Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Total Blast Wrestling - Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Postaram się nagrać.

Mam nadzieje iż zostało to uczynione, bo tak z ciekawości fajnie byłoby posłuchać. Pzdr.

Nagrało się, dzisiaj powinienem wrzucić całą audycję.

• Odpowiedzi 120
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Przemk0

17

• SixKiller

14

• thejehmes

12

• Maxi4

5

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

G2 dobry wybor miejsca.. jesli chodzi o Radom to najlepszy klub ..co prawda najdrozszy do wynajecia, a calego G2 fanami wrestlingu nie wypelnimy ale licza pewnie na przyjscie ludzi nie z naszego pol-swiatka stad tez kolejny plus za wybranie tego miejsca... spore prawdopodobienstwo, ze sie jacys "przypadkowi" trafia. ALE! 35zl najtansze wejscie bo jesli juz to tam bedzie tlok najwiekszy to smiem twierdzic moze sie okazac lekka przesada. Dla nas - bo wkoncu roster nie zachwyca, a wiekszosci dochodzi czesto kosztowny dojazd.. Dla ludzi nie interesujacych sie wrestlingiem - 35zl na cos czego nie znaja.. w przeliczniku moich znajomych to bedzie kilka desperadosow, ktore moga wypic w przejsciu lub na moscie.. tez im sie to pewnie kalkulowac nie bedzie.. rozumiem, ze nie wszyscy sie beda kierowac takim przelicznikiem ale znam Radom i 35zl moze zniechecic kogos kto chce zobaczyc ot tak (20zl to "zjadliwa" cena). Nie rozumiem podejscia zachecania ludzi (tych nie-fanow) tym, ze wrestling to nie glowna atrakcja (przynajmniej cos takiego pisaliscie) .. bo ani koncert nie przyciagnie tlumow bo kapela niszowa.. ani juz napewno nie kregle na ktore wszyscy moga ot tak poprostu isc i zagrac w G2 lub Galerii Rosa.. wiec raczej tlumow na sygnal, ze beda kregle.. nie bedzie :wink:

50608915156a3743c1fa34.jpg

Świetnie, że to nagrałeś! Wywiad ciekawy sam w sobie, no i rad byłem, gdy usłyszałem, że piosenką TBW jest Pantera - Cowboys from Hell. Po prostu uwielbiam tę kapelę.

• Urządzenie:  Android

Czy ktoś mógłby wrzucić tę audycję na inny server, najlepiej RS? Z Sendspace nie tylko nie mogę ściągnąć, ale nawet odsłuchać. Z góry dzięki.

1005187806541accfacb3d6.jpg

Pozwoliłem sobie uplodować na rapida to co wrzucił joga94 (mam nadzieję, że się nie obrazisz):

http://rapidshare.com/files/316863215/EloRMF_Audycja_www.attitude.pl.mp3

THE CHAMP IS HERE!!!

1275531655466bdfa0e2345.jpg

Dzięki za reup, Elliott ;).

joga94, dobra robota z tym nagraniem. Przy okazji dzięki za pozdrowienie Attitude, bo Kuba z Tarnobrzegu to z pewnością Ty ;).

Wywiad miał bardzo różne odsłony - wszystko zależało od tego, w jakiej formie akurat był pytający ;). Dowiedzieliśmy się kilku rzeczy o TBW. Więc po kolei: ceny biletów. Dużym plusem jest fakt, że są mniejsze różnice niż w DDW. Ze słów Boryssa wynika, że najlepsze wejściówki (oprócz vipowskich) będą kosztowały 70 zł, czyli naprawdę niedużo. Druga sprawa: stypulacje. Odradzam falls count anywhere jak żadną inną - będzie dużo chaosu i nic dobrego z tego nie wyniknie. Handicap - też średnio. Myślę, że ladder match w main evencie o pas byłby wielką atrakcją. Nawet nie chodzi o jakieś dzikie bumpy, tylko o dramaturgię i efektowność. Nie wiem, czy są techniczne możliwości, ale wydaje mi się, że taka propozycja jest realna.

• Reputacja:   44

Myślę, że ladder match w main evencie o pas byłby wielką atrakcją.

Fakt, jakby był ladder match to byłby to duży bodziec aby przyjechać. W sumie jeśli roster nie przyciąga to może stypulacje.

Odradzam falls count anywhere jak żadną inną - będzie dużo chaosu i nic dobrego z tego nie wyniknie.

Eee tam oglądałem na żywo pojedynek Team 3D gdzie też wyszli z nim poza ring i była to spora atrakcja szczególnie dla fanów którzy mogli oglądać to z bardzo bliska. Tutaj zaś chyba wszyscy będą bardzo blisko więc dla mnie to pomysł na plus.

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

Przemk0, właśnie bezmyślny booking TNA zraził mnie do FCA ;). Nie ma nic nudniejszego niż walka wśród publiczności.

Ale gwoli ścisłości: nie protestuję przeciw przenoszeniu walki na ringside. Wprost przeciwnie - dla fanów przy barierkach w istocie mogłaby to być duża atrakcja. Chodzi tylko o rozsądne proporcje. Zwłaszcza, że w Radomiu raczej nie możemy liczyć na taki backstage jak w USA, więc ile akcji tak naprawdę moglibyśmy zobaczyć? Bo jak tylko uderzanie głową przeciwnika o narożnik, barierkę, czy ścianę, to naprawdę lepiej kombinować w innym kierunku.

• Reputacja:   44

Nie ma nic nudniejszego niż walka wśród publiczności.

W TV tak, na żywo wręcz przeciwnie... nawet jeśli jest to tylko uderzanie głową w ścianę... ale za to uderzenie 5m od Ciebie.

