widziany.

1575893877482df76acc17a.jpg

Ja wiem czy ta strona aż taka przyciągająca oko? Najbardziej co mnie zdziwiło to to - "Total Blast Wrestling zostało założone pod koniec 2009r. przez Andrzeja Suprona oraz Pawła Borkowskiego", Supron też :o ? Co do tego championship meczu - szkoda... Myślałem ,że dadzą jakiegoś dogodnego zawodnika, bo jakiś Collosos o którym nikt nigdy nie słyszał nie wiem czy coś ciekawego zdziala...

Myślałem ,że dadzą jakiegoś dogodnego zawodnika, bo jakiś Collosos o którym nikt nigdy nie słyszał nie wiem czy coś ciekawego zdziala...

To, że nikt o nim nie słyszał nie musi sie równać temu, że nic nie zdziała w ringu.

No pewnie, tylko, że patrząć na Bernard`a (przynamniej dla mnie) jest on high flyerem. A patrząc na Colossusa wątpie, że jakoś pociągnie tą walkę... ale przecież pozory mylą :)

• Reputacja:   44
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Colossos (m/Scott Rider)

No to już wiemy kim jest zapowiedziany Scott.. małym brodatym kolesiem w szaliku kratę ;)

http://wrestling.nazwa.pl/tbw/grafika/walki/battleroyal.jpg

Pretendenta nr.1 do czego ?

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

Fimik ze Scottem podawałem kilka stron wcześniej.

A to no. 1 contender... myślę, że o pas, który posiada teraz Bernard Van Damme...

Strona oraz wszystkie linki już działają. Podane są też ceny biletów.

Pretendenta nr.1 do czego ?

W walce wieczoru zobaczymy dwunastoosobowy BATTLE ROYAL o miano pretendenta do tytułu Europy będącego obecnie w posiadaniu Bernarda Vandamme.

Czyżby Pan Boryss przeczytał Twoje pytanie i uzupełnił odpowiedź na stronie? :)

najbardziej rozsmieszyl mnie roster :) same grube beki z ksywkami przedszkolakow. Ale dobrze ze cos sie dzieje w tej Polsce.

tak jak ktos up napisal- zamiast "efektow pirotechnicznych" ( achtunga odpala czy zimne ognie???) mogliby jakas znana twarz sciagnac.

sorki za brak polskich liter :-)

! ! ! DDW ! ! !

Ważne, właśnie, że coś się dzieje. Ja osobiście wybiorę się na tą galę z ciekawości i sentymentu do mojej rodzinnej miejscowości :P Zresztą chętnie sobie na Kovaca powrzucam znowu ;)

11917187754ad8d81c6f476.jpg

Wchodze na strone, patrze miejsca z matką.Ta mnie zaskakuje mówiąc zamów miejsce vip wkońcu kto wie ile razy jeszcze pojedziesz, ja już taki happy chce zamowic a tu nagle czytam ze juz wszystkie miejsca wyprzedane :evil: i tutaj mam do was pytanie wie ktoś może kiedy będzie rezerwacja w strefie S? Żeby nie było jak teraz, że będę chciał zamówić i okaże się że wyprzedane.Z góry dzięki za odpowiedź, pzdr a i zapomniałbym czy ktoś może z Lublina albo okolic się tam wybiera? Albo ktoś będzie kupował bilet w strefie S?
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• GGGGG9707
      To wprawdzie nie zwolnienie a odejście, jednak WWE a dokładnie NXT opuszcza... Ava. Osobiście NXT nie oglądam także nie znam jej, nie wiem czy się sprawdziła czy nie, czy coś z niej mogło być czy nie. Za to dla mnie na plus że ktoś z rodziny Rock'a poza WWE, zawsze jedna osoba z ich rodziny mniej (no chyba że była świetna).
    • Michcio
      UWAGA! Newspack zawiera otwarte spoilery gali SmackDown w Rijadzie! Ostatnie SmackDown przed tegorocznym Royal Rumble odbyło się na Riyadh Season Stadium, mini stadionie praktycznie wybudowanym na potrzeby obecnej wizyty WWE w Arabii Saudyjskiej. Galę otworzył Cody Rhodes. Cody powitał fanów w Rijadzie i oficjalnie ogłosił start weekendu Royal Rumble. Cody odniósł się także do wydarzeń na Saturday Night’s Main Event – ataku Drew McIntyre’a podczas brawlu Cody’ego i Fatu. Rhodes przypomniał o t
    • Attitude
      Nazwa gali: CMLL/MaxProad 74 Aniversario Arena Aficion Data: 29.01.2026 Federacja: Consejo Mundial De Lucha Libre, MaxProad Typ: Event Lokalizacja: Pachuca, Hidalgo, Meksyk Arena: Arena Aficion Publiczność: ca. 3.500 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
    • Attitude
      Nazwa gali: MLW Battle Riot VIII Data: 29.01.2026 Federacja: Major League Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Kissimmee, Florida, USA Arena: Osceola Heritage Park Format: Taped Data emisji: 05.02.2026 Platforma: YouTube.com Komentarz: Joe Dombrowski & Tom Lawlor Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Major League Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • Attitude
      Nazwa gali: MLW Fusion Taping Data: 29.01.2026 Federacja: Major League Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Kissimmee, Florida, USA Arena: Osceola Heritage Park Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Major League Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
  • Dodaj nową pozycję...