[ Dodano: 2009-12-06, 20:37 ]

(uzupełnienie: dostępnych także będzie ok 320 miejsc siedzących po 50 zł)

Uzupełnienie z WF.

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

Tak właściwie jak długo ta impreza ma trwać?

Nie ma nic nudniejszego niż walka wśród publiczności.

W TV tak, na żywo wręcz przeciwnie... nawet jeśli jest to tylko uderzanie głową w ścianę... ale za to uderzenie 5m od Ciebie.

Dokladnie :) Nawet jak El Generico wlasnie latal niedaleko nas to emocje od razu skoczyly w gore :D

Scorpion Death Lock

No tak, ale on wyszedł za ring na chwilę, co - jak się okazuje - wystarczyło. Jest to zgodne z tym, co napisałem wyżej. Ciągła walka poza ringiem rzadko jest ciekawa, bo możliwości są dużo mniejsze - wiadomo, twarde podłoże i te sprawy. Chociaż dużo zależy od zdolności hardcore'owych wrestlerów i scenerii. W Radomiu jednak nie będzie takiego wachlarza atrakcji jak na WM 17 w walce Ravena, Kane'a i Big Showa (wiem, to był hardcore match, ale z bardzo bogatym backstagem), więc najprawdopodobniej czeka nas właśnie uderzanie głową o ścianę. I nie przeczę, że to może być fajne, ale wtedy, gdy metr ode mnie stoi jakaś gwiazda. Zresztą nawet w takiej sytuacji jest pewien kredyt cierpliwości, więc nie powinno to trwać zbyt długo. Reasumując, można zaplanować kilka akcji na ringside czy wręcz wśród publiczności, ale nie potrzeba do tego FCA. Była mowa o hardcore matchu na TBW - wtedy będzie okazja.

Jedno jest na pewno na plus w porównaniu do DDW,a mianowicie promowanie gali,reklama przez Borkowskiego na kilku frontach(ESC,Eurosport,radio).

Do tej pory po wyskoku DDW miałem pesymistyczne nastawienie co do jakiejkolwiek gali w Polsce,ale co raz bardziej mam ochotę na wyjazd do Radomia na te całe TBW.

Co do stypulacji walk to może być FCA (nie musi być takie beznadziejne),ale mam nadzieję na jakieś Hardcore Three Way Dance :razz:

Jak usłyszałem theme TBW to w oczach miałem stare intro Raw z Attitude Ery,gdzie SCSA wychodził na tle ognia itd. ehhhh.

Słuchając tego nagrania audycji nasunęło mi się kilka pytań,więc jeśli ktoś będzie miał informację o następnej np.audycji to niech da znać.Popróbuję szczęścia,a moje pytania nie muszą być takie wygodne dla odpowiadającego. :twisted:

PS:Wkurzający był ten prowadzący (Ptasior czy jak mu tam) :P

old ECW + Hogan,SCSA forever

Music = fuel of my soul

21105114604a639bcda9849.jpg

Dużo odwagi muszą mieć organizatorzy by zrobić pojedynek wśród publiczności. Za przyklad niech posłuży interwencja fan na dniach otwartych ddw i "interwencja" fana przed październikową gala ddw. Wszystko wskazuje ze bedzie sprzedawany alkohol na gali i troche fanów będzie pod wpływem. Nie ma co robic porownań do Angli, bo tam fani i ochrona wiedzą jak sie zachować. Na tbw pojawią się fani co ogladaja wrestling od swieta albo wcale i mogą się nie zorientować ze trzeba wstac z krzeszła, bo zaraz poleci na nie wrestler. Mysle ze lepiej bedzie nawet zrobić zwykły no dq z kilkoma chairshotami i połamanym stołem i zobaczyć jak to zostanie odebrane.

1575893877482df76acc17a.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• GGGGG9707
      To wprawdzie nie zwolnienie a odejście, jednak WWE a dokładnie NXT opuszcza... Ava. Osobiście NXT nie oglądam także nie znam jej, nie wiem czy się sprawdziła czy nie, czy coś z niej mogło być czy nie. Za to dla mnie na plus że ktoś z rodziny Rock'a poza WWE, zawsze jedna osoba z ich rodziny mniej (no chyba że była świetna).
    • Michcio
      UWAGA! Newspack zawiera otwarte spoilery gali SmackDown w Rijadzie! Ostatnie SmackDown przed tegorocznym Royal Rumble odbyło się na Riyadh Season Stadium, mini stadionie praktycznie wybudowanym na potrzeby obecnej wizyty WWE w Arabii Saudyjskiej. Galę otworzył Cody Rhodes. Cody powitał fanów w Rijadzie i oficjalnie ogłosił start weekendu Royal Rumble. Cody odniósł się także do wydarzeń na Saturday Night’s Main Event – ataku Drew McIntyre’a podczas brawlu Cody’ego i Fatu. Rhodes przypomniał o t
    • Attitude
      Nazwa gali: CMLL/MaxProad 74 Aniversario Arena Aficion Data: 29.01.2026 Federacja: Consejo Mundial De Lucha Libre, MaxProad Typ: Event Lokalizacja: Pachuca, Hidalgo, Meksyk Arena: Arena Aficion Publiczność: ca. 3.500 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
    • Attitude
      Nazwa gali: MLW Battle Riot VIII Data: 29.01.2026 Federacja: Major League Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Kissimmee, Florida, USA Arena: Osceola Heritage Park Format: Taped Data emisji: 05.02.2026 Platforma: YouTube.com Komentarz: Joe Dombrowski & Tom Lawlor Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Major League Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • Attitude
      Nazwa gali: MLW Fusion Taping Data: 29.01.2026 Federacja: Major League Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Kissimmee, Florida, USA Arena: Osceola Heritage Park Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Major League Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
  • Dodaj nową pozycję...